این دیگه از اون حرفا بودنقل قول:
فکر کنم یکم صبر کنیم خودشون درستش کنن
وقتی خودشون میگن مشکلی نیست همش گردن کاربر میندازن بعد بیان درستشم کنن
Printable View
این دیگه از اون حرفا بودنقل قول:
فکر کنم یکم صبر کنیم خودشون درستش کنن
وقتی خودشون میگن مشکلی نیست همش گردن کاربر میندازن بعد بیان درستشم کنن
ولی میدونی چی جالبه؟نقل قول:
اینکه من تو این چند سال هر ISP که رفتم بعد یه مدت به فنا رفت
شاید باید دوباره برم سراغ همون پارس آفلاین خودم البته اگه این درست نشد
پارس انلاین خوبه؟نامحدوداش؟سرعت دانلودش؟اسمی نیس؟نقل قول:
چرا پینگ انقد افتضاح شده ؟
سرعت دانلودم از 1.3 مگ بالاتر نمیره !!!
والا دوسال پیش که داشتم بدک نبود نامحدودش سرعت رو پله ای کم میکنه یعنی بعد از یه مقدار خاصی دانلود سرعتتو محدود میکنه(تو سایتش توضیح داده) معمولا هم تو روز حدود یه ساعت نت رو قطع میکنن( البته فقط نامحدود اینطوره) ولی پینگش خیلی خوب بود من با 110ms گیم میزدم البته اینا برا دوسال پیشه... الان رو نمیدونمنقل قول:
من شبانه دارم از ساعت 4 شروع میشه مثلا تایمش از 2 تا 7 هست اما عملا از 4 دانلود می کنه .
کسی هم تو این چند روزه که اوضاع خراب شده با پشتیبانی تماس گرفته که ببینه حرف حسابشون چیه؟
نت من که همه چیش عالیه ( پینگ و سرعت سرور خارجی و داخلی و ... ) ؛ ضمن اینکه خط من تا 1 ماه پیش بیشتر از 13مگ نمی کشید ولی الان تا 15مگ خرده ای بالا میاد ( گویا تجهیزاتو ارتقا دادن )
واسه من فیکس شد
خخخخ دوست عزیز دگ ازین بهتر میخوایید؟برا من آرت 5 سرعتش 80میزنه خخخنقل قول:
سلام
عاغا این جا ی نفر هست ک از شاتل فقط ی ذره راضی باشه؟
پارس انلاین دارم همه چیش خوبه فقط قیمتش سرب فلک میکشه...
خواستم جشنواره 500گیگ 50 تومن پیشگامان بخرم ک چن روزه تماس میگیرم گوشی رو برنمیدارن هیچ نمایندگی ای هم نداره ک بخرم...یکی هم میگفت ک پیشگامان اصلا دیگ تو تبریز وجود نداره ک بخری!!!!
حالا این جشنواره شاتل(224گیگ{200گیگش شبانست}دوساله 24هزارتومن)رو دیدم میخوام بخرم...سرعت نوشته از 128 تا 16مگابیت
حالا سوالم اینه با توجه ب سیم کشی نسبتا خوب ساختمون حداقل سرعت نیاد رو 128 سکته کنم
میخوام حداقل 200کیلوبایت برثانیه دان کنه...پینگم خیلی مهم نیست
دوستانی ک شاتل دارن لطفا راهنمایی کنن
و همچنین بین شاتل و مخابرات کدوم بهتره ب نظرتون؟
سلام
در مورد راضی بودن که خودم بشخصه همون مقدار کمی هم که داشتم هم پرید
مشکلاتو صفحات قبل نوشتم چین
منم پارس بودم اومدم شاتل -کاش نمیومدم
عاغا من رفتم ک بخرم ی تعهد نامه دادن دستمنقل قول:
توش نوشته بود اگر زود تر از اتمام قرارداد بخوای تخلیه کنی باید مابه التفاوت قیمت جشنواره با قیمت واقعی رو پرداخت کنی
ینی حدود 650هزار تومن واس ی اینترنت 128 کیلوبیتی دوساله!!!
کلا منصرف شدم
عاغا ینی چی این مسخره بازیا
بابا تحریم کنید شاتلو واقعا شورشو دراوردن
داداش اوضاع isp ها خیلی خرابه میخوان به هر روشی شده مشتری جذب کنن . منتها نمیدونم چرا حالیشون نیست که مشتری کیفیت نت واسش خیلی مهمه و نمیخوان کیفیتشون رو بهتر کنن که تقریبا همشون توی این زمینه گند زدن متاسفانه [emoji17]نقل قول:
به جاش میان قیمت رو میارن پایین و این حق رو هم واسه خودشون محفوظ گذاشتن که اگه شما تخلیه کنی باید با نرخ آزاد باهاشون تسویه کنی [emoji52]
Sent from my SM-A510F using Tapatalk
دوستان بار سوم می پرسم. میخوام از شاتل سرویس بگیرم. Art 3 بعد از چقدر مصرف سرعتو کم میکنه. خواهشا جوابمو بدید ممنون.
جلوی سرویسش نوشته حداقل تبادل ترافیک ۲۵ گیگنقل قول:
اگر مصرفت در طول ماه پخش باشه، یعنی نشینی یهو چندین گیگ دانلود کنی، تا حدود 50~60 گیگ مشکلی نداره.نقل قول:
چقدر شاتل دزده .
من الان اومدم خونه عمه م بعد سرویسشو تمدید کردم چون یه ساله داشت امروز تموم شد بعد 512 یه ساله 24 گیگ خریدم 130 تومن 360 گیگم حجم داشت ولی سرعتش با سرور خارجی رو 500 قفله .
خوب اگر 512 قفله می تونستم 128 بگیرم 90 تومن نه اینکه 40 تومن بیشتر بدم .
مثل اینکه شاتل به قدر کافی مشترک گرفته که داره تخفیف حجم اضافه رو پلکانی کاهش می ده
مرداد - ۱۰۰ گیگ ۱۰۰ روزه - ۵۴ ت
اوایل دی - ۱۰۰ گیگ یک ساله - ۹۰ ت
اواخر دی - ۱۰۰ گیگ عادی - ۱۰۸ ت
سر همین مشتری ازافی که نابود کرده نتشو
البته قفل كه فكر نكنم باشهنقل قول:
احتمالا كمبود پهناي باند دارن چون صبح زود و آخر شب سرعت خوبي داره من ديشب از اپل با ١/٣ مگا بايت دانلود ميكردم
ولي داخلي مشكل نداره كلا بازه تا كشش خط
شما كه حجم داشتي بايد ٢/٥ گيگ ي ساله ٤٠ تومان رو ميگرفتين
الان هم كه حجم دوباره با تخفيف گذاشته
Sent from my iPhone using Tapatalk
من می تونستم 50 تومنیم بخرم ولی گفتم سرعتش شاید محدود باشه خودشم یه سرویس اکر لایت پیشنهاد داده بود 60 تومن .نقل قول:
من واسه عمه م گرفتم .
همين ٤٠ توماني به اصطلاح يك مگنقل قول:
بيشتره
من همین سرویس رو دارم شدیداً رو اعصابمهنقل قول:
سه روز پیش در ۲۴ ساعت دو و نیم گیگ مصرف کردم تا الان سرعت من نصفه
شما اگه این سرویس رو میخواین بگیرین باید حواستون باشه از دو گیگ مصرفتون بیشتر نشه در یک روز
من ارت 3بودم محدود کردن ارت5گرفتم،از سر چاره ندارى هست موندم شاتل، اونجا ک مى گن پروموشن طلايى داشتى و الان شده نقره اى اعصابم بهم مى ريزه... ماهى50-60تومن پول بدى و اخرشم نتونى درست استفاده کنى دگه نو برشه:n03:
سرعتم درست شد با سرور خارجی .نقل قول:
موضوع زير درست شد ؟نقل قول:
نقل قول:
آره ولی هیچ تغییری تو دزد بودن شاتل اتفاق نمی افته .نقل قول:
سرویس جشنواره 144 گیگ دارم همچنان سرعت سرور خارجی رو 500 کیلوبایت فیکسه با پشتیبانی تماس گرفتم گفتم یه سرویس بهم معرفی کن سرعت سرور خارجی باز باشه چنین مشکلی دارم .بهم گفت یه راهنمایی بهت میکنم الکی هزینه نکن یک ماه دیگه صبر کن درست میشه بهم گفت سیستم خودکار برات باز میکنه سر 5 الی 6 ماه. فکر کنم یکی از دوستان هم جشنواره داشتن بعدا سرعت سرور خارجی براشون درست شده بود بعد 6 ماه استفاده:n41:
یه ماه دیگه چ اتفاقی مگه میخاد بیفته الان نیافته؟
دیگه بدتر از این...
:n27:
دوستان خواهشا جواب بدید دارم دیوونه میشم قبل 3روز art 5 داشتم سرعتم 85بود حالا امروز زنگ زدم تغییرتعرفه دادم ب اکو دو مگ برا شما چقد میزنه سرعت دانلود؟برا من میزنه 30/40...خدا مگه داریم مگه میشه.تعرفه محدود بخاطر سرعتش انتخاب کردم ونامحدود ک ماهی 50/60 گیگ دان داشتم دگ بای بای...من اهواز خواهشا جواب
با اينكه سرعت خوبي داره
ولي خارجي يكم خراب كرده
شايد مشكل سراسري باشه
اميد وارم بهتر بشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان بنده های وب دارم میخوام بیام شاتل حجم مصرفم بالاس کدوم طرح بهتره؟
سلام چرا 10 گیگ ترافیک میخری باقیمانده رو میزنه 8 گیگ؟کسی این مشکل رو داشته؟
مالیات ، عوارض ، ارزش افزوده ، آبونمان : ))
عزیز یه تماس با خودشون بگیر ببین مشکلت چیه حتما خودشون یه جای کار اشتباه کردن منم یه بار سرعتم محدود شده بود رو ۱۰۰کیلوبایت زنگ زدم برام فیکسش کردننقل قول:
دوستان خط من رو ۴ مگ بسته شده، اس ان آر هم بالای ۱۵ هست ولی هر ساعت حدود ۱۰۰۰ تا ارور CRC دارم!
کسی میدونه مشکل از چیه؟
Sent from my SM-G920I using Tapatalk
والا من آسیاتک داشتم سرعت 512 نهایت سرعت دانلود 120بود و روزانه 4.5بار مودم قطع میشد و نت شبانه رایگانش سرعت 60.70بود
الان حدود 4ماهه اومدم رو شاتل با سرعت 128 سرعت دانلودم 900هس و شبانه رایگانم همین سرعت رو دارم و از سرعت راضیم و تو این 4ماه شاید مودم 7بار قطع نشده.
ولی خب جدیدا دارن قیمت تخفیف تعرفه ها رو کم کم بالا میبرن که درست نیست اصلا.
Sent from my SM-G920F using Tapatalk
سلام دوستان بسته روز های تعطیل حذف شده ؟ :n04:
بله ؛ متاسفانه معلومه که کاربر زیاد گرفتن و دیگه دنبال جذب مشترک و ... نیستن ؛ اون از بسته های ترافیکش که هر چی گذشت تخفیفشو کمتر کرد ( الان رسیده به 40% ) و اینم از این ترافیک تعطیلاتش!! ضمن اینکه هزینه شبانه رو هم گرون کرد و آورد رو 7 تومن!!نقل قول: