والا تا حالا ندیدم کسی مشکل شما رو داشته باشه فعلا زنگ بزن بپرس چکار باید بکنینقل قول:
البته مسلما دادن هر گونه اطلاعات به شما مستلزم اینه که مودم به اسم شما باشه وگرنه....
Printable View
والا تا حالا ندیدم کسی مشکل شما رو داشته باشه فعلا زنگ بزن بپرس چکار باید بکنینقل قول:
البته مسلما دادن هر گونه اطلاعات به شما مستلزم اینه که مودم به اسم شما باشه وگرنه....
دوست عزیز با همین شرایطی که شما قبولش نداری من دارم شبی 4.8 گیگ میگیرم . توی روزم که سرعت دانلودم زیر بین 240 تا 270 کیلو متغیره. در ضمن از اکانت سی سی کم که نیاز به پینگ پایینی داره بدون هیچ مشکلی دارم استفاده میکنم. البته اینم بگه شهر به شهر و منطقه به منطقه شرایط فرق میکنه.نقل قول:
سلامنقل قول:
دوستان همه با فرض و گمان پاسخ داده اند. کاش یه نفر یه لینک میگذاشت.
من خودم دنبال این قضیه بودم و به جای درستی نرسیدم.
حتا اگر بشه نرم افزارهای متفاوت را روی کانکشن جداگانه ست کرد که خیلی خوبه.
شما دوتا دانلود منیجر نصب میکنی؛ والسلام.
ولی من راه شدنی پیدا نکردم. اگر کسی میگه هست؛ لطفاْ لینک بده.
مبین نتی هستی شما؟؟ نیستی... فک نکنم باشی...نقل قول:
واسه منم بعضی موقع ها ISP رو اشتباه میزنه.نقل قول:
راستی من کامپیوترم اگه بعد از 1 الی 2 ساعت ازش استفاده نشه خاموش میشه فکر کنم میره رو حالت Power Saving میدونید باید چه کارش کنم خاموش نشه؟
بعد IDM رو چه طوری تنظیم کنم که سر ساعت 7:30 کامپیوتر رو خاموش کنه؟
نقل قول:
تو انجمن های معروف نتورک که تو پست قبلی معرفی کردم خیلی در این مورد بحث شده و چون خودم هم قبلا دونبالش رو گرفتم می دونم که بدون داشتن سخت افزار مخصوص یا مودم های مخصوص که بهترینشون ساخت شرکت میکروتیک هست راه دیگه ای وجود نداره .
کسایی هم که همیشه ادعا کردن با نرم افزار این کار رو انجام دادن هیچوقت در عمل نتونستن گفته شون رو اثبات کنند که یه دلیلش تنظیمات پیشرفته شبکه و تغییر تنظیمات از یه سیستم تا سیستم دیگه هست
جابجا نشون دادن شهر رو دیدم ولی بعید میدونم تو نشون دادن isp این اتفاق بیافته!! شما با واسطه از مبین نت سرویس میگیرید؟نقل قول:
نقل قول:
تو قسمت schedule زمان رو مشخص کن و تیک 4 باکس پایینش رو بزن
7:30 خوب نیست بزار رو 7:57 دقیقه
مواضب هم باش زمان سیستمت درست و دقیق باشه وگرنه....
سلام روزتون خوش
من امروز برای اینترنت اقدام کردم که متاسفانه متوجه شدم خطم فیبره یعنی نمی تونم از شرکت ها استفاده کنم:n03: و مخابرات هم پورت هاش پر بود برای همین مجبورم از مبین نت سرویس بگیرم
به نظر شما با شرایطی که دارم چه سرویس هاییش خوبه؟؟؟ در کل مبین نت سرعتش و کیفیتش چجوریه؟؟؟
مشتری نسبتا پرمصرف هستم و تاماه پیش نامحدود شاتل داشتم که خیلی عالی بود :n03: