ریبوت کردن مودم از لحاظ کدنویسی خیلی ساده تر از ریبوت کامپیوترهنقل قول:
برام جالبه چرا شما به برنامه ها و کرک هایی که بعضا مشکلدارن مشکوک نیستین به این برنامه ی ساده شک دارین!!
Printable View
ریبوت کردن مودم از لحاظ کدنویسی خیلی ساده تر از ریبوت کامپیوترهنقل قول:
برام جالبه چرا شما به برنامه ها و کرک هایی که بعضا مشکلدارن مشکوک نیستین به این برنامه ی ساده شک دارین!!
تو بعضی ساعات اینجوری هستنقل قول:
سلام
دیشب یادم رفت ساعت 1 مودم رو ریست کنم 700 مگ ناقابل پرید...:n28:
ساعات رایگان 1 تا 6 شده
سلام . ببخشید از اینجا سوالمو مطرح کردم
عاقا من دو ماهی میشه نمیتونم وارد اکانتم بشم . همش میگه یوزر و پسورد اشتباهه ولی اینطور نیست . رفتم امور مشترکین میگه فعلا پنل مخابرات مشکل داره . همه ی دوستام هم این مشکلو دارن بامخابرات . ببخشید شما چطور وارد اکانتتون میشین .میشه آدرس پنلو بهم بگید . م .
من از این آدرس میرمadsl.tci-khorasan.if
قبلا هم از گلد نت میرفتم اما الان هردوشون مشکل دارن . عاقا تو رو خدا رهنمایی کنین . اصلن اپراتوراشون پاسخگو نیستن
سلام . ببخشید از اینجا سوالمو مطرح کردم
عاقا من دو ماهی میشه نمیتونم وارد اکانتم بشم . همش میگه یوزر و پسورد اشتباهه ولی اینطور نیست . رفتم امور مشترکین میگه فعلا پنل مخابرات مشکل داره . همه ی دوستام هم این مشکلو دارن بامخابرات . ببخشید شما چطور وارد اکانتتون میشین .میشه آدرس پنلو بهم بگید . م .
من از این آدرس میرمadsl.tci-khorasan.if
قبلا هم از گلد نت میرفتم اما الان هردوشون مشکل دارن . عاقا تو رو خدا رهنمایی کنین . اصلن اپراتوراشون پاسخگو نیستن
1.شما کدوم منظقه ی مخابراتی هستیننقل قول:
2.برنامه ی NemoNet رو نصب و خط رو کانفیگ مجدد مطابق با سیستم جدیدشون کردین یا خیر
3. اگر مرحله ی 2 انجام شده از آدرس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] با نام کاربری که تلفن ثابت هست بشکل روبرو 513xxxxxxx و کلمه عبور کدملی بدون 0 اولش وارد بشین
یا از این ص زیر هم بهمون ترتیب اما کلمه ی عبور با 0 کدملی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منبع؟ مدرک؟نقل قول:
1 تا 7 بوده که
ماله منم همین طور بود وقتی رمز و پسورد رو میزدم میگفت که یا اشتباه زدی یا امکان ورود نیستنقل قول:
زنگ زدم بهشون گفتم که قضیه از این قراره
پشتیبان هم گفت رمز و پسورد سامانه رو عوض کردم دوباره چک کن
کردم و درست بود
با سلام خدمت دوستان
با اینکه خطم روی 4مگ بسته شده سرعت دانلود به زور به 200 کیلو میرسه
طبق گفته دوستان زنگ پیگیری کردم اکانتیک که چرا محدود شدم گفت الان مال شما روی 8 مگ تنظیم شده سرویس ثبت شما 2 مگه رو حساب مشتری مداری مخابرات برای شما روی 8 مگ تنظیم شده شب هم روی 2 مگ ست شده
حالا من ماندم دیگه یقه کی رو بگیرم این سرعت من چرا کمه
خطم هم فیبر نوری هست تا 26 مگ هم کشش داره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]