میشه یه سوال نوبانه بپرسم....adc چیه؟
Printable View
میشه یه سوال نوبانه بپرسم....adc چیه؟
attack damage carrier
موافقمنقل قول:
کری نباید حتما رنجد باشه! الان این مد (یا بهتر بگم متا) شده ! (من خودم کری معمولا yi رو برمیدارم اولش همه flame میکنن بعد که کل لینو می زنم می ترکونم دیگه صداشون در نمیاد :n02:)
وگرنه هیچ قانونی نمیگه که مثلا حتما باید ساپورت با کری بره بات! یا حتما باید جانگلر داشته باشی و...
قدیم می دیدی یهو 3 تا کری تو یه تیم بودن (و جوابم میداد! بد! :n09: )
ولی اگه تیم حریف استاندارد بره(ساپ کری برن بات و جانگل و این ...) زیاد جواب نمیده
سلام وسط MaTCh با Fnatic بودم یهو ابنترنتم قطع شد زنگ زدم Xpeke کنسل کردم بازیو:42::42::42::n22::n22:
یکم کمتر خالی ببند داداش !
دوستان شما هنوز لگ دارید؟
من که از صبح چندین ساعت قطعی داشتم و همچنان هم لگ هست ولی شده مثل مخابرات نتم دارم سعی میکنم با این لگ کنار بیام [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
من شنیدم اینترنت با پهنای باند 16 mb داری و با پنگ 15 ms بازی میکنی:n04: آخه چطو یه همچین نتی قطع شده؟:n02::n04::n07:نقل قول:
بچه ها دیدین League OF Legends خالی بنده! بالاخره دستشو رو کردم:n09:
شما هم Login Error میده واستون ؟ وست
نه سرور وست مشکلی نداره الان پینگ هم اومده رو 135 خوراک بازیه بدون لگ
سلامنقل قول:
خوب yi اگه تیم حریف cc داشته باشه ، مثل malp و alister و از این چیزا کم می آره.
کلا تک به تک بهترینه ، ولی خوب تو تیم فایت کم می آره ، چون مجبوره بره جلو و دمیج زیاد می خوره.
راستی من تازه فهمیدم چرا جدیدا کم می برم ، امروز با دوستان می رفتیم نرمال ، من هم singed بر می داشتم ، هر بازی که کردیم برد بود ، واقعا اصلا انگار singed تو خونمه ، اما توی rank مجبورم برم ساپ ، چون اول از همه ، همه می گن top T ساپورتم هم بد نیست ، اما خوب ساپورت نقشش مثل top تخصص خاصی نمی خواد ، به همین خاطر هر وقت می رم ساپورت می شم ، معمولا تیم یک جاش می لنگه
به نظرتون چه کار کنم؟ خسته شدم از بس الکی باختم.
آخه با singed خیلی خوب می تونم برم ، نشد با malph و این چیز میزا هم خوب می رم top ، اما خوب کسی تحویل نمی گیره
jungle بعضی وقتا راحت گیر می آد ، اما خوب من ganker خوبی نیستم ، با singed خوب می رم gank ، اما با cho که می رم خوب نمی تونم بکشم ، با yi هم که می خوام برم همه می گن نرو! البته با yi هم خوب میرم به نسبت اما در کل من زیاد ganker نیستم.
خب ببین آدم همیشه نمیتونه یه لین رو بره مگه نه؟نقل قول:
مخصوصا تو رنک. کاری که باید بکنی اینه که یه مین چمپ برای هر لین داشته باشی که واقعا مثل ُsinged باهاش خوب بازی کنی!
باورکن منم اینطوری بودم نمیذاشتن برم مید (اون موقع هیرو اصلیم fizz) بود :دی
اومدم kassadin یاد گرفتم kha رفتم مید چمیدونم leblanc ahri اینارو واقعا خوب بازیمیکردم که 90 درصد هم موفق بودم!
جانگر ببین دمیج زن فقط برای اول بزی خوبه که با دمیج هات یه کاری کنی که تیمت کیل بگیره ولی نه اگه early game نتونی کاری کنی useless میشی
ببین فکر کن تیم حریف جانگلرشون nautilus باشه فقط cc بزنه بهتون خب معلومه تیم فایت داغون میشین!
معمولا جانگلر cc دار خیلی موفق تره تا dmg زن مثل xin یا yi !
cho فوق العادست همه چی داره مهم کیل گرفتن نیست مهم slow کردن و silence کردن موقع gank کرده کنه یکم سخته میدونم :دی
ولی اگه QW بگیره واقعا درد داره :دی ولی تو کدوم اسپل رو آپ میکنی؟ QWE؟
سلامنقل قول:
خوب من ساپورت مجبورم برم 8-% موارد ، مابقی هم بیشتر جانگلر ، در صورتی که تاپ خوب می رم ، چه با singed چه با cho چه با malph و یک سری دیگه
برای cho معمولا E,Q,E,Q,E,R, و بعد بسته به موقعیت می گیرم.
مشکل اینه مثلا تیم حرف jxبر میداره ، هرجا q می زنی می بینی یه جا دیگه است! اگر top باشی ضایع نیست ، اما اگر توی gank بزنی تابلو میشی ، ممکنه feed هم بدی.
nunu چطوره؟
من 2 تا هیرو که وردارم 95% به بالا میبرم یکی mundo و یکی هم darius ؛ تو یه روز اینقدر فیدر افتاده بود به جون که 6 تا بازی باختم بازی 7 رفتم داریوس تانک 2 تا وارموگ و اسپیریت ویسیج و یه بوت مجیک ریس و یه آرمور 100 یعنی دیگه اصلا نمیمردم ؛ عقدم رو خالی کردم میرفتم 3 به تک میزدم 2 نفری میزدن خونم تموم نمیشد ؛ تک و تنها میرفتم تاور مینداختم ؛ یعنی اینقدر فشار اومده بود ها . :n02:
اقا یه الدنگی اکنتمو -- کرده تازه یه مسابقه هم رفته برده 5 به 5 کثافت اشغال :n08:اخه من دیگه چی بگم بازیش هم خوب بوده بد جور خفن برده تیکت هم دادم برای لیگ یه سوالایی کرده و جواب دادم ولی هنوز جواب نداده
سلام دوستان اگه بخوام یه آیتم عالی برای annie ببندم چی کار کنم.البته قبلا هم یه سوال مشابه پرسیده بودم و گفتم با اون آیتم ها به نتیجه رسیدم.ولی دیروز کلا نا امید شدم.حریفمون yi بود نمیدونم چی جور آیتم بسته (یعنی میدونم با عقل جور در نمیاد:n01:)طرف 560 ابیلیتی پور داشت با 430 تا دمیج و فک کنم 170 آرمور سرعتشو با اتک اسپیدشو نخوندم فقط در این حد بدونید که تو هر دو مورد مثل برق بود و راسیتش من به مکافات به کیل ازش گرفتم.(یه 7.6 تایی خوردم ) چون من خیر سرم تو آیتم ستم گلچین کرده بودم ولی با اونا فوقش 420 ابیلیتی پور و 120 تا دمیج و 120 تا آرمور و 435 تا اسپید.وبه گرد پای طرف نمیرسیدم خلاصه دیگه کمک:n28::n28::n28::n28::n28::n28:
اقا تو این بازی item set هستش ؟؟ یعنی میشه چندتا ایتم گرفت بعد یه ایتم دیگه کامل بشه ؟؟ اگه میشه, کدوم ایتم ها ؟؟ چجوری ؟؟:n13: بعد از کجا باید بفهمی که کدومارو باید بگیری تا یه ایتم دیگه کامل بشه ؟؟:n13:
دوست عزیز اگر سوال اول شما را درست فهمیده باشم بله تقریبا مثل دوتاست و یه نکته مثبت که داره برای بستن یه آیتم مجبور نیستی دنبال تک تک نیازمندی هاش بگردی چون خود بازی آیتم های مورد نیازو توی یه نمودار درختی بهت نشون میده تا همون جا بخریش. تازه اگه پول کل آیتم رو داشته باشی حتی لازم نیست اون آیتم های مورد نیازشو بگیری اگه همون آیتم اصلی رو بخری خودش آیتم های مورد نیازشو میخره.نقل قول:
چجوری هکت کرده؟:n23:نقل قول:
برادر تو کدوم سروری .تو بعضی سرورا رایجهنقل قول:
اگه میدونستم کیه و چجور هکم کرده که الان لوش داده بودم:n15:حالا اگه میومد بازی میکرد پسورد و ایمیلمو عوض نمیکرد مشکلی نداشت اشغال رفته اونا رو عوض کرده من دیگه نتونم کاری کنمنقل قول:
آغا من دارم دیوونه میشم جون من این لینک و نگاه دو بازی آخر رو رنکد رفتم ( main من adc هست )
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هر دو بازی 8 تا داد !!!
بازی رو caary کردم در حالی که بردم به من 8 point داد !!! حالا خوب بازی می کنم می بازم از من -25 کم می کنه خو اخه چرا ؟! یعنی باس برینم به بازی که پوینت بیشتر بده ؟!
کسی میدونه چه جوری پوینت میدن ؟!
اقا با adc yi بازی کردم تو رنک 38 تا کیل گرفتم دو تا پنتا یک کوادرا خیلی قویه اولش نه ولی بعدش ...:n02::n02:
560 ؟ :دی من دیروز توی یه گیم 760 AP داشتم !!! penta هم نزدیک بود بگیرم ولی یکی از هم تیمیا AN بازی در اورد کشتتش :دینقل قول:
با veigar 1100 تا ap داشتم یه stun میکردم یه q هم میزدم طرف میمرد
هنوز لگ هست ؟
تو تیم فایت با ult یه نفرشون بیفته کارشون تمومه با yi :دی هی Q reset میشه دوباره میکشی دوباره ریست میشه خخخخخ:n24:نقل قول:
اقا میشه بازی کرد الان یا نه؟
آره زیاد بد نیست ... :n27:
من این جوابو تو chatroom ها شنیدم طرف گفت بخواطر این که lose زیاد داشتی یا برابر win هات هست point بت کم میده هر چقدر بازی رو بیشتر ببری pointl هم بیشتر بهت میدهنقل قول:
نقل قول:سلامنقل قول:
من هم یک نکته بگم
اگر توی تیم elo بالا زیاد داشته باشی (بیشتر از حریف) و ببازی ، بیشتر ازت کم می کنه ، اگر هم ببری کم تر بهت پوینت می ده.
اقا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دارم. یه champ دیوونه ای بگید برم بگیرم !!تانک فقط نباشه!!:n23: یه champ بزن. مثلا champ های assaian یا carry یا در اخر fighter باشه :n27:
لطفا سریع یه کیو معرفی کنید:n24:!!
خب حاجی برنز 1 هستی معلومه 8 تا میده :دینقل قول:
کلا رنک سیستمش عنه حالا مونده اعصابت خورد بشه من تا سیلور 1 یعنی تا 80 تا پوینت 8 تا 8 تا رفتم بالا بعدش باختم -25 کم کرد!!!
اصلا تخماتیکیه این داستانش مخصوصا division 1 باشی چه برنز چه سیلور چه گلد ....
2400 تا point دارم.اشتب type شد !
یه champ دیوونه ای ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟assasian or carry or fighter ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
آهان نه درسته E رو باید قوی کنی بعضی ها Q میرن که اشتباههنقل قول:
خب تو یکم وایسا یا حدس بزن یارو کجا میپره ... اصلا تو اولش silence کنی یارو نمیتونه بپره دیگه :دی
nunu خوبه همه چیش عالیه مخصوصا اینکه این چندوقته buff شده ولی خب من خوشم نمیاد سلیقه ایه دیگه :دی
سلام
خوب برو jax خیلی خوبه ، top و جانگل میره ، بمیرم نیست.
lee sin هم عالیه ، هم بزنه هم فایتر و هم تانک
راستیتش از jax اصلا خوشم نمیاد.lee sin ولی عالیه اما pointe شو ندارم:n28: برای مثال Master Yi عالیه اما این قدر باهاش بازی کردم خسته شدم:n27:
دیگه چیزی کسی سراغ نداره ؟؟:n23:
Warwick هم عالیه ، می تونی تستش کنی.
poppy هم خوبه ،ارزونم هست.
اقا چطوری ریبون های هانور رو بگیرم 180 تا پوینت تیم ورک دارم ولی هنوز نداده
من هم نفهمیدم سیستمش چظوریه ، یک مدت داشتم، اما اینترنت که خربا شد زیاد مورد لطف واقع شدم! اپربدنقل قول: