من که اروری ندیدم فقط سرعتش 4 مگابیت هست که به همین راضیم(12 مگ جشنواره دارم)نقل قول:
sent from my LG G3-d855
Printable View
من که اروری ندیدم فقط سرعتش 4 مگابیت هست که به همین راضیم(12 مگ جشنواره دارم)نقل قول:
sent from my LG G3-d855
منظورم اون کسی هست که خطش کشش داره و روی 10 یا 12 مگابیت بسته شده آیا در ساعات غیر رایگان سرعت دانلودی کمتر از حدود 1.2 مگابایت داره یا نه؟(محدودش می کنن یا نه؟)نقل قول:
نه در ساعات روز و نه در ساعات شب سرعت رو محدود نمیکنه.سرعت برای من حدود یک مگ هست. صبانت چون شبانه کاملا رایگان نداره محدود هم نمیکنه چون تا حجم خاصی میشه در شب دانلود کرد.نقل قول:
عزیزان صبانتی این روزها کیفیت کلی اینترنت صبا چطوره؟
ساعت رایگاه غیر رایگاه حجم قیمت و ...
چه طرخی می صرفه بخوایم خرید کنیم
من جشنواره یکساله 15 گیگ رو خریداری کردم تو بهمن یا اسفند ماه فکر کنم شاید هم پاییزنقل قول:
توی یک ماه اخیر به شدت افت داشته
من با xbox پینگ میگیرم همیشه بالای300ه
امروز وبگردی میکردم سرعت 50 کیلوبایت در ثانیه نشون می داد(شاید یکی دانلود میکرد نمیدونم)
sent from my LG G3-d855
دوستان عزیز ببخشید:n13: این توربو شارژ صبانت مصرف شبانه اش هم دو برابر حجم روزانه هست با همون سرعت؟
یعنی مثلا توربو 5 گیگ بگیری شبانه میتونی تا 10 گیگ با همون سرعت توربو دانلود کنی؟
كلا توربو كارايي خاصي ندارهنقل قول:
مربوط به سرعت هاي زير دو مگ هست حدودا
كه معمولا ديگه كارايي نداره
كلا سرعت ها الان بازه
یعنی چی ؟ پول بیشتر بدی فرقی هم نکنه ؟ من الان با 128 سرعتم حدود اینترنت 3 مگ هست(kb260 حدودا) حالا توی تبلیغاتش زده تا 12 مگ میره بالا ...من میخواستم شبانه هم میره بالا یا نه ...نقل قول:
اما اینطور که شما میگید دیگه خودشم زیر سواله !
ممنون میشم دقیق تر بگید چطوریاس!:n16:
سرويس شما ١٢٨ هست و تا ٣ مگ از طرف خود صبا ايميتت شده يا خط جواب نميده از اين بيشترنقل قول:
اگر از طرف صبا باشه اين حجم توربو خوب براي شما
ولي اگر خط مشكل داره اين حجم به درد نميخوره
چون الان نه صبا كلا اكثر شركتها سرعت تا سقف سرعت پورت بازه اگر باز باشه اين حجم ديگه معني پيدا نميكنه
Sent from my iPhone 6 using Tapatalk by Javad
نقل قول:
دوست عزیز منظور شما اینه که پورت ها روی مقادیر بالا باز شدن و فقط مشکلات نویز خط و احتمالا پهنای باند اشغالی کاربران دیگه مانع افزایش سرعته؟
عذر میخوام ولی بعید میدونم پورت بالا برای کاربران 128 باز بذارند ...اینطور باشه کاربران پورت های بالاتر شاکی میشن ...
واقعا مردد شدم ...راهی نیست بشه فهمید پورت واقعا روی چه عدد بستن ؟