اگه سرویس محدود حسابگر ارزونتر بود همین فردا میرفتم از مخابرات مزخرف با مسئولین ... نش خارج میشدم
حسابگر لعنتی محدود رو خیلی گرون میده 512 2 گیگ رو میده 16 !! :n04:
Printable View
اگه سرویس محدود حسابگر ارزونتر بود همین فردا میرفتم از مخابرات مزخرف با مسئولین ... نش خارج میشدم
حسابگر لعنتی محدود رو خیلی گرون میده 512 2 گیگ رو میده 16 !! :n04:
خوب برو نوین نت! 512 با 5 گیگ 15 یا 16 بود! روزا 260 شب ها هم با سرعت 64 دان میکنهنقل قول:
اخه حسابگر 512محدود در اصل 2مگه و روی 2مگ بسته شده و سرویس 1مگ رو روی 4مگ میبنده...........مقایسه کنی خیلی قیمت تفاوت نداره مثلا مخابرات 2مگ با 2گیگ حجم میش 15438تومن و حسابگر 512 رو 16تومن که همون سرویس میشه.نقل قول:
فقط من نمیدونم سرعت دانلود شبانه حسابگر چطوره درحال حاظر ولی خب این ماه 512 میگیریم ببینم چطوره اگه خراب باشه میرم پارس.
نقل قول:
واقعا ادارات نت حجمی هم میگیرن!؟
کافینت ها هم که اینقدر مخابرات قطعی داره، اصلا قبولش ندارن
این مثلا اجرای قانون بود؟ اومد کمبود باند رو جبران کنه، جای خرید باند، سرویس هارو محدود تر کرد؟ اونم با چی؟! جور کردن کارت دانشجویی کار سختیه؟
در این مورد مطمئنی؟ دیروز که از این خبرا نبود!!!
شایدم فقط صبانت یه قانون من دراوردی اورده و دفتر خدمات ارتباطی ها کاری نداشته باشن...
سرعت 128 رو 50-80 کیلوبایته و 512 حدود120-
140
الان شما چه سرعتی گرفتی؟ نشد بیشتر از 512 بگیری؟
انگاری کسی به فکر دو برابر کم شدن حجم از پنل کاربری نیست-من حساب کردم و به صورت واقعی هم داره دوبرابر کم میکنه -من تازه حجم گرفتم و همینجوری داره کم میشه:n30:
حــذف شه....
به گزارش اتصال توجه نکنید! مقدار اعتبار یا همون units رو حساب کنید
مطمئنی یعنی چی!!!! میگم امروز نتم تموم شد رفتم تمدید نداد.نقل قول:
من شهرستانم. رفتم نمایندگی مخابرات نه دفتر صبانت و ..... گفتم 1مگ میخوام گفت خانگی نمیدم منم از جواز مغازه کپی زدم آوردم زدم تو صورتش 1مگ گرفتم.
در کل گند زدن پهنای بند کم آوردن نمیدونن چه ... نوش جان کنن درست شه!
اینا شب که میخوابن صبح یه تصمیم میگیرن!!!نقل قول:
پس اگه تا آخر این دورم درست شد وضع نت، با کارت دانشجویی میرم
نشد هم که از شر مخابرات خلاص!!!
راستی دوستان بزنگید 2020 خسارت دوره قبل رو بگیرید!!!!
من دانلود برام مهم نیستنقل قول:
پینگ برام مهمه
همونطور که بالاتر نوشتم فقط پینگ برام مهمهنقل قول:
اگه 256 داشت و ارزون بود میگرفتم حتما
من تو گزارش اتصالات هر بار که وصل میشم دو بار کم میکه حجم عکس نگاه کنید متوجه میشید؟مال شما هم اینجوریه؟نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فقط گزارشهنقل قول:
تست که کردم عادی کم میکنه
مثله اینکه واقعا مشکل داره
من برا روز 27 ام حساب کردم
زده میزان مصرف 466 credit وقتی که جمع کردم دیدم همه اونهایی که دوتایین رو هردوتاش رو جمع کرده!
نه حساب کردم کم میشه هر دوتاشنقل قول:
کسی سرویس حجمی حسابگر 1 مگ یا 2 مگ داره یه تست سرعت بذاره؟ :n16:
من امروز سرویس 1مگ حجمی از حسابگر گرفتم.
اینم تست سرعت
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خدایی عالیه ولی ای کاش توی ساعات رایگان هم همینطور باشه، امشب باید تست کنم.
بله دو بار ثبت میشه و دوبار داره حجم کم میکنه حساب کردمنقل قول:
اگه ساعات رایگان هم همین سرعت باشه خیلی خوبهنقل قول:
مخابرات برای هر کسی که اعصاب داشته باشه عالیه!!! هیجان زندگی رو تامین میکنه.....
هر روز که بشه یه قانون وضع میکنن
سرعتت کمه :-D یک دفعه که با یک مگ حسابگر وصل شدم زیر 490 نمیومدنقل قول:
تو روز فایده ای نداره حالا سرعت میخواد 800 تا باشهنقل قول:
باید دید تو ساعت رایگان با چند میگیره ؟:n18:!تو ساعت رایگان محدود میکنن یا نه !!!
نقل قول:
شبانه 1 مگ حسابگر فکر کنم حدود 250 باشه سرعت دانلود !
توی روز که با 2 گیگ حجم اولیه دل شیر میخواد دانلود کردن :n10:
قبلا که من داشتم کم میکرد توی ساعات رایگان.نقل قول:
مثلا 512 داشتم توی روز 250بود توی شب میشد 120.
باید امشب تست کنم ببینم چطوره.......اگه نصف توی روز هم باشه باز خوبه، روی 200 هم باشه باز خوبه.
راستش من که به روزش اهمیت میدم :دی یه کافینت میشناسم که یک مگ حسابگره، یه ساعت حدود 2 گیگ دان میکنهنقل قول:
هزینش چقدر شد؟ یه عکس از پینگت میزاری؟نقل قول:
1مگ رو حسابگر روی 4مگ میبنده، سرعت دانلود حدود 460 میده واسه من که تست گذاشتم صفحه قبل.نقل قول:
512 رو روی 2مگ میبنده که سرعت دانلود 250میده.
البته اینا واسه توی روزه توی شب کم میشه که باید امشب تست کنم ببنیم چطوره.
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]نقل قول:
سرویس 1مگ با 2گیگ حجم میشه 19تومن و با 10گیگ حجم میشه 43تومن.
2 مگ حسابگر هم سرعتش رو 4 مگ بستن یا سرعتش بیشتره؟ :n13:
دقیقا،تو روز چند تا کلیپ از یوتیوب با این سرعت ببینی حجمت رفتهنقل قول:
اگه رو 200 باشه خوبه ،اگه میتونی تست شب رو ویدئو بزارنقل قول:
:n17:نقل قول:
والا 2مگ رو نمیدونم روی چند باشه ولی فکر کنم روی همون 4مگ باشه چون داون استریم من که تا 4مگ بیشتر نیست، هرچند تا 14مگ رو ساپورت میکنه.
نقل قول:
43 تومن ؟؟؟!!! :n04::n04:
البته شرکتای دیگه هم در مورد حجم اولیه همه گرانفروشند ! (به جز نوین نت که اونم تعطیله :n02: ) و نسبت به اونا خیلی هم زیاد نیست این قیمت:n06:
ولی بهرحال من همین سرویس 1 مگ 10 گیگ مخابرات که شبانه رو هم روی 240حداقل دانلود دارم ترجیح میدنم :n09:به نسبت 26 تومن به صرفست :n20:
اره نسبت به مخابرات گرونتر میشه حسابگر ولی خب حسابگر کیفیتش حداقل توی روز خیلی بهتره و قطعی و افت سرعت و اعصاب خوردی خیلی کمتر داره.
ولی خب منم فقط دانلود برام مهمه اگه شب سرعتش خوب باشه که هیچ ولی اگه شبا خراب باشه منم یا میرم پارس یا مخابرات چون واقعا نمیصرفه.
دلیلی نداره که کاربر مجبور باشه به خاطر پینگ یا سرعت دانلود مجبور باشه همش شرکت عوض کنه.... یه زمانی مخابرات هر دورو باهم میداد!!
اما الان یک ماهی میشه که نشده گیم آن شم..
راستی، تو پیام خصوصی به 2 تا یوزر گفتم، الانم اینجا میگم، یکی میگفت که قراره فروش سرویس و سرعت شب رو محدود کنن... صحتش رو من تضمین نمیکنم، اما فعلا که فروش رو محدود کردن. :-(
صبح ساعت 8 پینگ یه دونه تایم اوتم نداشت و رو 180فیکس بود , اما الان ...
تازه فهمیدن عرضه اینهمه مشترک رو ندارن و باید محدود تر سرویس بدننقل قول:
فقط مخابرات یا بقیه شرکت ها قراره شبانه رو محدود کنن؟
دوستان ببخشید این شیر فلکه اینترنت فقط دست شرکت زیرساخته؟انحصاریه یعنی؟:eh:
مشکل مخابرات الان در سرعت روزانست نه شبانه!
مشکل پینگ و سرعت روزانه با محدودیت سرعت در ساعات رایگان حل نمیشه ... همونطور که در مورد نوین نت کم کردن سرعت شبانه کیفیت روزانه رو افزایش نداد...
در مورد محدودیت برای فروش ...
مگه پنل کاربری برای شارژ انلاین فعال نیست که باید به نمایندگی برید؟
تو پنلم که همه سرعتا سر جاشه
بله.نقل قول:
زیرساخت به عنوان نهاد حکومتی فقط اجازه وارد کردن و توزیع اینترنت رو در کشور داره :n13:
امروز یه خط صبانت رو هم تست کردم تو هر 5 تا یه دونه تایم اوت داشت!
اینم از سرویس گرون صبانت!