محدود آسیا شت که به صرفه نیست! شبانه رایگان بخوای باید 30 تومنو حداقل بدی!بازی آنلاینم نمیشه کرد! پس باید جمع کرد رفت
Printable View
محدود آسیا شت که به صرفه نیست! شبانه رایگان بخوای باید 30 تومنو حداقل بدی!بازی آنلاینم نمیشه کرد! پس باید جمع کرد رفت
اصلا اینطوری نیست! 256 برنزی زده 8 گیگ! اما روزانه بیشتر از 104 مگ که میگیری میرینن به سرعت! میشه ماهی 3 گیگ! 5 گیگ بعدی کو؟!؟!نقل قول:
هر کی شکایت کرد از شکایت کردنش پشیمون شدنقل قول:
جمع اوری کنید برید یه ISP دیگه ! قوانینش عوض شده دیگه! محدود هم که حجم دزدی میکنن اگر مودمت قبل از ساعت 8 صبح ریست نشه!
ما که خطمون فیبر نوری هست و جای دیگه ساپورت نمیکنه! چون اسیاتک در استان ما با مخابرات همکاری میکرده قبلا که مخابرات ADSL به نام خودش نداشته!
ما هم باید صبر کنیم تا مخابرات تجهیزات اضافه کنه تو مرکزمون و از اسیاتک خلاص بشیم!
آره به نظر من هم باید قبل ش یه اطلاعی خبری چیزی میدادن. یا حداقل این یک ماه رو صبر میکردن و بعد قانون مصرف منصفانه و قیمت ها رو به اجرا میزاشتن.نقل قول:
واقعا كه افتضاح شده . من اين ماهم تموم شد . تهران شهيد بخششي هستم . يعني برم مخابرات ؟ 512 پينگشم بد نيست
کسی از تهران مخابرات اشرفی اصفهانی خبر داره چجوریه سرعتش؟ منم میخوام برم ار این شرکت مزخرف
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 4
سلام دوستان
من دیشب گذاشته بودم رو دانلود ساعت کامپیوترم تنظیم نبود من هم بهش توجه نکردم به همین دلیل سیستمم ساعت 8 خاموش نشد و تا ساعت 10 دانلود میکرد
الان حجمی که از من کم میشه تا ساعت 8 تش رایگان و 2 ساعت دیگش از حجیم کم میشه یا کلا این 9 ساعت کم میشه از حجمم ؟
لطف کنید راهنمایی کنید چون صفحه quick task نمیدوم چرا قاطی کرده و حجمم نامحدود زده و گزارش ریزمصرف نمیده اصلا !!!!
ارزش داره من از شرکت مخابرات با سرویس 512 نامحدود و بدون شبانه و سرعت دانلود 50 بیام و این سرویس رو بگیرم؟
اینترنت پرسرعت چلچله 10 گیگ در ماه (1 تا 8 صبح رايگان) 512 319000 ريال
سرعت دانلودش چنده؟>
2_ معنی این جمله چیه؟ تبادل حداقل 20 گيگ