نقل قول:
دوست من اصولا این امر به فونداسیون طبقات و نوع مودم شما بستگی داره:31:
بهتره ابتدا نوعش رو مشخص کنید.
و اینکه می تونید از آنتنهای بزرگتر وایرلس که به پشت مودم متصل می شوند رو استفاده نمایید.
و منطقه بیشتری رو تحت پوشش قرار بدین:11:
Printable View
نقل قول:
دوست من اصولا این امر به فونداسیون طبقات و نوع مودم شما بستگی داره:31:
بهتره ابتدا نوعش رو مشخص کنید.
و اینکه می تونید از آنتنهای بزرگتر وایرلس که به پشت مودم متصل می شوند رو استفاده نمایید.
و منطقه بیشتری رو تحت پوشش قرار بدین:11:
سلام. یه لپ تاپ Dell Vosro 3350 دارم که یه رم 4GB 1333Mhz روش نسبه. می خواستم بدونم حداکثر باس رمی که میشه روش سوار کرد چنده؟
سلام من نمی تونم پرینتر hp 1020 رو روی ویندوز 7 64bit لپ تاپم نصب کنم.
داریور مخصوص 64 بیت رو دارم ام وقتی می خوام نصبش کنم میگه اتصال بین پرینتر و لپ تاپ برقرار نیست و میگه
Windows has stopped this device because it has reported problems. (Code 43) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قبل از نصب نرم افزار، لپ تاپ به پرینتر توسط کابل وصل کن و بعد نرم افزار نصب کن ببین باز هم ارور میده.نقل قول:
اگر بازم ارور داد شاید یک Runtime نصب نکردی یا یک نرم افزار جانبی .
ببین کابلش سالم هست یا درگاهی که بهش کابل وصل میکنی سالم .
آقا این قسمت رو متوجه نشدم اما بقیه فرمایشاتتون رو چک کردم و مشکل حل نشد.:41:نقل قول:
شاید یک Runtime نصب نکردی یا یک نرم افزار جانبی .
با سلام
تو لپ تاپ 4030 كه گرافيك 512 ati 5430 يا همچين چيزي داره.اينكه ميگن مي تونه از رم سيستم شير كنه چطوريه؟چون تو بايوسش چيزي نيست.نرم افزار خاصي داره؟چون هر چي نگاه مي كنم همون 512 است.
دوست عزیزنقل قول:
بعضی نرم افزارها برای نصب ، به یک سری نرم افزارهای جانبی احتیاج دارند مثل Microsoft .NET Framework و Microsoft Visual C++ و ...
شما باید ببینی کدوم لازم داره نصب کنی.
اگر بازم نشد با توجه به اینکه گفتی کد 43 هست این کارها انجام بده
1)باید درایورهات آپدیت کنی
2)این نرم افزار بگیر نصب کن .
fixmyerror.reimage.revenuewire.net/reimage-pc-repair/download?Windows%20Code%2043
بعضی موقع ها هم به خاطر ویروس این ارور میده.
با سلام
لپ تاپ Asus K43sv دارم که ویندوز سون 32 نصب کردم و موقع نصب درایورهاش با این پیغام مواجه میشم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون میشم دوستان راه حلی برای این مشکل پیشنهاد بدهند .
با تشکر
اگه لپ تاپت اسوس هست پس چرا این ارور میده؟؟؟!!!!!!!نقل قول:
خودم هم موندم این پیغام ها رو برای چی میده .نقل قول:
منتظر کمک دوستان هستم .
اگر ویندوز اریجینال نباشه و با سریال و لایسنس asus اکتیو نشده باشه ممکنه این پیغامو بدهنقل قول:
ویندوز را با windows 7 loader daz اکتیو کن احتمالا مشکل حل میشه
يكي هم به ما جواب بده ثواب داره بخدا...نقل قول:
فکر کنم اتوماتیک این کار میکنه.نقل قول:
با سلام
مقادبری که نرم افزار hardware monitor pro نشون میده دقیق تره یا اونیکه dell support center؟
آخه hardware monitor یه دمای ماکزیمم،یه مینیمم و یک value داره،کدومش مهمه؟
دوستان به نظرتون ميشه هارد لپ تاپ رو با ssd عوض كرد
و به نظرتون چقدر هزينه بر ميداره؟
Salam agha man nemtonam narm afzar haye in modek ro peyda konam
plssssssssssssssssssssss
komakam konid dddddddddddd
TOSHIBA SATELLITE DYNABOOK J11
pls komak konid
khahesh mikonammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm mmmmmmmmmmmm
سلام
من میخام لب تاپ وایو که 7 روش نصب شده رو پارتیشن بندی کنم وقتی تو disk maneger درایو c رو شرینک ولوم میزنم
حداکثر سایزی که اجازه میده 6 گیگه علتش چیه میخام بیشتر از درایو Cجدا کنم و پارتیشن جدید بسازم
سلام
يه Vaio vgnsr590gyb دارم، هاردشو با امكانات 7 پارتيشن بندي كردم، ديناميك شد.. :(
با acronis 11 بصورت basic برگردوندم... متاسفانه آنچه نميبايد ميشد، پيش اومد... بعد از انجام پيشنهاد ريستارت، ديگه بالا نيومد و از همه بدتر با هيچكدوم از چند سري dvdهاي recovery نتونستم بصورت پيش فرض درش بيارم... وسط كار پيغام ميداد كه يه فايل نيست و ديسك خرابه...
حتي با hiren هم هارد رو نشون نميداد... بالاخره با dvdهاي اورجينال XP سيستم بالا اومد و recover شد ولي ديگه نميتونم 7 رو پارتيشن بندي كارخونه اي داشته باشم...
حالا سئوالم اينه كه كسي روشي ميدونه كه بشه هارد رو بدون پشيموني از ديناميك به بيسيك برگردونيم و آيا ميشه همون پارتيشن كارخونه اي روز اول رو دوباره بدست آورد؟ اصلا كدوم فايل كمه كه dvdهاي recovery كار نميكنه؟چرا اين پيغام رو ميده...
پارتيشن ها ي اوليه يه 6.5 گيگي، يه 100 مگي و يه حدود 300 گيگي بوده..
سلام.من چند روزه که F227 گرفتم.الان تو بازی هایی که قبلا به نرمی اجرا می کرد هنگ داره و اینکه قبلا در بازیا دور فن بالا می رفت ولی الان نمی ره.مشکل چیه؟
من چند روز پیش لپ تاپ گرفتم با گرافیک ATI 6770 HD ولی وقتی یه بازی رو نصب کردم دیدم که گرافیکش واسه INTEL !!! ولی با یه نرم افزاری که دانلودش کردم فهمیدم که دو تا گرافیک روی لپتاپم نصب شده که یکی ATI , یکی هم INTEL !! حالا باید چطوری گرافیک ATI رو فعال کنم ... ( اگه متوجه نشدید بگید که تصویری توضیح بدم )
با تشکر
با سلام خدمت دوستان عزیزمن چند روز پیش لپ تاپ گرفتم با گرافیک ATI 6770 HD ولی وقتی یه بازی رو نصب کردم دیدم که گرافیکش واسه INTEL !!! ولی با یه نرم افزاری که دانلودش کردم فهمیدم که دو تا گرافیک روی لپتاپم نصب شده که یکی ATI , یکی هم INTEL !! حالا باید چطوری گرافیک ATI رو فعال کنم ... ( اگه متوجه نشدید بگید که تصویری توضیح بدم )با تشکر
دوست عزیز امکان داره کارت گرافیک شما بطور اتوماتیک تغییر کنه و در صورتی لازم بود خودش روی ATI میرهنقل قول:
البته شما می تونید با کلیک راست کردن بر روی صفحه ی دسکتاپ و انتخاب گزینه Switch to graphic یا ghraphic propertises گرافیک تغییر بدین.(اگر غلط انگلیشی داشت شرمنده!!!)
دوباره سلام به همه. سوال قبلیو که کسی نمی دونست جواب بده ولی یه سوال جدید واسم پیش اومده!
تو لیست device های لپ تاپم (Dell Vostro 3350) یه device هست به اسم ST Microelectronics Accelerometer.
یعنی لپ تاپ شتاب سنج داره؟ چطور میشه کار انداختش؟
الان رو لپ تاپ دوستمم (Dell XPS L501) همینو دیدم!! واقعا واسه چه کاری هستش؟؟
یعنی کسی نمی دونه؟
:41::41::41::41::41:
آقا بفرما اینم عکسش: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مشکل اینه که اصلا انگار نصب نیست رو سیستم!! چی کار کنم؟driver جدید نصب کردم قدیمی نصب کردم هر کاری کردم درست نشد!!:41:
عکس از device:
کسی این مشکلو داشته؟ اصلا چراغش روشن نمیشه!! می زنه finger print is not detect!!!!:41:
سلام بچه ها!
من یه Asus K43 S گرفتم
یه ماهی میشه
همه چیش ردیفه
ولی الان میزنم به شارژ
میگه :
Plugged in , not charging
یعنی شارژ نمیکنه ، همون درصد باتری میمونه
مشکل کجاس؟
دستتون درد نکنه!
برو توی سایت دل بعد برو ببین همچین درایور برای لپ تاپت پیدا میکنی،اگر بود احتمالا 51٪ شتاب سنج داره و اگر نبود 100٪ ندارهنقل قول:
فکر نکنم تا حالا لپ تاپی شتاب سنج داشته باشه اخه اگر هم داشته باشه به چه دردش میخوره مثلا لپ تاپ کج کنی صفحه نمایش عریض بشه :27:
---------- Post added at 09:43 PM ---------- Previous post was at 09:43 PM ----------
شاید یک کلید فعال سازی داره مثلا باید FN با یک کلید دیگه بزنی تا فعال بشه و بتونی استفاده کنینقل قول:
برو توی سایت hp و درایور از همون جا دانلود کن بعد نصب کن ببین کار میکنه
دادا هر کاری فک کنی کردم درست نمیشه لطفا کسانی که دارن بگن چی کار کنم؟نقل قول:
اتفاقا درایورشو از خود سایت دل دانلود کردم که شناختش اینم لینکشنقل قول:
[HTML]http://support.dell.com/support/downloads/download.aspx?c=us&l=en&s=gen&releaseid=R291999&Sy stemID=VOS_N_3350&servicetag=&os=W764&osl=en&devic eid=27446&devlib=0&typecnt=0&vercnt=1&catid=-1&impid=-1&formatcnt=0&libid=7&typeid=-1&dateid=-1&formatid=-1&source=-1&fileid=435480[/HTML]
سلام .
من یه لپتاپ HP گرفتم و فروشنده خودش برام ویندوز Seven نصب کرد .
دو تا پارتیشن دارم . یکی C و یکی دیگه به نام RECOVERY(D(
یعنی هاردم پارتیشن بندی نشده .
وقتی خواستم با نرم افزار Paragon Partition Manager هاردم رو پارتیشن بندی کنم ، پیغام داد که هاردی پیدا نشد
و این گزارش رو از هاردم میده
مشکل از چیه و چجوری باید پارتیشن بندی کنم ؟
ممنون
نقل قول:
دوست عزیز
شما تو باکس سرچ computer managment رو سرچ کن...وقتی وارد برنامه شدی وارد قسمت disk managment میری ... از اینجا میتونی هر کاری که بخوای با هاردت بکنی.... فقط اگه تا حالا ویندوز لپ تاپتو تا حالا عوض نکرده باشی نمی تونی بیشتر از نصف درایو C رو پارتیشن بندی کنی ( یه بار ویندوز تو عوض کنی ردیفه ) .... قبل از همه این کارا حتما از ویندوز اورجینال لپ تاپت ریکاوری بگیر ( برای این کار تو قسمت hp recovery manager برو )
امیدوارم مشکلت حل بشه :5:
سلامنقل قول:
ممنون
من دو تا درایو دارم . یکیش درایو C و یکی دیگه اسمش RECOVERY هست و حجمش 29 گیگه که داخلش یه فولدر با نام ریکاوری هست و 25 گیگابایت از حجمش گرفته شده .
حالا یه کم در مورد ریکاوری رفتن از ویندوز توضیح بدین .
و اینکه اگه مشکلم راه حل دیگه ای داره ممنون میشم توضیح بدین
اینم عکسی از Disk management
کد:http://8200.6.-----.net/out.php/i65406_capture.jpg
سلامنقل قول:
باری recovery گرفتن اول میری تو قسمت hp recovery creator میری ( قبل از هرکاری 7 تا dvd خام بگیر )
خب حالا یه دی وی دی می ذاری بعدش روی عکس دی وی دی کلیک می کنی بعدش خودش دیگه شروع می
کنه به رایت کردن ( یا همون ریکاوری ) ... هر بار که یه دی وی دی رو رایت کرد یه پیغام میده که دی وی دی بعدی
رو بذاری ... فکر کنم 7 تا دی وی دی لازم داره ... فقط یادت باشه حتما لپ تاپو مستقیم به برق وصل کنی( همراه
باتری ) چون فقط یه بار می تونی ریکاوری بگیری ( چون اگه برق بره تو می تونی ادامه کارتو با باتری انجام بدی )
.... حالا برای پارتیشن بندی هم باید روی درایو ژ راست کلیک کنی و گزینه shrink رو بزنی بعدش یه پنجره باز
میشه و فکر کنم که بقیه کارا دیگه باید برات ساده باشه .... اصلا به درایو recovery دست نزن
راستی مدل لپ تاپت چیه ؟؟؟
چند سالته؟
امیدوارم مشکلت حل بشه
با سلام خدمت دوستان. لپ تاپ من Hp Dv6-6199ee هستش.وقتی تاچ پد فعال باشه یه نور آبئ رنگ دور تاچ پد باید روشن باشه و وقتی تاچ پد رو غیر فعال میکنی نور دور تاچ پد قرمز میشه. حالا مشکل من اینجاست که وقتی تاچ پد فعاله اون نور آبی رنگ دورش روشن نمیشه دیگه ولی وقتی غیر فعالش میکنم نور قرمز رنگ دورش روشن میشه.بنظرتون مشکل از کجاس؟ با تشکر.
ممنون مشکل حل شد. FN+Spaceنقل قول:
وارد شدن به محیط سیف مد در لپ تاپdell به چه صورته f8 زدم ولی اتفاقی نیفتاد(ویندوز ۷ home basic)
سلام.من لپ تاپ asus>n53sv دارم.بعضی اوقات که dvd رو وارد میکنم،بعد میبینم تو my computer نوشته مثلا همه 4.2GB از دیسک خالیه،در حالیکه کل دی وی دی پره! و بعد از چند بار داخل و خارج کردن دیسک مشکل حل میشه.به نظر تون مشکل از کجاست و باید چی کار کنم؟!
وقتی لپ تاپت بالا اومد دکمه ی روشن شدنش نگه داشته باش تا خاموش بشه .:31:نقل قول:
یه سوال خیلی ابتدایی
مدل لب تاپ رو چطور بفهمم؟
هیچ برچسبی رو لبتاپ نیست بجز اینکه نوشته vgn sr
ممنون
وایرلس 5010 رو نصب میکنم این پیغام میاد لطفا راهنمایی کنید
سلام یکی از دکمه های کیبورد لپ تاپ من کنده شده.مدلش MSI Ge600 کجا و چه جوری باید درستش کنم؟ممنون از پاسختون