بچه ها واقعا ادبيات رو خوب ميزنين :46: كتاب خاصي خوندين يا همين كتاب درسي كافيه ؟
Printable View
بچه ها واقعا ادبيات رو خوب ميزنين :46: كتاب خاصي خوندين يا همين كتاب درسي كافيه ؟
من الان دارم منفجر میشم باورتون میشه تا الان هرچی شک داشتم و نزدم درست بود !
ولی فکر می کنم نباید ناامید بشیم . احتمالا شما ها هم مثل من خیلی از درسارو تموم نکردین یا به جمع بندی نرسیدین مثلا من ادبیات اصلا غلط نداشتم سوالایی که نزدم یا زبان فارسی بود که هنوز نخوندم یا لغت و املا که جمع بندی نکردم یکی دوتا سوالو به خاطر این که یه لغت رو بلد نبودم نزدم . یا دینی سوم خیلی درساشو نخوندم . فیزیک سوم فقط دوتا فصل خوندم . الان به مزخرف بودن برنامه قلمچی پی بردم ! ولی یه تجربه به دست آوردم اونم اینه که وقتمو تو زبان هدر دادم تا قبل از زبان یه ربع وقت اضافه واسه مرور داشتم که می خواستم ادبیات بزنم ولی سر زبان همشو از دست دادم .
ریاضیم این تحلیلی بد جور آدمو می چزونه چون درسو بلد هستی و لی فرمول یادت میره نمی تونی بزنی ! ضمننا گسسته هم عقبیم . راستی ما گسسته همنهشتی هستیم خیلی عقبیم نه ؟ اگه خودم رمزینه بخونم از پسش بر میام ؟
اینا رو گفتم که بدونیم همه عقبیم و همه خراب کردیم .
بـــــــــــــــــــــی خــــــــــــــــــــیـــ ــــــــــــــــــا لّّّّّّّّّ
سلام درصدهای منم ایناست
توجه داشته باشید فقط پایه خونده بودم
ادبیات:52
عربی:44
معارف:34
زبان:42
ریاضی:54
فیزیک:40
شیمی:51
اولا : خواهش میکنم نظرتون رو بگید.....
دوما: من زبان رو 80 و عربی رو 50 تو قلمچی میزدم عربی های سنجش رو هم که میزدم همه درصدام رو 60 بود شما میدونید چرا ایندفعه اینجوری شد؟ من نخونده بودم یا براای شما هم سخت بود؟
سوما : در پاسخ به سوال دوستمون:مگه 107 گزینه ی 1 نمیشه؟(6و-2 جواب بود که با 6 معادله ریشه نداره.)
چهارما :میخوام درصد میانگین بگیرم نمیدونم چی کار باید بکنم. میشه یکی یکی ضرایب رو دقیقا توضیح بدید.
ممنون
ببخشید پر حرفی کردم.:46::46::46:
آن گاه که تقدیر نیست وازتدبیر کاری ساخته نیست، خواستن اگر با تمام وجود، با بسیج همه ی اندامها و نیروهای روح و با قدرتی که
در صمیمیت است تجلی کند. اگر همه ی هستیمان را یک خواستن کنیم. یک خواستن مطلق شویم و اگر با هجوم و حمله های صادقانه و سرشاراز امید و یقین بخواهیم، پاسخ خویش را خواهیم. "علی شریعتی"
باور داشته باش امید به آرزویت می رساند...
نقل قول:
چهارما :میخوام درصد میانگین بگیرم نمیدونم چی کار باید بکنم. میشه یکی یکی ضرایب رو دقیقا توضیح بدید.
من باب این نکته توضیح بدم
دوست عزیز برای درصد گرفتن
تعداد تست درستارو ضرب در 3 کن منهای تعداد غلط ها کن بعدش عددی رو که بدست آوردی تقسیم بر تعداد سوالای در 3 ضرب شده بکن مثلا
ریاضی 40 تا درست زدی 4 تا غلط بقیه هم نزده اینطوری میشه :
40*3 - 4 = 116
حالا
116 /55*3
که میشه 70 درصد تقریبا
فکر کنم منظور ایشون میانگین گرفتن درصد کل دروس با احتساب ضرایب بود.نقل قول:
من دقیقا ضرایب یادم نیست...
آقا یه سوال پست منو کامل خوندی؟نقل قول:
من اگه بلد نبودم درصد بگیرم که الان درصدامو ننوشته بودم که!
من درصد میانگین میخوام
میخوام آزمون به آزمون درصد میانگینمو بکشم بالا
حالا اگه اطلاع دارید لطفا ضریبا و شیوه ی درصد میانگین گرفتنو بگید
مرسی
خب اشکال نداره عوضش 4نفر که بلد نبودن یاد گرفتن
آمار که خوندی میانگین وزنی هم بلدی دیگه
ضرایب ریاضی =12
فیزیک = 9
شیمی = 6
ادبیات =4
دینی =3
عربی =2
انگلیسی =2
اختصاصی هارو هم جدا حساب کن مثلا ریاضی شدی 60 فیزیک 50 شیمی هم 40
60*12 + 50*9 + 40*6
این عدد تقسیم بر
12+9+6
که میشه
52 درصد میانگین اختصاصی ها
سلام
اینم کارنامه قلم چی
:
کد:http://img.----------.com/images/8tnttn0id30sfvp0cr04.gif
درضمن سنجشم دادم ولی فکر کنم خیلی راحت بود تقریبا!!
هنوز تصحیح نکردم
در ضمن صبحونه نخورده بودم و نیم ساعت زودتر بلندشدم!!! ولی بازم یه دور کل سوالا رو خوندم
قلم چی رو هم دیروز عصر دادم وهنوزم کیفورم!!
با اینکه هفته قبل 3 روزش رو هیچی نخونده بودم کتابا هنوز تموم نشده بود (به خصوص عمومیا که زبان رو فقط یه درس و دینی رو هم فقط سه درس خونده بودم!
---------- Post added at 07:33 PM ---------- Previous post was at 07:32 PM ----------
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سوال 107 جوابش گزینه 1 میشه
راستی فکر می کنم سوال 137 غلط باشه یعنی به جای tan باید arctan باشه .
اگه همه ی این سوال غلطا رو حذف کنن فکر کنم من نفر اول بشم !!!!!!!
درصدهاتون در کل خوبه با این که پایه خونده بودید.نقل قول:
در مورد عربی من از اولین سنجش تا حالا همه عربی ها رو بالای 60 زدم اما این آزمون 55 زدم ، از اول سال چون سنجش متن نمیداد منم کار نکردم ، این آزمون لامسب ورداشت یه متن داد با شکّل سخت منم گند زدم ولی در کل عربیش سخت تر بود.
در مورد زبان هم ، زبان قلم چی سخت هست ولی استاندارده ولی سنجش بعضی از سوال هاش یه جورایی غیراستاندارده نه این که اشتباه باشه ها ، زبان قلم چی رو خوب بخونی 100 راحت میزنی ولی سنجش به نظر من از 70 تا 100 درصد شانسیه...
اینم درصدهای درخشان من:41::41::
ادبیات:30 (دوم و پیش هیچی نخوندم)
عربی:55
دینی:21(دوم و سوم هیچی نخوندم)
زبان:78
ریاضی:53
فیزیک:73
شیمی:...(خراب)
ولی واقعا فیزیکش رو اگر دقت زیاد آدم بکنه راحت میشد بالای 80 زد ... حیف.....
نمی دونم این اشتباهات ریزو چجوری درست کنم ...
سلام دوستان
سوال 203 غلط جواب داده شده؟
این سوال 208 مربوط به کدوم قسمت کتابه ؟ پارسالم شبیهش تو کنکور خارج کشور امده بود
سوال 203 گزینه اول درسته اگه آرایش رو ادامه بده میشه - چهار اس دو - سه دی یک
سوال 208 تا حالا تو هیچ کتابی نیومده بود ولی 88 تو کنکور ریاض اومد راه حلش به نقل از مبتکران :
اگر ساختار یک یون چند اتمی را به ما داده باشند و هدف تعیین بار آن باشد به ترتیب زبر عمل می کنیم
1- با توجه به قاعده هشتایی الکترون های نا پیوندی اطراف هر اتم را مشخص می کنیم
2- به کمک فرمول زیر بار یون را حساب می کنیم
مجموع تعداد الکترون های - مجموع عددها ی یکان شماره گروع اتم ها = بار یون چند اتمی
لایه ظرفیت اتم ها در ساختار لویس
توجه : در شمارش تعداد الکترون های لایه ظرفیت اتم ها هر پیوند را به عنوان دو الکترون در نظر می گیریم
سلام به برو بچ کنکوری گل!!
ایشا الله همگی موفق باشید. و زودی وارد دانشگاه مورد نظرتون بشید
دانشگاه خیلی حاله! مخصوصا اگه اهل حال باشی!
برای سلامتی دانشگاه آزادی هاش صلوات بلند بفرست!
گفتم که روحیه بگیرید!
بای
سلام
منم سنجش رفتم.
سوالات عربی خیلی عجیب بود !!!!!!!! من توی گزینه 2 و کانون همواره بالای 60 % بودم ولی این دفعه 39 % شد !!!!!!!!
این هم درصدهای من :
ادبیات : 80 %
عربی : 39 %
دینی : 69 %
زبان : 36 % (متن ها رو خراب کردم)
ریاضی : 46 %
فیزیک : 66 %
شیمی : 60 %
حالا به نظر شما با این درصدها در منطقه 3 رتبه ی زیر 600 بدست می آورم ؟
ممنون
آقا کسی کتاب آرایه خوب نمیشناسه
سلام به همه دوستان گلم:40:
سال نو با تاخیر به همه دوستان تبریک میگم!
من نه میتونم خوب حرف بزنم نه خوب بنویسم پس بهتره حاشیه نرم:31: انشاءالله سال جدید به هرچی که به صلاحتون برسید همین :40: خوب برم سر اصل مطلب واقعیتش حالم اصلا خوب نیست نمیدونم چرا شاید بخاطر اینکه به برنامم نرسیدم و هیچی تموم نکردم شاید الان همه فکر میکنید من تو این چند ماهی که نبودم کلی خر خونی کردم و خلاصه همه کتابارو جمع کردم ولی شماها که خبر ندارید تو این چند ماهی که نبودم حدااکثر 40 ساعت درس خوندم:41: عید کلا تو سفر بودم و بجز املا هیچی نخوندم(اونم بخاطر دکتر سبطی خوندم!) از این هفته دارم دوباره شروع میکنم و میخوام تا کنکور حداقل جاهای مهم خوب بخونم به نظر شما میشه از الان به مهندسی ها تو شهرستانا فکر کرد ؟
دیروز هم آزمون سنجش شرکت کردم اصلا رضایت کننده نبود شاید هم به خاطر اینکه هیچ آزمونی ندادم نتونستم به سوالات خوب جواب بدم به هر حال اولین آزمونی که تو این 2 سال دادم
امیدوارم همگی سال بعد از اینترنت دانشگاه اینجا جمع بشیم:10: (راستی فکر کنم ترم یکیا نمیتونن از pc استفاده کنن درسته؟!:31:)
سلام مجدد خدمت دوستان
یه عزیزی زحمت بکشه جواب سوال من رو بده در رابطه با کتاب
یه سوال این مجموعه تست هایی که سایت سنجش ارائه کرده چطوره ؟کسی گرفته؟
دوست عزیز m.a_93526کد:http://www6.sanjesh.org/Sarasari/1388/881107_01.php
این امتحانی که گفتید در سنجش برگزار میشه و شما و دوستان شرکت کردید این ادرسش رو مرحمت بفرمایید(اینترنتی)
سایت گزینه دو هم تعطیله
---------- Post added at 02:15 PM ---------- Previous post was at 02:11 PM ----------
منم با اینکه زمان زیادیه که دارم میخونم اما درس ها رو جمع نکردم اما نگرانی هم ندارم نه بخاطر اینکه فقط خوندمنقل قول:
میشه گفت مقداریش به خاطر اعتماد به نفسه
شما سعی کن ابتدا روی درس های ادبیات و دینی و انگلیسی کار کنی
بعد بری رو درس های تخصصی که میدونی نمره دار تره بلاخره اینهمه درس خوندی میدونی کدوم بخش ها کدوم کتاب مهمتره
بعدا من هنوز امتحانات تستی ندادم چرا؟
چون اولا وقتم رو گذاشتم برای خوندن تکمیل که شدم خرداد فقط تست میزنم 30 روز کم کمش 7 ساعت در روز هم بخونم میشه 210 ساعت تست که خودش کلیه بخصوص اگر خوب هم قبلش خونده بوده باشی کم نمیاری و رضایت بخش تره
دوست عزیز جوابت تو تاپیک کتاب دادم :46:نقل قول:
آقا کسی کتاب آرایه خوب نمیشناسه
داش محسن منم همین فکر میکردم که تا عید تموم میکنم بعد عید فقط تست فقط مواظب باش اشتباه منو تکرار نکنی مخصوصا تو خرداد که ارزشش خیلی بالاست:46:
کسی نظری داره دراین مورد ؟
نقل قول:
این امتحانی که گفتید در سنجش برگزار میشه و شما و دوستان شرکت کردید این ادرسش رو مرحمت بفرمایید(اینترنتی)
کد:www.sanjeshserv.com
سلام. خسته نباشیییییییییی :31: به نظر من فقط 2 تا درس رو بخون فیزیک و عربی . اگه این دو تارو بالا بزنی بعدش بقیه درصدهات بین 10% تا 15 % باشه میتونی یه کم امیدوار باشی . ولی اون دو تارو باید بالا بزنی هاااااا
ایشالا سال بعد :دی
دوست عزیز نمیخوام نا امیدت کنم ولی احتمال قبولیت خیلی کمه..
ما ها که حداقل از یک سال پیش داریم میخونیم هنوز معلوم نیست کجا و چه رشته ای دربیایم! البته اگه دربیایم:دی
اما تلاشتو بکن ... حد اقل اینه که کار سال بعدتو آسون کردی..
اما برای آزاد هیچ وقت دیر نیست!
همین الان شروع کنی بهترین رشته آزاد در میای..
اما تلاشتو بکن ما هم دعا میکنیم شاید سراسری قبول شدی:دی
فقط یه چیزو فراموش نکن...
با برنامه درس بخوانید...پیشرفت کنید:دی کانون فرهنگی آموزش
ممنون/:5:
بچه ها خواستيم همين طوري بزنيم تو خط كنكور 89 (دانشجوي 88 هستم)
الان ميشه شروع كرد؟
چيكار كنم ؟
نقل قول:
بچه ها خواستيم همين طوري بزنيم تو خط كنكور 89 (دانشجوي 88 هستم)
الان ميشه شروع كرد؟
چيكار كنم ؟
یعنی دقیقا میخواین چیکار کنین؟ میخواین دوباره کنکور بدین که ببینین اگه بهتره برین؟ ثبت نام کردین؟
یا در مورد چطور خوندن دارین میپرسین؟
شايد منظورتون شهرستان خوب اونوقت كارتون راحت تره ولي به نظرم اصلا رشته مخابراتشو نرو تو اسلامشر 2 بار تكميل ظرفيت زد برق ازاد هيچ كس نرفت!:20:
منم دو ماه مونده بود به کنکور تازه یادم آمد که باید درس بخونم. آخرم رفتم دانشگاه ازاد رشته برق قدرت.ولی شما باید برنامه ریزی داشته باشی/ اگر برنامه نداشته باشه هیچجا قبول نمیشه.برات آرزوی موفقیت می کنم.
اگه هدفت دانشگاه دولتی هست به نظرم از العان باید برای سال بعد شروع کنی اما ازاد از العان شروع کنی به موقع هست.
البته دانشگاه دولتی رو غزل بزن شاید قبول بشی
ممنون بابت لینکی که دادیدنقل قول:
یه سوالی داشتم اگر مقدوره جواب بدید
من الان برای ثبت نام باید تا زمان گفته شده 7/2/89 صبر کنم بعد کارت ازمون رو خریداری کنم؟
یا نه الان تو این ادرس برای خرید کارت نوشته شده سوالم اینه که من باید این رو بخرم؟
کد:http://92.242.195.25/payonlinesrv/creditcardlist.aspx?task=dt&cd=2
کدومش رو باید ثبت نام کنم؟و کی؟
سلام ..نه از الان تا اون موقع وقت داری ثبت نام کنی ..هر چه زودتر بهترنقل قول:
یکی خرداد مونده وباید خرداد رو ثبت نام کنی
دوست من ! امیدت رو از دست نده ! ولی دانشگاه دولتی قبولی بسیار سخت است و نیاز به برنامه ریزی زیاد ! وقت زیاد داره ! نمیشه با 2-3 ماخ دولتی قبول شد اونو برق که سرامد رشته هاشه !
ضمنا برق یه رشته فوقالعاده سخته ! اگر واقعا نمیتونی و پشتکارشو نداری اصلا انتخاب نکن چه ازاد چه دولتی !
چون باید به اندازه 3 برابر دبیرستان واسه برق در دوران دانشجوییت بخونی !
من خودم دانشجویی برق بودم !
در کل موفق باشید . . . . . . . .
من تجربش رو داشتم اگه تو این دوماه دروش ضروری رو خوب بخونی(که 2یا 3 تا کتاب میشه) و بقیه رو روزنامه وار یه دوره کنی .
آزاد حتما قبولی ولی دولتی هرگز.:2:
یعنی من الان باید ثبت نام کنم برای مرحله 3 جامع؟نقل قول:
یعنی تا 7/2/89 فرصت ثبت نام هست درسته؟
بله شما فقط مرحله سوم رو باید ثبت نام کنید.نقل قول:
در مورد کارت ثبت نام هم می توانی از اداره پست شهرتون تهیه کنی.
:46:
آره ثبت نام كردمنقل قول:
ميخواستم دوباره امتحان بدم شايد ايندفعه يكم رتبه خوبتر نصيبمون بشه
آره ديگه الان ديگه كتمر از 3 ماه مونده واسه كنكور
اين موقع ها چيكار كنيم بهتره؟(اقلا براي من)
با در نظر گرفتن اينكه سال قبل هم خونده بودم برا كنكور
سلام نتیجه های سنجش کی میاد؟
امروز درصدها میاد شنبه کاملش میادنقل قول:
ببخشید این سوالو اینجا میپرسم...
توی این روز های باقی مونده میشه توی کنکور ریاضی رتبه ی 4000 منطقه 2 آورد؟
البته صفره صفر نیستش کسی که میخواد این رتبه رو بیاره...
اگه سال های پیش معدل بالای 18 داشته به نظرم میتونه!
اما سخته....
خیلی:دی
ممنون/:5: