احتمالا مال ایرانسله؟ یا MTN تو شاخ افریقا.نقل قول:
احتمالا مال ایرانسله؟ یا MTN تو شاخ افریقا.نقل قول:
سلام
من الکترونیک خوندم و بحث تخصصیم بیشتر تو مخابرات هست و چون دوستان خیلی در مورد دکل ها BTS و لینک ها صحبت میکنن خواستم یه توضیحاتی بدم (اگه غلط املائی داشتم به خاطر تایپ سریع هست )
اصولا هیچ موقع نمیشه از روی شکل و اندازه BTS ها نوع و اینکه مال چه اپراتوری هستن رو تشخیص داد حالا میخواد سفید یا زرد یا آبی باشه همینطور نمیشه گفت که مثلا این مدل از Sector ازBTS ها چون اندازشون کوچیک هست مال فلان اپراتور هست یه اصلی تو مخابرات میگه که هر چقدر فرکانس زیاد میشه اندازه آنتن کوچیک میشه به آنتن های موبایلتون دقت کنید که بعضی ها اصلا نآنتن نداره یه سری هم که یه آنتن 2 سانتی کوچیک داره اندازه sector bts ها بزرگ هست برای اینکه تو چند فرکانس مختلف کار میکنه و باید بزرگ باشه که بشه جهت انتشار رو تعویض کرد اگه قشنگ تر دقت کرده باشد توی شهر هایی که رطوبت بالا هست مثل شمال که من زندگی میکنم درصد شیگنال بالا تر هست از مناطق خشک اینو به راحتی میکتونید با برنامه های کنترل فرکانس و سیگنال چک کنید و از این طریق هم که نصب دیش ماهواره و تجهیزات ماهواره ای توی مناطق پر رطوبت مثل شمال ایران کار پردردسری هست مخصوصا توی فصل های پر بارندگی یا با رطو.بت زیاد چون خیلی روی سیگنال تاثیر میزاره من توی شهر های کویری و خشک برای ایران سل 60 تا 75 درصد سیگنال واقعی میگرفتم ولی توی شمال ایران شما نیتونی بیشتر از 50 درصد سیگنال بگیری اینها رو گفتم که توی شهر های با این وضعیت sector های bts ها بزرگتر هست که شعاع بیشتری رو پوشش بدن و از ampilifair های پر قدرت تر برای اینجور شهر ها استفاده میشه که افت سیگنال نداشته باشن پس باز هم نمیشه از شکل و اندازه sector ها اینکه مال کدوم اپراتور هست رو تشخیص داد و اینکه داره رو چه باندی کار میکنه و این تفاوت شکل BTS ها صرفا به خاطر سیستمی هست که اون BTS داره نه نوع اپراتور
حالا میرسیم به اون دیش های کوچیک روی BTS نکته یک به اون دیش ها میگن ( لینک) و کارشون ارتباط دادن دکل ها به هم یا به BSC (Base Station Controller ) مرکزی توی شهر هست که وحالا جالب هست که قدرت انتشار BTS ها توسط BSC تنظیم و کنترل میشه به فرش ماله یه BTS روئ کم میکنه تا با یه آنتن دیگه و فرکانس دیگه تداخل نکنه و اینکه bsc خودش طی چند مرحله به VLR و HLR وصل میشه و کار شناسایی مشترک و غیره تشخیص داده میشه که خودش یه بحث خاصی داره حالا فلسفله کاربرد این لینک ها چیه فلسفش اینکه که قبل ها برای ارتباط با BSC از کانال زمینی که همون خط تلفن بود استفاده میشد و چون شیوه کم سرعت و نامطمئنی بود و تعداد ظرفیت برای مقدار نفر تو BTS رو کم میکرد و پهنای باند کمی داشت از ابزار های پر سرعت یا همون میکرووویو یا همون لینک ها استفاده شد که هم سرعت بیشتر و هم اطمینان بیشتری دارن
سلام كسي هست كه بخواد ويترين ايرانسل را ببينه ؟! لينك زير را ببينيد حالشو ببر
کد:http://85.185.37.13
اين هم mtn يه كشور ديگه.... امكانات را ببينيد tv live email music ,...
کد:http://www.mtn.co.za
اینا چرا دکل ها برقشون دارن میرقصن ؟نقل قول:
باز هم خدا رو شکر تو یکی حداقل راضی شدی:12:نقل قول:
یعنی وقتی ایرانسل قاط میزنه تا روزی که دوباره شارژ نکنی توی طرح هستی.نقل قول:
از ایرانسل مخصوصاً سیم کارت های اعتباریش هیچ چیزی بعید نیست.
چون اصلا روش کنترلی نیست.
آره.نقل قول:
با بچه ها یه طرح دادیم کلی خنده ولی جالب.:10:
از افطار تا سحر: :27:
مکالمه و sms رایگان
باحاله نه؟:31:
كسي ويترين ايرانسل را نديد اگر تونستيد نام نويسي كنيد به ما هم بگيد
کد:http://85.185.37.13
عزیز این هنوز راه نیفتاده.نقل قول:
از دوستانی که در محدوده ای مابین :
***خیابان آزادی: از دانشگاه شریف تا اسکندری شمالی
***خیابان امام خمینی: از اسکندری جنوبی تا استاد معین
***استاد معین: از آزادی تا امام خمینی
***اسکندری: از آزادی تا امام خمینی
قرار دارند و اکثر روزها مشکل آنتن دهی و شبکه دارند خواهشمندم که شماره خودشون رو در اسرع وقت (تا 25 شهریور) برای من میل کنند.
به دوستان و آشنایانتون هم بگید.
اگه این روش جواب بده برای مناطق دیگه هم اینکار رو می کنم.:10:
نقل قول:
راستی منظورم تهران هستش
آقا شاهين اين روشتون چي هست؟ و اصفهان هم جواب ميده؟ ما كه مرديم ديگه 4 تا آنتن هست ولي نميشه زنگ زد :41:نقل قول:
كسي نمي دونه ويترين ايرانسل كي به طور كامل راه ميفته
اقا شاهین ما که ایمیل را فرستادیم چک کنید
نقل قول:آقا من مشکلم اینه این همینجور روی لاگین میمونه !!! همین اعصابه آدما می ریزه به هم!!! چه فایده داره که فقط شب ها که خلوته آدم بره ؟! اگه برنامش خیلی سالم بود نباید اینطور بود چون بقیه برنامه ها که این طور نیست اصلا.نقل قول:
نوشته شده توسط pesare_dokhtarkosh [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آره دیگه شما تو سایت هر MTN هر کشوری که بری قالبش همینه . وقتی یک چیزی تحت لیسانس یک کشور قرار می گیره باید از رنگ و مارک و ... اون تبعیت کنه نمیشه که از خودش چیز در بیاره.نقل قول:
نقل قول:
ایناکه خیلی وقت پیش مانی جان پیداش کرد از sms تبریک ایرانسل بعدشم فهمیدیم فعلا افتتاح نشده !
------------------
من پیشنهاد میکنم که این پست های بلند که بیش از 10 تا خط میشه رو یه خلاصه بگذارید و هر کی که خواست براش میل کنید.
آدم اعصابش میریزه به هم.
2 روز پست های ارسالی رو چک نکنی 50 تا صفحه میره جلو.
بعد که میخوای بخونی که چی به چیه می بینی 70% مطالب یا تکراریه و یا به درده عموم نمی خوره.
من که حوصله خواندن این جور پست ها رو ندارم.
چون چشمام توی هم 1 ماهه ، 1 شماره ضعیف تر شده.
به خاطره همینه که پست هایی که میدم درشت و رنگی هستش.
حداقل آدم به خواندن مطالی بیشتر جذب میشه.
خوددانید
آنتن حتی داخل خونه تا آخر پر هست کیفیت صدا خوبه اس ام اس ها هم راحت رد و بدل میشهنقل قول:
دوستان یه لطفی بکنند و در کنار شماره خودشون ذکر کنند که اعتباری هستند یا دائم.نقل قول:
همچنین آنتنی که بیشتر از آن استفاده می کنند رو هم اگه تونستید اعلام کنید.
مثلاً: من بیشتر مواقع از آنتن Karun - B تغذیه می شوم. که واقعاً آشغاله.
نمونه درخواست:
157 57 57 0935
دائمی
Karun-B
دامپزشکی - قصرالدشت
با تشکر از همکاریتون
هر چقدر شماره ها بیشتر باشه بهتره
نقل قول:
احساس می کنم گروه نوکیا نمی تونه اطلاعات مربوط به مشکل شبکه و آنتن ها رو رو به ایرانسل خوب گزارش بده.!!!!!!!!
خیلی از مناطق هستند که هر روز مشکل دارند ولی اصلاً پیگیری نمیشه.
مخصوصا ً توی تهران که انقدر BTS نصب شده.
من منطقه خودمون رو تست می کنم و اگر جواب خوبی گرفتم به شرکت یه طرح پیشنهادی میدم و اونموقع از چند تا از شماها درخواست همکاری میکنم تا بتونیم یه حالی به پوشش شبکه بدیم.
خیلی بده که من الان 21 ساعته که نه می تونم تماس بگیرم ، نه sms بدم ، نه تماس دریافت کنم ، نه sms دریافت کنم ، نه موجودی حساب بکیرم و...
به طور کل هیچ غلطی نمی تونم بکنم.:41:
اون هم توی مرکز تهران
با آنتن Full
داشتن شبکه
بدون بدهی
بدون مسدودیت
و ...
يه مسنجر توي گوشي هاي سوني اريكسون هستش با اون نمي شه log in شد؟
براي انجام كنفرانس 3 نفره به بالا با دوستاتون بايد روي يكي از دوستها رفته و برگه دوم (Buddy) رو باز كنين
و از داخل اون گزينه Merge (چسباندن) رو بزنين
از ليستي كه باز ميشه با هر كدوم از دوستاتون كه ميخواين كنفرانس انجام بدين جلوي اسمش يه تيك بزنين
ظاهرا محدوديتي نداره چون من تا 10 تا رو هم اد كردم
بعد اونارو در قالب يه نفر نشون ميده
بعد هر چي كه شما مينويسين عينا براي تمام دوستانتون كه تو كنفرانسن ارسال ميشه
و هر چي اونا مينويسن براي شما هم ارسال ميشه
و اگه مثلا 5 تا از دوستاتونو اد كرده باشين ميشه يه چت رومه 6 نفره
و هر وقت كه بخواين كه يه نفر ديگه مسيجاش براي شما نمايش داده نشه كافيه از گزينه Block استفاده كنين
و براي اينكه ديگه كنفرانس رو قطع كنين كافيه از گزينه Split (جدا كردن) استفاده كنين
ولي يه مطلبش هنوز برام روشن نيست
كساني رو كه من اد ميكنم تو كنفرانس, مسيجهايي رو كه اون افراد واسه من ارسال ميكنن براي ساير دوستان هم به نمايش در مياد يا فقط براي من نمايش داده ميشه
قاعدتا كه بايد واسه همه نمايش داده بشه
هر كس تونست اين مطلبو تست كنه
من امروز هم با يكي ديگه از دوستان چت كردم به مدت 12 دقيقه و با حدود 20 تا مسيج
كه هزينم شد 13 تومن و 7 ريال
كه از يه sms هم كمتره
اونم با چه سرعتي
البته اين مقدار با تعرفه كيلوبايتي 1 تومن به دست اومد
به خاطر طرح تابستوني
ولي در حالت عادي با تعرفه 1/5 تومن ميشد حدود 21 تومن
البته اگه سيم كارتاي 10 هزار تومني هم بياد چون اون كيلوبايتي 5 رياله ميشه حدود 7 تومن
در ضمن با اين برنامه حتي ميتونين براي دوستاتونم آفلاين بذارين
تو اين برنامه ميتونين فقط از اين اسمايلها استفاده كنين
:-) :-( ;-) :-D
كه با يه شكل 3D جالب به نمايش در مياد
اگه گزينه انيميشن رو هم تيك زده باشين يه سري انيميشن جالب تو برنامه واستون به نمايش در مياد
در كل برنامه جالبيه
ميتونين وسط خيابون بشينين و با دوستاتون چت كنين
منتها مواظب باشين بهتون نگن بيچاره اين پسره اسكل شده
اگر تعداد افلاين ها زياد باشه هر بار كه log in ميشيم بايدكلي پيدا شيم نه ؟نقل قول:
بچه های اصفهان کیا می تونند به 90 SMS بزنند ؟چجوری؟
آقا شاهين اگه منظورتون با منه كه بايد بگم چشمنقل قول:
چون اخيرا من پست طولاني دادم
از اين به بعد با سايز 7 مينويسم
اگرم بچه ها ايراد گرفتن با شما
بعدشم در هر صفحه اگه تنظيمات رو عوض نكنيم فقط ميشه 10 تا پست رو توي يك صفحه ديد
و چه پست 1 خطي يا 100 خطي هيچ فرقي نداره
و تعداد پستهاس كه صفحه رو جلو ميبره نه تعداد خطوط و حجم صفحه
البته شما استاد ماي
گفتم اين نكته رو بدونين ضرر نداره
من که هنوز با این برنامه نتمونستم لاگین شم.ببینک این برنامه قابلیت custom status داره ؟!
نه ببین گفتم فقط شب که خلوته برو یه اکانت جدید بساز . چون فقط دفعه ی اول گیر میکنه. من الان دیگه هیچ مشکلی ندرم.نقل قول:
تازه یه سوال :
من که چت کردم هیچی ازم کم نشد. مگه هنوز هم برای دائمی ها کارکرد دیتا رو محاسبه نمیکنه ؟ یعنی تا الان مجانی بوده و ما استفاده نکردیم؟
با مسیج سنتر تالیانقل قول:
فقط بگم که 0935 هست خودمم دارم ولی ضایس نمیشه به کسی شماره داد
کاری نداره که...نقل قول:
آره داره. باحاله! هر استاتوسی بخوای می تونی وارد کنی... :10:
من که دیشب هر کاری کردم نشد با مسیج سنتر تالیا هم نشد(کلا تا حالا نتونستم به 90 بزنم) ولی به خانه ای با طرح نو هنوز نفرستاده دلیوری میدهنقل قول:
معمولا به شماره هایی که 3000 دارند راحت میره
نقل قول:نمیشه ! اصلا تالیا هم اصفهان کار نمیده باش sms بدینقل قول:
نوشته شده توسط pesare_dokhtarkosh [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
! توی موا مسنجر هم من همچنان لاگینگم :31:!!!
آقا چرا اين سيستم بدهي ها انقدر پرته ؟ اين 130 رو كه مي گيري 2 - 3 تومن فرق ميكنه با صورتحساب!!
پس این آقا مسعود چی میگفت تالیا اله بله جیم بله ؟نقل قول:
اكنت gmail هم مي شه توش ساخت؟:5:نقل قول:
از تالیا که بی کلاس تر نیست.نقل قول:
حالا باید تو اتوبوس بشینی بغل یه همراه اولی چت کنی تا بسوووووووووزه.
3 میلیون و نیم دارن شماره ایرانسل میدن یکی هم شما . کی به کیه؟ :31:
نقل قول:
نه بابا منظورم شما نیستید.
منظورم کسانیه که اخبار Isna و Irna و ... رو مگذارند.
و همینطور کسی که می خوتد روی پستی که شما به عنوارن تنظیمات زحمت کشیدی و دادی میاد و یک نظر میده بهتره که از خط سوم به بعد رو پاک کنه. انجوری هم نظر داده و هم طرفی که متن رو می خونه میفهمه برای کدام پست این نظریه داده شده.
وگر نه ما چی کاره ایم؟
هر کی با من کار داره میل میزنه.
منظورم این جوریهنقل قول:
آقا مسعود راس میگه اینجا تالیا آنتن میده اما نمیشه از ایرانسل با مسیج سنترش استفاده کرد.نقل قول:
خيلي بده كه آدم امكانات را فداي اسم و كلاس بكنه .نقل قول:
من كه جزء اولين افرادم كه ايرانسل دارم كلي هم با gprs حال مي كنم بعدش هم هر روز امكانات جديد مي ده كه آدم حوصلش سر نره حالا ict كجا از اين خبراست :46: