دوست عزیز من کمپین هستم ولی نه بهاره.کلا مخابرات سرعتش اگه مشکلی در شبکه نباشه ثابت هست.شبا سرعت کم نمیشه.خیالت راحت.نقل قول:
Printable View
دوست عزیز من کمپین هستم ولی نه بهاره.کلا مخابرات سرعتش اگه مشکلی در شبکه نباشه ثابت هست.شبا سرعت کم نمیشه.خیالت راحت.نقل قول:
شما چه طرحی پیشنهاد میکنید که شبانه رایگان داشته باشه ونقل قول:
حداقل بشه شبی 4-5 گیگ دانلود کرد؟
مگه الان چحدتا طرح و کمپین وجود داره؟من باشم زیر 2 مگ نمیگیرم و موردیو انتخاب میکنم که شبانه رایگان داشته باشه.خودت یه سرچ کن ببین به جیبت کدوم میخوره.
اگه کاربر جدید باشی و شبانه رایگان بخواهی ماکزیمم 2 مگابیت دارند الان. سرویس های بالاتر با شبانه رایگان فقط مخصوص کاربرهای قدیمی است که میخواهند سرویس های 1 و 2 مگابیت نامحدود رو به کمپین استثنائی تبدیل کنند.
دوستان حجم ترافیک شبانه از ترافیک کل کم میشه؟ من متوجه نشدم یعنی من الان کل حجمم رو استفاده کردم یا نه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سیستم اکانتینگ فعلی مخابرات یک کمی داغونه، ترافیکی که به عنوان مصرف کل نوشته در حقیقت هم شبانه و هم روزانه است، آخر ماه میزان مصرف رایگان شبانه رو از میزان کل مصرف شما کم میکنند، باقی مانده رو به عنوان ترافیک مصرفی شما حساب میکنند.
چه جوری میشه سرویس 5 مگ گرفت؟ به مشترکین معمولی میدن؟
محدودیت برای سرویس نامحدود اعمال شد یا نه؟
دوستان خط من از زانژه پارس در اومد و میخوام از مخابرات بگیرم. نظر خودم روی کمپین بهاره 2MB هست فقط میخوام بدونم شبونه رایگانش چجوره ؟
درست و درمون حساب میکنه یا نه حجم میپرونه وسطاش. برای من فقط شبونه رایگانش مهمه. اصلا برای همین از پارس اومدم بیرون .
ضمنا من مودمشو نمیخوام و میخوام ترافیک free بهم بده ؟
کلا بنظرتون این طرح خوبه یا بازم میتونم انتخاب دیگه ای داشته باشم ؟
ممنونم .
دوستان خط من از رانژه پارس در اومد و میخوام از مخابرات بگیرم. نظر خودم روی کمپین بهاره 2MB هست فقط میخوام بدونم شبونه رایگانش چجوره ؟
درست و درمون حساب میکنه یا نه حجم میپرونه وسطاش. برای من فقط شبونه رایگانش مهمه. اصلا برای همین از پارس اومدم بیرون .
ضمنا من مودمشو نمیخوام و میخوام ترافیک free بهم بده . مودمش چه مارکیه ؟
کلا بنظرتون این طرح خوبه یا بازم میتونم انتخاب دیگه ای داشته باشم ؟
ممنونم .