ببین دان استریم دلیل بر این نیست که پهنای باند شما همینهنقل قول:
مثلا دان من 4096
دان شما 2048
هر دو اینترنت دو مگی خریدیم و هر دو هم 256 کیلو دانلود داریم
دان 4096 با 2048 چه فرقی داره؟
Printable View
ببین دان استریم دلیل بر این نیست که پهنای باند شما همینهنقل قول:
مثلا دان من 4096
دان شما 2048
هر دو اینترنت دو مگی خریدیم و هر دو هم 256 کیلو دانلود داریم
دان 4096 با 2048 چه فرقی داره؟
دوست عزیز درسته که بعضی جاها دلیل نیست اما بعضی جاها هم دلیل هست!نقل قول:
مثلا یکی از همین دوستان با دان استریم 4500 با سرعت 525 دانلود میکنه
یا یکی دیگه با دان استریم 5500 با سرعت بالای 650 دانلود داره
من هم مطمئنا اگه دان استریمم زیاد شه حتما سرعتم زیاد میشه
اما چجوری دان استریمم رو بالا ببرم؟
Sent from my ST15i using Tapatalk 2
راه خاصی نیستنقل قول:
فکر کنم اگر سرویس دهنده محدود کرده باشه خودش بتونه ببره بالا
الان دان استریم من بالای 6 مگه هنوز نشده سرعتم بالای 500 بره حتی این سرعت هم نمیره نهایت 480.تازه این سرعتم مال وقتی بود که به این حماسه نزدیک نبودیم.
نویزم بالا هست و به خاطر سیم کشی منطقه هستش ودرست بشو هم نیست اینم میتونه یکی از عوامل باشه
در تکمیل فرمایش دوستان باید عرض شود
قسمت ( max rate( Attainable Rateحداکثر توان خط برای انتقاله
که ماهیتا سخت افزاریه وبسته به شرایط محیطی
میتونه متغیر باشه(22000-20000-6000)
اما قسمت اصلی که به وسیله نرم افزار خاص خودش
مدیریت میشه down rate هستش که هرکسی به هر دلیلی
بهره بیشتری ازش داشته باشه دانلودش هم بهتره
حالا به اینها نویز ومیرایی رو هم اضافه کنید
حالا
هرکه بامش بیش برفش بیشتر
نه فك نكنم مشكل از اين چيزايي باشه ك شما گفتي از چنتا مشترك اطرافم هم پرسيدم امنا وضعيتشون همينه.من تا قبل اينا تا 400 هم دانلود داشتم ولي حالا:n03:نقل قول:
من تا قبل اين 400دانلود داشتم.ولي الاتن شده 15-25 حتي پايينتر.فقط من نيستم به چند نفر ديگه هم ك گفتم همين وضعيتي بودن.نقل قول:
منم همین مشکلو دارم.نقل قول:
با بعضی سایتا اینطوریه سرعت دانلود کمه! ربطی دان استرمم نداره.
شما با سایت میهن دانلود تست کن.ببین چند تا می ده.تقریبا 300Kb میده.
شما کی سرویس گرفتی؟ فک کنم اونایی که تازه گرفتن این مشکلو دارن.
داون استریم فقط به پورت شما در مخابرات بستگی داره.نقل قول:
از اونجایی که شما سرویس 512 یا هر چیزی که دارین، داون استریمتون بیشتر از چیزی که خریدین هست، عملا هیچ حق اعتراض ندارین. اما اگه برین بگین چرا بعضیا دارن من ندارم، نهایتش اینه که مارو هم کم کنن. بازم به شما چیزی نمیرسه.
داون استریم من به خاطر نویز خط تلفنم معمولا 3000 تا 3400 هست. ایندفعه که 4500 شد از مودم دوستم استفاده کردم. مثل اینکه مودم زایکسل زیاد به نویز حساس نیست.
پ.ن.
برو خدارو شکر کن که همچین سرویسی داری. خودت رو برای 100 تا سرعت بیشتر یا کمتر ناراحت نکن:n06:
برادر من شما چرا هول کردی؟نقل قول:
بابا ما از اون خانواده هاش نیستیم که بریم زیرآب کسی رو بزنیم بگیم چرا اون داره من ندارم!
به خودت ترس راه نده و ناراحت نشو، بنده تا به حال فقط به جز قضیه نویز به خاطر هیچ موضوع دیگه ای با مخابرات تماس نگرفتم
بازم اطلاعات خطت رو به اشتراک بذار تا بروبچ در جریان امور باشن
نگران نباش از این که کسی اینجا باشه که بره به مخابرات بزنگه و بگه چرا افشین خان سرعتش بالا هستش و من نه
در ضمن شما داری مثل این که من دارم ، من ندارم بازم مثل اینه شما داری:):):)
Sent from my ST15i using Tapatalk 2
من هول کردم؟!!:n09:نقل قول:
یه نگاه به پست قبلیت بنداز ببین کی هول کرده بود.
برای من فرقی نداره که خطم تا چند باز باشه چون مودم من بیشتر از 3400 امکان نداره بره. اونم با مودم رفیقم بودم.
موفق باشید
اره البته واسه من صبحها سرعت 350 يا 400 هستش اما نزديك ظهر ك ميشه داغون ميشه !نقل قول:
من مشترك قديمي مخابرات هستم .خيلي مزخرف شده.اميدوارم ك ماه بعد درستش كنن!!
سلام دوستان
شما میتونید از یوتیوب دانلود داشته باشین؟
هر چی رو میخوام دانلود کنم ارور میده قبلا این طور نبود الان چند روزه مشکل دارم
میشه یه چک کنید.ممنون
سلام.نقل قول:
منم هر روشی رو پیش گرفتم نتونستم.
قبلا با فری-گیت میشد اما الان نمیشه.
سلام کسی میتونه سایتی معرفی کنه که سرعت دانلودش بالا باشه مثل Download.ir که ثابت با 300...400 دانلود میشه
اگر پولی میخوای این سایتی که من میگم برو بخر.به 4 دلیل :نقل قول:
1. اکثر سایت ها رو تحت پوشش قرار میده
2. یه افزونه داره که تا روی لینک غیر مستقیم مثلا رپیدشیر کیک میکنی درجا لینک مستقیم بهت میده!
3. مثلا یه فایلی رو مستقیم کردی تا وقتی اونرو دانلود نکنی از حجمت کم نمیکنه!
4. محدودیت سرعت هم نداره.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فکر کنم منظور اون دوستمون سایت لیچر نبود. منظورشون سایتی بود برای دانلود بازی و یا کلیپ و....نقل قول:
ببخشید حق با شماستنقل قول:
فکر کردم منظورشون سایت Downloads.ir هست
از این سایت ها میتونن اسفاده بکنن:
d ownloadha.com
p30day.com
4d ownloads.ir
m ihandownload.com
برای اینکه فیلترینگ سایت لینک هارو فیلتر نکنه مجبور شدم فاصله بدم
پشتیبانی چی گفت؟نقل قول:
سلام یه کمک فوری میخوام خواهشا سریع جواب بدین
من یه برنامه ای نصب کردم که انگاری مخرب بود از وقتی نصبش کردم نمیتونم به هیچ وجه وارد سایت بشم[ منظورم اینه که نمیتونم از هیچ مرورگری استفاده کنم ارور میده} انگاری اصلا به نت وصل نیست ولی میتونم دانلود کنم اصلا مشکلی ندارم
جالب اینجاست وقتی فی لتر شکن بزنم مشکلی ندارم میتونم وارد سایتها بشم.
یکی میگفت به خاطر ای اس پیه باید تغییر بدی اصلا چی هست این ای اس پی چه طور تغییر میککنه و چه باید وارد کنم (اگه عددی وجود داره لطفا بگید)
در کل یه کمکی بدین ممنون میشم.
ظاهرا شما پروکسیت فعاله.باید اونو غیرفعال کنی.نقل قول:
از طریق internet option سپس روی کانکشن اینترنت کلیک کرده و ------ رو غیرفعال کنید.
چند تا مطلب .....
اگه یک سایت با سرور خیلی قوی میخواین برا دانلود برین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سروراش خیلی قوی هستن
مطلب بعد اینه که چند نفر از بچه ها راجع بع downstream بحث میکردن حالاصحبت اینجاست که مگه downstream به مودم یا خط ربطی هم داره ؟ مگه دست مخابرات و پورتی که بهتون می ده نیس؟
ثالثا اگه مثلا downstream شما باشه 1024 نهایت دان شما میشه 128 کیلو بایت در ثانیه و اگه باشه مثلا 4200 باشه سرعت دان میشه 400 الی 500 تا نهایتا البته که بعدا از طریق محدودیت های نرم افزاری محدودت میکنن
بعدشم
شما ها خیلی منو ترسوندین من می خوام از شاتل بیام مخابرات منتها وضعیت شما منو نگران میکنه
الان وضعیت اینترنت من با قبل هیچ فرقی نکرده
یکی ساروی نیس که بهم بگه الان ساری چطوره؟
از اینترنت اپشن نبود میشه یه کاری واسم بکنی بری به این مسیری که میگمنقل قول:
Control Panel\Network and Internet\Network and Sharing Center
رو کانکشن راست کلیک کنی و properties رو بزنی و بعد ipvp4 دابل کلیک کنی و از این صفحه عکس بگیری واسم بفرستی حالا اینجا خواستی بزار یا پ خ بده
مرسی
downstream به مسئولین سرویس دهنده مربوط میشه یعنی میتونن هر سرعتی برات ببندننقل قول:
downstream به وضعیت خط ربط داره
اگر یه نفر خطش ضعیف باشه downstream رو پایین مبندن
ممکنه یه نفر مثل من downstream رو 6مگ باشه اما نهایت تا 5.3 مگ بتونم ازش بکشم!
یکی نیست این کارو واسه ما بکنهنقل قول:
برای من هم 6 مگه ولی 3مگ میکشم.یا منو محدود کردن که این موضوع در رابطه با مخابرات استان ما نیست.
100%به خاطر نویز زیاد خط منه که به خاطر سیم کشی مخابرات تو منطقمون و فاصلمون هست
من احتمال میدم DNS ات عوض شده. چون با هیچتر شکن میتونی کانکت بشی. دی ان اس رو بزن 4.2.2.4 ببین جواب میده.نقل قول:
اگه این نشد ممکنه بدافزار فایل hosts در این مسیرو تغییر داده باشه:
C:\Windows\System32\drivers\etc\hosts
ببین محتویات این فایل عادیه یا نه.
اره داداش از دی ان اسش بود واسه همین میخواستم بچه ها بهم عکسبدن ولی دمت گرم کارت حرف ندارهنقل قول:
فری گ ی ت کار نمی کنه شما دوستان با چی کار می کنید
اقا یکی نیس بگه الان وضع ساری چطوره؟
تا جایی که ما تو تاپیک دیدیم ساری و مازندران ندارهنقل قول:
کل استان ظاهرا خوبه
البته من خودم خوزستانم
ولی سرعت های بعضی بچه ها تو تاپیک خیلی بالا هست
اگر برای بازی آنلاین می خوای الان یک ماه هست که مشکل داره ( همین طور اسکایپ) البته قبل از این خوب بود.نقل قول:
ولی برای دانلود عالیه.
حالا ببین کدوم رو بیشتر استفاده داری.
256 نامحدود - مخابرات ساری
سایتای داخلی در تمام اوقات سرعتشون بالاست. مثل آپارات که اکثرا میشه راحت فیلم دید.
اما واسه دانلود از سایتای خارجی، صبح ها از ساعت 6 تا 9 سرعت تک لینک 300< هست و عالیه. اما بعدش سرعت کم میشه و میرسه به 70 تا 100، البته اگه با IDM چند تا لینک بزاری، مجموعا سرعتت بالا میره و به 300< میرسه. البته بعضی سرورهای خارجی هم ممکنه همیشه سرعتشون بالای 300 باشه، در کل قانون خاصی نداره.
جیمیل و سایت های مشابه که از ارتباط امن استفاده میکنند بسیار کند باز میشن که اگه از Proxifier استفاده کنی یه ذره بهتر میشن (ولی بازم کند هستن). موقع دانلود هم با این کار سرعت بعضی از تک لینک ها بالاتر میره!
در کل اگه واسه دانلود می خوای خوبه.
اما اگه در ساعات غیر از 6 تا 9 صبح بخوای با موبایلت از کافه بازار یا گوگل پلی(با ProxyDroid) یه نرم افزار دانلود کنی خودت بیخیال میشی از بس که سرعت این جور ارتباط ها کم میشه. (ولی در ساعات 6 تا 9 صبح خوبه).
کسی نبودنقل قول:
سرعت سرور های داخلی خیلی بالاست.فکر کنم اینترنت ملی شده!!!!
سرور های خارجی سرعتشون خیلی پایینه.
دوستانی که زود تر از ما نت مخابرات گرفتن سرعت سرور های خارجی قبلا هم همینطوری بوده؟؟
من سرور داخلی تا 500 ثابت دان میکنم.
برای من که فرق زیاد چندانی نکرده هر وقت مخابرات سرعتش خوب باشه با پ*ر*و*کسی که میرم فرقی چندانی نداره
دوست عزیز اینترنت ملی(که واژّه درستش اینترانت ملی هست) نقشی تو کم شدن سرعت اینترنت نداشته سایت های داخلی چون از پهنای باند اینترانت ملی استفاده می کنند و به دلیل بالا بودن پهنای باند سرعت شما از سایت های داخلی بسیار بالاست و سایت های خارجی هم که از پهنای باند اینترنت استفاده می کنند و به دلیل تعداد زیاد کاربر ها و کمبود پهنای باند سرعت در ساعات مختلف روز دچار افت و خیز میشه و حتی میشه گفت اگه اینترانت ملی نبود کل بار ترافیک داخلی نیز روی پهنای باند اینترنت فشار می اورد و سرعت ها از این هم بدتر می شدنقل قول:
من الان یه 700 مگ از ترافیکم مونده.یه مگ محدود دارم. اگه ترافیکم تموم بشه.سرویس جدید خریداری کنم.سریع جایگزین میشه یا باید صبر کنم تا 1 تیر تا موعدش تموم شه؟
سرویس جدید واست رزرو میشه و گزینه ای داره که هر وقت که بخوای (حتی در همون لحظه) میتونی اونو فعال کنی که جایگزین قبلی بشه.نقل قول:
بهتره بجای اینکه ترافیک بگیری، یه سرویس جدید نامحدود بگیری. و چون ظاهرا تمامی سرویس ها مثل هم اند بهتره که 128 نامحدود بگیری.
داخل خود سایت وقتی سرویس جدید رو خریدی یه گزینه جلو همون سرویس خریده شده هست به نام بروزرسانی که اگه اونو بزنی سرویس جدید جایگزین قبلی میشه در ضمن بهت پیشنهاد می کنم 128 نا محدود یا حداقل 128 محدود بگیری و بیخود پول اینترنت 1 مگ رو ندی چون سرعتا فرقی ندارهنقل قول: