نقل قول:
کسی نیست یه جوابی به ما بده؟:13:
Printable View
نقل قول:
کسی نیست یه جوابی به ما بده؟:13:
شما می خواید خروجی اپتیکال رو به ورودی Line in بزنید؟نقل قول:
بهرحال اینو به شما بگم که همه جور تبدیل ساخته شده و هست و اصلا کار غیر ممکنی نیست ولی مهم اینه که شما اینجا گیرت بیاد.باید برید و مغازه ها پرس و جو کنید و تو اینترنت سرچ کنید تا ببینید می تونید اینجا پیدا کنید یا نه.
من هم همین مشکل رو دارم و دنبال این مبدل میگردمنقل قول:
بهترین و مناسبترین آنتن واسه گیرنده های دیجیتال چیه؟
lotfan komak konid
ye sinama mikham ketfiyatesh kheili khub bashe, bluary bashe,va hamchenin wirless bashe. mamnun misham komak konid
---------- Post added at 03:48 PM ---------- Previous post was at 03:47 PM ----------
lotfan komak konid
ye sinama mikham ketfiyatesh kheili khub bashe, bluary bashe,va hamchenin wirless bashe. mamnun misham komak konid
---------- Post added at 03:48 PM ---------- Previous post was at 03:48 PM ----------
lotfan komak konid
ba KMPLAYER mitoni zamane zir neviso aghab jelo koni
کسی تجربه کار با Denay ----T STB327HD رو نداره ....70 تومان
منظورم در مورد پخش کردن ویدئو و زیرنویس ایناست ؟؟؟
شما بودجت رو مشخص کن.نقل قول:
ممنون از توجهت . بین 600 تا 700
خواهش می کنم.نقل قول:
یه زمانی محصولات فیلیپس بود تو بازار بود با قیمت های مناسب ولی الان دیگه به این راحتی ها گیر نمیاد اگر هم گیر بیاد قیمت های پرت داره.
مدل sz1000 سونی هست.مدل 414 پایونیر هم هیت که سینما بلوری محسوب میشه ولی 800 تومنی قیمت داره.
سلام
دوستان یه سوالی که واسه من مطرح هست اینه که:
مگه گیرنده های دیجیتال تمام شبکه های استانی رو نمیگیره؟اخه تو اکثر تبلیغات این دستگاه ها هیچ اسمی از شبکه های استانی نبرده و فقط نوشته 14 شبکه تلویزیونی.البته من بیشتر گیرنده دیجیتال همره(جیبی) مخصوص لپتاپ رو پیگیری میکنم.
در ضمن خوشحال میشم نظرتونو در باره گیرنده دیجیتال لپتاپی اینجا مطرح کنید.حتما یه سر بزنید.
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=558286
نه. دوست عزیز. 16 کانال بیشتر نمیگیره.نقل قول:
یعنی همه شبکه های استانی را نمیگیره ولی شبکه شما هر ساعت روز مربوط به یکی از شبکه های استانی است
مثلا صبح برای اصفهان است و ظهر برای کرمان و ... .
من این دستگاه رو دارم . در حد مارشال me844 هست . از srt فارسی پشتیبانی نمی کنه . قدرت پخش ویدیو هاش هم در حد همون مارشال و ... هست . با توجه به قیمت اش ارزش خریدن داره . من که دارم و حسابی راضی ام .نقل قول:
---------- Post added at 06:58 PM ---------- Previous post was at 06:53 PM ----------
هانی از همه بهتره . سیماران هم بد نیست .نقل قول:
سلام دوستان
خیلی فوری به کمکتون احتیاج دارم
میخوام یه سینمای خانگی بخرم
اما بین سونی و ال جی موندم میشه از هر نظر مقایسه کنید این دوتا مدل رو :
Sz1000 Sony
LH 870 LG
و اینکه یه مدل خوب معرفی کنید به جز این دوتا ؟؟؟
تلویزیون هم براویا سونی هست !
مدل sz1000 سونی انتخاب خوبیه.نیاز به مقایسه جز به جز نیست.برید از نزدیک صداش رو بشنوید خودتون متوجه میشید.نقل قول:
مدل ۴۱۴ پایونیر
نیازی نیست که آنتن خیلی قوی یا گرونی رو برای گیرنده دیجیتال تهیه کنید، من خودم با این آنتن معمولی های بشقابی دارم استفاده میکنم.نقل قول:
سلام دوستان
این مدل دنون تو بازار هست؟
Denon DHT-1513BA Home Theater System
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
---------- Post added at 07:36 PM ---------- Previous post was at 07:32 PM ----------
Denon DHT-1513BA Home Theater System
تو مشخصات این مدل اومده مدل جدیدتره 1312 هستش و 20 % از اون کوچیکتره ولی با کیفیت تر
با هر اسمارت فونی هم به راحتی کار میکنه
اگه تو بازار هست کسی قیمتش رو میدونه؟
یا اینکه کی وارد بازار میشه؟
دوستان باتجربه
برای panasonic vt30 50inch یه سیستم که 3D ساپورت کنه، بانداش وایرلس باشه و قیمت هم تا یک ملیون و دویست، چیز بدردبخوری هست؟
نه تو یازار نیست.اگر هم قرار باشه وارد بشه باید اوایل زمستون منتظرش باشی.نقل قول:
---------- Post added at 01:31 AM ---------- Previous post was at 01:29 AM ----------
با توجه به انتظارات شما فکر کنم مدل E985 سونی بهترین انتخاب باشه.نقل قول:
جالبه که برای این مدل از آمپ ساده تری نسبت به 1312 استفاده شده!نقل قول:
یکی از ساده ترین آمپلی هایی که تا الان دیدم.
این که گفتین ساده یعنی چی؟نقل قول:
کیفیتش پایینه؟
من میخوام 1312 بخرم...
:41:دست رو هر چی میزارم یکی یه انگی بهش میچسبونه:13:
نه منظورم کیفیتش نیست از این جهت گفتم که در مقایسه با آمپ 1312 که خودش آمپ ساده ای هست باز هم ساده تره مثلاً در زمینه ورودی و خروجی ها یا سوکت اتصال اسپیکرهای فرانت یا مقایسه ریموت این دو دستگاه و ...نقل قول:
در مورد کیفیت خیالتون راحت باشه به هر حال اسپیکرهای ساخت بوستون آکوستیک و آمپ دنون ترکیب خوبی به نظر می رسه برای اینکه مطمئن بشین هم باید برین تست بگیرین.
البته پژمان جان این مدل فکر کنم تو امریکا توزیع میشه.شاید آمپی که توی آسیا روی این مدل بگذارند فرق بکنه.نقل قول:
حق با شماست من هم بعید می دونم به ایران برسه. مدل قبلیش با بلندگوهای بوستون هم ایران نیومد. دقیقاً یادم نیست مدلش چی بود.نقل قول:
Denay ----T STB327HDنقل قول:
اقا منم اين دستگاه و دارم با هارد 500گيگم تمام فيلمامو با زير نويس فارسي نگا ميكنم و هيچ مشكلي ندارم
فقط كافي بعد از پخش كردن فيلمت دكمه ي sub رو از كنترل بزني به همين سادگي (البته من زير نويس رو با فايلهاي avi تست كردم و فرمت زيرنويس srtهستن)
كيفيت تصوير دناي واقعا عالي و در مقايسه با برندهاي ديگه دناي ازشون سرتره
در ضمن Denay ----T STB327HD كه من چند روز قبل يكي ديگه براي برادرم خريدم قيمتش
68000 تومن بدون كابل HDMI وبا كابل 75000 تومن كه واقعا عالي
نقل قول:
من هم گیرنده دیجیتال تلویزیون Denay مدل ----T STB327HD خریدم ، قیمت 65 تومان ولی یه مشکل اساسی که باهاش دارم اینکه برای اسکن کانالها هر سری با لای 30 دقیقه طول میکشه ، حتی برای امتحان هم کانال های قبلی رو پاک کردم و دوباره 30 دقیقه طولش داد تا همه کانالها رو پیدا کرد.
آیا برای شما هم همینطوره ؟ ممکنه نرم افزارش update نباشه؟
از 5 تا 6 دقیقه نباید بیشتر طول بکشه، اگه داخل منو تنظیماتش جایی داشت که بتونی ریست فکتوریش کنی ، یه بار امتحان کن.
نقل قول:
من وقتي براي اولين بار دستگاه رو روشن كردم ازم خواست كه به صورت اتوماتيك شبكه ها رو پيدا كنه جمعا 3 تا 4 دقيقه طول كشيد و 16 شبكه رو خودش پيدا كرد در ضمن من تا حالا اپديت هم نكردم
فكر كنم مشكل شما از انتن باشه , من قبلا با انتن بدون گيرنده ديجيتال 6 تا شبكه رو ميگرفتم بعد همين انتن رو وصل كردم به دستگاه خداييش تا حالا هيچ مشكلي ندارم
راستي شما مگه چند بار ميخاي كانالارو تنظيم كني؟؟؟؟؟؟
من فقط يه بار همون روز اول تنظيم كردم رفت پي كارش....
همون بار اولش هم کلی طول کشید تا کانال ها رو پیدا کنه ، شما هم داری میگی 3 تا 4 دقیقه باید طول بکشه، هنوز باهاش برنامه ای رو ضبط نکردم و از بقیه امکانات نرمافزاریش تست نگرفتم ، میگم اگه این دستگاه مشکل داره خوب برم پسش بدم.نقل قول:
دوستان و اساتید بزرگ خسته نباشید
من چند تا سوال دارم من قرار شده تلوزیون و سینما خانگی رو باهم بخرم انشالله حالا تو تلوزیون مارک سونی سامسونگ و الجی موندم تا برسه به مدلش حال من سوالم از اساتید اینه با شرایطی چون اتاق نه چندان بزرگ سطح پارکت و ساز گاری با تلوزیون 3دی صدا خوب باشه سالیات باقیات قدیمی نشه یا اصلا صبر کنم تا سری جدید بیاد ولی قبلش حتما یه توضیحی در رابطه با اینکه تلوزیون چه امکاناتی داشته باشه سینما خانگی که بخرم با مشکل مواجه نشم یا در آینده سینمارو خواستم عوض کنم باز همون امانات تلویون داشته باشه حدود قیمت واسه سینما 1400 راهنمایی میخواستم از همه دوستان ممنون:11:
سلام واجازه
من هم خیلی دنبال گیرندهای دیجیتال گشتم که هم گیرنده خوب باشه هم پلیرش.
3 مدل انتخاب شد. بلوسنز- های ورژن 2700 - الکومکس .
بلوسنز و الکومکس پیدانکردم و از خیر های ورژن 2700 هم گذشتم.گرون بود!!!
باتوجه به امکانات اونا.
ولی آخرش آی کلاس 9191 گرفتم به دلیل استفاده ازجدید ترین پردازنده 550 مگاهرتزی msd7818 از فروشگاه یکی از دوستام.
نه فرز میکنه نه داغ میکنه نه ریست میشه وعیب کلی پیدا نکردم.
پلیرش عالیه حتی فرمتهای FLV , WMV هم پخش میکنه.
زیر نویس srt هم ساپورت میکنه.
ولی هرچی گشتم سایتی که پشتیبانی نرم افزاری کنه پیدا نکردم و این خیلی بده.قابل توجه وارد کنندگان امده!!!!
هرکاری کردم وهرچه توی منو گشتم نتونستم تاریخ و ساعت را تنظیم کنم واین یعنی برنامه ریزی واسه ضبط برنامه رو وللش!!!
که این هم خیلی بده و اگه این دو عیب رفع نشه ضد حاله.
83000 گرفتم.
فول هم هست دو کنترل هم داره.
مشخصات سخت افزاری ونرم افزاریش هم اینه.
mstar
dvbt-hd-a1
sw ms7818-002110905
hwxgy 1002
ممنون...
اگر یه چیز درست و درمون بخوای می تونی پکیج مدل 1312 دنون رو بگیری به همراه بلوری پلیر مدل 140 پایونیر.نقل قول:
از همه لحاظ هم به نظرم مناسبه و چیزی کم نداره.
سلام ممنون که جواب دادین وای این که سیم سیم کشی یه مدل وایرلس ندارین حوصله سیم ندارم آخه عذاب
راستی تو این دو مدل کدوم بهترین فوکال dome و فوکال sib واسه خرید بلوری پلیر بعد اقدام به خرید میکنم 3دی ساپرت میکنه آهنگ فیلم خوب بهم جواب میده خصوصا بازی یا نه در کل برم همون مدل1312 که فرمایش کردین رو بردارم ممنون
راستی میگن این مدل 1312 یه خورده بانداش از مدل قبلی ضعیف تره میگن این زیاد تعریفی از مدل قبلیش نداره
سلام
از دوستان با تجربه فرم چندتا سوال دارم قبلا تشکر میکنم از دوستان
من یه hx925 46 دارم میخواستم یه سینمای خانگی بخرم ولی از بس مدلای زبادی هست گیج شدم
واسه یه محیط 25-30 متری.این مدلا رو دیدم پیشنهاد شما چیه؟
sony lz1000
sz1000w
pioneer 414
777
آقای رایان پیشنهادی ه به دوستمون تو همین صفحه دادین رو به من هم میدین من با دنون تا حالا کار نکردم
یه جایی خوندم bd های پایونیر تو ویدئو خیلی خوبن ولی تو آدیو زیاد جالب نیستن
بودجم در حد 1-1.3 هست.
راستی اگه بخوام یه ps3 بخرم چی میتونم باهاش ست کنم؟
سايت آيكلاس اعلام كرده كه گيرنده هاي ديجيتال به اين نام تقلبي هستش
واسه همين سايت پشتيباني نداره
سلام.خواهش می کنم.من صدای dome رو نشنیدم ولی صدای sib رو شنیدم و عالیه ولی اینجوری بودجتون میره بالا.فکر کنم قیمت sib الان از یک تومن بیشتره.حداقل 600 با 700 تومن هم باید پول آمپ بدید.نقل قول:
مدل 1312 از همه لحاظ کامله. نسبت به مدل 1311 تو طراحی بلندگو تغیراتی داشته.میشه گفت مدل 1311 تو موزیک صدای بهتری داشت ولی برای فیلم و افکت صداشون فرقی نمی کنه.
---------- Post added at 11:55 PM ---------- Previous post was at 11:51 PM ----------
شما هم می تونید مدل 1312 تهیه کنید.هر دستگاهی هم می تونید بهش وصل کنید چون به اندازه کافی ورودی داره.نقل قول:
بلوری پلیرهای پایونیر عالی هستند.ولی شما اگه مدلی مد نظرتون هست بفرمایید تا ببینم ارزش خرید داره یا نه.
با سلام به همه دوستان گلم
این سوال رو تو یه تاپیک جدا نوشتم اما اونجا کسی جواب نداد .... ببخشید اگه زیاد سوال میکنم :46:
من این چند وقته خیلی دارم در مورد سیستم های صوتی و تصویری تحقیق میکنم.
تا چند روز پیش تصمیم داشتم یک AV/Receiver تهیه کنم با قابلیت موزیکال بالا به همراه یک پکیج اسپیکر مناسب برای موزیک و فیلم
به این موارد بالا هزینه و دردسر کابل کشی و آپارتمان نشینی رو هم اضافه کنید.
ضمن اینکه برای یک ست سینمایی که صدای موزیک نسبتا خوبی هم داشته باشه خیلی باید هزینه کرد.
در مورد روش بالا هم آقا پژمان و آقا رایان لطف کردند و پیشنهاد های بسیار خوبی بهم دادند.و من هم اگه بخوام از این روش استفاده کنم تقریبا تصمیم خودم رو در مورد تجهیزات گرفتم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تا اینکه این soundbar ها نظرم رو برای کاربرد فیلم جلب کردند ... برای کسانی مثل من که اکثر فیلم هایی که نگاه میکنند دانلودی هست و به ندرت پیش بیاد فیلم اورجینال ببینم نظرتون چیه که به جای پکیج سینمایی یک پلیر مناسب و در صورت نیاز یک آمپ در حد نیاز به همراه یک soundbar خوب تهیه کنم. این کار هم من رو از شر سیم خلاص میکنه و هم اینکه میتونم بودجه موزیک رو جدا کنم و دستگاهی بگیرم که به معنی واقعی کلمه موزیکال باشه.
به غیر از فیلیپس چه مدل هایی رو میشه تو ایران پیدا کرد.
مدل هایی مثل 2200 یاماها تو ایران پیدا میشه.
در کل اصلا چنین کاری رو پیشنهاد میدید یا اینکه تصمیم اشتباهی است.
------- Post added at 11:55 PM ---------- Previous post was at 11:51 PM ----------
شما هم می تونید مدل 1312 تهیه کنید.هر دستگاهی هم می تونید بهش وصل کنید چون به اندازه کافی ورودی داره.
بلوری پلیرهای پایونیر عالی هستند.ولی شما اگه مدلی مد نظرتون هست بفرمایید تا ببینم ارزش خرید داره یا نه.[/QUOTE]
ممنون از جوابتون
شرمنده من یکم تو این موضوع ناواردم دنون اصلش ساخت کجا هست ؟
دوم اینکه اگه بخوام خودم یه چیزی سرهم کنم برای مثال آمپ پایونر 821 + اسپیکر جامو 428 + یه پلیر
شما چی پیشنهاد میدین ؟ بهترین گزینه ها با توجه به بودجه من چیه ؟
بازم ممنون
سلام.نقل قول:
در مورد sounsbar نکته ای رو عرض کنم که این مدل سیستم ها به شرایط آکوستیک اتاق خیلی حساس هستند.شما باید حتما یک اتاق مستطیل شکل داشته باشید با فضای بسته تا سیستم اون صدای مناسب را برای شما ایجاد کنه.همینطور این نکته رو هم عرض کنم که این سیستم ها به سورس اورجینال بیشتر نیاز دارند تا سیستم های معمولی.
یاماها اکثر مدل هاش تو ایران هست.باید برید نمایندگی و پرس و جو کنید.[COLOR="Silver"]
---------- Post added at 04:04 PM ---------- Previous post was at 03:59 PM ----------
خواهش می کنم.ساخت ژاپن البته الان مثل بقیه محصولات مونتاژ چین.نقل قول:
ممنون از جوابتون
شرمنده من یکم تو این موضوع ناواردم دنون اصلش ساخت کجا هست ؟
دوم اینکه اگه بخوام خودم یه چیزی سرهم کنم برای مثال آمپ پایونر 821 + اسپیکر جامو 428 + یه پلیر
شما چی پیشنهاد میدین ؟ بهترین گزینه ها با توجه به بودجه من چیه ؟
بازم ممنون
شما این ستی رو هم که فرمودید می تونید تهیه کنید ولی هزینتون میره بالا.هزینه ساب رو هم باید به مجموعتون اضافه کنید.با توجه به افزایش قیمت ها باید ۲ میلیونی هزینه کنید.اگر از نظر هزینه مشکلی ندارید سیستم خوبی میشه.
من هم مدل سیب رو تست کردم فروشگاه آکوستیک صدای خوبی داره. بر خلاف تصور اولیه ام حتی تو موزیک هم اصلاً کم نمی یاره.نقل قول:
از لحاظ مشخصات کاتالوگی مدل سیب از dome بالاتره.
ضعف باندای 1312 نسبت به 1311 استفاده کردن از بلندگو های فول رنج نسبت به مدل 2way هست که به نظر من یه پسرفت محسوب می شه. ولی همچنان دستگاه خوبیه