مشخصا سپاه.نقل قول:
به ترتیب سختی:
1-نیروی انتظامی
2-ارتش
3- سپاه
ولی استثنا هم هست که مثلا یه نفر یه جای خوبی تو ارتش میوفته ولی یه نفر دیگه دهنش تو سپاه سرویس میشه ولی اگر کلی بخوای در نظر بگیری سپاه از همه جا بهتره.
Printable View
مشخصا سپاه.نقل قول:
به ترتیب سختی:
1-نیروی انتظامی
2-ارتش
3- سپاه
ولی استثنا هم هست که مثلا یه نفر یه جای خوبی تو ارتش میوفته ولی یه نفر دیگه دهنش تو سپاه سرویس میشه ولی اگر کلی بخوای در نظر بگیری سپاه از همه جا بهتره.
از این خرماهای خشک شده 100 درصد بیارین.چون خرما هم انرژی زیادی داره هم تو مناطق سردسیری خیلی خوب میتونه دمای بدن رو بالا نگه داره.نقل قول:
باور بفرمایید بی خیال زندگی کردن هم هنره:5:.حیف عمرتون نیست اینقدر سخت میگیرید:31:.چه خوب و چه بد میگذره،حالا همش بگید دو سال اینجوریه،دوسال اونجوریه.:40::40::40::40:نقل قول:
خوب شد گفتی.دیروز دو بسته گرفتم واسه آموزشی .اما اینا به همه چی که گیر میدن.نکنه فکر کردن سربازا کدئین قرص رو درمیارن و باهاش مواد درست میکنند:31::31::31:.نقل قول:
به خاطر اینکه یه کم روحیتون عوض شه اینو داشته باشید:
کد:http://hotfile.com/dl/137538515/beea363/sarbaz.FLV.html
آقا رفیق ما الان از بیرجند اومد ....
لباس سایزش نبوده .... گفتن برو لباساتو عوض کن!
لباسهای ارتش هم عوض شد ... سپاه عوض کرد ... ارتش هم عوض کرد :دی
یه کمربند دادن بهش ... اندازه بازوی منم نیــست! یه کلاه دادن بهش تو سر هیـــچ بنی بشری نمیره =))
دیروز براش آش پشت پا پختن .... الان داره آششو میخوره خودش =))
معمولا لباسا به تن بچه های امروزی که جسشون کوچیکه نمیخوره!نقل قول:
من اولین مرخی اومدم یه دست لباس نو اندازه خودم گرفتم! فقط پوتینش اندازم بود که اونم خودم خریده بودم قبل اعزام.
بعضی ها هم بودن با همون لباسا سر کردن!
ما داریم حسن آباد لباس عوض کنیــم :دی
طرح ترافیک تموم شد :دی
با اجازه ...
سلام
برای کسی که معافیت تحصیلی داره ، چند بار در سال خروج از کشور با گذاشتن وثیقه 10 میلیونی مجاز هست؟
یعنی میشه مثلا در یک سال 3 بار وثیقه بذاری و بری بعدشم برگردی؟
اقا من هم توی برگ سبز هم سفیدم زده لیسانس غیر پزشکی پیوسته در صورتی که ناپیوسته هستم . اعزامم 1.10 هست ، رفتم نظام وظیفه شهرستان گفت ما یه 20-25 روز طول میکشه بفرستیم اگه میخوای خودت ببر مرکز استان بده درستش کنند . به نظرتون روز اعزام مشکل درست میکنه ؟
داریم میریم عبجشیر تخم بزاریم ، نازی همدم من!! :16::16::16::دینقل قول:
یاشاسین
نه دوست عزیز. موقع اعزامم میتونی رفعش کنی. زیاد مهم نیست.نقل قول:
اگه هم نزدیک هستی مرکز استان یه روز صبح زود بیا و رفعش کن تا خیالت راحت باشه!
در مورد سپاه و ارتش هرکسی یه چیزی میگه ولی فقط اینو میدونم که نیرو انتظامی افتضاح ترینشه:46: همه میگننقل قول:
--------------------------------------------------------
هاشمی نژاد نیشابور 90/10/1
سلام دوستان کسی میدونه این قانون جدید نظام وظیفه که ابلاغ شده و مدت سربازی رو 24 ماه اعلام کرده از کی اجرایی میشه و آیا شامل حال اعزامی های اول دی میشه یا نه ؟
آقا بد بخت شدیم رفت که ....
سربازی شد 24 ماه ?? !!! اگه کسی می دونه شامل 1 دی ها می شه یا تاریخ اجرایی شدنش رو کسی میدونه بگهنقل قول:
به گزارش «نسیم»، در اجرای اصل یکصد و بیست و سوم (123) قانون اساسی ، قانون اصلاح موادی از قانون خدمت وظیفه عمومی که با عنوان طرح به مجلس شورای اسلامی تقدیم شده بود، پس از تأیید شورای نگهبان از سوی رئیس جمهور برای اجرا ابلاغ شد.
بر اساس این قانون، هر فرد ذکور ایرانی در ماهی که طی آن ماه به سن هجده سال تمام میرسد مشمول مقررات خدمت وظیفه عمومی است.
بر این اساس ، مدت خدمت دوره ضرورت (24) ماه است
2 سال سربازی ؟؟؟ مگه میشه ؟؟ کی میره ؟؟ خدا کنه به ما نخوره !!!
کاش زود تر رفته بودم ها !!! آخه زود تر از این هم نمیشه ! عجب شانسی ها
کی اطلاعات کامل داره
لینک های خبر :
کد:http://nasimonline.ir/NSite/FullStory/News/?Id=305817
کد:http://www.khabaronline.ir
بشه 24 ماه من یکی که دیگه نمیرم. جدی میگم.
دوست من هر وقت سازمان وظیفه عمومی اراده کنه قابل اجراست.:31:نقل قول:
در ضمن تو نگران نباش شما خیلی وقت پیش اقدام کردی و شامل این قانون نخواهی شد.:11:
من که هنوز پست نکردم چی؟
اقا از من میشنوی کل کلاس ها رو جیم باش . من که 08 خاش بودم اینقدر خر تو خر اونجانقل قول:
ولی خدا نکنه گیر سرهنگ قوهستانی بیفتی وقتی جیم هستی
رفیق شده باشه 24 ماه کلا جیم میشم و نمیرم.نقل قول:
مگه خر مخم رو گاز گرفته بیشتر از 2 سال عمرم رو برم خدمت
1- هر آن ممکنه 24 ماه اجرایی بشه. دقیقا نمیدونم. ممکنه از برج 10 اینطور بشه ممکنه از سال دیگه. هرچه سریعتر بری از اونور سریعتر تموم میکنی.نقل قول:
2-معلوم نیست. باید مدارک پزشکی ببری. و اینکه باید تک پسر باشی و غیبت هم نداشته باشی.
3-بله میشه. بستگی به یگان خدمتیت داره. میتونی برگه معرفی نامه و اشتغال به خدمت بگیری و اگه روزبرگ شدی بری کلاسهای شبانه یا که غیر حضوری شرکت کنی.
4-راستش اینطور میگن که باید بیفتی. بستگی به یگانت داره. خود من تک پسر بودم افتادم بندرعباس ولی مدارکم رو واسه مرکز ارسال کردم و انتقالی گرفتم.
5-بعید میدونم. الان معافیت کفالت به این راحتی ها نیست. مخصوصا که غیبت هم داری که این یه نکته ی منفی هست واست. باید وقتی رفتی یگانت دنبال کارات باشی.
6-خیر. از اعزامی های 90/6/1 به قبل بخشیده شده اونم تازه با شرایط خاص. شما امید داشته باش که باز عفو رهبری بخوری . ولی از من گفتن رفتی خدمت به هیچ وجه غیبت نکن ( نهست). این یه پوئن مثبت واست آخر خدمتت میشه که فرمانده ات میتونه بخاطر اینکه سرباز خوبی بوده و غیبت نداشتی 3 ماه اضافه خدمتتت رو ببخشه.
7- معمولا زیر و دیپلم و دیپلمها تو آموزشی فقط با هم متفاوت هستن. تو یگان خدمتی درجه هاشون در یک حد هست البته اونم بستگی به نیرویی که توش خدمت میکنین هم هست.
واسه دیپلم56 روز و واسه زیر دیپلم 70 روز دوره آموزشی هست.
8-خیر!
:46:
دوستان من هم فردا صبح بلیت دارم به سمت تیپ تکاوران بندر.
از تیپ تفنگدارا منتقل شدم به تیپ تکاوران.خدایا شکرت از این هه شانسی که به ما دادی واقعا.:13:
خدا کنه خبری نشه.
رفتیم تا 5 ماه دیگه که پایان دوره باشه.
خداحافظ همگی.
هر تاریخ این قانون ابلاغ بشه و شما از اون تاریخ به بعد پست کنی 24 ماه خدمت میکنی.نقل قول:
برو به سلامت رفیق.نقل قول:
امیدوارم وقتی برگشتی فقط از خوبی هاش بگی.
یا علی
---------- Post added at 07:15 PM ---------- Previous post was at 07:14 PM ----------
نقل قول:
دوست عزیزم واقعا ممنون از کمکت.
خیلی اقایی.
---------- Post added at 07:15 PM ---------- Previous post was at 07:15 PM ----------
بچه ها نگفتن از کی میخواد اجرائی بشه؟
ای بابا. الان داری میگی کاش خدمتم رو تموم میکردم و بعد درسم رو ادامه میدادم. نه؟
بهر حال که برو خوش باش .فقط مراقب باش شهید نشی. چند وقتی نیست که فرمانده تیپ تکاور منجیل رو ترور کردناا. تورو تورو نکنن یه وقتی :5:
هفته ی بعد این زمان چیکار داریم میکنیم؟!!!
احتمالاً یقلوی بدست داریم میریم واسه شام!یا داریم شامگاه اجرا میکنیم؟!هفته ی بعد این زمان میگم هفته ی قبل این زمان داشتم در مورد هفته ی بعد این زمان فکر میکردم ها!!!:31::31::31:
والا خودت که بهتر میدونی پوست من رو تو این پادگانا کندن.نقل قول:
دیگه باید درجه ناخدایی بهم بدن.
معلوم نیست چه خوابی برامون دیدن که میخوان بفرستنمون تیپ تکاورا.
من الان لیسانسم.دیگه حس و حال درس هم ازمون گرفتن.
بچه ها دعا کنید جاهای خوب بیوفتید و مثل من سرخورده نشید.:5:
آقا ابلاغ بشه چیه ؟؟
شواری نگهبان تایید کرده و امروز رئیس جمهور ابلاغ کرده این یعنی تمومه ...
حالا سوالی که می مونه اینه که این قانون کی ها رو مشمول میشه ؟؟
من فکر میکنم این مثه سازمان سنجشه شما تو دانشگاه و آزمون دقیقا طبق قانون همون سالی که تو دفترچه ذکر شده عمل می کنی و شامل قانون های جدید نمیشی
من فکر میکنم باید ببینیم نظام وظیفه از چه برجی این قانون رو اجرا میکنه و قطعا شامل اونایی که دارن میرن نمیشه ولی بازم معلوم نیست باید مطمئن شد ...
اگه طبق سازمان سنجش باشه توی دفترچه ما نوشته بود 18 ماه حالا باید تویه دفترچه جدید بنویسن 24 ماه ...
به هر حال باید تا فردا صبر کرد و زنگ بزنیم نظام وظیفه ببینیم چی به سرمون می خوان بیارن
---------- Post added at 07:27 PM ---------- Previous post was at 07:25 PM ----------
نقل قول:
آقا خیلی باهالی ...
دمت گرم با این روحیت
یه سوال کسانی که مثلا 6ماه خدمت میکنن بعد دانشگاه قبول میشن بعد اتمام دانشگاه 24 ماه شامل حالشون میشه یا همون 18 ماه ؟؟؟؟؟؟؟اگه 24 ماه باشه واقعا بهشون زور میگهنقل قول:
-----------------------------------------
سلام دوستان
خدمت داره 24 ماه میشه؟چرا خوب؟
دلمون به همین 18 ماه خوش بود!!!
تنها دوره ای از خدمت که به ما خوش گذشت 10 روز آخر آموزشی بود
با همه بچه ها آشنا شدید و سوراخ سنبه هایی پادگان رو یاد گرفتین !
کجاها برید سیگار بکشید ! چطوری پست ها رو بپیچونین ، چطوری از پادگان بزنین بیرون و خیلی چیزای دیگه
بقیه خدمت همش وقت حروم کردنه و بس ، هیچ نکته و درس زندگی بهتون یاد نمیدن ! روزا پشت سر هم میان و میرن و عمرتون میگذره
دوست عزیزم،با توجه به اینکه لیسانسه هستی،مطمئن باش بعد از گذشت یکماه،دوره پادشاهیت شروع میشه.:20:نقل قول:
من همینجور بودم.اون موقع 20 ماه بود و وسط خدمت امدم بیرون.نقل قول:
بعد که برگشتم دیدم خدمت شده 17 ماه و خوش به حالم شد.ولی اگر شده بود 24 ماه بزرگترین ضد حال سال 90 رو خورده بودم.
---------- Post added at 09:40 PM ---------- Previous post was at 09:36 PM ----------
من الان 11 ماه خدمتم.نقل قول:
ولی توی تیپ تفنگداران نیرو دریایی ارتش چیزی بنام آرامش وجود نداره.
ما این همه مینالیم.
سربازای دیپلمه و زیر دیپلم رو داغون کردن.یه روز بود یه تعداد سرباز 6 روز پشت سر هم و بدون استراحت پست دادن اونم بصورت 2 ساعت نگهبانی و 4 ساعت آف.
کم مونده بود راهی بیمارستان بشن.
نقل قول:
داداش شما که کل ایران رو گشتی، اینم روش! تمام طول زندگیم کسی رو مثل شما ندیدم خدمت کرده باشه.
اینو نمیدونم و این سوال برا خودمم هست از دوستانی که اطلاع دارن کمک کنن.نقل قول:
داداش من اول سیرجان بودم-بعد تهران-بعد انزلی-بعد تیپ تفنگداران-الانم تیپ تکاوراننقل قول:
بخدا برام افتخاری نیست و نخواهد بود.فقط اعصابم داره خورد تر میشه و موقعیت هامو از دست میدم.
ایشالا که به بزرگی خدا همتون یگان های خوب بیوفتید و راحت خدمت کنید.
جالبه یکی ازدوستای منم همچین اتفقاتی براش افتاد.... حالا دقیق یادم نیست چندجا منتقل شد ولی دیگه میگفت "روی مارکوپولو رو سفید کردم":31: اخر خدمتش افتاده بود سیستان همون سالی بود که ریگی عملیات میکرد میگفت هی منو جابجا میکنن من شهید شم ولی من مقاومت میکنم:31:نقل قول:
انشاا... هر جا میری سلامت و تندرست باشی دادش:10:
به نقل از خبر انلاین منتشر شد
قانون اصلاح قانون خدمت وظیفه عمومی ابلاغ شد/معافیت تک پسری به قوت خود باقی است/جدول معافیت هاکد:http://www.khabaronline.ir/detail/189512/%D8%B3%D8%B1%D8%A8%D8%A7%D8%B2%DB%8C-%D9%86%D8%B8%D8%A7%D9%85-%D9%88%D8%B8%DB%8C%D9%81%D9%87-/%D8%B4%D9%87%D8%B1%DB%8C/%D8%AC%D8%A7%D9%85%D8%B9%D9%87
شهری - سرانجام امروز رئیس جمهور قانون جعیت نظام وظیفه که شامل معافیتها نیز می شود را برای اجرا ابلاغ کرد.
به گزارش خبرآنلاین؛ تاکنون اخبار متفاوتی از تغییر قانون نظام وظیفه و معافیتها ابلاغ می شد تا اینکه سرانجام رئیس جمهور قانون اصلاح موادی از قانون خدمت وظیفه عمومی را برای اجرا ابلاغ کرد.
بر اساس این قانون، هر فرد ذکور ایرانی در ماهی که طی آن ماه به سن هجده سال تمام میرسد مشمول مقررات خدمت وظیفه عمومی است.
مدت خدمت دوره ضرورت (24) ماه است و درصورتیکه مشمولان مازاد و یا کمتر از تعداد مورد نیاز باشد ستادکل با کسب اجازه از فرماندهیکل آن را به کمتر یا بیشتر از مدت دوره ضرورت تغییر میدهد و همه مشمولین قادر به خدمت و بلامانع، به خدمت دوره ضرورت اعزام میشوند و پس از فرا گرفتن آموزشهای نظامی لازم در ابتداء خدمت، بقیه خدمت دوره ضرورت را انجام میدهند.
- سپاه می تواند مشمولین مورد نیاز خود را در هر دوره طبق ضوابط خاص پذیرش سپاه، از بین بسیجیان دارای برگه اعزام به خدمت به میزان سهمیهای که ستاد کل تعیین میکند، انتخاب نموده و قبل از تاریخ اعزام آنان فهرست اسامی آنها را به واحدهای تابعه سازمان اعلام کند. این مشمولین برای انجام خدمت وظیفه عمومی در اختیار سپاه قرار میگیرند و نیروهای مسلح میتوانند مشمولین متخصص مورد نیاز خود را در سطح کارشناس و بالاتر به میزان سهمیهای که ستاد کل تعیین میکند به عنوان مشمول خاص از ستاد کل درخواست کنند.
- وزارت آموزش و پرورش موظف است فارغ التحصیلان تربیت معلم در مراکز آموزشی، از طریق سازمان آنان را به مراکز آموزشی نظامی برای طی دوره آموزش رزم مقدماتی اعزام کند و دولت موظف است همه ساله اعتبارات لازم را برای آموزشهای فوق در اختیار سپاه قرار دهد.
- آن عده از محصلین مراکز آموزش کادر ثابت نیروهای مسلح که قبل از پایان دوره آموزش مستعفی یا اخراج شوند، فقط از طی دوره آموزش نظامی معاف میشوند، لکن باید خدمت دوره ضرورت را انجام دهند. درصورتی که محصلین به علت بیماری یا عدم صلاحیت که ناشی از اعمال ارادی آنان نباشد برکنار شوند، مدت تحصیل جزو خدمت دوره ضرورت آنان محسوب میشود و افسران و درجه داران نیروهای مسلح، در صورتی که قبل از نیل به درجه به موجب مقررات استخدامی مربوط از خدمت مستعفی یا اخراج شوند، فقط از طی دوره آموزش نظامی معاف میشوند لکن باید خدمت دوره ضرورت را انجام دهند و اگر بعد از پایان دوره آموزش از خدمت مستعفی یا اخراج شوند و خدمت آنان از مدت دوره ضرورت کمتر باشد بقیه دوره ضرورت را انجام میدهند.
- مشمولین و کارکنان وظیفه داوطلبی که با داشتن حداقل گواهینامه پنجم ابتدائی و سپردن پنج سال تعهد خدمت نظامی یا شش سال تعهد خدمت کارمندی، به صورت پیمانی در نیروهای مسلح استخدام میشوند، خدمت آنان به منزله انجام خدمت دوره ضرورت تلقی می شود و پس از پایان تعهد از کارت پایان خدمت برخوردار میگردند. در صورتی که قبل از خاتمه تعهد از خدمت مستعفی یا برکنار گردند، چنانچه مشمول معافیتهای قانونی نباشند، خدمت دوره ضرورت به نسبت چهار ماه خدمت یک ماه از خدمت دوره ضرورت آنان محسوب میشود و بقیه خدمت دوره ضرورت را برابر قانون انجام میدهند، مگر این که علت رهایی، بیماری یا عدم صلاحیت ناشی از اعمال غیر ارادی آنان به تشخیص هیأت بدوی سازمان مربوط باشد که در این صورت مدت تعهد انجام شده به نسبت از مدت خدمت دوره ضرورت کسر میشود.
- کسانی که به سن هجده سال تمام میرسند، پس از انتشار آگهی احضار، موظفند ظرف شش ماه خود را به سازمان معرفی نمایند و سازمان مکلف است، حداکثر در مدت شش ماه تکلیف مشمولین وظیفه را تعیین نماید و آنها را به خدمت اعزام یا برابر مقررات از خدمت دوره ضرورت معاف کند.
همچنین سازمان ثبت احوال کشور مکلف است صورت اسامی متولدین ذکور شهرستانها و بخشهایی را که در سال بعد باید به وضع مشمولیت آنها رسیدگی شود به تفکیک هرماهه به سازمان وظیفه عمومی تسلیم کند.
- دانشآموزان مدارس و دانشجویان مراکز آموزش عالی وابسته به وزارت آموزش و پرورش و یا مورد تأیید آن وزارت و دانشجویان دانشگاهها و مؤسسات آموزش عالی دولتی یا غیردولتی داخلی و خارجی مورد تأیید وزارتخانههای علوم و بهداشت و طلاب حوزههای علمیه که در حین تحصیل به سن مشمولیت رسیده و یا میرسند، تا زمانی که به تحصیلات خود ادامه میدهند، از اعزام به خدمت دوره ضرورت معاف میباشند.
- صدور معافیت تحصیلی دانشآموزان، دانشجویان و طلاب علوم دینی، موکول به ارائه گواهی اشتغال به تحصیل آنان از طریق مراجع ذیربط است و مدت اعتبار آن تا یک سال پس از صدور گواهی پایان تحصیلات در هر مقطع میباشد.
- مشمولین دیپلم که حداکثر یک سال پس از فراغت از تحصیل در یکی از دانشگاهها و مؤسسات آموزش عالی داخل یا خارج از کشور که مورد تأیید وزارتخانههای علوم و بهداشت میباشند پذیرفته شوند تا زمانی که وفق تبصره (1) ماده (33) به تحصیل اشتغال دارند، میتوانند مشروط به اینکه دارای غیبت غیرموجه نباشند از معافیت تحصیلی استفاده نمایند. این معافیت برای هر مقطع فقط یک بار داده میشود.
- مشمولین دارای مدرک کارشناسی و بالاتر و معادل آن در حوزههای علمیه علاقمند به تحصیل درخارج از کشور در صورتی که از نظر مقررات این قانون و وزارتخانههای علوم و بهداشت، حائز شرایط ادامه تحصیل در خارج ازکشور باشند و دانشگاهها و رشتههای آنها مورد تأیید وزارتخانههای فوق باشد، میتوانند با سپردن تضمینهای لازم با استفاده از مقررات این قانون برای تحصیل به خارج از کشور مسافرت نمایند.
بر اساس این قانون، ایرانیان مقیم خارج از کشور، فرزندان مأمورین ثابت دولت جمهوری اسلامی ایران در خارج از کشور و همچنین کسانی که قانوناً تحت کفالت، یا ولایت قانونی آنها میباشند، چنانچه در حین تحصیل در مدارس ایرانی مستقر در خارج از کشور و یا مؤسسات آموزشی کشورهای خارج مورد تأیید آموزش و پرورش و طلاب حوزههای علمیه مورد تأیید شورای عالی حوزههای علمیه به سن مشمولیت برسند از معافیت تحصیلی بهرهمند میگردند و ادامه تحـصیل آنان تا سقف یک سال پس از فراغت از تحصیل در دانشگاهها و مراکز آموزش عالی خارج از کشورکه مورد تأیید وزارتخانههای علوم یا بهداشت هستند بلامانع میباشد.
- همه مشمولین وظیفه باید قبل از اعزام به خدمت توسط یک پزشک از نیروهای مسلح معاینه شوند و در صورت نبودن پزشک از نیروهای مسلح، توسط پزشکان غیرنظامی متعهد که صلاحیت آنان به وسیله نیروی انتظامی تأیید شده باشد، معاینه شوند.
بر این اساس ، چنانچه رئیس سازمان یا نماینده او اطمینان حاصل کند که رأی شورای پزشکی مطابق مقررات صادر نشده است، پرونده را برای بررسی به شورای عالی پزشکی که از سه پزشک متخصص نیروهای مسلح تشکیل میگردد ارجاع میدهد. نظر این شورا قطعی و لازم الاجراء است.
معافیت ها
بر اساس این قانون، مشمولین زیر حسب مورد از انجام خدمت دوره ضرورت معاف هستند:
ردیف نوع معافیت
1 یگانه فرزند ذکور مراقب یا نگهدارنده پدر نیازمند مراقبت که قادر به اداره امور خود نباشد.
2 یگانه مراقب یا نگهدارنده مادر فاقد شوهر
3 تنها برادر تنیِ سرپرست خواهر فاقد پدر، همسر و فرزند ذکور غیرمحجور
4 تنها برادرِ سرپرستِ برادرِ کبیرِ نیازمندِ مراقب و فاقد پدر و همسر و فرزند ذکور غیر محجور و فاقد شغل
5 یگانه سرپرست برادر کمتر از هجده سال تمام
6 یگانه نوه ذکور مراقب یا نگهدارنده جد فاقد فرزند یا جده فاقد شوهر و فرزند
7 مشمولی که همسرش فوت نموده و از او دارای فرزند صغیر بوده مادامی که ازدواج مجدد نکرده است و یا همسری دارد که بعد از ازدواج معلول شده و نیازمند مراقبت باشد.
8 از چند برادر واجد شرایط اعزام به خدمت در صورت اعزام یکی از برادران به خدمت، یکی از برادران میتواند تا اتمام خدمت او از تعویق اعزام استفاده کند.
9 در مورد معافیت از انجام خدمت ضرورت یک نفر از فرزندان خانوادهای که دو برادر آنان خدمت سربازی را انجام دادهاند، ستاد کل نیروهای مسلح تصمیمگیری میکند.
10 یکی از فرزندانِ پسر سربازی که در حین خدمت سربازی فوت کند و یا یکی از فرزندان ذکور خانوادهای که یک فرزند آن خانواده در حین انجام خدمت سربازی فوت کرده باشد.
11 یکی از فرزندان ذکور مادران فاقد شوهر تحت پوشش کمیته امداد حضرت امام(ره) و سازمان بهزیستی از انجام خدمت دوره ضرورت معاف است.
12 مشمولانی که حداقل یک فرزند معلول داشته باشند از انجام خدمت دوره ضرورت معاف میباشند.
13 تنها پسر خانوادههایی که دارای سه فرزند اناث یا بیشتر باشند از انجام خدمت دوره ضرورت معافند.
14 مشمولانی که با معلولان اناث دارای معلولیت جسمی ـ حرکتی ازدواج کنند به صورت موقت از انجام خدمت دوره ضرورت معاف میشوند و پس از گذشت پنجسال از استمرار ازدواج آنها معافیت موقت به معافیت دائم تبدیل میشود.
15 همه فرزندان ذکور شهدا و جاویدالاثران(مفقودین) از انجام خدمت دوره ضرورت معاف هستند.
16 به ازاء هرشهید یا آزاده با حداقل بیست و چهار ماه سابقه اسارت یا جانباز با حداقل (25%) جانبازی یا جاویدالاثر(مفقود) فاقد فرزند ذکور یک نفر از برادران آنها از انجام خدمت دوره ضرورت معاف میشوند.
17 به ازاء هر بیست و چهار ماه آزادگی، (25%) جانبازی و سی ماه سابقه حضور در جبهه یک نفر از فرزندان آزادگان، جانبازان و رزمندگان معاف می شود.
18 همه مشمولین جانباز دارای حداقل ده درصد (10%) جانبازی از انجام خدمت دوره ضرورت معاف هستند.
19 یک فرزند خوانده قانونی ذکور جانبازی که برابر گواهی بنیاد شهید و امور ایثارگران صاحب فرزند نمی شود از انجام خدمت دوره ضرورت معاف میشود.
20 مشمولانی که با جانبازان اناث دارای درصد جانبازی 25درصد و بالاتر ازدواج کنند به صورت موقت از انجام خدمت دوره ضرورت معاف میشوند و پس از گذشت پنجسال از معافیت موقت آنان در صورت استمرار ازدواج معافیت موقت به معافیت دائم تبدیل میشود.
نکته: امتیازات معافیت ایثارگران برای بهرهمندی از تسهیلات آن بند قابل جمع است و در مورد معافیت کسانی که مدت جانبازی یا حضور در جبهه یا مدت آزادگی و اسارت آنها در حد معافیت یک فرزند آنان نیست، با درصد جانبازی و مدت حضور در جبهه و مدت دوران اسارت محاسبه میشود.
وظایف دولت
همچنین دولت موظف است اعتبارات مورد نیاز برای زیست، پوشاک، خوراک، بهداشت و درمان سربازان وظیفه را به شرح ذیل در اختیار نیروهای مسلح و سایر دستگاههای بهکارگیرنده کارکنان وظیفه قرار دهد:
• خوراک کارکنان وظیفه به میزان دوبرابر خوراک کارکنان دولت
• پوشاک و زیست سربازان وظیفه به میزان سه هزاربرابر ضریب ریالی
• هزینههای بهداشت و درمان برابر سرانه مصوب دولتی
افسران و درجهداران وظیفه در صورت اعزام به مأموریت یا انتقال یا خدمت در مناطق محروم و بد آب و هوا و مناطق عملیاتی مشمول مقررات فوقالعاده و مزایای مربوط به افسران و درجه داران کادر ثابت نسبت به حقوق آنان میباشند. سایر کارکنان وظیفه در موارد مذکور از دوسوم فوقالعادهها و مزایای درجه گروهبان دومی کادر ثابت برخوردار میشوند.
- بر اساس این قانون، دولت موظف است اعضاء خانوادهِ تحتِ تکفلِ کارکنان وظیفه را در طول مدت خدمت تحت پوشش قرار دهد و به آنان مستمری پرداخت کند.
- همچنین مشمولین خدمت دوره ضرورت چنانچه در مدت آموزش اولیه و یا در حین خدمت مرتکب غیبت یا فرار گردند به نحوی که ادامه خدمت آنان مستلزم تجدید دوره آموزش باشد، ضمن رسیدگی قانونی به غیبت یا فرار آنان، مجدداً به دوره آموزش اعزام میشوند و پس از پایان آموزش در یگان قبلی به خدمت ادامه میدهند. مدت آموزش قبلی این افراد جزو خدمت آنان محسوب نمیشود.
- همه کارکنان وظیفه که در اجراء ماده فوق در اختیار دستگاههای دولتی و نهادها قرار میگیرند باید قبل از بهکارگیری، دورههای آموزش نظامی مورد نیاز را در نیروهای مسلح طی نمایند.
بر اساس این قانون، بهمنظور ارتقاء منزلت و بهینهسازی اوقات فراغت کارکنان وظیفه باید زمینههای استمرار آموزشهای نظامی، عقیدتی، سیاسی، ورزشی، خدماتی، فنی و حرفهای و سوادآموزی در ضمن خدمت فراهم شود.
همچنین در مراکز و پادگانهای آموزشی و یگانها دفتر مشاوره و راهنمایی برای کمک به سربازان و ارتباط با خانواده آنان در موارد لازم تشکیل میگردد. این دفاتر موظفاند به محض ورود سرباز به پادگان و یگان محل خدمت بر اساس فرمهای از پیش طراحیشده محل آموزش و محل خدمت فرد و نحوه ارتباط خانواده با مشمول و یگان را به خانواده اطلاع دهد و نظرات خانواده را در مورد استعدادها، تواناییها و ویژگیهای خاص فرد جویا شود.
بر این اساس ،همه کارکنان وظیفه و عائله تحت تکفل آنها مطابق آییننامهای که از سوی وزارت دفاع با همکاری وزارتخانههای کشور و تعاون، کار و رفاه اجتماعی تهیه میشود و پس از تأیید ستادکل به تصویب هیأت وزیران میرسد تحت پوشش بیمه خدمات درمانی نیروهای مسلح قرار میگیرند.
47232
این یعنی همون 18 ماه؟ اخه الانم خدمت 24 ماه هست ""ستادکل با کسب اجازه از فرماندهیکل آن را به کمتر یا بیشتر از مدت دوره ضرورت تغییر میدهد""
نقل قول:
مدت خدمت دوره ضرورت (24) ماه است و درصورتیکه مشمولان مازاد و یا کمتر از تعداد مورد نیاز باشد ستادکل با کسب اجازه از فرماندهیکل آن را به کمتر یا بیشتر از مدت دوره ضرورت تغییر میدهد و همه مشمولین قادر به خدمت و بلامانع، به خدمت دوره ضرورت اعزام میشوند و پس از فرا گرفتن آموزشهای نظامی لازم در ابتداء خدمت، بقیه خدمت دوره ضرورت را انجام میدهند.
آه ............از روزی که چشم باز کردیم تا اومدیم بفهمیم فرستادنمون مدرسه ابتدایی پشتش راهنمایی بعدشم دبیرستان وپیش دانشگاهی،گفتیم میریم دانشگاه بهتر میشه (جون عمش:13:) بدتر شد گفتیم خدا کنه تموم شه تموم شد حالا هم سربازی افتاده جلو پامون بعدشم حتما دربه دریه کار پیدا کردن بعدشم جون کندن سر کار معلوم نیست ما کی میخوایم روی آسایش رو ببینیم :13:
بسه بحثو عوض کنیم بریم تو فاز امید دادن بچه ها بیاین بریم خدمت خوش میگذره:tongue: :8::8: آقا یکی دو نفر بودن اعزام نیشابور کجایین پس؟؟ ولی یه چیزی بگم این خدمتی که من میکنم واقعا بهم خوش میگذره جدی میگم کسایی که جاهای دور دانشگاه رفتن اینو میفهمن:46: واقعا به جای سربازی این دانشگاهه که آدمو مرد میکنه (البته بستگی به دانشگاه و آدماش داره)
یادم رفت بگم:
خدایا شکرت
--------------------------------------------