سلامنقل قول:
دوست عزیز تصویر ایکس کروز بصورت hd ,sd تو این تلویزیون چجوریه
Printable View
سلامنقل قول:
دوست عزیز تصویر ایکس کروز بصورت hd ,sd تو این تلویزیون چجوریه
:n02:نقل قول:
خب اونموقع که اینا رو خریدم قیمتشون 1/3 حالا بود. زیر خط فقرم نبودم.
ممنوننقل قول:
بله جدا گرفتم. PM کردم واست.
سلام. تلویزیونهای پاناسونیک بهترین Upscaling و پردازش SD و HD رو دارند.نقل قول:
خود تلویزیون خوب باشه و گیرنده فیش HDMI داشته باشه کافیه.
قبلش X95 به VT30 وصل بود. چون HDMI نبود فقط رنگهاش غلظت اینو نداشت.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[QUOTE=poonel;7788335]:n02:
خب اونموقع که اینا رو خریدم قیمتشون 1/3 حالا بود. زیر خط فقرم نبودم.
ممنون
بله جدا گرفتم. PM کردم واست.
سلام. تلویزیونهای پاناسونیک بهترین Upscaling و پردازش SD و HD رو دارند.
خود تلویزیون خوب باشه و گیرنده فیش HDMI داشته باشه کافیه.
قبلش X95 به VT30 وصل بود. چون HDMI نبود فقط رنگهاش غلظت اینو نداشت.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بسیار زیبا
ولی اون برچسب را دربیاره:n02:
:n02::n02::n02::n02:یه سوال سینمای 727پایونیر از زیرنویس srtپشتیبانی میکنه؟
نقل قول:
ترکیب خوبی شده، فقط فکر کنم باید Ps3 رو با Ps4 جایگزین کنید! (فکر کن فوتبال ps4 رو 3D بازی کنی!!)
یه زمانی فکر می کردم ماشین خوب واه آدم لازمه، اما الان دیگه توی این خراب شده جایی واس روندن ماشین خوب نیست، واسه همین ترجیح دادم پرایدم رو نگه دارم اما تلویزیون خوب داشته باشم!!
درباره سینمای خانگی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بپرسید.نقل قول:
با سلام خدمت تمامی دوستان عزیز
قصد خرید یک پلاسما رو دارم (سایزش بین 42 تا 50)
نهایتاً می تونم حدود 3.500.000 برای خریدش پول کنار بزارم
چون به لحاظ مالی در مضیقه هستم قصد دارم بهترین تلویزیون (به لحاظ کیفیت تصویر، کارآیی، انطباق تصویر و...) با مبلغ ذکر شده رو بخرم تا بتونم تا چند سال با خیال راحت ازش استفاده بکنم و حسرت داشتن تلویزیون خوب به دلم نمونه.
خواهشاً کمکم کنید تا بهترین انتخاب ممکن رو داشته باشم
منتظر نظرات کارشناسانه ی شما دوستان عزیز هستم
دوستان الان vt50-st50-gt50 زیر 60 اینچ چند شده؟هست اصلا؟
چند تا جوانمرد پیدا بشن و جواب ما رو بدن
من فرصت زیادی برای تحقیق ندارم
دم همه ی اونهایی که جواب میدن گرم
چند تا جوانمرد پیدا بشن و جواب ما رو بدن
من فرصت زیادی برای تحقیق ندارم
دم همه ی اونهایی که جواب میدن گرمنقل قول:
دوست عزیزنقل قول:
اگر می خواهید پانا سونیک بخرید از پلاسما استفاده کنید چون پاناسونیک در عرصه پلاسما خیلی قوی است
به این سایت مراجعه کنید
بین مدلهای زیر کدوم یکی رو پیشنهاد میدید؟!:
Sony W904
Panasonic 50VT50
Sharp LC-60LE9400X
Samsung ES8880
توروخدا زودتر جواب بدید...ممنونتون میشم:n03:
Samsung ES8880...بسیار عالیه...نقل قول:
هیچی پانا نمیشه..................
دوستان بالاخره پاناسونیک سامسونگ شارپ یا سونی؟!با دلیل بگید که یجوری منم قانع بشم دیگه :-/
Sony W904
Panasonic 50VT50
Sharp LC-60LE9400X
Samsung ES8880
دوست عزیزنقل قول:
اگر بودجه تان می رسدتلویزیون سامسونگ سری f8880 را بخرید چون تنها تلویزیون در جهان است که قابلیت ارتقاء سخت افزاری و نرم افزاری در هرسال را دارد و شما را از خرید تلویزیون جدید در هر سال بی نیاز می کند و چهار هسته است و تشخیص صدا و حرکت را دارد که فقط در تلویزیون سامسونگ سری 7 به بعد می توانید از این امکانات استفاده کنید و سرعت پردازش فوق العاده و امکانات بسیار زیاد دیگر و مشگلات دیگر که در برندهای دیگر مانند فرمتهای زیر نویس -صدا- تصویر را دارند این برند ندارد
ام تجاری محصول 46F8880 اندازه صفحه 46 اینچ کنترل از طریق حرکت دست و صدا دارد جستجوی هوشمند دارد مرورگر صفحات وب دارد SMART هوشمند دارد قابلیت ارتقاء از طریق کیت هوشمند دارد قابلیت 3D دارد تنظیم دقیق نور Ultimate انطباق تصویر 1000hz WIFI داخلی B.IN ریموت کنترل هوشمند دارد ارتباط بی سیم با سایر دستگاه ها دارد وضوح تصویر Full HD نوع پردازنده 4 هسته ای صدای سه بعدی دارد صدای فراگیر دارد گیرنده دیجیتال دارد امکان تصویر در تصویر دارد USB پخش عکس و موزیک دارد USB پخش فیلم دارد تعداد ورودی AV 2 تعداد ورودی COMPONENT 1 تعداد ورودی HDMI 4 ورودی PC/DIV Audio In ندارد ورودی مانیتور ندارد ورودی LAN دارد خروجی Digital Audio Out دارد خروجی هدفون دارد خروجی صدا Audio Out دارد ارتفاع با پایه رومیزی 63cm ارتفاع بدون پایه رومیزی 59cm عمق با پایه رومیزی 25cm عمق بدون پایه رومیزی 4cm قطر قاب 1cm عرض 103cm وزن 9KG مصرف برق 145Watt
دوستان f8880دو تیونر دیجیتال داره؟ یعنی دو کانال متفاوت در حالت تصویر در تصویر میشه دید؟
ببخشید ولی من ترجیح میدم بالای 50 اینچ باشه....بودجمم تا 10 تومن...سه بعدیش واسم مهمه!اینکه کیفیت پخش خیلی خوبی داشته باشه و قابلیت اتصال هارد اکسترنال و فلش های حجیم رو داشته باشه و فرمت MKV رو همه جوره از قبیل 1080 پخش کنه.خودم بیشتر دلم با مدل پاناسونیکه ولی این موندن لوگوهای شبکه ها واسه ی من یک مسئله ی عیر قابل قبوله!اومدیمو شب طرف جلوی تلویزیون خوابش ببره!دیگه بدبخت میشه آدم!کچلم میشه!از مدل سونی هم به خاطر کیفیت سه بعدی بالاش و زیباییش نمیتونم چشم پوشی کنم ولی اونم گارانتی نداره!!!کلاً با برند سامسونگم مشکل دارم در ضمن این ارتقا سخت افزاری به نظرم در حد حرف باقی میمونه(البته نظر شخصی منه!)اینم میدونم بالاترین کیفیت و Refresh Rate مربوط به پلاسماست و اینکه مدل VT50 بهترین مدل سال 2012 شده!ولی معایبش غیر قابل قبوله!در مورد شارپ هم بگم که از نزدیک دیدم قیافش ساده و قشنگ بود...60 اینچ...تازه همراهش یک دستگاه پخش بلوری سه بعدی همراه دوعدد عینک میدادن تازه گارنتی هم داره...بین خودمون باشه ولی فروشنده ی پاناسونیک گفت این مدلای VT50 داخلشون ازین دستگاههای خاک برسریه فول اچ دی هم داره!ولی نمیدونم VT50 اصلاً گارنتی داره توی ایران یا نه!چون به نظرم این مدلو با این دستگاه داخلش بعیده گارانتی کنن مگه مثل شارپ دستگاهشو دربیارن...واقعاً موندم...لامصب مثله انتخاب رشته واسه خودش اینم پروژه ای شده :n09::n27:
دوست عزیزنقل قول:
این سری از تلویزیون چهار هسته ای است یعنی شما در آن واحد می توانید در حال که در اینترنت ایمیلتان را چک می کنید کانالهای تلویزیونی و دستگاه های دیگری که در حال پخش را هم دارید تماشا کنید و دیگر قابلیت های دیگر که شما را متعجب خواهد کرد.
دوستان الان vt50-st50-gt50 زیر 60 اینچ چند شده؟هست اصلا؟کسی نمیدونه؟تو بانه تهران؟
نایید میشه ...من تصویرش رو دیده ام ...یه حالت کریستالی و خیس داره که تو هیچ برند دیگه ای نمی تونین پیدا کنین ...مطمئن باشین ...نقل قول:
فقط مدل 50VT50 رو میدونم که قیمتش 9 تومن بود(امروز)
ببخشید من این مدل رو جایی ندیدم!اگه اومده بگین من پیگیری کنم ممنون میشم
نقل قول:
ببخشید جناب پونل.چنتا سوال داشتم از خدمتتون!من تلویزیون 50VT50 مد نظرم هست!دیروزم قیمت گرفتم میگفت 9 میلیون تومن!میگفت ازین گیرنده های خاک بر سریه فول اچ دی هم داره :n02:
راستش میخواستم بدونم اصلاً این تلویزیون با گارانتیش وارد شده؟!و مورد مهتر اینکه میخوام بدونم اگه واقعاً مثلاً آدم جلوی تلویزیون خوابش ببره و مثلاً 6-7 ساعت تلویزیون روی یک شبکه بمونه!چه اتفاقی میوفته؟!اون هاله ای که رو صفحه ایجاد بشه دائمیه؟!یعنی خلاص؟! یا اینکه این قابلیت رو داره دوباره برگرده به حالت اولش؟!خواهش میکنم جواب سوالمو زودتر بدید مُردم از بی تلویزیونی :n03:
soooti جان قیمت vt50 فکر کنم تو بانه زیر 7 تومن باید باشه.
اگر شما یادت بره tv رو خاموش کنی در صورتی که محتوای نمایش تصاویرش ثابت باشه بعد از چند دقیقه نور صفحه اتومات خیلی کم میشه و احتمال جاماندگی رو به حداقل میرسونه و نگران جاماندگی تصویر در پلاسماهای جدید نباش و احتمالش خیلی پایینه.
این مدل هم گیرنده ی دیجیتال داخل ایران رو داره هم گیرنده ی اون بالاها.
اگر از تهران خرید کنید فروشگاه 1 سال گارانتی میکنه و رو فاکتورت مهر گارانتی میزنه و اعتبارش با خودشون و گارانتی اصلی شرکتی روش نیست.
باز هم اگر نگران روشن بودن tv در شب هستید فکر میکنم اگر کانال عوض نشه ظرف 180 دقیقه tv خاموش میشه و این امکان هست که در منو این زمان رو کاهش یا افزایش بدی و بابت این موضوع نگران نباش.
راستی نور منزلتون در چه وضعیتی هست؟
خیلی ممنون دوست عزیزنقل قول:
فقط اینم بهم جواب بدی دیگه شرّو کم میکنم:n02:
اگه همچین مسثله ای(هاله)پیش بیاد!کلاً میمونه یا اینکه به مرور رفع میشه!و اینکه به این گارانتی های غیرشرکتی که شما گفتین قابل اطمینان هستن؟!در ضمن دیروز به من توی شریعتی قیمت 9 میلیون دادن!:n13::n04:
نور خونمون خیلی زیاد نیست!در واقع تاریکه:n02:لوسترمونم به زور روشنش میکنه:n08:
یه سوال دیگه تا یادم نرفته!این سری R و M و اینا که میگن چیه؟!موقع تحویل به چه نکاتی باید دقت کنم؟:n13:
یه سوال دیگه:n02: به نظر شما بین مدلای زیر کدوم؟!
Sony W904
Panasonic 50VT50
Sharp LC-60LE9400X
Samsung ES8880
Samsung F8880
دوست عزیزنقل قول:
در این مدلهای که گفتید Samsung F8880 نهایت تلویزیون است که شما بدون اینکه در هیچ زمینه ای مشگلی داشته باشید می توانید از امکانات فوق العاده و زیاد آن بهره ببرید و خود را از خرید تلویزیون جدید در هر سال بی نیاز کنید
نقل قول:
میشه بگید اصلاً این مدلی که گفتید توی ایران وارد شده یا نه؟!اگه هست گارانتی اصلی داره؟!:n16:
اگر میخوای بگیری برو جمهوری اونجا قیمت پایینتره.
سونی w900 رو قیمت ندارم ولی با توجه به سایز و قیمت و گارانتی به نظرم شارپ گزینه ی خوبی براتون باشه که اگر bd پلیر رو بر ندارید 8300 براتون در میاد.
اگر اهل دیدن فیلم های کپی و ریپ شده هستید و پخش تمامی محتواها با هر فرمتی براتون مهمه فکر کنم سامسونگ براتون بهتر باشه. البته نمیدونم شارپ از تمامی فرمت ها پشتیبانی میکنه یا نه!؟
پسوند R وM نشون دهنده ی منطقه ی کالاست که vt50 فقط r هستند و مخصوص اروپا و از ترکیه به اینجا رسیده. ولی 65 اینچش m هست و فاقد گیرنده ی اون بالاها و دارای گارانتی معتبر شرکتی.
اگر جای شما بودم 1 روز وقت میزاشتم و میرفتم جمهوری و مدلهارو از نزدیک میدیدم و حتما شما شارپ رو از نزدیک ببین شاید خوشت اومد.
انشاا... اگر خریدی کردید به این نکات توجه کن:
پنل رو از نظر خط و خش بررسی کن
بعد از روشن نمودن از نزدیک به تمام پنل نگاه کن تا ببینی پیکسل سوخته ای در کار هست یا نه .برای اینکار نشون دادن رنگ سفید و 3 رنگ اصلی توصیه میشه
به صدای بلندگوهاش توجه کن تا یک وقت آسیب دیده نباشد
پشت tv مخصوصا vt50 دارای فن هستند حتما توجه کن ببین کار میکنند یا نه
زمان پر کردن برگ گارانتی هم دقت فرمایید
بعدش هم بشین و از تلویزیونت لذت ببر.
نقل قول:
واقعاً ازت ممنونم دوست عزیز:n16::n12:
والّا شارپ رو از نزدیک دیدم!خیلی خوب بود!ولی مونتاژ ایرانه(مادیران)....از خیلی از فرمتها پشتیبانی میکنه ولی زیرنویس فارسی پخش نمیکنه!روش بلوری و عینک میدن به عنوان هدیه...میدونم اسپیکرهای خیلی خوبیم داره!ولی خوب در هر صورت LED هستش...منم بیشتر دلم با پلاسماست!ولی خداییش از طراحی مدل سونی W904 نمیشه چشم پوشی کرد!که اونم فهمیدم پنل هاشو ال جی میزنه...قیمت هم 55 اینچش رو بدون گارانتی 8.5 میلیون قیمت دادن:n27:
یک جملتون رو دقیق متوجه نشدم!VT50 دارای گارانتی معتبر هست یا فاقد اونه؟!و اینکه جواب یک سوالمو نگرفتم و اون اینکه اگه همچین مسئله ای(هاله)پیش بیاد!کلاً میمونه یا اینکه به مرور رفع میشه؟!!!یه چیزیم که از خوندن 50 و خورده ای صفحه از فروم دستم اومد این بوده که پلاسماهای پاناسونیک خرابی زیاد داشته!!!:n03:
خیلی دودل هستم کدومو بردارم چون هزینه ی زیادی دارم واسش پرداخت میکنم و خیلی نگرانم:n13::n30:
بابت توجهت و دقت در جوابات ممنونم دوست عزیز:n16:
دوست عزیزنقل قول:
بله وارد شده و گارانتی هم دارد برای خرید به این سایت مراجعه کنید
6,290,000تومان
ال ای دی سامسونگ 46F8880 محصول نسل آینده LED سامس�..
نقل قول:
ممنونم ازت
ولی من فک کنم گفته بودم که دنبال تلویزیون با اینچ 50 به بالا هستم...بازم لطف کردی
دوستان vt50 تو گناوه گیر میاد؟اگه باشه اونجا 50 اینچش قیمتش چقدر میتونه باشه؟
تا یه ماه پیش فقط 65 سری R وارد شده بود و 50 نداشت.نقل قول:
درباره جاموندگی :
نمیشه 100% گفت تصویر ثابت 6 -7 ساعته چه مشکلی ایجاد میکه چون بستگی به میزان ساعت کارکرد تلویزیون و مقدار نورش داره . گزینه Pixel Orbit تو منوش هست که باید همیشه On باشه. Pixel Orbit پیکسلها رو جا بجا میکنه تا نمونن رو پنل.
جاموندگی در اکثر مواقع با تصویر برفکی (که روی سیستم آنالوگه) قابل رفعه. اصلاً جاموندگی چیز مهمی نیست که خودتون رو براش نگران می کنید.
تجربه: یه بار گیرنده خاک بر سری و خاموش کردم. تلویزیون رو یادم رفت ببندم. نوشته STB منو تلویزیون گوشه تصویر مونده بود. بعد 5 ساعت برگشتم دیدمش حالم خراب شد. تلویزیون برای جلوگیری از موندگی تصویر نورش اتوماتیک کم شده بود. STB رو صفحه مونده بود، اما بعد 10 دقیقه محو شد.
نقل قول:
خیلی ممنونم پونل جان
سوال دیگه اینکه با گارانتی اصلین؟!اون کسی که ازش قیمت گرفتم یکم راستیتش آدم مشکوکی بود:n02:
البته فروشگاه پاناسونیک بودشااا!توی شریعتی!طرف میگفت توی مغازه نداریم 50 اینچ هم هست...پخش سه بعدی رو باید جدا بخری اونم تقدیم حضورتون میکنیم 1.200!:n30::n28:
خواستم بدونم این پلاسماهای پاناسونیک اینقدر ازشون گزارش خرابی توی این فروم اومده؟!خیلی دودل شدم:n27:
چون تهران نیستم از 50 با گارانتیش اطلاعی ندارم. فقط میدونم 65ش با گارانتی بانیان بود، اشتباه نکنم به قیمت 24 تومن.نقل قول:
اگه حتماً میخوای پلاسما بخری و از پاناسونیک دودلی صبر کن سری 8 پلاسما سامسونگ بیاد بعد تصمیم بگیر. F8500 قیمتش باید خیلی مناسب تر از VT50 باشه.
24 تومن؟! :n04::n28:
من امروز از نمایندگی پاناسونیک خیابان جمهور پرسیدم 50VT50 رو 7.5 میلیون گفت و65 اینچ رو 19.5 میلیون . 50 اینچ از اونا داشت که وصل بود به بالا :n01:ولی 65 اینچش نداشت :n28: و هر دوتاش یکسال گارانتی شرکت
راستی اینم بگم تصویر کانال HD خوب بود
باسلام
تلویزیون گرفتن ما هم معمایی شده دوستان بعد از چند ماه منتظر ورود سریfسامسونگ وwt60 پاناسونیک بودم ومصمم برای گرفتن hx925ویاپلاسمای vt50پاناسونیک ازقضا سونی مدل950aرامعرفی کرد دراین بین چند روز پیش تو شهر بعضی مغازه ها را سر می زدم چشمم به مدل es8000سامسونگ افتاد که پشت آن درکنار فیش آنتن هوای (یا دیجیتال) فیش گیرنده خاک برسری هم بود ازفروشنده پرسیدم گفت مدل اروپایی این مدله حالا بین این جند مدل ماندم چه کارکنم لطفا با دلیل ومنطق وبدون تعصب برروی برند خاصی راهنمایی کنید مدلهایی که گفتم بهترین مدل از هر برند می باشد
1-wt60
2-hx925
3-vt50
4-sony w950a
5- es8880/es8000
6-f8000/f8880
باتشکر از هم دوستان
نقل قول:
برادر پس این قیمت 9 تومنی که به من توی نمایندگی شریعتی دادن چیه؟!:n13: