ببخشید اون لینکهایی که تو امضات گذاشتی اراجیف شخصی به نام حسن عباسی هست ؟(البته ببخشید اینجا جاش نبود بپرسم)نقل قول:
Printable View
ببخشید اون لینکهایی که تو امضات گذاشتی اراجیف شخصی به نام حسن عباسی هست ؟(البته ببخشید اینجا جاش نبود بپرسم)نقل قول:
بهتره اول گوش کنید بعد اینطوری بگید !نقل قول:
نمیشد اینو توی پیغام خصوصی بگید ! حد اقل به عقاید و تفکرات دیگران احترام بگزارید و توهین نکنید !
ولی اینجا جاش نبود ، اگه توی پیغام خصوصی مطرح میکردین بهتر بود !
با تشکر
سلام
من وقتی این گزینه رو روشن می کنم سرعت دانلود بیشتر میشه
تا به حال امتحان کردید ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آرت 1 > رپیدشیر > سرعتم افتضاح 10-20
مودمم چند بار ریست کردم فایده نداشت !
من تا همین چندوقت پیش آرت5 داشتم ولی الآن مدتیه رفتم رو اکو512 ! این یک هفته ای که سرعت همه چند برابر شده ! ماله ما خیلی اومده پایین ... کاش همون آرتو داشتم !
من از عصر تا حالا میخوام با یکی از بچه ها mw2 آنلاین بازی کنم. هی میریم تو بازی میبینیم فجیع تیک میزنه.
حالا که اومدم سرعت رو تست میکنم میبینم به سلامتی سرعت روی 10 کیلو میچرخه.(512 اکو مثلا !! )
یاد حرف یکی از بچه های تاپیک افتادم که میگفت روز هم نمیتونی آن بازی کنی چه برسه به شب.
ببخشید قصد توهین به شما رو نداشتم.نقل قول:
البته من زنده تو دانشگاه تو اغلب سخنرانیهاش بودم. والا چیزی هم بگیم میگین توهین کردی:2:
من پینگم نسبت به چندماه پیش خیلی بهتر شده.ولی سرعت افتضاح
من تا ماه پیش آرت داشتم ! به خاطر امتحانات رفتم اکو گرفتم !
اگه سرعت آرت ادامه داشته باشه منم برم آرت دوباره !
البته چون اکو اشتراکی هست و آرت اختصاصی ( البته اگه اشتباه نکنم ، دوستان متخصص اصلاح کنن ) آرت سرعتش رفته بالا ، سرعت اکو کم شده و پهنای باند کم آورده !
اول از همه معذرت می خوام . چون از چند صفحه قبل دارم میام جلو ، هر کسی که یه حرف غیر منطقی زده رو نقل قول کردم .
دوست عزیزنقل قول:
خدایی ذره ای به جملاتی که نوشتی فکر کردی ؟؟؟؟؟؟
اگر سرویس ما شبها اشتراکی میشه ، پس چرا توی قرارداد نوشتن کل سرویس های اکو در طول شبانه روز اشتراکی هستن ؟
تازه اگر شبا مشکل افت سرعت داریم پس چرا من از سایت اپرا با 55 کیلوبایت دانلود می کنم ولی از دیگر سرورهای دنیا با 16 کیلوبایت ؟؟
شما بهتره یه کمی دقت کنی تا کمتر مورد تمسخر قرار بگیری .
دوستان اگر همین جوری به اعتراضاتمون ادامه بدیم 100 % شاتل بخاطر ترس از اینکه مبادا مشترکینشو از دست بده سرعتها رو خوب میکنه .
این افت سرعت هم 100 % کار شاتله . اومده و سرعت کاربراش رو کم کرده . نمیدونم چرا ولی الان دیگه پشتیبانی هم میگه : مشکل افت سرعت در ساعات شبانه غیر قابل حله !!!!!:18:
ولی اگر بفهمه که کاربراش ناراضین و امکان داره قراردادشون رو تمدید نکن ، مطمئنا یه فکری به حالمون میکنه .
دوستان
دست از اعتراض نکشید که * سکوت کردن در برابر ظالم به اون قدرت میده *