دوستان چطور میتونم تیمهای کلاسیک این بازیو با نامهای درست باز کنم لطفا راهنمایی کنید
الان بهترین پچ برای اسکوربرد و چزئیات و درجه بندی سختیه بازی چیست؟
دوستان منو یادتون رفت بی معرفتها
Printable View
دوستان چطور میتونم تیمهای کلاسیک این بازیو با نامهای درست باز کنم لطفا راهنمایی کنید
الان بهترین پچ برای اسکوربرد و چزئیات و درجه بندی سختیه بازی چیست؟
دوستان منو یادتون رفت بی معرفتها
Iniesta بود گل زد؟ قشنگ بود ولی با کدوم تیم در پیتی بود که انقدر راحت دریبل میخوردن!:31:نقل قول:
راستی این تیم ها و بازیکن های کلاسیک چی هستن؟
کلا چه مزیتی دارن؟
میشه بگیت با vitualDub چچوری اینقدر حجم رو کم کردین؟
نه اینیستا نبود KEHL بود ! در واقع ژاوی بارسا تو سال 2029 هست :31:( اون تیم مسترم بود ! )نقل قول:
بعدش هم یعنی رئال تیم درپیتی هست که مسی 5 تاشون رو دریبل می کنه و بعد گل می زنه ؟! یا اینکه مسی نابغه هست ؟! این گل هم حاصل تکنیک ناب بازیکن بارسا بود ! :31:
اگه به قسمت help fraps مراجعه کنی به انگلیسی توضیح داده :نقل قول:
1.اول فیلم رو باز کن
2.بعد Ctrl+ P رو بزن
3.حالا یکی از فرمت ها رو انتخاب کن ، بهتره هفتمی رو انتخاب کنی : mpg4
4.تو همون پنجره configure رو بزن و اون دوتا گزینه رو کم کن .
5.دو تا پنجره رو OK کن
6.دو صفحه ی اصلی نرم افزار F7 رو بزن و فایل رو save کن
7.اگه خواستی حجم فیلم کمتر بشه تنظیمات مرحله 4 رو کمتر کن .
بهتره اینجا بحث رئال بارسا راه نیوفته .... ولی گل قشنگ بود من طبق گفته های شما دریبل زیدانی رو میزنم ولی وقتی با خودم بازی میکنم معمولا خوب در میاد ولی با کسی که بازی میکنم خیلی کم پیش میاد درست انجامش بدم و معمولا توپو لو میدم....:31:نقل قول:
برنامه ای بوده که من قبلا باهاش کار کردم و از صفحه فیلمبرداری میکنه و همون اولش تنظیم میکنی کیفیت و... رو و دیگه نیازی به ویرچوال دآب نیست:) اسمش رو یادم نیست، ولی باید باز هم مشابه اش باشه.نقل قول:
درمورد گرفتن جهت یا زدن دکمه اشتباه میکنی ها:)!! اشتباه نمیکنی؟! نگه داشتن جهت فریم فریم میبره جلو و delay داره، اما دکمه (یادم ینست مربع یا دایره) رو میزنی و با سرعت real پخش میکنه و میره جلو.
پیشنهاد میدم روی واید عادت کنی، چون استاندارد و تثبیت شده ی همه جاست؛ مگر اینکه توی خونه واسه دل خودت هرجور دوس داری بزاری. توی تمام مسابقات، مخصوصا مسابقات بین المللی دوربین واید هستش.
تیم های کلاسیک، تی مهای کلاسیک هستن دیگه:)! شما اگه هلند کلاسیک رو برداری میبینی کرایوف و... عجب بازیکن هایی بودن! کلا عجب تیم ملی بوده! یا فرانسه و آرژانتین و کلا هر تیم ملی کلاسیکی حسابی غدر بوده!نقل قول:
بازیکن های کلاسیک رو هم وقتی آزاد میکنی میتونی توی لیگ و مستر لیگ و... موقع نقل و انتقالات بخریشون یا قرض بگیری. توی PESهای قبلی چون باشگاه خاصی نداشتن میشد ارزون گرفتشون، توی این نسخه امتحان نکردم.
جاش توی این تایپیک نیست!نقل قول:
باز خوبه همون رو هم میزنی:) من اصلا از اینا استفاده نمیکنم. فقط با همون کلیدهای جهت نما استفاده میکنم.نقل قول:
دوستان لطفا از زدن پست های پشت سرهم خودداری کنید!همینطوری فقط صفحات میره جلو!! و نظم تایپیک بهم میریزه. لطفا از دکمه "ویرایش" استفاده کنید.
مرسی
آره الان که wide رو انتخاب کردم به نظرم بهتره و تسلط به بازی بیشتر میشه !:46:نقل قول:
در مورد سرعت پلی هم شاید چون من سرعت رو روی +1 تنظیم کردم این طوری حس می کنم ولی خب از نظر کمتر شدن حجم فیلم ( مخصوصا برای ما دایال آپی ها ) بهتره !
:31:خب دقیقا به خاطر همون سرعت +1 هستش:38: وگرنه کاملا واضحه که با جهت آهسته تر میره.نقل قول:
نقل قول:
نه پس، رئال درپیت نیست چیه پس؟؟؟ درسته مسی نابغه س ولی چیزی از درپیت بودن رئال کم نمیشه!
خدا این رئال رو حفظ کنه که بساط خنده ما همیشه به راهه با اون مربیش که فقط بلده قیافه بگیره :31:
یک سوال حیاتی مهم داشتم ،بچه ها من کیت سرور11 رو دانلود کردم حالا باید چجوری جایگزینش بکنم؟ چون پچ1.6 رو قبلا نصب کردم و کیت سرور هم باهاش نصب شد حالا اگه کیتسرورو پاک کنم پچ هم پاک میشه...
راهی هست که کیت سرور 11 رو جایگزین کنم؟
یک سوال مهم دیگه هم داشتم، یادتونه گفتم یک بازی گرفتنم که لیگ ایرانو داره؟
میخواستم بدونم اگه بخوام پیرهن یکی از تیم های اون بازی رو عوض کنم باید چیکار کنم؟ آخه اون بازی وقتی نصب میشه کیت سرور نداره... میشه کیتسرور 11 رو روی اون بازی هم نصب کنم و بعد لباس تیم هارو باهاش عوض کنم؟
در مورد پست قبل هم خواهشا این بحث هارو اینجا راه نندازین... من خودم طرفدار رئال هستم چون زمانی که فوتبال رو شناختم واقعا بهترین تیم دنیا بود پس نباید راجع به تیمی با این همه طرفدار اینجوری حرف زد و حالا من هیچی ولی بعضیا هم هستن که ممکنه بیان اینجا و جواب های تندی بدن که باعث درگیری در این تاپیک میشه....
:10:منم دریابیدنقل قول:
کیت سرورو پاک کنی پچ پاک نمیشه اما ادیت هات پاک میشه.نقل قول:
ک سوال حیاتی مهم داشتم ،بچه ها من کیت سرور11 رو دانلود کردم حالا باید چجوری جایگزینش بکنم؟ چون پچ1.6 رو قبلا نصب کردم و کیت سرور هم باهاش نصب شد حالا اگه کیتسرورو پاک کنم پچ هم پاک میشه...
راهی هست که کیت سرور 11 رو جایگزین کنم؟
فایل pesedir و gdb پچو کپی کن یه جایی.بعدشم کیت سرور پچو حذفش کن.(بهتر یه جا نگهش داری)
بعدشم کیت سر.ر جدیتو کپی کن تو محل بازیت.و اون دو تافایل قبلیتو کپی کن تو کیت سرور جدیدت.
منظورت از اسم های درست چیه ؟! اگه اشتباه نکنم حتی بدون نصب پچ هم اسم هاشون درسته البته ممکنه چهره هاشون زیاد شبیه نباشه که اون هم میشه با face های جدید آپدیتشون کرد .نقل قول:
در مورد باز کردنشون هم باید تو قسمت Extra Content اون ها رو خرید ( اگه پولش رو نداری از نرم افزاری که چند صفحه پیش گذاشتم استفاده کن )
تو همون پست بهترین پچ ها و فایل ها رو برای ویرایش pes کذاشتم .
یکی کامل نحوه پنالتی زدن رو یاد میده ؟
من رو ps3 بازی میکنم
نقل قول:
نحوه ی پنالتی زدن :
کد:http://pes2011-tarfand.blogfa.com/cat-6.aspx
بچه ها ین سوامو جواب بدین لطفا خیلی حیاتیه:13:نقل قول:
خب پچ 1.6 خودش کیت سرور داره ! دیگه برای چی می خوای ؟! اگه دنبال GDB هستی فکر نکنم GDB با پچ 1.6 سازگار باشه .نقل قول:
سلام خیلی صفحات رو سر دیدم چیز زیادی در مورد آنلاین بازی کردن نبود؟! کسی از داخل ایران این بازی رو آنلاین بازی کرده؟!
من Konami ID رو گرفتم و وارد شدم ولی نتونستم ورژن بازی رو آپدیت کنم.
آپدیت کردن pes2011 هم باید ORGINAL SETOP داشته باشه؟
من دو ورژن پچ رسمی (برای نسخه DVD و دانلودی) رو دانلود کردم ولی هر دو ارور دادن !!!!!!!!!!
اگه راهنمایی کنین ممنون میشم.
منم Konami ID گرفتم،بعد سایت کونامی یه نرم افزار به اسم port cheker رو سیستمم نصب کرد واسه سنجش سرعت اینترنتم و در نهایت بهم اجازه بازی نداد،خودمونیش اینکه بهم گفت برو سرعتت رو زیاد کن بعد بیا !نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چه طوری باید آفساید گیری کرد؟ من توی 2010 میتونستم اما با 2011 نمیشه!
رفقا تم منچستر برای بازی کجا میشه گیر اورد؟
از اینجا : :31:نقل قول:
کد:http://pes-patchs.blogfa.com/post-93.aspx
ببین یه راهش که من می دونم اینه که درGame Plan به قسمت Strategy می ری واونجاآفسایدگیری روانتخاب می کنی؟نقل قول:
سلام
نحوه پنالتی زدن را کسی اینجا دقیق بلده ؟
من نمیدونم چی شد دیگه فراموش کردم
در اخر بازی که پنالتی میزدیم و در حین بازی فرق میکنه فکر کنم
سلام دوستان
یه سوال فنی داشتم!
سیستم من متوسطه، و 60 فریم در این بازی میده اما در بازی یکم ایراد وجود داره! مثلا زمانی که توپ از یک منطقه به منطقه دیگر برده میشه ، تصویر یکم بریده میشه ولی همون 60 تا 65 فریم رو میده! میخواستم بدونم با پچ یا کرک یا... مشکل حل میشه؟
چون بعید میدونم از سخت افزار باشه! درایور کارت گرافیک رو هم آپدیت کردم!
البته یکبار یادم هست بدون مشکل بود و روون بود! ولی الان هر کاری کردم مشکل حل نمیشه!
ممنون میشم منو راهنمایی کنید!
توی تنظیمات بازی wait for Vsync رو غیرفعال کنید.نقل قول:
ضربات پنالتی در پایان بازی:جهت بالا و پایین برای چیپ یا محکم زدن ضربه و جهت راست یا چب هم برای جهت ضربه میباشد (البته اگه جهت رو بیش از 1 سانیه نگه دارین توپ به بیرون میره) و پنالتی وسط بازی هم عکس این روش هست یعنی جهت راست و چپ برای چیپ یا محکم زدن ضربه و جهت بالا و پایین هم برای راست و یا چپ زدن شوته .موفق باشید .:5:نقل قول:
ممنون دوست عزیز!نقل قول:
ولی نمیدونم چرا نمیشه غیر فعالش کرد؟!!
کد:http://xm.webatu.com/images/da37dd3139aa.png
الان رفتم درایور کارت گرافیک رو پاک کردم و دوباره نصب کردم!
گزینه wait for Vsync رو میشد غیر فعال کرد و منم غیر فعالش کردم اما درست نشد! بعدش رفتم دوباره تیک همه گزینه ها رو گذاشتم و درست شد! عجیب بود نه!
کامپیوتره دیگه! قابل پیش بینی نیست!
دستت درد نکنه! خلاصه مشکلم حل شد!
من دیروز بعد از 6 ماه PES 11 بازی کردن تازه فهمیدم مصاف های تک به تک رو چطوری میشه با ضریب اطمینان بالا گل کرد ! :31:
اول شوت رو پر کنید و بلافاصله جهت خالی دروازه رو گرفته و همزمان RT رو نگه دارید . در واقع این نوع شوت ، شوت کنترل شده و کات دار هست . البته برای اینکه کات داخل پا بگیره باید بازیکن زمانی شوت بزنه که توپ روی پای تخصصیش هست .
یه نفر لطفا لینک دانلود تمام پچ ها و دیتا پک های رسمی که از اول تا الان توسط خود شرکت کونامی ارائه شده رو بزاره :11:
در 2011 زمانی که با R2 شوت میکنی حداکثر با 45 درصد نهایت Shot PWR اینکارو می کنه بر عکس 2010 که دقیقا 100 درصد بودنقل قول:
بهترین راه اینه که همین کاری رو که گفتی انجام بدی بدون R2
از فاصله دور هم میخواید شوت کنید اول مربع تا وسط بعدش جهت مورد نظر ( فقط جهت های اصلی رو نگه دارید ) و بعد مثلث رو نگه دارید تا آخرین لحظه
منظورت از ( بدون R2 ) چیه ؟! خب اون طوری دیگه شوت کات نمی گیره و میشه همون شوت معمولی ! نکته ی مهم این نوع شوت گرفتن RT تو آخرین لحظه هست .نقل قول:
این آخرین DLC موجو هستنقل قول:
که من یافتمش
مسیر نصب :
Installation:این مسیر دومی را خودش کشف کردم
For Windows XP copy dt0f.img in :
C:\Documents and Settings\All USers\Application Data\Konami\Pro Evolution Soccer 2011\download
win 7:c/programdata/konami/Pro Evolution Soccer 2011/download
or
C:\Users\(user pc)\AppData\Local\Temp\tmpwepes
و هیچ جا چنین مسیری گفته نشده
اگه در مسیر اولی سون کار نکرد اینجا کپی کنید
لینک دانلود :
PES dlc_7.0_dt0f
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببین توی فوتبال 2009 سرعت چرخش بازیکنا یا همون Agility بالا بود به همین خاطر بازیکنا سریع می چرخیدن اما در 2010 کمتر شد و در 2011 به حالت طبیعی رسیدنقل قول:
حالا مثلا من با یک بازیکن راست پا از سمت چپ زمین حرکت می کنم مطمئنا هنگام تک به تک شدن با دروازه باید به سمت مخالف حرکتم یعنی سمت راست شوت کنم
واسه اینکار اول سمت راست رو می گیرم ( جهت راست ) و سریعا مربع رو میزنم
اما اینکارو نمیشد در 2009 کرد چرا که همین که من جهت راستو میزنم بازیکن سریع می چرخید چون Agility کلی بازی بالا بود
حالا برو به قسمت آموزش دکمه های بازی در Start Menu
R2 + شوت = شوت کنترل شده یا همون Manuel Shot
R2 + دایره ( سانتر ) = سانتر کنترل شده ( برای تغییر منطقه زمین استفاده میشه چرا که توپو دقیق به بازیکن میده )
من همه اینارو یکی یکی امتحان کردم و بهترین حالتی که دیدم همون جهت دادن سریع و بعد شوت بود
یه نکته ای هم بگم واسه بقیه وقتی میخواید تک به تک بشید مواظب فاصلتون با دروازه بان باشید در 2011 دروازه بان مثل برق میدوه میاد طرفتون که اون موقع دیفلکت کردنش خیلی کار سختیه
بهتر هر چه سریع تصمیم گیری کنید و شوت بزنید
سلام دوستان عزیز یه راهنمایی میخواستم از شما
یه کل کل شده بین ما با یه پس باز دیگه
میخواستم شما راهنمایی کنید جلو ش چه تیمی بگیرم که راحت بتونم بازی کنم که کلا گربه سیاه تیمش باشه ( ارسنال تیمشه )
کلا با چه ترکیبی جلو ارسنال بازی کنم ؟؟؟
ببین من روش حریفت نمی دونم ولی شخصابامنچسترراحت می تونم ببرم درضمن توقسمت Strategy خط Defence Line راکم کن تاخط دفاعیت زیادی جلو نیادکه بابازیکنایی مثل آرشاوین وولکات حالش ببرهنقل قول:
مرسی دوست عزیز اما اگه میشه یکم وارد جزییات بشین
چرا منچستر؟
اون طرفم هم کلا رو دریبل. و پاسهای سریع بازیش میچرخه حالا چه تیمی خوب هست نظر خودم ریال مادرید هست چون خوب میشه باش ضد حمله زد
کلا تو بازی هایی که طرف مقابلت انسان هست نه Cpu چینش بازی کن ها مهم تر از تیم و یا حتی توانایی بازیکن هست ! اصولا تو چنین بازی هایی بیشتر باید به فکر گل نخوردن باشی تا گل زدن !:31:نقل قول:
توصیه می کنم اولا تو team style خط دفاعیت رو Deep کنی و ثانیا سه دفاع مرکزی برای تیم بچینی .