یه مدت نبودم انگار ایرانسل پیشرفت کرده ،به گرگانم اومده
حالا کسی میدونه سراسری کی میشه؟
من که بیخیالش شدمو از ای دی اس ال مخابرات که محدوده استفاده میکنم
Printable View
یه مدت نبودم انگار ایرانسل پیشرفت کرده ،به گرگانم اومده
حالا کسی میدونه سراسری کی میشه؟
من که بیخیالش شدمو از ای دی اس ال مخابرات که محدوده استفاده میکنم
من وقتی نتورکمو میزارم رو wcdma only و تماس میگیرم،نتم قطع نمیشه اما وقتی میزارم رو ۴جی و تماس میگیرم نتم قط میشه
Sent from my HTC One using Tapatalk
یجورایی هنوز رو مرحله تسته فکر کنم..عیب و ایراد تا دلت بخواد ایرانسل داره..همراه اولم همینطور ولی کمتر.نقل قول:
الان من 4 روزه سیمکارت دائمی آی سیمم یکطرفه شده کسی نیست رسیدگی کنه حتی! 50 هزار تومن با *7# پرداخت کردم بجای اینکه از بدهی کم شه به حد اعتبار اضافه شده..کلا شبکه تمام اپراتورا رو هواس مخصوصا ایرانسل!
ممکنه اختلال زیاد باشهنقل قول:
وضعیت پوشش خوبه؟
+
کسی می دونه همراه اول اصلا در حال پوشش هست یا نه؟
دوستان جواب بدن این سایت ایرانسل زده 4g رو از مشهد شروع کردیم کجای مشهد الان داره؟:n06:
طبق تماسی که با مرکز 700 ایرانسل گرفتم از اپراتور فرکانس مورد استفاده 4G رو پرسیدم. اپراتور هم پس از بررسی پورتالشون اعلام کرد فرکانس مورد استفاده 4G ایرانسل 1800MHZ هست در صورتیکه دوستان فروم اعلام کردن 2600MHZ هست. اگر 2600MHZ باشه با توجه به اینکه اکثر گوشی های iPhone 5S موجود در ایران دارای پارت نامبر آمریکا (LL/A) و مدل A1533 هستند و این مدل (A1533) فرکانس 2600MHZ رو ساپورت نمیکنه پس 4G ایرانسل نباید رو این مدل گوشی ها کار کنه!
لیست ساپورت فرکانسی گوشی های مختلف آیفون بر اساس نوع و مدلشون تو لینک زیر هست:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با تشکر
فرق این باند های فرکانسی چیه؟
(مثلا 1800MHZ با2600MHZ )
سلامنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] GSM 850 / 900 / 1800 / 1900 - all versions [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] HSDPA 850 / 900 / 1900 / 2100 HSDPA 850 / 1900 / 2100 - SGH-i337 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] LTE 800 / 850 / 900 / 1800 / 2100 / 2600 LTE 700 MHz Class 17 / 1700 / 2100 - SGH-i337
رو 1800 هم 2g هست هم 4g حالا شاید 3g هم روی این فرکانس باشهنقل قول:
این روی گوشی one sv
محتوای مخفی: one sv
کلا یه مدت اختلال زیاد دو روز اصلا دیتا نمیشه گرفت 1 بسته 2 گیگ فعال کردم نمیدونم چه کنم ؟! هر جا میرم امتحان کردم بازم فایده نداره ؟!
دوستان مشهد لطفا از 4G اعلام وضعیت کنید
ظاهرا از گوشیهای سامسونگ هیچکدام 4g را ساپورت نمیکنه حتی s4
امروز رفتم امور مشترکین اهواز
طرف حتی نمیدونست usim چی هست میگفت برای وصل شدن به نسل چهار باید تنظیمات گوشیت درست باشه!!!
Sent from my iPhone using Tapatalk
بهشون بگو سیمکارت نسل 4 میخای..یوسیم بگی مخشون ارور میدهنقل قول:
امروز 3 تا usim تعویض کردم. گوشی منم فرکانس 2600 نداره تست کردم 4g فقط انتن داره اما دیتا نداره اگر اپراتور به شما درست گفته باشه فرکانسو پس تو محل ما تجهیزات نسل چهار نصب نیست ، باید جاهای دیگه هم امتحان کنم ببینم تو تهران چی به چیه.نقل قول:
حساب ها تو ecare شماره بندی داره مثلا حجم روزانه میره تو حساب 1 شبانه میره تو 2 حالا برا شبانه برا اینکه سوییچ بشه به حساب 2 باید یکبار دیتا قطع و وصل شه.نقل قول:
بجز دو مرکز مترو آریاشهر و مترو امام حسین بقیه جاها تعویض ندارند.
میگن تمام کردیم.
SONY XPERIA Z3
تهران سمت خونه ما همراه اول از ایرانسل جلو زد:n02: . ایرانسل هنوز راه اندازی نشده همراه اول اینو امروز تقدیم ما کرد
کجای تهرانی؟!نقل قول:
نقل قول:
مگه میشه شما وضعیت ایتنرنت کره جنوبی رو بررسی کن از سرعتشون سرت سوت میکشه تازه خیلی از نسل های جدید دارن روش کار میکنن گوشی ها سامسونگ اون های که قدیمی هست و 4g ساپورت میکنن شماره مدلشون فرق داره مثلا I9305 Galaxy s3 4g داره Samsung I9300 3g هست
Samsung I9500 i9502 Galaxy S4 این مدل ها نداره Samsung I9505 Galaxy S4 این مدل 4g داره
دوستان میخوان بدونن گوشی 4g داره و چه فرکانسهای ساپورت میکنه به این سایت برن
دوستان اگه قرار به تعویض سیمکارت برای استفاد از 4جی باشه، پس چر همین الانش هم با گوشی و سیم قدیمی میشه رو ایرانسل 4جی دریافت کرد؟
الان مه دوستانی که از 4جی استفاده می کنن سیمشون رو عوض کردن؟
وضعیت ایتنرنت مشهد 3g آنتن دهی تقریبا 25% یا 1 خونه بهتر شده ولی خیلی کم فول میشه توی خونه نزدیک پنجره ها فول هست و وقتی راه میری هنوزم آنتن ضعیف میشه و در نوسان هست سرعت هم همینطور خیلی بالا پایین میشه کلا وضعیت خیلی تغییری نکرده و جالب نیست متاسفانه هنوز آنتن دهی مثل راه اندازی اولین سال های موبایل در کشور هست توی ماشین و در حال حرکت آنتن نداری همه چیز در این مملکت در پایین ترین سطح ممکنه هست و افتضاح دیگه 3g مشهد اینه 4g که دیگه .... اگه کسی آدرس نمایندگی برای تعویض 4g داره لطف کنه
ردیف نام فروشگاه نام نام خانوادگی آدرس تلفن ۱ دفتر پیشخوان دولت ۱۰۱۰-۱۹-۷۲ حمید رضا جزینی بجستانی مشهد چهارراه شهدا خیابان شیرازی بین ۱۷و۱۹ نبش پاساژ رحیم پور ۹۸۹۳۷۰۵۷۹۶۲۳ ۲ پارمیس همراه قاسم محمدی مشهد گلشهرخیابان گلریز خیابان روح اباد نرسیده(نزدیک)میدان اول سمت چپ ۹۸۹۳۷۰۵۷۹۶۴۸ ۳ سماتل محمد امین قنبرزاده دربان مشهد قاسم آباد چهاراه مخابرات روبروی پارکینگ رفاه پلاک ۵۰۳ ۹۸۹۳۷۰۵۷۹۶۳۲ ۴ موبایل گیشا سهیل زارعیان مشهد خیابان طبرسی نبش چهاراه مجلسی ۹۸۹۳۷۰۵۷۹۵۰۱ ۵ دفتر پیشخوان دولت ۱۰۲۲-۱۹-۷۲ جواد نیک کردار مشهد بلوار معلم بین معلم ۱۷ و ۱۹ پلاک ۱۹۳ ۹۸۹۳۷۰۵۹۸۳۱۶ ۶ موبایل خان زاده جواد خان زاده مشهد بلوار چمن بین چمن ۳۳ و ۳۵ ۹۸۹۳۷۰۶۰۶۴۸۹ ۷ دفتر خدمات ارتباطی ۱۰۳۵-۱۹-۷۲ محمود فیاضی مشهد بلوار فرامرز عباسی بین فرامرز ۱ و ۳ مجتمع تجاری آناهیتا طبقه همکف واحد ۱ ۹۸۹۳۷۰۶۰۶۱۸۳ ۸ خدمات فنی موبایل سعید محمد باقر رضایی انزهائی مشهد بلواراول طبرسی نبش خیابان المهدی غربی ۹۸۹۳۷۰۵۹۸۹۱۳ ۹ موبایل همشهری حسام عابدیان مشهد خیابان احمد آباد بین ابومسلم و بهشت ۹۸۹۳۷۰۲۴۳۹۳۷ ۱۰ دفتر پیشخوان دولت ۱۲۱۳-۱۹-۷۲ محمد احمدیان مشهد بلوار خیام شمالی مجتمع تجاری الماس شرق طبقه ۱- ۹۸۹۳۷۰۲۴۳۹۹۰ ۱۱ شرکت بازرگانی ایرانیان پارت گل شرق قاسم اسدی مشهد بلوارطبرسی شمالی طبرسی شمالی۴ بین ۴/۳ و ۴/۵ پلاک ۸ ۹۸۹۳۹۸۹۹۵۹۹۴ ۱۲ دفتر پیشخوان دولت ۱۰۳۸-۱۹-۷۲ رضا کدیور مشهد بلوار معلم نبش معلم ۴۰ ۹۸۹۳۹۹۵۰۱۲۱۶ ۱۳ فروشگاه صبا علی احتشام نیا مشهد شهرک صنعتی توس فاز ۱ قطعه ۵ خدماتی ۹۸۹۳۹۹۵۰۱۹۰۲ ۱۴ فروشگاه راز همراه علیرضا محمدی مشهد بلوار رستمی بین رستمی ۳۴ و ۳۶ پلاک ۲۶۶ ۹۸۹۳۵۲۷۲۱۴۱۶ ۱۵ شرکت داده پرداز جایگاه مشهد شرکت داده پرداز جایگاه شرکت داده پرداز جایگاه مشهد بلوار قاضی طباطبایی بین ۷ و۹ پلاک ۵۶ طبقه فوقانی املاک مسکن فیروزه ۹۸۹۳۳۱۱۴۰۰۸۹ ۱۶ آسمان رایانه علی بذری جاغرق مشهد گلشهر انتهای خیابان گلریز فلکه اول سمت راست پلاک ۸ ۹۸۹۳۳۱۱۴۱۳۶۷ ۱۷ شرکت آیتک سیستم ایرانیان مهدی توکلی مشهد خیابان احمدآباد بین پاستور و قائم پاساژ موبایل پارت طبقه دوم پلاک ۵/۷ ۹۸۹۳۳۱۱۴۱۳۹۴ ۱۸ دفتر خدمات ارتباطی ۱۰۱۲-۱۹-۷۲ مهرداد عیدگاهیان طرقبه مشهد خیابان ۱۷ شهریور - نبش ۱۷ شهریور ۱/۱ - پلاک ۱۷۱ ۹۸۹۳۳۱۱۴۱۳۴۲ ۱۹ دفتر خدمات ارتباطی ۱۰۵۵-۱۹-۷۱ محبوبه صرفی مشهد خیابان دکتر بهشتی نبش میدان کوشه ای پلاک ۹۶/۲ ۹۸۹۳۷۰۵۷۹۵۵۷ ۲۰ دفتر پیشخوان دولت ۱۱۹۸-۱۹-۷۲ فرزانه آفریده قیاسی مشهد مابین چهارراه خواجه ربیع میدان شهدا روبروی عبادی ۸ ۹۸۹۳۷۰۵۷۹۶۷۴ ۲۱ اینترنت خیام - کافی نت خیام حسن کریمیان مشهد خیابان امام رضا بین امام رضا ۶و۸ ساختمان تختی پلاک ۳۳۸ طبقه دوم ۹۸۹۳۷۰۵۷۹۶۱۸ ۲۲ دفتر خدمات ارتباطی ۱۲۲۳-۱۹-۷۲ جواد حقدادی مشهد بلوار توس خیابان امام هادی بین امام هادی ۱۴و۱۶ ۹۸۹۳۷۰۵۷۹۶۶۲ ۲۳ دفتر خدمات ارتباطی ۱۰۰۱-۱۹-۷۲ سید حسام الدین حکاک ارض اقدس مشهد بلوار توس بین توس ۷۹ و ۸۱ مقابل دور برگردان ۹۸۹۳۷۰۵۷۹۶۹۹ ۲۴ دفتر پیشخوان دولت ۱۲۰۰-۱۹-۷۲ عباس ترابیان مشهد بین پنجراه و میدان ۱۷ شهریور جنب شهرداری منطقه ۶ ۹۸۹۳۷۰۵۷۹۶۰۸ ۲۵ خدمات مشترکین عامل مریم سلیمانی مشهد بین میدان ابوطالب و چهارراه عامل نبش حر عاملی ۶۸ ۹۸۹۳۷۰۵۷۹۶۷۰ ۲۶ دفتر پیشخوان دولت ۱۱۹۵-۱۹-۷۲ سعید سلمانی هودانلو مشهد بلوار سجاد روبروی مسجد سجاد ۹۸۹۳۷۰۵۷۹۶۸۴ ۲۷ دفتر خدمات ارتباطی ۱۲۳۱-۱۹-۷۲ هادی بیات مشهد خیابان سناباد سناباد ۱۵ ابتدای طاهری شمالی ۹۸۹۳۷۰۵۷۹۶۱۷ ۲۸ مگافون سید مهرداد حجت خواه مشهد سه راه راهنمایی به سمت ملک آباد جنب ساختمان ۱۹۱ ۹۸۹۳۷۰۵۷۹۵۵۳ ۲۹ دلتا همراه سید محسن علوی مشهد خیابان احمد آباد نبش خیابان بهشت ۹۸۹۳۷۰۵۷۹۶۱۹ ۳۰ هستی محمد باقر میر تونی مشهد قاسم آباد میدان حجاب بازار ابریشم نبش فاز۶ پلاک۷۱۷ ۹۸۹۳۷۰۵۹۸۴۱۹ ۳۱ دفتر پیشخوان دولت ۱۰۷۲-۱۹-۷۲ مهدی نیک رفتار مشهد بین پنج تن ۶۴و ۶۶ جنب عکاسی ابراهیمی ۹۸۹۳۷۰۵۹۸۴۳۲ ۳۲ خدمات کامپیوتری ۲۰ مجتبی ضرغامی وحید مشهد قاسم آباد بلوارالهیه الهیه ۱۵ بلوک G پشت سوپر مارکت نارنجی ۹۸۹۳۷۰۶۰۶۵۵۹ ۳۳ دفتر خدمات ارتباطی ۱۱۱۸-۱۹-۷۲ حسین کهندل مشهد خیابان مطهری جنوبی نبش مطهری جنوبی ۱۴ ۹۸۹۳۷۰۶۰۶۶۰۴ ۳۴ موبایل سجاد ۲ امیرحسین قاسم نیا مشهد خیابان امام خمینی بین امام خمینی ۵۱و ۵۳ جنب سوپر مارکت پلاک ۸۸۱ ۹۸۹۳۷۰۶۰۶۵۰۴ ۳۵ فروشگاه دشمن گیر حسین دشمن گیر مشهد کوی امیرالمومنین امیر ۲۳ پلاک ۳۷ طبقه همکف ۹۸۹۳۷۰۶۰۵۶۲۸ ۳۶ موبایل پودینه مهدی پودینه مشهد شهرک شهید رجایی حر ۴ ۹۸۹۳۷۰۶۰۶۴۱۴ ۳۷ دفتر پیشخوان دولت ۱۱۱۷-۱۹-۷۲ خلیل عرب مشهد کوی سیدی خیابان قائم بین قائم ۱۲و۱۴ پلاک۱۳۲ طبقه همکف ۹۸۹۳۷۰۶۰۴۵۸۴ ۳۸ موبایل سیب مهذیار زارع مشهد بلوار پیروزی بین ۱۲ و ۱۴ پلاک ۲۷۴ ۹۸۹۳۷۰۵۹۷۰۴۳ ۳۹ دفتر خدمات ارتباطی ۱۲۰۳-۱۹-۷۲ هادی براتی مشهد خیابان عبدالمطلب بین عبدالمطلب ۵۶ و ۵۸ ۹۸۹۳۷۰۵۹۹۲۶۶ ۴۰ دفتر خدمات ارتباطی ۱۰۱۱-۱۹-۷۱ بنفشه اصغری مشهد بلوار فرودگاه چهارراه مقدم نبش پروین ۱۹ ۹۸۹۳۷۰۵۹۹۴۲۳ ۴۱ دفتر خدمات ارتباطی ۱۰۶۸-۱۹-۷۱ سارا رحمانی مشهد خیابان شهید رجایی حر ۷ ۹۸۹۳۷۰۵۹۸۲۶۴۴۲ دفتر پیشخوان دولت ۱۰۸۰-۱۹-۷۲ حسین اصغر ناظمی گلیان مشهد بلوار صبا نبش چهارراه شهید بهشتی و صبا ۹۸۹۳۷۰۵۹۸۹۳۲ ۴۳ دفتر خدمات ارتباطی ۱۰۹۸-۱۹-۷۲ مهدی صانعی قلعه بیک مشهد بلوار فردوسی بین میدان جانباز و خیابان سمانه پلاک ۱۲۷ ۹۸۹۳۷۰۵۹۶۵۹۳ ۴۴ دفتر خدمات ارتباطی ۱۱۳۹-۱۹-۷۲ زهره دهقان مشهد بلوار پیروزی بین پیروزی ۱۵ و ۱۷ ۹۸۹۳۷۰۵۹۶۹۱۰ ۴۵ دفتر خدمات ارتباطی ۱۱۶۸-۱۹-۷۲ حمید رضا عباسیان مشهد خیابان قاسم آباد بلوار فلاحی فلاحی ۱۲ پلاک ۴۲ ۹۸۹۳۷۰۵۹۶۵۱۸ ۴۶ دفتر پیشخوان دولت ۱۱۱۹-۱۹-۷۲ سمیه هوشمند سراب مشهد خواجه ربیع ۲۹ روبروی آرامگاه ۹۸۹۳۷۰۵۹۶۵۳۴ ۴۷ موبایل خلیج فارس مهدی غلامی رباط سنگی مشهد چهارراه گاز خیابان آیت ا...عبادی ۹۱ پلاک ۵ ۹۸۹۳۷۰۲۳۵۶۲۳ ۴۸ دفتر خدمات ارتباطی
۱۰۱۵-۱۹-۷۲محمدرضا عرفانی قوی نیا مشهد اول بلوار هدایت روبه روی آتش نشانی پلاک ۱۴ ساختمان هدایت طبقه همکف ۹۸۹۳۷۰۲۳۵۸۲۷ ۴۹ سیماتل داود غفوریان مدائنی مشهد قاسم آباد بلوار فلاحی بین فلاحی ۱ و۳ پلاک ۵ ۹۸۹۳۷۰۲۳۵۶۶۱ ۵۰ نمایندگی البرز مهدی تربقانی مشهد بلوار استقلال بین استقلال ۲ و ۴ پلاک ۳۴ ۹۸۹۳۳۹۹۴۱۶۶۴ ۵۱ موبایل پاراتل پلاس حجت حیدریان مشهد میدان هاشمیه نبش ضلع جنوب شرقی جنب آزمایشگاه پلاک ۱۲۳۲ ۹۸۹۳۷۰۵۷۹۶۷۹ ۵۲ موبایل سهیل محمد بزمی مشهد بلوارپیروزی دور میدان هاشمیه پلاک ۸ ۹۸۹۳۳۱۱۳۹۵۶۰
• ارائه خدمات نسل ۴ هم اکنون در مشهد مقدس در حال انجام است.
برعکس 3g که اکثر گوشیها آن را ساپورت میکنن 4g را فقط تعداد محدودی از گوشیها ساپورت میکنن پس نگران اینکه با فروش یوسیم سرعت 4g ایرانسل هم مثل 3g پایین بیاد نباشید
تو این سایت که [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گذاشت برند و نوع تمام گوشیها و ساپورت 3g و 4g مشخص هست
دوستان ایرانسل اصلا در حال گسترش پوشش تری جی هست؟ی مدتی هست اصلا ایرانسل خودشو تکون نمیده
فرستاده شده از HUAWEI Y330-U11ِ من با Tapatalk
درسته و این تقصیر مردم ما و وارد کننده های بی فکری هست که عمق دیدشون فقط تا نوک بینی شون هستنقل قول:
فروردین توی آل دیجیتال گفتم گلکسی نوت 12.2 (که تازه داشت عرضه میشد) نسخه ی 4G رو هم وارد کنن ما حاضریم تفاوت قیمتش رو
تقبل کنیم نه تنها استقبالی نشد بلکه برخی افراد کوتاه نظر گفتن ای بابا 4G به چه درد میخوره تا 50 سال دیگه هم به ایران نمیاد!
در نتیجه این پرچمدار دستگاههای اندروییدی سامسونگ تنها در نسخه ی 3G وارد شد مثل خیلی گوشیها و تبلتهای دیگه ی این برند
متاسفانه وارد کننده های ما هم فقط و فقط چشمشون دنبال تقاضای مشتری و کشش بازاره و سعی میکنن همیشه کف تقاضاها رو پاسخ بدن
از گرگان کسی هست تست سرعت ایرانسل بگیره و بذاره؟ کنجکاوم بدونم اینجاها چقده سرعتش
به جرات بگم 95 درصد گوشیها و تبلتهای که الان دست مردم هست 4g را ساپورت نمیکنهنقل قول:
مدیرعامل ایرانسل در پاسخ به تجارت فردا: رگولاتوری به دنبال آزادسازی باند فرکانسی 700 مگاهرتز از صدا و سیما است
================================================== =================
مدیرعامل ایرانسل: مقدمات راه اندازی TD-LTE را شروع کرده ایم و شبکه ثابت نسل4 است
================================================== ==
4G سایر شهر ها مثل تبریز هم فعال شده ؟ چون دکل 4G درست بیخ گوشمه تو خونه :دی
ولی فعلا تجهیزات لازم از قبیل گوشی و سیم کارت موجود نیست !!! البته وقت هم ندارم برای خرید سیم کارت ولی اگر شرایطش خوب باشه فکر کنم بتونم یه 50 تایی بگیرم :دی چون با نسل 3 همین 20 مگ رو میگیرم :n02:
حداکثر سرعت 4g چقدر میتونه باشه؟ تو ایران یا تو دنیا؟ تو ایران که فکر نمیکنم از adsl بیشتر باشه؟
خارج از ایراننقل قول:
Cat 4 150 MB
Cat 6 300 MB
داخل ایران فکر نکنم بیشتر از 100 بشه
بستگی به منطقه داره و بهنای باندش داره
مثلا 3G تو تهران بیشتر از 12 مگ ندیدم ولی تو تبریز 20 مگ هم دیده شده
کلوب ایرانسل:
تست سرعت اینترنت نسل 4 در مشهد
مگابیت درستهنقل قول:
سلام دوستان تو سايت ايرانسل پايين صفحه سمت راست بريد تو خريد انلاين سيم كارت سيم 4g هم اضافه شده
این هم چند تست 4G در تهران با سیمکارت جدید USIM
میدان انقلاب تهران:
بلوار کشاورز تهران:
ترمینال غرب میدان آزادی تهران:
ااین هم علامت 4G روی گوشی ویندوزفون
واقعا خسته نباشه ایرانسل ! من الان با 3g همراه اول 8 مگ میگیرم . آبروی 4g رو برده ایرانسلنقل قول:
دوست عزیز لطفا از سرورهای خارجی هم تست قرار بدیدنقل قول:
دوستان سرورهای داخلی میدونید که زیاد کاربرد نداره شبکه ملی مثل شبکه داخلی بانکها و ادارات هستش. لطفا ملاک را خارجی هم قرار بدین
ممنون
ناامید کننده ناامید کننده ناامید کننده ناامید کننده
فاجعه :n21: