من ازشون سوال کردم یعنی سرعت دانلودت باید 128 تقسیم بر 26 باشه ولی 6 گیگ هدیه داری میتونی6 گیگ 128 تقسیم بر 8 دانلود کنی ینی 16 کیلوبایت برثانیه و بعدش میشه 128 تقسیم بر 26 سرعت دانلودت 5 کیلوبایت بر ثانیه میشه
نگاه کن این بحث بین من و پشتیبانی اسیاتک از طریق ایمیل
سلام من اینترنت پرسرعت چالاک نامحدود بي کران طلايي ( با 18 گيگ هديه سرعت بالا ) دارم سرعت دانلود من باید چقدر باید باشه ؟ الان 15 تا 30 کیلوبایت هست و من بسیار ناراضی هستم چون اگه اون 18 گیگ هدیه رو هم حساب نکنیم باید سرعت دانلود من 64 کیلوبایت باشه چند ماه هم اینترنت پرسرعت چابک نامحدود بی کران برنزی 1024 داشتم سرعت دانلود رو 110کیلوبایت بود این دوماه اخر به 60 تا 65 رسیده بود و این اخرها هم سرعت به زیر 40 رسیده بود و من به دلیل نارضایتی. چالاک نامحدود بي کران طلايي ( با 18 گيگ هديه سرعت بالا ) رو گرفتم. و شما حتی سرویس منو عوص کردید به 256 طلایی با حداقل دانلود مشخص
مشترک گرامی با سلام
سرویس 256 نامحدود طلایی ضریب اشتراک 1 به 4 دارد.سرعت دانلود این سرویس بر اساس این ضریب اشتراک 8 کیلوبایت بر ثانیه میباشد.اما سرعت دانود در گیگ هدیه چون ضریب اشتراک 1 به 1 میباشد 32 کیلوبایت بر ثانیه است.
جهت اطلاعات بیشتر با 1544 تماس حاصل فرمایید.
با تشکر
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
256 تقسیم بر 4 میشه 64 یعنی سرعت دانلود من باید 64 کیلوبایت بر ثانیه باشه نه 8 . واینکه شرکت مخابرات 256 نامحدود رو باسرعت دانلود 32 میده 15 هزار شما چرا 40 هزار میدید؟
و اینکه ممنونم جواب دادید ولی دیر جواب دادید . من چند روز دیگه از اسیاتک میام بیرون اگه سرعتم درست نشد و میرم مخابرات .
باتشکر پدرام
با سلام
مشترک گرامی سرعت شما 64 کیلوبیت بر ثانیه خواهد بود اما سرعت دانلود شما چون بر حسب کیلوبایت بر ثانیه میباشد پس 64/8=8 کیلوبایت بر ثانیه سرعت دانلود شما خواهد بود.