پینگ های وب چطور هست؟ برای گیم مناسبه؟
Printable View
پینگ های وب چطور هست؟ برای گیم مناسبه؟
های وب برای بازی اصلا خوب نیست پینگ 8.8.8.8 در اکثر اوقات 160 تا 180 هست!نقل قول:
برای بازی برین سراغ پارس انلاین یا شاتل!
شما گوشی ایفون داشتی ؟ این مشکل ویدئو ها حل شد برات ؟نقل قول:
نه همچنان هست :n22: حتی 4 و نیم شب که تک کانکشن اوکی میشهنقل قول:
با وی پی ان به ی سرور خوب تو هلند وصل میشم مشکل حل میشه
برای منم بعضی وقتا هست هنوزنقل قول:
دیروز یه چیز عجیب دیدم ، یکی از اعضای خونواده داشت تو اینستا لایو میدید هیچ قطعی نداشت ، من همون لایو رو با گوشیم باز کردم همش قطع و وصل میشد !
ربطی به گوشی نداره به نظرت ؟
برای اولین بار از 5 فروردین تا الان از های وب ناراضی شدم پینگ بالا ( البته بالاتر درسته ) !!!! سرعت کم تو باز کردن پیچ / سرعت پایین تو اینستگرم / سرعت پایین تو دانلود از اپ استور که قبلا اصلا اینطور نبود و ..........
اگ به گوشی باشه خواهرمم میاد گاهی اوقات خونه با گوشیش وصل میشه دیدم که بدون مشکل راحت میبینه اندروید ندیدم کسی این مشکلی با نت خونه داشته باشه هرکی وصل شده کارشو راه انداختهنقل قول:
ولی تو لود عکسا رفیقم که میاد وصل میشه گوشیش سامسونگ اس سون ادج داره لود عکساش سریع تر و بهتره ودیو هم راحت میبینه خلاصه من که گوشیم شاخ تر از اونه تو اینستا کلا مشکل پیدا میکنه ولی بعد اینکه میره کلی فحش میکشم بهش :n31: تل گوشی هم خیلی کند تر از اینیه که رو ویندوز دارمه
این مشکل بعضی وقتا حاد میشه حالا نمیدونم از چیه الان که ساعت 12 شبه گشت دارم میزنم قطعی داره ولی نه شدیدا مکث کنه
اینم اضافه کنم که ویترین سیبچه که وی پی ان ملی داره ی سرور تو پارس انلاین داره همین مشکل هم داره با نت گوشی هم همینطوریه
فک کنم از نت ایران باشه
اره برای منم دیشب سرعت کند شده بودنقل قول:
نمیدونم والانقل قول:
چون من رو گوشی اندرویدی یکی از اعضای خانواده دیدم بدون قطعی داره لایو میبینه ولی مال من خیلی قطعی داشت گفتم شاید با ایفون ها مشکل پیدا میکنه ! ( میدونم منطقی نیست حرفم ولی چیزیه که دیدم حالا نمیدونم دلیلش چی بود )
بنظرم هم خوبه هم بد ! من تو انلاین بتلفیلد 1 (ps4) کمترین پینگی که گرفتم 160 بوده ولی کاملا طبیعی بازی میکنم (طرف صبح) هیچ مشکلی هم نیست ولی همینطور که به سمت عصر میره اوضاع بدتر میشه فکرکنم packet lost بیشتر میشه ! چون پینگ همون 160 هست ولی کاملا حس میکنی همه چیز تاخیر داره :n03:نقل قول:
سرعت پایین تو اینستاگرام و تلگرام هم با های وب این مشکلاتو دارم هم با ایرانسل !!نقل قول: