یعنی شما رو گوشیت 4g/LTE نیومد؟نقل قول:
Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk
Printable View
یعنی شما رو گوشیت 4g/LTE نیومد؟نقل قول:
Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk
نه برادر من برو یه دفتر دیگه و بگو سیم کارت نو میخوام از نوع یو سیم هم باشه . جدیدا همه سیم کارتهای نو یو سیم تشریف دارن مگر انکه اون دفتر نداشته باشه و بخواد قدیمی ها رو قالب کنه .نقل قول:
تا اخرش برو شارژ رو بر میگردونن و از این به بعد بیشتر از 3 تومن موقع استفاده از اینترنت شارژ نداشته باش . و برا بسته 2 تا 7 و 1 تا 11 همون 18.5 گیگ رو رعایت کن .نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان این طرح جدید تعویض رایگان سیم کارت به فورجی چطوریه ؟ من رفتم عوض کنم گفت اگه اس ام اس اومده باشه رایگانه وگرنه برات هرینه داره بعد رفت تو سیستم گفت برای شما رایگان نیست :n03:
دوستم یه دفتر دیگه رفته بود گفته بودن اگه گوشیت فورجی ساپورت کنه رایگانه و بعد نشون دادن گوشیش عوض کرده بودن براش و 2 گیگ + 2 گیگ هم اینترنت رایگان براش اومده
نقل قول:شما دو دوست گرامی راحت میتونین شکایت کنین و ول کن هم نباشین این عکس ها خودش گویا هستش این سیم کارت هوا بری زمین بیای از نوع یو سیم و 4g یا همان lte هستش . به مشترک چه ربطی داره اپراتور داره کلاهبرداری میکنه و میگه تو رنج 4g نیست . من بودم شکایت میکردم .نقل قول:
اگه اس ام اس نیومده رایگان نیست و هزینه داره . اس ام اس هم والا برا اون گوشی هایی که تو سیستم همراه اول ثبت شده و از نوع 4g هستش و میتونه تنظیمات اینترنت رو از اپراتور به صورت اتومات دریافت کنه ارسال میشه . و اگر چند تا خط داشته باشید برا بیشتر از 2 تا فکر نکنم بفرسته .نقل قول:
من نمیدونم این داستان رایگان و غیر رایگان چیه راه انداختید
من 4 ماه پیش سیمکارتمو به یو سیم تغییر دادم توی مرکز مخابراتی و به غیر از هزینه یه کپی از کارت شناسایی هیچ هزینه دیگه ای هم ندادم و سیمکارت جدید و تحویل دادن
نمیخواستم سیم کارت قدیمی رو پانچ کنم
یعنی اگه سیم کارت رو پانچ کنم و بندازم تو یه گوشی فورجی اس ام اس برام میاد و رایگان Usim بهم میدن ؟
خب داری میگی 4 ماه پیش . الان اینطوری نیست اونم تا 22 بهمن با پیامک رایگانه . بعد اون کلا متحمل هزینه میشوید اگه خواهان درخواست سیم کارت یو سیم و تعویض میباشید .نقل قول:
بله امکانش هست من این کارو انجام دادم و بعد 2 روز پیامک اومد .نقل قول:
نه دوست عزیز.البته اگه یوسیم هم بهم داده بودن فرقی نمیکردم چون فرکانس همراه اول 2600 هست که تقریبا منسوخه و گوشی من این فرکانس رو پشتیبانی نمیکنهنقل قول:
من که درخواست ترابرد دادم امیدوارم همراه اول بازی درنیاره
تعرفه مکالمه همراه اول درون شبکه 57 تومن برون شبکه 63 تومن
تعرفه مکالمه ایرانسل با تمام خطوط 49 تومن
پوشش تقریبا کامل LTE تمام نقاط تهران ایرانسل
دیگه دلیلی نمیبینم بخوام همراه اول بمونم. خوبیش اینه شمارم تغییر نمیکنه
همرا آخر نکبت اگه این 29 هزار تومنی که ازم خورد رو بر نگردونه منم ترابرد میکنم ایرانسل حداقل دزد نیست مثل این،همراه اول گفته اینترنتم کاملا نامحدود حداقل ایرانسل انصاف داره میگه فقط میتونی بیست گیگ دانلود کنی،نقل قول:
از دیروز که از سایت ۱۹۵ به همراه اول شکایت کردم هنوز زده در حال پیگیری فکر کنم شارژو بر نگردونن
سلام دوستان من به اینترنت همراه اول وصل میشم اول میزنه 3G و بعد میشه H چرا؟ ( وقتی دیتا رد و بدل میشه H هست و بعد 3G میشه):n13:
چیز خاصی نیست، سویچینگ شبکه هست، که وقتی با شبکه کار داری از hspa استفاده میکنه و وقتی کاری نداری برای جلوگیری از شلوغی شبکه، میارتت یه رده پایینتر روی umts(3G).نقل قول:
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
یعنی شبکه همراه اول قدیمی هست که اینطوری میشه؟ یک بدی که داره پینگ بالا میره و سایت ها هم با تاخیر باز میشن چون تا از روی 3g به h سوئیچ کنه زمان میبره 2 تا 3 ثانیه . ایرانسل و رایتل همیشه روی h هستن!نقل قول:
کلا 4جی فقط اون اولش خوب بود الان با شلوغ شدن شبکه سرعتش حتی به 3جی هم نمیرسه افتضاحه چه ایرانسل چه همراه اول
احتمالا ایرانسل و رایتل از h به h+ سویچ میکنن ولی همراه اول از 3g به h+ سویچ میکنه، تفاوتی در h+ ندارن هردوشون یکین، اون اولیه مهم نیست،(گوشی شما h+ رو هم همون h نشون میده یا h+ نداره).نقل قول:
این قابلیت طبیعیه بهش میگن fast dormancy، تو اینترنت بیشتر میتونید راجع بهش بخونید، البته چیز تاخیر اندازیه همهونطور که گفتین ولی باعث صرفه جویی باتری میشه
برای من از 3g به hspap سوئیچ میشه. این همون h+ هست؟ (گوشی من h+ نمیزنه از قسمت تنظیمات و شبکه نگاه میکنم برای ایرانسل همیشه hspa هست و برای همراه اول hspap هست) گوشی lg g2 حالا شبکه همراه اول بهتره یا ایرانسل؟نقل قول:
جهت موبایل هم خیلی روی سرعت تاثیر داره برا من سرعت تو خونه 1مگابایت به پایینه بجز یه اتاق که به دکل نزدیکتره وقتی میخوام دانلود کنم و بسته میگیرم گوشی رو میزارم تو اون اتاق و جهت گوشی سمت دکل سرعت میره رو 2-3 مگابایت اما اگه تو همون اتاق گوشی رو بچرخونم (گوشی سمت دکل نباشه) سرعت میاد پایین گوشی رو با کابل یو اس بی وصل میکنم به کامپیوتر و با کامپیوتر دانلود میکنم
سیمکارتم هم 4G نیست
Hspap
سیمکارت فورجی همراه اول گرفتم ولی نت نداره... حتیE هم نمیاد! بسته باید بزنم تا فورجی بیاد؟ بسته ماهانه باید زد؟
اگه سیمکارت جدید خریدین که باید اول اینترنتش رو فعال کنین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
برای فورجی هم باید بسته آلفا+ بخرین
چطور به این همراه اول نفهم،بگم سیم کارتم یوسیمه؟!!!بازم جواب های تکراری!:n27:
متن همراه اول:
با سلاممشترک گرامی، در طی ارتباطات قبلی خدمتتان اعلام گردید که استفاده از اینترنت نسل چهارم باید با یوسیم صورت پذیرد که سیمکارت شما یوسیم نبوده است. شایان ذکر است هنگام قرار گرفتن سیمکارت در مودم باید توجه فرمائید که درخواست رمزpin را غیر فعال نموده باشید به دلیل اینکه پس از قرار گرفتن سیمکارت در مودم شبکه برقرار نمی گردد.
یک عکس از پوکه و خود سیم کارت تهیه کن و بزار همون جا برای همراه اول و سامانه 195 و بگو بی سواد روش چی نوشته ؟ یو سیم . شکل و ظاهرش هم که یو سیم هستش و از دفتر خدماتی که بهتون دادن هم به اسم یو سیم دادن . به غیر این نوع یو سیم تا اون زمان یو سیم دیگه ای وجود نداشته درسته ؟ بگو چرا باید دو بار هزینه تعویض سیم کارت بدم ؟ اگه این سیم کارت یو سیم نیست پس چی هستش ؟ :n34:نقل قول:
اره سیم جدید گرفتم. کد زدم میگه اینترنتش فعاله. ولی حتی E هم نمیاد! بسته الفا پلاس هم نمیشه زد. میگه اول 800 مگابایت هدیه رو مصرف کن بعد بسته الفا+ رزرو میشه. عجب سیستم اشغالی داره این همراه اخرنقل قول:
تنظیمات نام نقاط دسترسی (APN) گوشی خودتونو چک کنین و بررسی کنین که apn باید mcinet باشهنقل قول:
اگه مشکل از تنظیمات اینترنت باشه که میشه با ارسال یه پیام خالی به 8008 تنظیماتو بصورت آماده دریافت کرد
----------------------------------------------------------
برای اطمینان هم یک بار شبکه رو اسکن کنین چک کنین اصلا 4G همراه اولو پیدا میکنه یا نه
من گوشیم 3g تا دیروز شبکه 3g پیدا میکرد امروز نمیکنه تنظیمات دستی کسی بلد نیست بدم بهش
الان فقط رو edge کار میکنه که سرعتش لاک پشتیه
3g همراه اول (بروجرد -- میدان ایت ا...بروجردی)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مدل گوشیتو لطف میکنی بگینقل قول:
Sent from my ALE-L21 using Tapatalk
تنظیمات نت درسته ولی نمیدونم چرا اصلا علامت اینترنت نمیاد.همون 3g هم نمیاد. راهی داره بسته الفا مثبت الان ثبت بشه؟ چون میگفت یک هفته دیگه بعد از مصرف 800 مگ نت هدیه فعال میشه!!نقل قول:
دوست عزیز شما ی پیام خالی ب 8088 بدین وصل میشه اینترنتتوننقل قول:
Sent from my ALE-L21 using Tapatalk
سلام
همراه اول اس ام اس داد که بسته 2+2 30 روزه به پاس همراهی به شما تعلق گرفت
حالا اصلا تو برنامه همراه من تو قسمت اینترنتش بهت ریخته و حجم رو نشون نمیده،بقیه قسمت هاش درسته.
از اونجایی که سیم من دائمی هست جرات نمی نمی کنم از اینترنت استفاده کنم
لطفا اگه کسی تجربه ای در این مورد داره،در اختیار بنده بذاره،
ممنون
این کد #0*100*نقل قول:
بیخیالش بشی بهتره،ممکنه یه هزینه نجومی برات بیاد از دزد اول هیچی بعید نیست،من سیم کارتمو خاموش کردم بعد اینه ۲۹ هزار رو الکی ازم خورد،نقل قول:
هر وقت اینترنت این دزد اول رو لازم داشتم از گوشی پدرم هزار تومن انتقال میدم و بسته میخرم حیفه هزار و یک ریال هم تو حساب شارژ باشه،
خداوکیلی ایرانسل خیلی بهتر از این همراه نکبته سرعت دانلودم سیزده مگابایته در بدترین حالت با ایرانسل، دزد اول در بهترین حالت ۳مگابیت
شنبه میرم خطمو ترابرد میکنم به ایرانسل خلاص شم از دست این نکبت
بعد کلی ور رفتن نت همرا اول درست شد ولی سرعتش چنگی به دل نمیزنه..سرعت رو300 تا 500 کیلوبایت میچرخه. ولی پوشش فورجیش بدک نیس
بالاخره امروز موفق شدم سیمکارتم رو توی مهلت ده روزه ی طرح دهه فجر رایگان به یوسیم تعویض کنم.جالب اینجاست هر دفتری یه قانونی برای خودش داشت،یکی هزینه میگرفت یکی میگفت حتما باید اس ام اس برات اومده باشه یکی فقط هزینه ی کپی کارت ملی میگرفت... بعضیا هم خیلی خیلی شلوغ بود.خلاصه شانسی دفتری رفتم که همه چی مجانی بود کاریم به اس ام اس نداشت فقط میپرسید گوشی فورجی ساپورت هست به علاوه اینکه سیمکارت حداقل ۷-۸ ماه توی گوشی فورجی ساپورت بوده یا نه.بسته ۲+۲ گیگ هم بلافاصله بعد استفاده از سیمکارت فعال شد سیمکارت هم بدون هیچ مشکلی به فورجی وصل شد.توی برنامه ی همراه من هم همه چی درست نشون داده میشه.بهرحال انگار خدارو شکر همه چی درست کامل از کار در اومد.:n02:
سلام
دوستان سرعت اینترنت نامحدود شبانه همراه اول از 20 مگابایت 1 هفته ای میشه به 4 مگابایت رسیده و تو 2 3 شب که تست کردم رو همین 4 مگ مونده و بالاتر نمیره در صورتی که چند ماه رو 20 مگ بود.
به نظرتون دلیلش چی میتونه باشه؟
سلام
دوستان سرعت اینترنت نامحدود شبانه همراه اول از 20 مگابایت 2 هفته ای میشه به 4 مگابایت رسیده و تو 2 3 شب که تست کردم رو همین 4 مگ مونده و بالاتر نمیره در صورتی که چند ماه رو 20 مگ بود.
به نظرتون دلیلش چی میتونه باشه؟
خب مشخصه دیگه با این همه حجم تبلیغ تعویض سیم کارت و بسته رایگان 2+2 یک ماهه و سرازیر شدن ملت به سمت تعویض سیم کارت خصوصا از نوع رایگان کلا کیفیت و سرعت همینطور داره میاد پایین .نقل قول:
دائمی بود سیم کارتتون یا اعتباری ؟ پیامک اومده بود ؟نقل قول: