خوب چه مشکلی؟:دی
خوب چه مشکلی؟:دی
فک کنم حدود 400 بیارزه اگه سالم باشهنقل قول:
gs 9000 8gb دست دو چن ميارزه؟
احتمال زیاد اگه نمیتونی وصل شی مشکل از رام هست...نقل قول:
من با gps گلكسي اس I9000 مشكل دارم... چي كار كنم...؟!
من توی رام آمستریس ورژن 7.1 نمیتونستم یه ماهواره پیدا کنم ولی تو ورژن 7.3 این مشکل حل شد و عالی کار میکنه
گلکسی اس 8 گیگ نو چقدره؟ اصلا طرفدار داره الان؟
گالکسی اس ال الان چند شده؟
من رام گوشيمو از 2.2 به 2.3.6 ارتقا دادم ولي بازم gps كار نميكنه!
راستي اين 2.3.6 فارسي نداره اعصابم خورد شده هيچ راهي نيست كه فارسي بشه؟
2.3.6 فارسی رسمی نداره ، باید دئودکس کنی بعد فارسی ساز رو بریزی .نقل قول:
چرا رام 2.3.4 رسمی را نمیریزی ؟ فارسی داره و خیلی هم عالیه . من سه ماهه که ریختم و اصلا هم مشکلی نداره .
مرسي...نقل قول:
حالا gps رو چي كار كنم...؟
دوستان من خواستم یه گوشی بخرم بین 400 تا 550، بهم گلکسی اس رو پیشنهاد دادن. به نظرتون الان بخرم خوبه؟ با اینکه 2 سالی میشه که اومده....
اولش میخواستم یه آیپادتاچ بگیرم با گوشی ساده، منصرف شدم. نظر شما اس دارها چیه؟! به نظر شما اینو بگیرم یا آیپادتاچ یا Arc S ؟
من جای شما بودم اس 2 دست دوم می گرفتم...قیمتش تو همین مایه هاست ولی از زمین تا آسمون فرقشه !نقل قول:
داداش دست دو از کجا بگیرم؟ تهرانی؟ علاءالدین میشه رفت واسه این کارا؟
خیلی به دست دوم اطمینان ندارم...
دوستان این گوشی usb نمیخوره نه؟ منظورم فلش و اینجور چیزاست...
OTG نداره . ولی مثل اینکه رو بعضی رام های خاص این قابلیت هستشنقل قول:
یعنی چی دقیقا؟ اگه داشته باشه باید به صورت سختافزاری داشته باشه نه اینکه بشه نرمافزاری راه انداختش. شما خودت دیدی؟ میشه یه اسم رام بگی؟
بله منظور دوستمون این بود که از لحاظ رام هم باید ساپورت کنه ویک قطعه که به گوشی وصل میشه و میتونین فلش رو بهش وصل کنین مثلا اکسپریا ارک اس میدونم که میخوره ولی از اس چیزی نشنیدم
متاسفانه چیزی که بهش میخوره برای وصل فلش باید یه آداپتور جدا واسه برق داشته باشه چون گوشی نمیتونه برق مورد نیاز رو تامین کنه ...پس در کل به درد نمیخوره
قابلیتش نرم افزاریهنقل قول:
توی XDA مطالعه کنید ببینید رامی پشتیبانی میکنه یا نه
سلام...
ببخشید یکی از دوستام Galaxy SL داره.
اندروید 2.3.6 رسمی روش نصب هست. فارسی هم کامل میخونه.
از همه چیز راضی هست. حتی بازی هایی مثل 9MM ,GTA 3, Gangester Rio رو هم روی گوشیش دیدم مثل هلو اجرا میشه...
همینطور که میدونید اندروید 4 به طور رسمی برای این گوشی ارائه نشد.
ایا کاستوم رام اندروید 4 پایدار برای sl موجود هست؟ برای کاربرد روزانه جواب میده؟پیادار شده؟ یا باگ داره ..
ممنون میشم راهنمایی کنید..
نقل قول:
نه ، اندروید چهار پایدار براش وجود نداره البته اینطور که پیش میره احتمالا نسخه پایدارش عرضه بشه بدون باگ!
Sent from my GT-I9003 using Tapatalk 2
شده از اول تاپیک شروع کنید به خوندن؟
کامنتا خیلی باحاله=))
اینطوری که شما میگی به درد نمیخوره. آداپتور؟!؟ مسخرست...نقل قول:
مرسی از جوابت...
بله...صددرصد...کلی روش وقت گذاشتن تازه اینجوری شد..تازه تو همه رام ها هم نیست...تو یه سری رام های فرعی..نقل قول:
اینطوری که شما میگی به درد نمیخوره. آداپتور؟!؟ مسخرست...
مرسی از جوابت...
به نظرم همون طور که دوستمون گفتن S2 دست دوم بخرین خیلی بهتره....یا one s هم تو تک هسته ایها خوبه چون اندروید 4 داره..
one S قیمتش 900تومنه
one s دیگه با این بودجم بخرم میشه فیلم هندی.... :دینقل قول:
one s که تک هستهای نیست! احتمالا one v منظورتون نبوده؟ خودم هم بهش فکر کردم ولی فکر کنم arc s بهتر باشه واسم.نقل قول:
One V گوشی ضعیفیه و همینطور وایفایش کانکت نمیشه =))
بله..حواسم نبود...منظورم one v بود...
ولی خب دوستمون میگن اشکال داره....این گزینه هم حذف میشه..من همون s2 رو ترجیح میدم...
ال جی هم گوشی های خوبی زده ها
اینو ببینید نظرتون عوض میشه:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام. آیا با این گوشی میشه فیلم MP4HD با بیت ریت 10MBPS با پلیر خود گوشی دید یا نه؟
آره
ولی با فرمت MKV فکر کنم پلیر لازمه.
کلا یه پلیر خوب رو گوشیای اندرویدی بریزین بهتره مثل MX
گوشی خودش با بیتریت 12Mbps فیلم میگیره! 100% با 10Mbps مشکلی نخواهد داشت! فرمت هم نمیشه گفت! باید کدک مشخص باشه!نقل قول:
سلام. دوست من يه SL گرفته . ديشب ما داشتيم بهش ور ميرفتيم كه من تو بخش Gmail ايميل خودم رو وارد كردم و همه چيز درست بود. ولي وقتي خواستم ايميل خودم رو حذف كنم هر كاري كردم ه يپغام ميداد كه اول برنامه ها رو نميدونم ببند يا ايميل رو كامل خالي كن بعد بيا.
چيزي به نام sign out نبود .زده بود Remove . تو نت گشتم ولي همچين مشكلي وجود نداشت!
بااينكه اميل خودش روثبت كردم ولي باز اين عملرد واسه پاك كردن ايميل رو ايميل من انجام نميشه ولي رو ايميل خودش ميشه!
چطوري ايميل لامصب خودم رو از رو گوشيش بردارم؟؟؟
باید فکتوری ریست بشه..تنها راهش همینه...
يعني چي؟يعني واسه جايگزيني جيميل بايد ريست فكتوري كنم؟نقل قول:
حالا چطوري هست داستان؟ هنوز قسمت نشده با آندرويد كار كنم!
بله متاسفانه...چون که جیمل اول رو نمیشه پاک کرد...شما توی setting فکتوری ریست کنین(بکاپ بگیرین از اطلاعات مهم) بعد درست میشه...
تو ريست فكتوري چه چيزهايي پاك ميشه؟( مثلا كانتكت ها و برنامه ها همه پاك ميشن؟)
دقیقا همینا پاک میشه
با یک بک آپر بک آپ بگیرید
بچه ها یه لطف کنین یه کاستوم رام خفنگ با بیس ics واسه این گوشی بدین
البته الان این روشه cm-9.0.0-RC0-GalaxyS-KANG-BUILD16-signed
اگه ورژن جدید همینم دارین بدین ممون میشم...
نقل قول:
من الان دارم از سیانوژن 9 نایتلی استفاده می کنم خیلی خوبه...
آخرین ورژن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تا حالا تقریبا بدون باگ بوده و مشکل خاصی هم نداشته، ورژن های قبلی چند تا باگ داشتن ولی این ورژن توی این چند روز عالی بوده... از نظر Option ها و تنظیمات بسیار کامله و اجازه تقریبا همه کاری رو توی Settings دارید.نقل قول:
کرنلش هم اگه اشتباه نکنم با خودش هست (Icy Glitch)
سلام
من یه گوشی galaxy s plus I9001 دارم یه سایت رو دانلود کردم ریختم رو گوشیم ولی وقتی فایل html رو باز میکنم می نویسه webpage not found در صورتی که اصلا نیازی به وصل شدن به اینترنت نیست
در ضمن وقتی روی گوشی n96 ریختم بدون مشکل و مثل کامپیوتر اجرا کرد . لطفا راهنمایی کنید
با تشکر :)
سلام دوستان
گوشی galaxy s2 در بازار ایران هست؟قیمت چنده و در کل گوشیه خوبی هست؟
ممنون