من فرمایش ایشون رو تایید میکنم.نقل قول:
من هم سابقا مشکل باتری رو داشتم و کاملا واضح بود.
الان تازگیا که مجددا دارم از رایتل استفاده میکنم، مصرف باتری مانند سایر اپراتورهاست.
Printable View
من فرمایش ایشون رو تایید میکنم.نقل قول:
من هم سابقا مشکل باتری رو داشتم و کاملا واضح بود.
الان تازگیا که مجددا دارم از رایتل استفاده میکنم، مصرف باتری مانند سایر اپراتورهاست.
من همچین چیزی حس نکردم، چه قبلا و چه حالا
منم پاسال اسفند که برای بیمه شده های تامین اجتماعی سیم رایگان میدادن دو تا گرفتم برای خودم و مادرم
در هر دو گوشی مصرف باتری به شدت بالا بود و حتی در حالت استراحت گوشی باتری خالی میشد
ولی چند وقتیه ظاهرا درست شده
همین اتفاق هم افتاد!نقل قول:
سلام
دوستان من زمانی که با رایتل چه اتوماتیک چه دستی به شبکه همراه اول وصل میشم، اینترنت فقط Edge هست. در حالی که اینجا 4G همراه اول قوی هست. کسی میدونه مشکل از کجاست؟ کسی موفق شده به صورت دستی به 4G همراه اول وصل بشه؟
سپاس
چند بار امتحان کردم نشدنقل قول:
فکر کردم چون تهران دارم تست میکنم به همین خاطر هست...
ممنون. من هم فقط تهران تست کردم. نمیدونم چطوریه که برخی افراد میگن به راحتی دستی روی 4G همراه اول سوییچ میکنن.نقل قول:
توی تهران ی چند جا امتحان کردم نمیشهنقل قول:
ولی توی شهرستان راحت روی فور جی همراه اول تست کردم سوییچ میکنه
که اینطور. پس قضیه اینه. شاید تهران چون پوشش خوب هست اینطوریه.نقل قول:
زمانهایی که اتوماتیک هم رومینگ میشه و علامت R میاد باز هم 2G هست.
ممنون از شما
داخل تهران همه جا خوب نیست، الان محل اسکان ما تری جیه و شبا خیلی سرعتش میاد پایین. دو باری زنگ زدم گفتم ولی تغییر چندانی نکردنقل قول:
بعضی جاهای تهران که خود رایتل فور جی هستش و نیازی به سوییچ نیست ولی بعضی جاها کیفیت لازم رو نداره
فک میکنم تهران چون تراکم جمعیت بالایی داره همراه اول حاضر به ارائه خدمات برای مشترکای رایتل نشده
توی شهرستان علامت رومینگ هم میاد ولی شبکه فور جیه.ینی علامت همراه اول ظاهر میشه به همراه رومینگ و بدون هیچ مشکلی میتونی از نت استفاده کنی
الان که بیشتر از نت رایتل دارم استفاده میکنم، مشکل دیگه سوییچ از 3g به 4g تو خود شبکه رایتل هست. اینجا فورجی رایتل قوی هست اما برخی اوقات روی تریجی میمونه و باید حالت پرواز رو خاموش روشن کنی تا مجددا به فورجی وصل بشه یا خیلی اوقات اینجوری هم به فورجی نمیره و باید دستی تو منو مخفی گوشی حالت LTE only رو انتخاب کرد.نقل قول:
مثلاً الان فورجی بود، یه تماس داشتم رفت رو تریجی و پس از تماس دیگه رو فورجی نرفت! با خاموش روشن کردن حالت پرواز هم الان روی فورجی نمیره، مگر اینکه از منو مخفی دستی روی LTE only بگذارم یا شاید مدت زمانی بگذره و سوییچ بشه.
چیزی که مشخصه رایتل در تهران مشکل سوییچ هم داره. حداقل جایی که من هستم.
این مشکل رو نه با همراه اول و نه ایرانسل تاحالا نداشتم.
ایا از کیفیت نت این شرکت راضی هستید؟ نوسان نداره؟ قطو وصلی؟ با نرم افزاری کارمیکنم که نباید نت قطع بشه دنبال ارتباط پایدار هستم برای خیلی زیاد اهمیت داره هر لحظه قطعی کلی ضرر داره واسم چون پیک موتوری هستم تو سطح شهر مشهد کارمیکنم چه شرکتی رو پیشنهاد میدین؟ رایتل؟ همراه اول یا....؟
Sent from my C6903 using Tapatalk
دوست عزیز این سوالتون خیلی کلیه
معمولا تو مناطق مختلف کیفیت های این اپراتور ها فرق میکنم
مثلا من جایی رو میشناسم که ایرانسل اصلا انتن نمیده چه برسه به اینکه بخاد نت پایدار بده
یا ی جای دیگه که همراه اول نت درست حسابی نداره ولی مثلا رایتل یا ایرانسل دارن
بهترین کار ممکن اینه که کسی که توی منطقه شما هستش نظر بخاید و ببینید چطور بوده
من رفیقم مشهده خونشون ایرانسل کلا نت نمیده مجبوره همراه اول استفاده کنه در حالی که خودش میگفت دو تا کوچه اونور تر راحت انتن میده
تجربه ای که من داشتم توی خیابون اصلی معمولا اپراتور ها کیفیت کافی رو دارن
حرف شما درست ولی منتو اسنپ کارمیکنم نوسان و قطعی با عث میشه درخاست پیک نیاد برام تونرم افزار اسنپ وجای ثابتی هم نیستم ولی تو فضای بسته نیستم توخیابون یا کوچه ها رفتو امد دارمSent from my C6903 using Tapatalkنقل قول:
به نظرم چون اسنپ زیاد دیتا نیاز نداره شما میتونی بری توی نقشه پوشش شبکه 4 جی اپراتورها رو ببینی هر کدوم که منطقه ای که شما توش در حال کار هستین رو پوشش کامل تری میده همونو انتخاب کنید پاسخگو باشهنقل قول:
کاره من منطقه ای نیست سطح شهره الان ایرانسل رو مخه هرکی زنگ میزنه بیشتر وقتا خاموشی مبده به مخاطب ونواسانات نت ایرانسل باعث شده درخاست نیاد برام اینو خودم بلد بودم که ببینم کدوم منطقه بیشتره شما سعی کن اسپم ندی علکی افرینSent from my C6903 using Tapatalkنقل قول:
دوست عزیز هدفم اسپم نبود چون نمیدونستم چقد اطلاعات دارید گفتم پوشش رو چک کنید شاید بکارتون بیاد. به هر حال عذر خواهی میکنم اگر فکر کردید قصد دیگه ای دارم.نقل قول:
صفحه ترابرد چند وقته خرابه که :|
این اپراتو اگه مدیر درست حسابی داشت که الان ۲ تا پیش شماره بیشتر داشتنقل قول:
منم فرم ترابد کامل کردمنقل قول:
یک هفته پیش سیم کارت جدید اومده ولی فعلا وصل نشده معلومم نیس کی وصل شه
سلام
ایا رایتل هم مثل ایرانسل گزینه ایی داره کهه بزنی و وقتی که بسته نداری اینترنت ازاد مصرف نشه؟
نه نداره...نقل قول:
تماس میگیرید چه جوابی میدن؟نقل قول:
تماس میگیرید چه جوابی میدن؟نقل قول:
نه والا سرم شلوغه وقت نمیکنم باید فردا زنگ بزنم ببینم چی میشه فک کنم میگه سیستمشون ایراد داره:n35:نقل قول:
بدیش اینه اشتباه کنی یا شارژت تموم میشه یا60تومن اعتبار دائمیتنقل قول:
من امروز این اشتباه رو کردم و5تومن شارژم در کمتر از1ثانیه نابود شد جالبیش اینه که هنوز3مگ مونده!!!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من بیشتر از 20 روز هست فرم ترابرد رو پر کردمنقل قول:
سیمکارت رایتل هم برام اومد ولی اصلا فعال نشده
هر چی زنگ میزنم پشتیبانی میگه سیستم فعلا اختلال داره چند روز صبر کن تا مشکل رفع بشه
منم فعلا بیخیال شدم
اون کلمه بروز رسانی (update) منو کشته!
یعنی واقعا مسخرست
بسته سایت های داخلی. یک گیگ یک ماهه 1500ت. و 10گیگ یک هفته 5000ت غیرفعال شد
دقیقا من الان اومدم فعال کنم دیدم برش داشتن. اومدم اینجا بپرسم که جریان چیه که دیدم شما نوشتی برش داشتن. اینم از رایتل...نقل قول:
همه بسته های خوبش رو داره حذف میکنه.اینطوری مزیتش نسبت به اسرانسل و همراه رو از دست میده.
این بسته 10 گیگ یه هفته (البته در صبح) خیلی خوب بود
سلام منم همین مشکل رو دارم پیگیری که کردم گفتن کنسل شده و باید از نو اقدام کنی...نقل قول:
منم زنگ زدم همین جوابو دادننقل قول:
باید از اول ثبت نام کنیم
- - - Updated - - -
منم زنگ زدم همین جوابو دادننقل قول:
باید از اول ثبت نام کنیم
از نو ثبت نام کنی!!!نقل قول:
بیشتر از یک ماهه که خرابه، و قابلیت ثبت نام هم نداره،
خودشون رو مسخره کردن
گوشی ۲سیم ندارم داشتم یه سیم کارت رایتل دارم از اون استفاده میکردم مکالمه ارزون ترهنقل قول:
الحمدلله رایتل دیگه رو 4G هم رجیستر نمیشه. این اپراتور همیشه دنده عقب میره
نقل قول:
سلام
مجددا قسمت نرابرد تو سایتشون فعال شده
اره اما خرابه، چون تماس گرفتم پرسیدمنقل قول:
ترابرد رایتل درست شده. کسایی که میخوام اقدام کنن تا دوباره خراب نشده!!!