مال این دوستم که تازگیا گرفته snrش زیر 17 نمیاد و خطش 8 مگ هم بسته شده. مال شما چنده SNR?نقل قول:
Printable View
مال این دوستم که تازگیا گرفته snrش زیر 17 نمیاد و خطش 8 مگ هم بسته شده. مال شما چنده SNR?نقل قول:
برای منم وی پی ان وطنی جواب نمیده اصلا برای زمانی که شبانه محدود میکنن نمیدونم براینقل قول:
بقیه چطور جواب میده
یه سوال دیگه اون قسمت پرداخت برای چیه ؟ کمک مالی به های وب ؟؟
داداش موندم کجا برمنقل قول:
پارس آفلاین هم دارم اونم ترکیده
فکر نکنم جایی برای رفتن مونده باشه
همشون آشغالن
شاتل گزینه خوبیه من خودم دارم راضیم :n16:نقل قول:
حاجی کاری نمیتونی بکنی باید بسازی چون همه همینطورندنقل قول:
امروز زنگ زدم تعران همین قسمت فناوری اطلاعات طرف حساب کرد سرویس خوذم 1 مگ رو 3 ماه 18 گیگ خداوکیلی گفت کف قیمت 30 تومان و سقف اون 73 تومان هست یعنی شرکت ها میتونند از 30000 تا 73000 تومان متغییر سرویس رو بفروشند مثلا های وب میده 72 تومان پارس انلاین میده 70 تومان شرکت دیگری میده 40 تومان یعنی اینا کلا دارند روی 40000 تومان پول مردم مانور قیمت میدن تا مشتری بگیرند فقط 40000 تومان استفاده از هر سرویسی میخورند حالا ببینید بقیش رو چی میشه اینو خود سازمان رادیویی که قیمت ها رو میده گفت خداشاهده برای همینه هر چی میدزدند سیر نمیشن چون بزرگ بزرگ میخورند .
اصلا" ثابت نیست 6 - 11 - 23 - 5!نقل قول:
مال این دوستم که تازگیا گرفته snrش زیر 17 نمیاد و خطش 8 مگ هم بسته شده. مال شما چنده SNR?
خطمم رو8 بسته شده.
حذف شودلطفا............
من تجربه این کار و دارم قبلا هم گفته بودم همین کار و با من کردن یعنی با کم کردن سرعت و پهنای باند برات میخوان باصطلاح درست کنننقل قول:
نقل قول:
میدونی چرا با snr بالا هم باز 8 مگ نمیشه چون تجهیزات مزخرف دارن و اینکه بیشتر از حد شیر می کنن و dslam نمیتونه برق و سیگنال لازم و بفرسته به همه کاربرا و خودبخود کم میاره
یه مثال میزنم دیدین مثلا تابستون کولر روشن میشه یا جوشکاری بعدش یه لحظه نوسان برق دارید یا اگر تو خونه ولت متر داشته باشید میبینید کم شده ولتاژ
لذا اینا با حداقل تجهیزات و پهنای باند کاربرای زیاد میگیرن
تک کانکشن من دیشب 12 بود سرویس 8 مگ !!!!
ما به این میگیم دزدی اونا میگن زرنگ بازی !!!!!
Sent from my iPhone using Tapatalk
خیلی اوضاع های وب خراب شده دیگه ! شده عین آسیاتک پارسال
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما مرکزتون شلوغ شده چون پینگتم بالا رفته،من که مشکلی ندارم،به فکر isp جدید باید باشی :n09:یک ماه دیگه هم حالا باید صبر کنی :n02: این ساعت شب تست من:نقل قول:
شمام مشخصه یه افتی داشتی من رو داخلی هیچ بحثی ندارم منظور فقط خارج هست
تو ساعات جغد شب مشخصه که حالش خوبه ! این که چیز تازه ای نیست
ویرایش:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
محتوای مخفی: ساعت همسان
داداش سلام من می خواهم وب بگیرم سرعت دانلود با سرورهای خارجی مثل داخلی هست ؟نقل قول:
بچه ها یک تست از آسیاتک تو مازندران دیدم،سرویس 256 محدود با 10 گیگ ترافیک،بچه های تاپیکمون یکی از آسیاتک گرفت،آسیاتک هم خوبه تو مازندرانا :n13::n13::n13:
یه سوال فنی
دلیل اینکه دانلود تا 99 درصد میره بعد میشکنه و دوباره میشه چیه؟؟؟؟؟؟؟؟
من 1 شب برا یه فایل صبر کردم صبح دیدم 99 درصد اومد .زدم تکمیل بشه شکست خورد و دوباره از صفر شرو شد:n28:
مطمئنی این تست مال ۲۵۶؟ بیشتر به ۱۰ مگ میخوره! آسیاتک توی منطقه ما که خیلی خرابه…نقل قول:
Sent from iPhone ~ Tapatalk
دوستان چندتا سوال ازتون داشتم
میخواستم ببینم دانلود شبانه 256 که از 2 تا 5 هست سرعتش چنده؟
پینگش توی تست هایی که از دوستان دیدم خوب بوده درسته؟
تایم اوتش چطوره؟
توی طرح گنجینه اون دوتای آخر که مودم وایرلس رایگان میدن.چه برند و چه مدلی هستن؟
در کل از های وب راضی هستین؟
شما اگه به تستای صفحه قبل من نگاه کنی میفهمی که نباید این کارو بکنی ! به این تستا نگاه نکن ارزشی نداره تو ساعات 2 شب به بعد !نقل قول:
یعنی دانلود شما در طول روز با سرور خارجی خوب نیست ؟نقل قول:
دلایل مختلفی میتونه داشته. هم میتونه مشکل از کانکشن یا نویز خطت باشه یا پکت لاست شدید که باعث میشه فرگمنت دانلود شده با مشکل روبرو بشه و فایل corrupt بشه که این موضوع رو باید با بررسی وضعیت خطت گفت و هم میتونه مشکل از سروری باشه که فایل روش آپلود شده و هم از خود فایلی که دانلود میکنی که اگر درست آپلود نشده باشه هر چند بار هم که امتحان کنی باز با مشکل روبرو میشی. اگر از پرا...ی یا وی... استفاده کنی هم احتمال بروز این اتفاق بیشتر میشه.نقل قول:
دلیلش میتونه نرم افزاری هم باشه. اگر از نرم افزار خاصی برای دانلود استفاده نمیکنی، حتما یه دانلودر خوب مثل IDM رو نصب کن. اما اگر از دانلودر استفاده میکنی و باز هم این اتفاق میفته، میتونه از تداخل فایروال یا آنتی ویروس باشه. اکثر دانلودرها وقتی دانلود فایل کامل میشه، اون رو روی 99% نگه میدارن و شروع میکنن به مرج کردنش. دقیقا همین موقع است که آنتی ویروس میاد وسط و اگه با فایل مشکل داشته باشه، نمیذاره این فایل روی هارد کپی بشه.
این status مودم در ۱۵فروردین قبل از پیگیری:
نویز فوق العاده زیاد و قطعی های مکرر (چند بار در روز!) و سرعت پایین باعث شد تا امروز برم مخابرات برای پیگیری. اونجا گفتن که خطتت مشکلی نداره!
البته صبح با پشتیبانی hiWeb که تماس گرفتم گفت نویز خطتت زیاده، سرعت روی ۸مگ بسته شده بود الان میذارمش روی ۶مگ تا نویزت کمتر بشه.
این کارو انجام داد، قطعی ها همچنان وجود داره و سرعت هم همچنان مطلوب نیست و جالب اینجاس که snr هم همچنان افتضاح پایینه.
اینم نتیجه ی این پیگیری ها (امروز چند دقیقه پیش):
گاهی وقتا با خودم میگم ما تو این مملکت کلا واسه چی میریم کارامونو پیگیری میکنیم؟! وقتی پیگیری ها هیچ سودی نداره و فقط وقتمونو حروم میکنیم!
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
آره سرویس 256 محدود 10 گیگ گرفته،دان استریمشم بالای 10 مگ بستننقل قول:
دوستان IP رو عوض کنید درست میشه وقتی دیدید سرعت خوب نیست مودم رو ریست کنید اگه چند بار ریست کردید درست نشد ریست کارخونه ای کنید از سوراخ پشت مودم دوباره کانکشن بسازید درست میشه
باتوجه به تستای قبلی که سرعت بین 50 تا 60 بود میشه نتیجه گرفت که در روز مخصوصا از 3 بعد از ظهر به بعد نابود میشه ! پس نه خوب نیستنقل قول:
افت یواش یواش از الان شروع میشه
برادر emproor نیاز به این کار نیست شما هر بار که مودم رو خاموش روشن کنید خودش مسیر رو عوض میکنه دیگه نیاز نیست هر دور یوزر و پس بدین بهش
[QUOTE=isbn;8175840]باتوجه به تستای قبلی که سرعت بین 50 تا 60 بود میشه نتیجه گرفت که در روز مخصوصا از 3 بعد از ظهر به بعد نابود میشه ! پس نه خوب نیست
افت یواش یواش از الان شروع میشه
شرمنده یک سوال دیگه اگر که سروریس فشفشه هم بگیرید بازم فرقی نداره ؟
خیر هیچ فرقی نداره !
احتمالا dsl mode شما الان رو gdm.t هست. شما اونو دستی بذارین رو adsl2plusنقل قول:
isbn جان،کل های وب این طوری نیست،پهنای باند های وب تو بعضی از شهرا کم هستش،مثل شهر شما و اهواز،این طوری می گی،اونایی که می خوان بیان های وب،اشتباه می افتن،باید سروریس و بگیرن ببینن تو شهرشون چطوریه،اما شهر ما این مشکلات و نداره،پس کل های وب این طوری نیست،اینم تست من ساعت3:30 بعد از ظهر :n16:های وب مچکریم :n20:نقل قول:
من تهرانم اما به غیر شما ندیدم کسی سرعتش خوب باشه تو این تاپیک توی غرب مرکز سلمان فارسی هم برای یه بنده خدایی ثبت نام کردم اونم بیچاره الان پشیمونه که 1 ساله گرفته در صورتی که بهش گفتم وضع اینه اما خواست و منم براش ثبت نام کردم
توی تهران های وب با کمبود پهنا باند رو به رو هست و اکثر کاربراشم توی همین تهرانن دیگه منم گفتم حتما god عزیز تهران تشریف دارن و نمیخوام الکی پول بابت تست سرویس بدن که بعد یک ماه هم خواستن جمع کنن های وب بخواد اذیتشون کنه و طول بده یکی از دلایلی که من هنوز از های وب نرفتم این بوده که نه شاتل اینجا سرویس اکو میده و نه اصلا میصرفه با اون حجم پارس هم که میگه پورت ندارم ثبت نام کن برو تو صف گفتم صبر میکنم شاید این ور سال درست بشه که نشد و دیگه این ماه شارژ نمیکنم میخوان خط رو جمع کنن میخوان نکنن
البته امروز انگار وضع آرام هست تا این ساعت
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما الان رو کدوم مسیری ؟
پینگ تایم های وب چطوره؟؟؟ یکی پینگ بگیره از سرور های خارجی مثلا لندن یا پارس بی زحمت
راستی دانلود شبانه اش چطوره؟؟
مرسی ولی فقط تو فایل حجیم رخ میده و تو فایل اهنگ و کم حجم نمیشهنقل قول:
دانلود منیجر دارم و انتی ویروس ندارم و خودم هستم!!!!
شایدبه خاط رع کم نت باشه!
آخه سرعتم 8 کیلوایته...............نامحدود مخابرات!!!!!!!
ببین چه زجری میکشم
دوستان هایوب توی کرمانشاه سرعتش خوبه؟
عجب پینگ معرکه ای داری :n19:نقل قول:
با این پینگ فقط حال می ده بشینی TitanFall آنلاین با ایکس باس بزنی :n20::n20:
دمت گرم فردا می رم آسیا رو جم می کنم میام های وب :n16: ( ولی هر کی اهل دانلود زیاده و بازی آنلاین نمی کنه بره آسیا بگیره چون شبانه راحت 2گیگ دانلود میشه)
دوست عزیز شانسی هست بستگی به مخابرات منطقه شما داره واسه خیلیا که خوب نبودنقل قول:
مسیر من مثل همیشه آذربایجاننقل قول:
سلام عزیزان،
واقعا باید یه تشکر از ته دل از بچه های تاپیک های وب کنم، انصافا دمتون گرم دوستان! داشتم ششصد تا الکی می دادم دینامیت یه ساله بگیرم، ولی این جور که با تست عزیزان دیدم، و نظراتشون را خوندم، دیدم چندان فرقی با همین آسیاتک برا من نداره. البته اینا سروته یه کرباسن، آسیا که گویا از همشون بدتره و دزدتر، ولی چه فرقی می کنه! وقتی های وب هم خرابه،تخلیه از اونجا و اومدن به های وب هم فایده نداره! خدایی دست همگی درد نکنه:n16:
عزیزان شما که اهل فن هستید، اگه میشه یه نگاهی هم به خط ما کنید،نویز و کیفیتش را بهم بگید.من مبتدی ام نمی دونم کدوم باید چقدر باشه.نمی دونم کیفیت خطم چطوره، فقط سرعت دانلودم خوبه. مثل از سایتای داخلی 300-400 میزنه.شب ها ساعات رایگان هم 50-60هست.البته شبانه مهم نیس من دانلود نمی کنم برا روز نت می خوام. سرویس 512 منطقه پیام نور. ولی پینگه این اسیاتر خیلی تر هست.داغونه! راستش من دقیق نمی دونم پینگ برا صفحه باز کردن مهمه یا نه، اگر میشه راهنمایی بفرمایید. جمعه این هفته تمومه یکسالم، نمی دونم باز یه سال تمدید کنم یا نه.کلا گیری کردم! پارس انلاین اینجا افلاینه،شاتل هم همینطور! های وب هم واقعا دیگه دورشو خط کشیدم با نظرات عزیزان. می مونه همین اسیا و فن اوا! می ترسم تخلیه کنم برم فن اوا بدتر بشه اوضاعم.بی نت بمونم. گرفتار شدم، همه در جستجوی یک اینترنت پرسرعتیم! بخدا بیشتر نمی خوایم!:n28: عزیزان همه تست ها را آپلود کردم، ولی نمی دونم چرا اینقدر متفاوتن! همشون را هم الان گرفتم. سرعت دانلود منیجر الان زیاده خیلی، ولی همیشه این شکلی نیست، معمولا همون رنجی هست که عرض کردم. مثل همیشه از کمک و راهنمایی عزیزان واقعا متشکرم.درود بر همه شما:n12:
من احتمالا تا چند روز دیگر برایم های وب وصل می شود ....دوستان اغلب سرعت های شبانه را قرار داده اند .
سرعت در روز چگونه می باشد ؟ در کرج خصوصا !!!
من احتمالا تا چند روز دیگر برایم های وب وصل می شود ....دوستان اغلب سرعت های شبانه را قرار داده اند .
سرعت در روز چگونه می باشد ؟ در کرج خصوصا !!!
اساتید عزیز لطفا راهنمایی کنیدنقل قول: