بسم الله الرحمن الرحیم
با سلام
معنی عبارت زیر چیست؟
This requires defining an information
gain criterion of the form:
با تشکر
Printable View
بسم الله الرحمن الرحیم
با سلام
معنی عبارت زیر چیست؟
This requires defining an information
gain criterion of the form:
با تشکر
بله literature reviewنقل قول:
survey شامل نظر سنجی و کسب اطلاعات از اشخاص هم میشه
این نیازمند مشخص کردن (تعریف کردن) یک معیار کسب اطلاعات در فرم (شکل، یا هرچیزی که بعدش گفته) زیر است:نقل قول:
noob یعنی چی ؟ مثلا : you are a noob من تو دیکشنریها رفتم چیزی دستگیرم نشد توی گوگل ایمیج واژه رو سرچ کردم فکر کنم به آدم .. س خ ل میگن درسته؟ واژه دیگه ای تو فارسی بهتر از این براش پیدا نکردم البته اگه درست حدث زده باشم
و دیگه bleeding dry چه مفهومی داره در فارسی ؟ مثلا در این جمله : for you i bleed my self dry اونطور که خودم حدث زدم به گمونم یعنی خودت رو فدای کسی کردن معنی میده درسته؟
noob به شخص تازه کار و کم تجربه میگن. ولی دیگه این روزها به عنوان فحش استفاده میشه به همون معنی که شما گفتی.نقل قول:
در مورد دومی، تو جمله ای که شما نوشتی بله مفهومش همونه. ولی در کل bleeding someone dry یعنی خون کسی رو گرفتن تا جایی که دیگه براش خونی تو بدن نداشته باشه، حالا بسته به موقعیت ممکنه مفهومی که ازش استنتاج میشه فرق کنه. مثلا تو مثال شما مفهوم فداکاری داره،
i'll bleed you dry مفهوم تهدید داره، هم به معنی واقعی اینکه خونتو میریزم تا بمیری. هم معنی اینکه اینقدر از کسی پول بگیری تا دیگه پولی براش نمونه.
پس در ظاهر یعنی انقدر خون ازش بره تا خشک : dry بشهنقل قول:
- - - Updated - - -
پس در ظاهر یعنی انقدر خون ازش بره تا خشک : dry بشهنقل قول:
بله...........نقل قول:
سلام
وقتی میخوان شروع کنن به حرف زدن میگنgeneraly speaking
معنیش چیه؟
سلام
وقتی میخوان شروع کنن به حرف زدن میگنgeneraly speaking
معنیش چیه؟
کلا، عموما، به طور کلینقل قول:
دوستان معنای دقیق این دو کلمه چی میشه؟
Glib
Unctuous
و اینکه آیا هر دو برای انسان و اشیاء استفاده میشن یا نه؟
این دو کلمه به شدت قرار دادی هستن و چندین معنی ازشون استنتاج میشهنقل قول:
glib صفتی برای رفتار یا گفتار هست به معنی، راحتی، خودمانی، از پیش فکر شده، غیر عمیق، سطحی، غیر واقعی و ریاکارانه هست، قرار
چندتا مثال از merriam-webster میارم
glib answers جوابای از پیش فکر شده
glib solutions to knotty problems راه حل های سطحی برای مشکلات پیچیده
a glib politician یه سیاستمدار ، که ریاکارانه و فریبکارانه، در عین حال خیلی راحت و روان صحبت میکنه
یه معنی قدیمی و غیر مصطلح هم داره اونم : صاف و لغزنده هست.
واژه بعدی unctuous برای اشیا به معنی صاف و لغزنده و روغنی هست
یه معنی دیگه هم داره که به عنوان صفتی برای انسان به کار میره، به معنی چرب زبانی، که با ریاکاری همراه هست
---
پس بله هر دو برای اشیا و انسان به کار میرن با مفهوم های مختلف
سلام
اصطلاحات زیر به انگلیسی چی میشه؟
1. کاردان فنی مهندسی عمران
2. کارشناس فنی مهندسی عمران
کاردان associateنقل قول:
کارشناس bachelor
associate of science و bachelor of science به ترتیب میشن کاردان فنی مهندسی و کارشناس فنی مهندسی
معمولا اگه میخوای اسم عمران توش باشه میگن associate of civil engineering یعنی کاردان مهندسی عمران
ولی اگه میخوای فنی مهندسی هم حتما ذکر بشه:
associate of science in civil engineering
bachelor of science in civil enginnering
بسم الله الرحمن الرحیم
با سلام
معنی عبارت زیر چیه؟
Training stops
when a maximum depth is reached or if information gain or
training set size fall below fixed thresholds.
با سپاس
آموزش، زمانی که یک عمق حداکثر به حد نصاب ثابت رسیده باشد، و یا اگر کسب اطلاعات یا اندازه مجموعه ی آموزش پایینتر از حدنصاب ثابت بیایند، متوقف میشود.نقل قول:
من معنی کلمه ها رو نوشتم ولی خوب شما بهتر باید بدونید منظورش از یه سری واژه های تخصصی چی هست
سلام
as public as یعنی چی؟
کل جمله رو بنویسید تا معنی روان تر بشهنقل قول:
خود این عبارت دوتا مفهوم رو در "عمومی" بودن مساوی همدیگه قرار میده
as big as به بزرگی
as smart as به باهوشی
عزیز شما خیلی به ما کمک می کنید، هم سریع پاسخ میدید و هم با مثال و توضیحنقل قول:
خدا خیرت بده. لطف میکنی :n16:
درووود
عذرخواهی:
اینجا دو لمه یعنی چی و چه فرقی دارن؟
Two types of compression algorithms are used: lossless compression and lossy compression.
Two types of compression algorithms are used: lossless compression and lossy compression.
The lossless compression algorithm loads the image back into memory in exactly the same
state that it was before compression. However, the lossy compression algorithms “cheat” and
throw away data that is not very relevant to displaying the image or video.
ببخشید معنی جمله مشکی چی میشه؟
so honey when یعنی چی ؟
Another advantage of using vector images is that you can perform extremely accurate and clean adjustments to curves that are possible in raster images.
این میگه یکی از مزایای vector image ها این هست. بعد میگه در raster هم امکان پذیره؟ خوب این که در هر 2 موجود هست. که دیگه مزایای اون یکی نیمشه! شاید من بد ترجمه میکنم! :n34:
loss به معنی باخت، یا ضرر، یا از دست دادن هست.نقل قول:
lossy مفهومی هست که شامل ضرر هست
less پسوند عدم همراهی یا مالکیت نسبت به یک شی یا صفت یا کلا مفهوم هست. مثلا:
tubeless بدون تیوب ، defenseless بی دفاع ، endless بی پایان
به همین ترتیب lossless هم معنیش بدون ضرر، یا بدون خسارت، بدون از دست دادن یا بدون اتلاف
در حالی که الگوریتم های فشرده سازی شامل اتلاف، تقلب میکنند و داده هایی که زیاد به نمایش تصاویر و ویدئو مربوط نیستند را دور میریزند.نقل قول:
raster images یه نوع فرمت از تصویر هست، که یه عکس رو به صورت مربع های (پیکسل های) ریز به نمایش میذاره، من زیاد تخصصی ندارم، واسه خودمم عجیب بود، واسه همین با یکی از دوستای فوتوشاپ کارم صحبت کردم و توضیح داد بهم، این کار دستکاری منحنی ها توی هر دوی این فرمت ها امکان پذیره، ولی از اونجایی که تصویر وکتور ساخته شده از تعداد زیادی منحنی (در واقع path یا مسیر) هست انجام اینکار خیلی راحت تر از تصویر raster شده هست که به دلیل وجود پیکسل ها و نقطه های زیاد اینکار واقعا گیج کننده و سخت تر میشه.نقل قول:
اینجا میتونید بیشتر در مورد raster بخونید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لطفا جمله کامل رو بنویسید، این شروع یک جملست،نقل قول:
so بنابراین
honey احتمالا معنی "عزیزم" میده
when وقتی
شاید جمله پرسشی باشه، باید کل جمله رو دید
سلام دوستان . در زمینه Intermediate Data Sets In Cloud یه متن دارم برای ترجمه . اگر میتونید کمکم کنید :
Privacy preservation of the current situations look many challenges associated to the development of secure protocol. The development of the secure protocol that efficiently give the exact functionalities without delay of the provider capabilities to actual develop of its activities and arrange its services. In order to effectively promise privacy and assess the contact of a given main preserving protocol on the utility condition. In this paper to implement the privacy leakage upper bound constraint in the intermediate dataset. This is to achieve the data privacy preserving and to reduce the privacy cost of the data over the existing approach
یک فیلم است با این جمله شروع میشه یعنی چی ؟
A see the virgin rose.
البته شخصیت فیلم داره یک کتاب رو میخونه ولی به هرحال من تا به حال همچین جمله ای ندیدم
- - - Updated - - -
یک فیلم است با این جمله شروع میشه یعنی چی ؟
A see the virgin rose.
البته شخصیت فیلم داره یک کتاب رو میخونه ولی به هرحال من تا به حال همچین جمله ای ندیدم
احتمالا اون جمله این بوده:نقل قول:
Ah!see the virgin rose
حالا virgin rose چیه نمید.نم
این جمله خیلی واسم آشناستنقل قول:
که منظورش باکره بودنه گل رز (رز بسته که هنوز باز نشده) بود و ربطش میداد به شهوت بسته یه دختر باکره که نهایت لذتو نمیبره
البته صد در صد مطمن نیستم
نه برادر این طوری نیست :)دقیقا همین چیزی است که نوشتم و شما این عبارت را در گوگل سرچ کنید متوجه می شین اشتباه نکردمنقل قول:
باید یک جورایی همین باشهنقل قول:
من کل این متن ابتدایی رو میذارم اگه اونجا هم ترجمه کنی ممنون میشم
برای خودم واقعا سخت بود چون خیلی ادبی بود
نقل قول:
1
00:00:19,436 --> 00:00:21,271
A see the virgin rose.
2
00:00:21,480 --> 00:00:25,108
How sweetly she doth first peep forth with bashful modesty.
3
00:00:25,317 --> 00:00:27,027
That fair her seems...
4
00:00:27,736 --> 00:00:30,614
That fair her seems the less ye see her may.
5
00:00:31,532 --> 00:00:34,868
Lo see soon after how...
6
00:00:42,668 --> 00:00:44,461
Modesty.
7
00:00:44,461 --> 00:00:46,213
There are things that she'll see!
8
00:00:46,672 --> 00:00:51,343
Lo see soon after how... more bold and free her bared bosom...
9
00:01:00,102 --> 00:01:03,730
A see the virgin rose... How sweetly she doth peep forth with bashful modesty.
شرمنده من نمیتونم ترجمه کنمنقل قول:
اگه بخوام معنیشو بنویسم تر زده میشه به معنا و مفهوم اصلی و بدردت نمیخوره
کلمات پیچیده ای داره
سلام
color hue
یعنی چی؟ چون hue به معنی رنگ هست و color هم رنگ
These red, green, and blue pixel components are then blended into a single color hue as represented (with greater or lesser fidelity) on the final rendering medium.
اینجا fidelity به چه معنا میاد؟
The practical consequence of this is that 16-bit images enjoy a much, much larger color space than their 8-bit counterparts, and therefore offer both greater color fidelity and greater resiliance to the accumulation of certain artifacts that can show up in the image after repeated use of certain postprocessing operations.
:n27:
کلی کلمه نامفهوم :n34:
سلام دوستان
بعد از استقرار گیاهان اعمال تیمارهای شوری شروع و به فاصله هر سه روز یکبار انجام گرفت.
میشه بگید این قسمت رنگی رو چطوری باید تو جمله بیان کنم؟ خودم اینجوری نوشتم :
After plants establishments treatment were applied with one time after three day cease .
- - - .
Hue به معنای پردهی رنگه. ولی در اصل یک واژهی تخصصی هست که توی فضاهای رنگی دیجیتال مثل HSV و HSL ازش استفاده میشه. برای اطلّاعات بیشتر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو ببینید.نقل قول:
منظور از Fidelity هم اینجامیزان نزدیک بودن رنگ نشون داده شده توی ابزارهای موردنظر به واقعیته. که میشه اون رو درستی، راستی، میزان نزدیکی به واقعیت و ... ترجمه کرد.
و انعطاف بیشتر در مقابل تجمع خطاهایپردازشی (معادل واژهی خطاهای خاص در پردازش تصویری درستنما هستش مثل اینکه) معینی که ممکن است پس از استفاده چندینبارهی عملیات پسپردازشی مشخصی ظاهر شوند.نقل قول:
and greater resiliance to the accumulation of certain artifacts that can show up in the image after repeated use of certain postprocessing operations
سلام
because the results tend to be much better than in other file format
- - - Updated - - -
سلام
because the results tend to be much better than in other file format
The Portable Bitmap (PBM), Portable Gray Map (PGM), and Portable Pixmap (PPM) are basic file
standards. They are so basic that they serve as one of the best common denominators for
transferring files between different platforms, such as going from Windows to Linux.
چرا که نتایج مستعد هستند که (میتوانند) خیلی بهتر از زمانی که در فرمت دیگر فایل هستند باشند.نقل قول:
آنها به قدری بنیادی هستند که به عنوان یکی از بهترین "مخرج مشترک" ها برای انتقال فایل ها بین پلتفورم های مختلف به کار گرفته میشود.نقل قول:
پلتفورم رو فکر کردم ترجمه نکنم بهتره.
مخرج مشترک هم یه اصطلاحه، به معنی چیزی که بین چند نفر یا چند چیز (تو اینجا چند پلتفورم) مشترکه یا به طور مشترک استفاده میشه.
The biggest advantage to the PDF file format is how widely it has been adopted. It is the de facto standard in publishing documents on the Internet, so it can be read everywhere
بزرگترین مزیت فرمت پی دی اف در کاربرد بسیار زیادش می باشد.به گونه ای که در واقع این فرمت به شیوه رایج انتشار اسناد در فضای مجازی تبدیل شده است و خواندن آن ها را در هر مکان آسان میسازد .نقل قول:
به نظرم این حالت درسته :نقل قول:
Once In Every 3 days