کمترین افت snr با این روشه نمیدونم شما چجوری حساب می کنی...نقل قول:
Printable View
کمترین افت snr با این روشه نمیدونم شما چجوری حساب می کنی...نقل قول:
دوستان من سرویس 4 مگ مخابرات گرفتم ولی سرعت دانلودم 200 هست زنگ زدم گفتم من 4 مگ گرفتم گفتن تلفن شما از سرعت 2 مگ بیشتر پشتیبانی نمیکنه آیا درسته یا چرت گفتن کسی اینجا 4 مگ گرفته از مخابرات که سرعتش واقعا 4 مگ باشه و 200 که دو مگ هست نباشه. چیکار کنم بتونم سرعت بیشتر بگیرم
بارها تجربه کردم هزاران کابل خاکی و هوایی کشیدم و اسپلیت بین پستی و کافو انجام دادم کوله باری تجربه ..ولی اگه خط سالم سالم باشه روش های شما خوب جواب میده خطوط معیوب باعث افت میشهنقل قول:
سلامنقل قول:
شما اول یک عکس از استاتوس مودم قرار بدید تا وضعیت خط شما مشخص بشه و بهتر بشه نظر داد .تا مشخصات لینک رو اینجا نزارید نمیشه گفت مشکل از مخابراته یا از شما.
شما مودمو میزاری سر خط میشه کمترین طول سیم تلفن اصلا حالتی نیست که با کم کردن طول سیم کشی تلفن شما ضرر بکنی... شاید تفاوتش کم باشه ولی کیفیت فقط میتونه بالا بره...نقل قول:
البته شما استاد هستید حمل بر جسارت نشهنقل قول:
بعضی راه حل ها باید عملی باشه. فقط طول سیم نیست.
مودم رو دم در گذاشتن مشکلات خاص خودش رو داره.
مودم خاموش و روشن کردن داره - وایفای همینطور خاموش و روشن کردن داره
وایفای دم در یعنی دادن سیگنال حداکثری به بیرون از منزل
و مشکلات دیگر.
من خودم ترجیح میدم مودم رو میز کامپیوترم باشه کنار دست خودم.
نمیخوام برای هر کار کوچکی بلند شم برم راه پله.
یه نکته دیگه اینکه معمولا تو ورودی ساختمون یه سوراخ برای عبور سیم
میزارن که از اون سیم برق و تلفن و ... رو رد می کنن.
اصلا وجود سیم برق دردسر بزرگیه.
شما بهتر میدونین.
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]نقل قول:
۱۹۲.۱۶۸.۱.۱نقل قول:
از کنار سیم برق رد کنی حدود 10snr dB. میاد پایین اگر کابل فویل دار عایقی بگیری خنثی میشهنقل قول:
فقط در طول سیم کشی از سرخط منزل تا مقصد یعنی کنار میز یا پریز دیوار نباید بریده گی پیش بیاد کابل یک دست لازمه من برای 2db_هم اهمیت میدم باید به بالاترین سطح برسونیم مثلا من یکی از دوستان مشکل شمارو داشت از snr6 به 40رسوندم
ناگفته نمونه اگه زیر زمین کابل در مفصل زیر پست خراب باشه کل پست مقاومت عایقی بالایی پیدا میکنه اون وقت میشه دردسر حتی از سر خطم چک کنی یا پست همون 6میمونه ولی اگه پست و مفصل و اتصال کافو نو باشه سیم کشی از منار برق 3فاز رد کنی بازم نهایتا از 50 بیاد 30
فقط اون قسمت پیوند بین سیم خودت و سیم زوج مخابرات باید نهایت عملکرد رو به خرج بدی سیم رو هر دو ۵ سانتی متر لخت کن شروع به پیچیدن اهسته کن که اسیبی رخ نده
پیداش کردم حالا استاتوس مومدم چطوره ؟ (من سرویس 4 مگ مخابرات گرفتم ولی سرعت دانلودم 200 هست زنگ زدم گفتم من 4 مگ گرفتم گفتن تلفن شما از سرعت 2 مگ بیشتر پشتیبانی نمیکنه آیا درسته یا چرت گفتن کسی اینجا 4 مگ گرفته از مخابرات که سرعتش واقعا 4 مگ باشه و 200 که دو مگ هست نباشه. چیکار کنم بتونم سرعت بیشتر بگیرم)نقل قول:
Snr margin رو بگیدنقل قول:
snr margin تو تنیمات مودم ندیدم ولینقل قول:
SNR Down 40.4 dB SNR Up 26.5 dB
سلام.ممنون از جوابتون.
دوستان من روشی که ایشون بالا گفتن رو هم امتحان کردم.به پشتیبانی زنگ زدم و گفتن که شما کلیه دستگاهی متصل و دستگاه نویز گیر رو حتی از مودم بردارین.تلفن رو هم قطع کنید و فقط مودم بمونه و تست کنید و ما خرابی ثبت میکنیم.من از اول هم امیدی به اینکه اینا مشکل منو حل کنن نداشتم.حالا دوباره خواهشمندم عزیزانی که تجربشو دارن راهنمایی کنن بلکه این مشکل رو هم حل کنم.ممنون
خط شما ایده ال هست و با خیال راحت استفاده بکنیدنقل قول:
دوست عزیز به اعلام خرابی دل خوش نکنید... الان خط شما وصله یا قطع میکنهنقل قول:
ممنون دوست عزیز پس مشکلی ندارم از مخابراته سراعتم رو دو مگ کردن . برم حالشونو بگیرمنقل قول:
شما از روی چه معیاری میگین! الان شما چه خطی دارین و سرعت دانلود شما روی چندهنقل قول:
شما مودم میزاری روی bridge میزاری داخل یه جعبه دم در...نقل قول:
داخل اتاق وصلش میکنی به روترت برای wifi و pppoe و.....
دیگه عملا هیچ کاری با مودم نداری ریست کردن مودم هم میشه ریکانکت کردن کانکشن pppoe از داخل روتر ...
حالا هر کاری هم با مودم داشتی کنترل پنلش هست... برق مودم هم میتونی با poe یه passive از سر روترت برسونی خیلی تمیز و حرفه ای...
تجربه ی شخصی من هم که 3-4 جا انجام دادم افزایش سرعت از 200 کیلوبیت تا 10 مگابیت رو به شخصه دیدم...
حالا بعضی جاها خوب جواب میده بضی جاها زیاد فرق نمیکنه که میشه قبلش تست کنی شرایطو دقیق ببینی...
اینم عکس از سیستم ما داخل منزل:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خط شما رو کمتر از 2 مگ ( 2047 kbs ) بستند در حالیکه تا 20792 جواب میده.نقل قول:
یعنی حداقل 18 مگ!
خطت فوق العاده ست! فیبره؟
خیلی قشنگ و با سلیقه کار کردین. بهتون تبریک میگم. :n16:نقل قول:
من adsl دارم و سرعت 4 مگ گرفتم الان زنگ زدم 2020 گفتن پروت شما رو دو مگ بسته شده و خطتون کشش ندارهنقل قول:
دقیق نمیدونم فیبره یا نه ولی بهم میگن خط کشش نداره بیشتر از 2 مگ اینترنتم هم 4 مگ گرفتم ولی رو 2 مگ قفله نمیدونم چرا این کارو کردننقل قول:
خط شما یا فیبره یا خونتون چسبیده به مخابراتنقل قول:
بعضی ها که خطشون فیبر بوده مخابرات بهشون گفته خط 2 مگ بیشتر نمی کشه
حالا چرا نمیدونم.
ولی چیزی که مودم شما نشون میده بالای 18-19 مگ میکشه.
من به عنوان شخصی که روی پروژه های مخابراتی کار کردم کابل هوایی کشیدم زمینی استخراج کردم توسعه شبکه کابل دادم کافو تا کابل های mdf رو رانژه کردم snr۵۰داشتن یا snr ۲ربطی به فاصله تا مرکز زیاد نداره میزان سلامت کابل های کانکت شده رطوبت سولفاته کشیدگی کابل های مادر
تداخل خطوط روی هم در پست هم تاثیر داره اسیب دیدن کابل در حین حفاری ها زوج بندی غلط در مفصل و انتقال دیتا نامتناسب با نوع خطوط موجب این حوادث میشه اگر خط با کیفیت میخواید باید امیدوار باشید شرکت مخابرات ایران وظیفه نوسازی پست ها رو داره که نمیکنه هر 5سال یکبار
اون چیزی که شما میخواید بستگی به سرویس سالیانه داره وقتی پست و کافو به فراموشی سپرده بشه همین اتفاق میفته وقتی قوطی نوشابه میکنن پست باید اینطور بشه..
فیبر نوری و مسی در صورت اصولی متصل شدن باید مسی 50snr داشته باشه در صورت فاصله حداقل 5کیلومتری
اینم بگم وقتی کافو فیبر باشه ولی تا پست مسی باشه یعنی هیچ ~ ~ خطوط مسی جدید وست و کافو تازه تاسیس میتونن تا سقف 60mbرو انتقال بده اگر درست نصب بشه فیبر که جای خود داره اگر سرعت نمیدن حضوری برید درخواست بدید اینم بگم برای این سرعت رو محدود میکنن انتقال دیتا و صدا روی زوج مسی ان هم سرعت بالا با صدا تداخل داره و اسپلیتر زیاد موفق نیست جریان ارسالی 70w حین تماس اسپلیتر رو ناتوان میکنه خواهش میکنم
سلام.الان وصله ولی وقتی تلفن رو وصل میکنم اینترنت قطع میشه.نقل قول:
یه سوال دیگه من چطوری میتونم این تنظیمات رو توی مودم های جدید تی پی لینک پیدا کنم ؟
نیازی به تغیر اینا نیست خودتون رو زحمت ندید منزل شما چند خط با چند سیم کشی داره ایراد از سیم کشی هست احتمالا باید تلفن و مودم رو با اسپلیتر در سر خط چک کنید ویلایی هستین یا آپارتمانینقل قول:
تو این تصویر مشخصه که فقط از خط های تلفن برای اینترنت استفاده میشه بنظر من اگه اون اسپلیتر ها جدا بشن و خط ها مستقیم به مودم وصل بشن حتی کشش خط از این هم بالاتر میره . چون دیگه تلفن ثابت یه جورایی کم استفاده شده و مهمترین مسئله استفاده از خط تلفن همین اینترنت هستنقل قول:
نقل قول:
اپارتمان هست.ببنید من با مودم با سیم تی پی لینک قدیمی خودم مدل 8811 اصلا مشکلی ندارم.این مدم جدید این طوری هست.
من کابل مخابرات رو آوردم تو اتاق و وضعیت خط من اینه :
البته در طول شبانه روز بسیار متغییر هست.
صبح :
طول روز :
گاهی
شب :
شبها گاهی از این بهتر هست ولی کلا شب از این بد تر نمیشه.
بنظر شما میتونم سرویس 16 مگ بگیرم؟
دوست عزیز قاطعانه بگم ایراد از سمت شما نیست پست نیاز بازسازی داره کافو هم سیم های رانژه چک بشن که متاسفانه چنین امکانی هیچ وقت وجود نداره مگر اینکه حفاری رخ بده کابل های مخابرات قطع بشه از زیر زمین اگر شرکت مخابرات سرویس انجام بده تا 25snrمیرهنقل قول:
با این وضعیت خط ۱۶مگ بگیرین کیفیت جالبی نخواهد داشت
پس این همه زحمتم هدر رفت؟! :n04:نقل قول:
ته دلم احساس خوبی نداشتم ولی اگه انجام نمیدادم فکر میکردم شاید نتیجه میداد.
چرا این همه نوسان وجود داره؟
بین بهترین و بدترین وضعیت نزدیک 5 مگ اختلاف هست.
ببینید شما نیاز به snr40داری تا خط با کیفیت خوب و رضایت بخش وقتی رو 16snrمونده میشه گفت هر سرویسی بگیری میتونی ازش استفاده کنی ولی تداخلات شدیدی روی تبادل دیتا داره ممکنه mdfخط رو بیاره رو سرویس کمتر تا صدا voice رو تقویت کنه اونا voice براشون اهمیت داره شما نت و نویز...علت پوسیدیگی کابل داخل پست سولفات اتصالات نقص و رطوبت در مفصل مادر بین کافو و پست ها از دست شما کاری بر نمیاد حالا سرویس رو موقت بگیر ببین چطور کار میکنه کوتاه مدت بگیر تستش کن ولی مطمعنا رضایت بخش نیستنقل قول:
پیشنهاد میکنم سرعت آپلود خودتون رو کم کنید ،نقل قول:
زنگ بزنید پشتیبانی ، اگه هم قبول نکردن و گفتن ربطی به آپلود نداره ، بازم پا فشاری کنید که سرعت آپلود خطتون را تا 512 کیلو بیت یا 700 کیلوبیت در ثانیه کاهش بدن تا وضعیت خطتون پایدار بشه .
بعد سرعت دانلودتون رو برای تست؛ درخواست افزایش بدین به 12 Mbps
احتمال اینکه جواب بده زیاده ؛ مودم رو حتما فقط روی ADSL 2+ ترجیحا M یا A قرار دهید .
خط تلفن رو که اوردین توی خونه ، به هیچ چیز و به هیچ چیز مطلقا وصل نکنید ؛ فقط مستقیم به مودم وصلش کنید ، اسپلیتر استفاده نکنید .
سیم کشی تلفن منزل رو به خط از بیرون اومده وصل نکنید و هیچ دستگاه تلفنی به خطتتون وصل نکنید.
من این مشکل رو دیدم متاسفانه سرویس سنتر نمیتونه با کاهش upstream زیاد پایدارش کنه وقتی up و down میان روی 6 12 db قطعا ایراد فنی کابلی وجود داره اگر شما الان snr 24 دارین بیان سرویس پست و کافو مطمعنا تا 37 میره :n16:نقل قول:
متاسفانه پشتیبانی زیر بار نقص کاریشون نمیرن ..مت رفتم پیش رییس mdf نویز و snr رو نشون دادم گفتن اینا دیگه چیه :n31: ریس مخابرات اومد گفته ناراحت نشو اینا درس نخوندن خودش اومده اتاق تلفن درست کرده برام :n16:
دوست عزیز شما سیم کشی قدیمی رو مال خودتون رو از سر خط حذف کردین یا روی اون بستین اگه روی هم بستین قدیمی رو حذف کن فقط جدید رو بزار منضورم اینه دو سیم روی یک سرخط نزارینقل قول:
من همون کابل مشکی مخابرات رو مستقیم آوردم تو اتاق.نقل قول:
زوج سیم تلفنی که روش ADSL دارم رو به ورودی اسپلیتر لحیم کردم.
از خروجی مودم اسپلیتر یه سیم زدم به مودم و از خروجی تلفن اسپلیتر
یه سیم کشیدم واسه تلفن خونه.
این وضعیت خط همین الان :
مشکل اینه که شب خیلی نویز زیاد میشه
مشکل بزرگ من اینه که مجبورم اسپلیتر وصل کنم واسه تلفن خونه.نقل قول:
اهل منزل میگن این شماره قدیمی هست و همه دارن.
به چنر نفر زنگ بزنیم بگیم شماره عوض شده؟!!!
:n14:
پس دیگه باید تحمل کنین حالا سرویس رو بگیرید کوتاه مدت ببینید چطور میشه
دوست عزیز پیشنهاد میکنم مودم 4g سیم کارتی بگیرین از همراه اول یا ایزانسل استفاده کنین سرعت فوق العاده خوبی داره تا 16 مگ مخابرات کل سرعت 16 مگ 1mbse/c نمیرسه ولی همراه اول تا 30 تا 40 mbc میرسهنقل قول:
اخیرا مخابرات طرح غزال ارائه کرده اون سرویس خوبیه سرعت دوبرابر میده ظاهرا