لینک دانلود انتی چیت و پچ ورژن 26 رو می خواستم(لطفا از رپیدشر نباشه)
Printable View
لینک دانلود انتی چیت و پچ ورژن 26 رو می خواستم(لطفا از رپیدشر نباشه)
ما تو خونه یه شبکه لن داریم می خواستم ببینم چه طوری می شه کانتر رو به سبک این سرور ها اجرا کرد ؟ مثلا sxe بخواد و مثلا اسکین چاقو رو عوض کرد (از همونا که الان تو همیار هست)
من همش كيك ميشم يكي كمك كنه
Kicked :SPEEDHACK DETECTED
من همش كيك ميشم يكي كمك كنه
Kicked :SPEEDHACK DETECTED
من بازی کانتر 1.6 رو نصب کردم بعد پچ ورژن 26 رو هم نصب کردم و آنتی چیت(sXe Injected v8.9 ) هم نصب کردم ولی زمانی که ip سرورها رو میزنم هیچ اتفاقی نمیوفته هیچی پیدا نمیکنه چکار کنم؟
اینارو امتحان کردم:
87.107.20.99:27014
82.115.23.10:27015
82.115.23.10:27016
از اینجا می تونید سرور های فعال رو ببینید :
کد:http://www.game-monitor.com/search.php?game=cstrike&vars=&country=IR&public=&order=grank
باید داخل سرورها عضو شی چجوریاست؟
من ای پی سرور 85.185.5.3:27015 زدم با اینکه 17/23 بود بازم چیزی پیدا نکرد چکار کنم.
شاید بازیم خرابه اگه میشه یکی لینک مستقیم بازی و پچ بازی و انتی چیت بازی رو برام بزاره؟
آقا جون منه کاربر این چیزهایی رو که در پست قبلی گفتم رو واسه دانلود بذارید ... خدا رو خوش نمیادا مارو تو خماری بذارید !!!نقل قول:
---------- Post added at 09:00 PM ---------- Previous post was at 08:58 PM ----------
نقل قول:
عزیزان خسته نباشید
آقا اگه من چیز زیادی می خوام؟؟!! عذر می خوام ... دیگه چیز زیاد نمی خوام فقط به من اطلاع بدید که چیز زیادیه
ممنون
من با نسخه ی مسترگیم راحت بازی می کنم احتمالا اینجا باشه :
کد:http://mggsnet.com/
نقل قول:
یعنی مستر گیم آنتی چیت و اینا نمی خواد؟
می شه ID که معمولا باهاش تو مستر گیمی رو بگی IP سرور رو هم بگو؟
نه منظورم نسخه ی پچ مسترگیم بود
نقل قول:
خب اگه پچ مستر گیمو بذاری ممنون میشم (لینک مستقیم) میخوام دیگه نرم سایت مستر گیم .ممنون.
اگه آنتی چیت هم می خواد ممنون می شم واسه دانلود بذاری (امتحان شده باشه ). می دونی چرا آخه وقتی می رم تو بعضی سرور ها مثل سرور گیم زون کیک می شم !!! چرا؟؟ چون آنتی چیت ندارم !! حالا ورژن جند میخواد ؟؟؟ ورژن 8.9 !!! بدبختی اینجاست که دانلودش میکنمو بروز رسانی هم میکنم بازم گیر میده که آقا این نسخه ی اصلیش نیست!!
من موندم که آقا مگه سایت آنتی چیت sxe سایت دروغی هم داره؟؟
اگه دروغه خب چرا آدرسشو می دی؟؟
اینه که می خوام امتحان شده باشه.
ممنون دوست عزیز اگه میشه خودتونم معرفی کنید منم نیما هستم.
متاسفانه اینترنت پر سرعت ندارم !! یعنی داشتم تموم شده
البته این پچ منم همین مشکل رو با گیم زون داره حالا چرا می خوای بری گیم زون ؟ همیار خیلی بهتره ها !!!
کد:http://www.game-monitor.com/search.php?game=cstrike&vars=&country=IR&public=&order=grank
نقل قول:
او کی دوست عزیز ممنون از راهنماییت ...:10:
برای اتصال به سرور CS:Source شاتل مراحل زیر را انجام دهید :
- منوی “Find Servers” را از منوی اصلی انتخاب کنید .
- صفحه “Favorites” را انتخاب کنید .
- بر روی دکمه “Add Server” کلیک کنید و خط ذکر شده را وارد کنید : 85.15.1.66:27015
- سرور شاتل با نام “SHATEL CSS V10 Server” باید در لیست سرورها ظاهر شود ، بر روی آن کلیک کنید و دکمه “Connect” کلیک کنید.
باید توجه داشت که به منظور وصل شدن به سرور CS:S ، Patch 10 بایستی بر روی CS:S نصب شده باشد.
shatelcss : pass
این پج 10 رو لینک میدید ؟
سلام
یک نسخه از کانتر رو بگین که بشه اینترنتی با هاش بازی کرد(با لینک دانلود خودش و پچش و سایر موارد مورد نیاز واسه win7 (
sxe رو هم گرفتم ولی توی چند تاسرور رفتم بهش گیر دادن.
در نهایت ادرس چند تاسرور خوب که باصبا نت مشهد بشه بازی کرد.
نسخه اگه بات داشت که بهتر
نقل قول:
نمیدونم با صبا نت مشهد می شه بازی کرد ولی IP تمام سرورهای فعال رو داره :
سلام
کسی پچ WCG کانتر رو داره؟
ممنون میشم بزارین ما هم یه فیضی ببریم
ممنون
یا علی
سرور کانتر جدید
برای ورود به سرور این آیپی رو در قسمت Find Server-->Favorite اد کنید
194.225.50.24:27015 سرور پابلیک بدون sxe
194.225.50.24:27016 سرور زامبی ( حد اکثر 30 دقیقه دانلود داره)(30 مگابایت)
:10::10::10::10::10::10::10:
join شين به تايپيك:کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=391687
براي بهترين فوتبال انلاين دنيا
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان يه لطفي كنيد آموزش اينكه چه جوري با كلاش شليك كنيم يا هر ترفندي كه كانتر داره رو بزارين
cheatنمي خوام اما مي خوام بدونم چه توري بازيم رو بهتر كنم و چه توري شليك كنم ترف زود تر مي ميره يا كجا بزنم طرف حتما headمي شه:31::46::10::10::8::8::5::5::20::20:
خب دوست عزیز چیزهای مختلفی در این باره وجود داره که در چندتا سایت دیدم نوشته اینها این جوری بودهنقل قول:
1 همیشه با یه جور اسلحه بازی کنید یعنی نرید اسلحه ها رو تغییر بدید وقتی پول زیاد دارید یا یک رو میکشید اگه با یه سالحه بیشتر تمرین کنید کارش میاد دستتون یه جورای من وقتی یا یه نفر روبه رو میشم همیشه تیرامو به سرش تا اونجای که بتونم بزنم برای این که مهارت خودت رو ببری بالا تو بازی تمرینی رو به یه دیوار وایسا و چهارتا چهار تا تیر بزن سعی کن وقتی تیر رو شلیک میکنی به یه نقطه بخوره اینجوری وقتی داری شلیک میکنی اسلحه لگد میزنه و تیرات وقتی خطا میره در حین تیراندازی ستت رو به بالا یا پایین بگیر تا بفهمی که وقتی لگد میزنه کجا تیر میزنی وقتی هوست به نشونه نیست به جای که تیر میخوره تمرکز کن بهتره بعد وقتی از نزدیک دیوار تونستی تیرهارو یه جا بزنی برو و دور تر بعدا" برای عملی شدن کارت با بات ها بازی کن خودت با چندتا بات یعنی 1به 5 یا 4 این نکات رو هم من از چندتا سایت برات اوردم شاید به درد شما و سایر کاربران بخوره
همیشه وقتی تیراندازی میکنی خونسرد باش و تموم فشنگهارو خالی نکن بیهوده
دوم اینکه 3 تا 3تا یا 4تا 4تا تیراندازی کن از فواصل نسبتا" دور و حتی نزدیک
وقتی خشابت زیر 10 تا فشنگ داشت یه جا کمین کن و پرش کن {در این مواقع هواست جمع باشه چون در این مواقع خیلی ها راحت کشته میشن}
این نظر شخصیه منه تا میتونی اسلحه خودتو حفظ کن این جوری یه وابستگی پیدا میکنی مثل یه سرباز به اسلحش من تا جای پیش میرم تا وقتی که خشاب اخریم خیلی خیلی کم میشه اینجوری متونی خودتو تو یه جای سخت برای انلاین بازی کردن اماده کنی
همیشه نشونه هدف گیرت رو یه کم بالا تر از سر دشمن بزار اینجوری با یه تیر هدف رو از پای در میاری
برای بهتر شدن بازیت میتونی بری و یه دمو از بازی های پروها ببینی و هدفگیر و جایگیری اونها رو ببین بهتر درک میکنی منم از یه کاربر عزیز از اینجا با نام اقا مهدی خیلی ازش سپاس گذارم توصیه کرد دیدم خیلی فرق کردم
در اخر موفق باشی امیدوارم یه حرفه ای تمام عیار یا همون پرو بقول دوستان باشی
سلام
کدوم از اینها بهرین نسخه برای آنلاینه؟
Counter Strike 1.5 - Original
Counter Strike 1.6 Non-Steam
Counter Strike 1.6 v32
Counter-Strike 1.6 v35 NonSteam
Counter-Strike 1.6 v40.1 NonSteam
Counter-Strike 1.6 v48 Sierra Studios (2009)
Counter Strike 1.6 (Special Edition)
Counter Strike Extreme Final v1.6
XTreme-Counter Strike (XTCS) v1.6 - Final Release (FULL)
Counter Strike 1.6 High Definition - New Era
سلام برای ورژن 1.5 نمی دونم ولی ورژن 1.6 رو هرکدوم دانلود یا بخری متونی انلاین بازی کنی هرچی کانتر هم ساده تر باشه خوبتره برای انلاین بازی کردن ولی اگه واسه افلایم کیخوای سه تای اخر رو دان کنی بهرته و جذابترهنقل قول:
برای آنلاین می خوام پس غیر از سه تای آخر و 1.5 کدوم بهتره منظور باگ کمتره
خودم فکر کنم non steam بهتره قبلا هم همینو داشتم
کسی لینک این پچ 10 رو داره؟نقل قول:
من کانتر 1.6 دارم
چطور باید انلاین بازی کنم
پچ میخواد ؟
اره همون نون استیم خوبه دوست عزیزنقل قول:
من خیلی برات گشتم ولی این پچ نبود بجاش پچ 18 رو برات گذاشتم اونم تورنتش بود باید نرم افزار تورنت رو داشته باشی تا بتونی دانلودش کنینقل قول:
کسی لینک این پچ 10 رو داره؟
کد:http://www.torrentreactor.net/torrents/1352460/Counter-Strike:Source-Patch-v18-DiGiTALZONE
امضام رو دیدن کنیدددددددددنقل قول:
من کانتر 1.6 دارم
چطور باید انلاین بازی کنم
پچ میخواد ؟
این لینک پچ 23 یکی ار بهترین پچ ها :
کد:http://www.binfire.com/rel/?page=download_manager&action=download&id=256502:0:0
اقا چرا sv_aim جواب نمیده 1 و 2 تا 20 امتحان کردم جواب نمیده :13:
سلام دوستان مشکل sxe با 64 بیتی ها حل نشده؟ و یا راه حلی نیست؟
والفجر...
یه سلام گرم خدمت تمام برادران وطن دوست:10:
حتما میدونید که کانتر استریک برای تخریب چهره ایران و ایرانی ساخته شده( این مسئله با نوشته شدن - سی اس سورس باحاله- در مپ de_dust2 css کاملا مشهوده)
ما اقدام به راه اندازی سرور کانتر(1.6) با موضوع جنگ ایران-عراق کردیم و به طور جدی مشغول طراحی نقشه ها و عملیات های خودمون در دوران 8 سال دفاع مقدس کردیم.
این کار ما باعث شد که تروریست های مجازی از کار ما احساس وحشت کنند و با تمام توان به سرور های ما حمله کنند.
دوستان به طور گسترده از کار ما استقبال کردن و این باعث شد که ما دلگرم بشیم و کار خودمون رو با سرعت و دقت بیشتری انجام بدیم.
از تمام کسانی که ایده ای در زمینه ی طراحی نقشه دارند تقاضا می کنیم که با ما تماس بگیرند.
ضمناً سرور ها بدون آنتی چیت بوده و دوستانی که با sxe injected مشکل دارند می توانند وارد بازی شوند ، سرور ها همیشه در دسترس هستند:
game:securnss.com:27015
game.securnss.com:27016
دالان ارتباطی ما:
shaokahn@yahoo.cn
:11::11:
میشه بپرسم تا حالا چندتا عضو رسمی و غیر رسمی دارید و بیشتر توضیح بدید نوع بازی چجوریه منظورم مد انلاینش هست نقشه ها رو توضیح و غیره...
ممنون امیداورم موفق باشید
برای حل مشکل با ویندوز های 64 بیت این فایل رو در پوشه root ـه بازی replace کنید
کد:http://www.4shared.com/file/u7G3rGsa/hw_online.html
حالا اگر از بحث sxe بگذریم کی مپ خوب میخواد؟
اگر میخوای میتونم اپ کنم
چند تا مپ خوب میخواین؟؟؟:21:
سلام...
من وقتی ویندوز XP را روی سیستم هام عوض میکنم کانتر ZERO&STRIKE 1.6 بعد از اجرا یهو میپره بیرون....
بعد از نصب دوباره درست میشه...
پچی یا فایلی داره که بدون نصب دوباره بشه اجراش کرد؟؟؟
سلام. من از کامپیوتری بازی می کنم که ادمین داره و اجازه اجرا شدن SXE رو نمیده. نصب میشه ولی اجرا نمیشه.
راه حلی داره کی بتونم بازی کنم؟؟!!!:41:
عزیز ببین فونت کوچیک میشه چقدر قشنگ تر میشه!!!!!نقل قول:
این کارو انجام دادم بازم نشد