فقط بخاطر یک هفته!؟نقل قول:
بهترین راه اینه درخواست تغییر سرعت به ۶۴k بدی تا اون روزهایی که نیستی ارزون بیفته.
Printable View
فقط بخاطر یک هفته!؟نقل قول:
بهترین راه اینه درخواست تغییر سرعت به ۶۴k بدی تا اون روزهایی که نیستی ارزون بیفته.
منظورم ۲ هفته بود اشتباه شدنقل قول:
اونوقت من درخواست بدم از کی درخواستم اعمال میشه ؟
معمولا در روز اداری بعد انجام میشه.نقل قول:
سلام....شرمنده که دیر پاسخ دادم :11:نقل قول:
ببین من 1 بار قشنگ توضیح بدم...من 1 مگ 4 گیگ گرفتم ا زمخابرات به صورت prepaid ماهی 17 تومن. سرویسهای prepaid مخابرات محدود هستن ماهی 4 گیگ ...و قیمتشون کمتره به نسبت سرویسهای نامحدود....
به این صورت که 1 مگ نامحدود 40 تومن و 1 مگ 4 گیگ 17 تومن...قبض تلفن ما نیومده هنوز 20 فروردین میاد...ولی قبض میان دوره رو از مخابرات زنگ زدن گفتن 100 تومن شده! منم فرداش رفتم مخابرات. خانمی که پشت میز بود گفتم چه طور شده اینقدر شده..
گفت مقداری حدود 40 تومن برای صحبت کردن با تلفنتونه و حدود 60 تومن برای اینترنت adsl 1مگ ...بهش گفتم ببخشید من که prepaid ماهی 17 تومن آنلاین دارم پولشو میدم دیگه رو قبض چرا شما پول نامحدودش رو زدید؟ برگشت میدونی چی گفت؟؟
گفتش 1مگ 17 تومن!!!!!کجاست بگو منم برم بگیرم.. منم بهت زده شدم از این حرفش....گفتم یا خدا این پول 1 مگ نامحدود رو زده رو قبض 1 مگ prepaid هم نمیدونه چیه....بعدش گفتش ما اصلا تو مرکزمون سرویس prepaid نداریم اگرم کسی واسه خودش آنلاین
prepaid کنه ما تو مرکز روی قبض خونش نامحدودش رو میزنیم...حرف زور...خلاصه آخرش گفت ببین من اینترنتتو کلا میندازم رو قبض تلفن postpaid که دیگه 2 طرف پول ندی...هم رو قبض هم آنلاین....منم که دیگه چی بگم گفتم مرسی ممنون اومدم خونه...
و اینترنتمو به 256 کاهش دادم
سلام.
یه سوال:
چرا سرویسهای ADSL مخابرات انقد ارزونه؟
از اونحایی که تو ایران هیچ ارزونی بدون دلیل نیست به شک افتادم و گفتم حتما مشکلی دارن؟
بهتره بگیم مشکلاتی هست
آقا چرا مخابرات تهران امروز اینطوری شده؟
مودم میزنه connected ولی no internet acssess?
شما هم این مشکل را دارین؟
lمال من یک ربع اینطوری شد بعد درست شدنقل قول:
چیز جدی نیست.من از روز اول این مشکل رو دارم:n07:نقل قول:
والا من نمیدونم توقع شما از اینترنت مخابرات چیه ؟؟؟؟ :n13: همونقدر که پول میدیم داریم اینترنت تحویل میگیریم ! غیر اینه ؟؟؟نقل قول:
من که توی شرکت 128 نامحدود دارم با IDM نزدیک به 40K دانلود دارم ... تازه بدون قطعی و با 2 سیستم !!! ماهی هم 11 تومن میدم و انصافا راضیم ..... فقط از لحاظ وبگردی یه ذره ( فقط یه ذره ) اذیت میکنه ، همین !
هزینه STM1 155Mbit = ۲۹ میلیون توماننقل قول:
تقسیم بر ۱۵۵ کنیم میشه ۱۸۷۰۹۶ تومان
شیر ۸ اعمال کنیم میشه ۲۳۳۸۷ تومان برای سرویس ۱مگابیت و به کاربر نهایی دارن میدن ۴۰ البته هزینه نگهداری خود شبکه ADSL و حقوق کارمنداشم باید اضافه کرد.
ناگفته نمونه که شرکتهای خصوصی باید کلی پول به همین مخابرات برای فراهم کردن بستر انتقال داده ها بدن ، حساب شرکتای خصوصی از مخابرات جداس.
دو سه ساعته سرعت اینترنتم خیلی اومده پایین،کس دیگه ایی هم مشکل داره؟؟؟
بغیر از فریگیت راه دیگه ای برای گزشتن از چیزتر هست الان؟
من با پرا-کسی فایر رفع مسدودیت میکنم.پورت 443نقل قول:
داداش شما با سرویس 128 داری سرعت 40k میگیری بعد به دیگران میگی توقعتون از نت مخابرات چیه ؟! خوب اگه با سرویس 128 سرعتت ماکزیمم 12 میبود و غروب تا اخر شب سرعت کانکشنت به 1 کیلو میرسید دیگه این حرف رو نمیزدی(چون همه بچه های اینجا ان شکلی نت دارن منم که 1 مگ دارم سرعتم 8 برابر 40 کیلوی شما نیست.به زور 3 برابر میشه یعنی 120).فارسی خودمون میگیم "نفست از جای گرم میاد"نقل قول:
ببین دوست عزیز ، منظور من با اون دسته از دوستانی بود که میبینم اینترنت مثلا 128 دارن بعد توقع دارن سرعت نور اینترنت داشته باشن ..... بعضی ها هستن اینجوری توقع دارن و من چون دیدم دارم میگمنقل قول:
طرف 128 داره ، داره ماهی 11 تومن میده بعد توقع داره تا گوگل را میزنه سریع واسش بیاد ..... دیدم دارم میگم هااااااا .... والا همونطور که گفتم من توی شرکت 128 نامحدود دارم با IDM نزدیک به 40K دانلود میده .... بدون قطعی
تازه بعضی مواقع با سیستم میزنم دانلود میکنه و با گوشی ((از طریق همون مخابرات)) میرم تو وبگردی ! واسه همین میگم چندان بد هم نیست
حالا یه سوال : من اگه 512 برای خونه بگیرم ، چند k دانلود میده ؟؟؟ از لحاظ وبگردی چطوری عمل میکنه ؟؟
ممنون
سلام
من بعنوان اینترنت دوم دارم از مخابرات میگیرم.برای مودم موقع ثبت نام گفتم مودم ندارم ولی یه مودم که چندسال پیش داشتم رو پیدا کردم:asus am 602 حالا این الان سازگار هست و لازم نیست خرج اضافه کنم و از خودشون بگیرم؟
ضمنا من 256 یا 512 می خوام،مدارک می خواد یا دیگه گیر نمیدن؟
در کل سرویسهای مخابرات نسبت به سرویسی که باید بدن راضی کننده هست یا نه؟چون توی تستها دیدم که پینگ بهتری نسبت به مبین نت(که الان دارم) داره.
با سلام،نقل قول:
گرامی شما این 29 میلیون را از کجا بدست آورید ؟
طبق سایت رسمی حود مخابرات هر STM1-155Mbit معادل 421.740.000 ریال قیمت دارد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
در کل مخابرات پینگ بهتری نسبت به بقیه شرکت ها داره.اینم پینگ 256 نامحدود مخابرات:n16:
البته در این ساعت شب.نقل قول:
نقل قول:
داداش شما ساعت چند میخوای واست پینگ بزارم بگو بزارم.:n16:
درسته.در تستهایی هم که دیدم اکثرا پینگ مخابرات بهتره.اینارو هم جواب بدین.مرسی:
من بعنوان اینترنت دوم دارم از مخابرات میگیرم.برای مودم موقع ثبت نام گفتم مودم ندارم ولی یه مودم که چندسال پیش داشتم رو پیدا کردم:asus am 602 حالا این الان سازگار هست و لازم نیست خرج اضافه کنم و از خودشون بگیرم؟
ضمنا من 256 یا 512 می خوام،مدارک می خواد یا دیگه گیر نمیدن؟
دوست گرامینقل قول:
قیمت هر لینک STM1 تا ماه پیش 37 میلیون تومن بود و در ماه گذشته 1 میلیون هم تخفیف داده شد(چرا داده شد نمیدونم) و الان هر لینک STM1 به قیمت 36 میلیون در اختیار شرکتها قرار میگیره
ببین من 512 داشتم سرعتم 62.5k بود.ولی از ساعت 11-12 ظهر سرعت یه افت دوزخی داشت که مثلا باید 16 کانکشن بدی تا ماکز سرهت رو بگیری.یه سقوط جهنمی هم از ساعت 6 بعدازظهر تا 1 شب داره که باید 32 تا کانکشن بدی تا ماکز سرعت رو بده.واسه وبگردی خوب سرعت به همین ترتیب که گفتم افت میکنه ولی خوبه.یعنی اگه بدونی کجای دنیا داری زندگی میکنی میگی هی امروزم بگذره.نقل قول:
سازگاریش رو نمیدونم ولی اکثر مودم ها با سرویسهای مخابرات مچ هستند.نقل قول:
الان فکر نکنم بخواد.همه دارن 1 مگ رو هم بدون مدرک میگیرند.مدرک هم یه کارت فوق لیسانس دانشجویی ببر.بستگی به منطقه مخابراتیتون داره
رفیق پینگ مخابرات که خیلی بده.بخصوص6 غروب تا 1 شب.نقل قول:
شما هیچ ساعتی تست نذار جناب قزوین نشیننقل قول:
مودم فعلی من am602 کار می کنه میخام عوضش کنم چی بگیرم زیاد گرون نباشه؟نقل قول:
سوال تعرفه های STM1 هم به صورت پله ای محاسبه نمی شود ؟ به عنوان مثال کسی که 4 تا STM1 میخرد پرداختی اش با کسی که یکSTM1 میخرد فرق نمی کند ؟نقل قول:
لازم نیست مودم AM602 رو عوض کنید، فقط کافیه یک وایرلس،روتر تهیه کنینقل قول:
بعد میای AM602 رو به صورت Bridge کانفیگ میکنی و PPPoE قرار میدی داخل روتر،وایرلست.
تعرفه اش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ست. سایت ارتباطات زیر ساخت. خود مخابرات هم از اینجا میگیره!نقل قول:
مثل اینکه نه!:n13: دقیقا ضربدر 4 کردن!!!نقل قول:
دوست عزیز من منظوری ندارم ولی شما از اینترنت فقط IDM میدونی چیه و اینترنت را نمیدونی چی هستنقل قول:
این رو گفتم چون انسانها تک بعدی نیستند عقل دارند و از اینترنت کاربردهای متفاوتی رو استفاده میکنند و همه با هم یکی نیستند
من هم میخوام مودمم را wireless کنم چه راهی را پیشنهاد میکنید ..وایرلس،روتر چند قیمت هست..دیگه نمیخوام یک مودم دیگه بگیرم میخوام همین مودمی که دارم را وایرلس کنمنقل قول:
من میخوام از مخابرات انصراف بدم هم سرعتش پاینه هم خدماتش بد ،،،با توجه به اینکه من یک wimax هم دارم و در ماه حداکثر ۵-۶ گیگ با این مخابرات بخوام دانلود کنم به نظرتون برام با کدوم شرکت قرارداد ببندم ؟
راه حل رو که گفتم،نقل قول:
بستگی به خودتون چی بخواهید خریداری کنید و چه امکاناتی بخواهید.
این آدرس ها که دادی هیلتره گویا که --------نشون میدهنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جایگزینی کابلهای مسی با فناوری نسل جدید/ تکنولوژی نوری در مسکن مهر
شرکت مخابرات استان تهران در راستای توسعه شبکه کابل و ارتقای کیفیت خدمات بر پایه تلفن ثابت، نسل جدید کابل های نوری مبتنی بر تکنولوژی GPON را جایگزین کابل های مسی فعلی میکند که در این راستا فاز آزمایشی این پروژه در شهرستان بومهن با موفقیت به اجرا درآمد.
به گزارش خبرنگار مهر، فرهاد جهانبخش مدیرکل مخابرات منطقه 7 استان تهران در حاشیه بازدید خبرنگاران از این منطقه مخابراتی در شهرستان بومهن با اشاره به مزایای جایگزینی تکنولوژی جدید GPON با کابلهای مسی اظهار داشت: اجرای این طرح در راستای سیاستهای توسعهای مخابرات صورت گرفته است که در این راستا توسعه شبکه کابل با تکنولوژی نوری GPON در سطح شهر پردیس بومهن برای 5 هزار شماره به مرحله بهره برداری رسید.
وی با بیان اینکه اجرای این نوع فیبر مخابراتی ارتباط بهتر دیتا و ADSL را برای مشترکان مخابرات برقرار میکند خاطرنشان کرد: این پروژه هم اکنون به صورت آزمایشی در شهرستان بومهن تهران در حال اجرا است و به زودی در دیگر مناطق تهران نیز جایگزین کابل های مسی و سیستم های آنالوگ و دیجیتال میشود.
جهانبخش با تاکید براینکه این سیستم برای ارتباطات دیتا بسیار مهم تلقی میشود ادامه داد: تکنولوژی GPON امکان واگذاری سریع و به روز اینترنت پرسرعت با کیفیت را فراهم میکند و از طرفی مشکل سرقت کابلهای مسی برای همیشه برطرف میشود.
مدیرکل مخابرات منطقه 7 استان تهران خاطر نشان کرد: این تکنولوژی که بر پایه مخابرات نوری اجرایی خواهد شد در پروژه مسکن مهر به تعداد 2 هزار شماره نصب شده است و برای 4 هزار واحد در حال واگذاری مسکن مهر در این شهرستان نیز نصب خواهد شد.
وی با اشاره به مشکلات موجود در زمینه سرقت کابلهای مخابراتی مسی که سالانه رقم بسیاری به مخابرات کشور ضرر وارد میکند ادامه داد: با اجرای پروژه GPON در کل استان تهران، رقم سرقتهای کابلهای مخابراتی به صفر خواهد رسید.
به گفته وی هم اکنون سامانه 190 مخابرات به عنوان سامانه پیگیری شکایات و ارتباطات مردمی برای اعلام سرقت کابلهای مخابراتی در دسترس مشترکان قرار دارد و در همین حال شماره پیام حراست مخابرات شامل 1848، 77656565 و 77656666 برای دریافت مشکلات قطعی تلفن به دلیل سرقت کابل در اختیار کاربران است؛ در این زمینه مخابرات منطقه 7 تهران - بومهن- نیز سامانه 555 را برای ارسال هرگونه اخباری در زمینه سرقت کابلها راه اندازی کرده است که مشترکان در صورت مشاهده موارد مشکوک روی تاسیسات مخابراتی در بعد از ساعات اداری میتوانند از این طریق، شرکت مخابرات را در جریان وقایع این چنینی قرار دهند.
جهانبخش از استقبال مشترکان مخابرات حومه تهران از سرویس پرداخت تلفنی و تلفن گویای 1818 خبر داد و گفت: آمارها نشان میدهد که مشترکان حومه تهران از این سرویس برای پرداخت غیرحضوری قبوض خود و نیز دریافت مبلغ بدهی بیشتر استفاده میکنند براین اساس پیش بینی میشود که در آینده نزدیک معضل توزیع قبوض برای همیشه مرتفع شود و دیگر نیازی به چاپ قبض کارکرد مشترکان احساس نشود
١١:٠٣ - شنبه ٢٦ اسفند ١٣٩١ / عدد : ٤٦٥٥٨ / تعداد نمایش : ٢٥٣
بفرمایید این هم ساعت 4 بعدازظهر تست تک کانکشن 256 نامحدود مخابرات-برای دوستانی که میگفتم کل روز اینطوری نیست.نقل قول:
البته پینگ انصافا خوبه زیاد مشکلی نیست بیشتر سرعت اونم فقط سرورهای خارجی!!که از حدود ساعت 12 میاد روی 10-20 تا 2 شب!
:n24:نقل قول:
محل سكونتqazvin
مرسی برادرنقل قول:
شما یه تست هم ساعت 9-10-11 شب از سرورهای خارجی بگیر با 1 کانکشن
دیجی کالاست.نقل قول:
مخابرات 512 ساعت ۸ شب ..
چه جوریاس..؟
چی کار کنم برای بهتر شدنش ؟
من تهرانم ولی همیشه به سرور اصفهان وصل میشه چرا؟
سلام به همه
بچه ها کلن این چند وقته از سرعت راضی نیستم، ولی یه مشکل دیگه
سه روزی میشه که یهو ارتباط کلن قطع، و بعد از یک دقیقه ای وصل میشه، مشکل از مخابراته یا مودم من مشکل پیدا کرده :n29:
بفرمایید :n16: 256 نامحدود مخابراتنقل قول: