اتفاقا نشون میده. مصرف کل و مصرف شبانه رو جداگونه نشون میده. کاملا هم درستهنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
اتفاقا نشون میده. مصرف کل و مصرف شبانه رو جداگونه نشون میده. کاملا هم درستهنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من که از خدامه ارائه بدن.نامحدود فن آوا داشتم تخلیه کردم رفت هنوز بعد 2 هفته عزیز پاسخ شکایت هم ندادن :)نقل قول:
مصرف منصفانه فعلا کنسله اما 2020 و مرکز مخابراتی جفتشون گفتن بالاخره اجرا میشه حالا کی و برای همه کابرا یا جدیدا ایناش دیگه معلوم نیست.
معلوم نیست دارن چیکار مکنن
از یه طرف به شرکت ها فشار میارن نامحدود رو حذف کنین اون وقت الان خودشون 1 مگ و 2 مگ رو هم اضافه کردن
شاید هم میخواستن نامحدود رو انحصاریه مخابرات کنن
درود
دوستان کمپین بهار تا بهار، 1 ماهه هم داره یا فقط یه ساله ست؟
منظورتون رو دقیق متوجه نشدمنقل قول:
ولی به نظرم سوالتون اینه که آیا بعد از آوردن مودم ، مودم مال خودتون میشه یا نه؟
درمورد این سوال باید بگم که بله ، حتی اگه چند ماه بعد از استفاده اینترنت انصراف بدید ، مودم مال خودتونه و از شما پس گرفته نمی شه :)
سلام.
دوستان چطوری میشه این سرویس کمپین رو مدیریت کرد؟؟
محلی واسه چک کردن ترافیک مصرفی هست ؟؟
اساتید من از امشب میخوام بذارم برای دانلود شبونه. فقط میخوام خیالم راحت باشه که بدون مشکل بذارم برای دانلود، یعنی اینکه داستان خاصی نداره که از حجم روزانم بزنه ؟
ضمنا اینی که میگن با حجم روزانه حساب میشه و بعد تو فیش کسر میشه رو من متوجه نشدم. برای همه این مدلیه ؟
آدرس پنل کاربری هم بدین ممنون میشم .
اساتید من از امشب میخوام بذارم برای دانلود شبونه. فقط میخوام خیالم راحت باشه که بدون مشکل بذارم برای دانلود، یعنی اینکه داستان خاصی نداره که از حجم روزانم بزنه ؟
ضمنا اینی که میگن با حجم روزانه حساب میشه و بعد تو فیش کسر میشه رو من متوجه نشدم. برای همه این مدلیه ؟
آدرس پنل کاربری هم بدین ممنون میشم .
نه ، دانلود شبانه کاملا دقیق محاسبه میشه و حجم اضافی ازتون کم نمی کنننقل قول:
ساعت 1 شب هم به مدت چند ثانیه اینترنت قطع و وصل میشه و از اون ساعت تا 6 صبح می تونید رایگان دانلود کنید
حجم شبانه هم فقط برای برخی کاربران توی پنل به درستی نشون داده نمیشه ، اما معمولا برای بیشتر افراد توی همون قسمت اول کنترول پنل حجمی رو که شبانه مصرف کردید میزنن
این هم آدرس پنل کاربری »»» [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]