اوه اوه.من که میگم اون شهر رو بیخیال شید.چون دهنتون سرویس میشه.الان هم که خرجی براش نکردید.برید یه جای دیگه دوباره شهر بزنید.وگرنه هر روز پاس اوت میشید.نقل قول:
Printable View
اوه اوه.من که میگم اون شهر رو بیخیال شید.چون دهنتون سرویس میشه.الان هم که خرجی براش نکردید.برید یه جای دیگه دوباره شهر بزنید.وگرنه هر روز پاس اوت میشید.نقل قول:
:31:
تهه خندس با شهره یه قدم فاصله داره
آخه چه فکری کردید اونجا شهر رو ساختید؟
سازندش بیاد توضیح بده ببینم.شاید ما اشتباه میکنیم.حتما یه نکته ای داشته!!!
علیرضا خودت یدونه بساز.
نقل قول:
امضای من رو بخونید !
نترسید برادران من..
بذارید اونا از شما بترسن!!!!!
بابا یه جور میگی حالا انگاز شهره چی داره!نقل قول:
اونم تازه تاسیسه نترسید بیاید
من که اصلا نیستم.نقل قول:
برای خودتون میگم.
هادی بابا اونا نوبن بیاید میفهمید هیچی نیستن تازه میتونیم باهاشون الینس یا nap بشیم اگه بعدا مشکل وجود داشتنقل قول:
تازه تاسیسه فقط یه لیست بلند بالا درخواست اینویت دادن بهش
الان یه 10 نفری داره که لولشون 11 هست
بانک و هتل 2
جنرال استور
تیلور 2
چیزی نیست که :31:
برو بچ من به اندازه ی کافی پول دارم.
بسازم یدونه؟
می گم یه فکر توپ.
از الان می ریم تو کار دیپلماسی.
بهشون یه میل بلند بالا می زنم میگم یا حرفه ای های ایرانیم. می خوایم کنار شهر شما بسازیم و توپش کنیم تا با هم جلو بریم . این منطقه رو بگیریم.
چطوره؟
منم میخواستم از اونا استفاده کنمنقل قول:
بهشون یه میل بلند بالا می زنم میگم یا حرفه ای های ایرانیم. می خوایم کنار شهر شما بسازیم و توپش کنیم تا با هم جلو بریم . این منطقه رو بگیریم.
الان ما هتل نداریم در نتیجه میتونیم با 10$ که پولی نیستش از هتل اونا استفاده کنیم + تیلور دارن و جنس هامون رو اونجا بفروشیم + ما به زودی با 7 ساختمون ساز پیشرفت شایانی میکنیم و میتونیم از اونا استفاده کنیم ...
خیلی دوست داری شهر دار بشی میتونی اینوایتر ما باشی : دینقل قول:
بسازم یدونه؟
طبق خبر هایی که به دستم رسیده تا چند روز دیگه ورژن جدید میاد ! ( یعنی بد بختی )
برای همین من دارم با تمام قوا روی resistant کار میکنم تا هرچی دوئلر داریم بریزیم داخل شهر و نزاریم که کسی بهمون تجاوز کنه : دی ( هرچند که اسم شهر پرونست : دی )
قربون اون نظر های گلت : دینقل قول:
علیرضا خودت یدونه بساز.
این ادمینش اسکلهنقل قول:
اینقدر تابلو نباش ریپورت میدن به ادمین چک میکنه وقتی کاراکتر لباس نداره خیلی تابلوئه خودت جوین شهر شو و اونا رو بفرست بیرون و باهاشون کار کن بعد اینوایتشون کن پولو بریز بعد دوباره بندازشون بیرون.
من که تاحالا کسی رو ندیدم بن شده باشه !! : دی
ما الان جزو 20 شهر برتر هستیم
به زودی هم به 10 شهر برتر خواهیم رسید
شما ها که محافظان شهر هستین انقدر میترسین ... دیگه وای به حال شهر : دی
اونا فوقش شاید بتونن مارو اذیت کنن ... ولی ما هم میتونیم بلایی به سرشون بیاریم که پشیمون بشن
در هر صورت اگه ببینن ما پیشرفتمون قابل توجه هست و داریم خوب کار میکنیم ، با ورژن جدید که امکان دوست و دشمن شدن هستش میتونیم باهاشون دوست بشیم و کل ورلد رو بگیریم
موفق باشید
محمد
سلام:11:
من یه مدتی هستش که اینو بازی میکنم ولی همش پیش این خارجی ها بودم از این شهر به اون شهر میرفتم :31:
اگه ممکنه منم تو جمعتون راه بدین :20: من تو world 6 هستم اگه شهر دارین لطفا من رو اینوایت کنید .
مرسی :40:
من با چند نفر خارجی صحبت کردم قرار شد لولشون رفت بالا درخواست اینوایت بدن تو هم یه میل بزن به شهر خفنه و به عنوان دیپلمات Cyrus باهاشون طرح رفاقت بریزنقل قول:
اين يوزره كه اصلا جزو شهر نيست. چطوري مي خواد ما دعوت كنه؟نقل قول:
انشاا.. تا شب جا برای 5 نفر باز میشه ، پنج نفر بعدی این افراد هستند
MNAGHASH
reza-x2
smbb
M-Pro
king crimson
این برای راحتی کار ما هستشنقل قول:
اين يوزره كه اصلا جزو شهر نيست. چطوري مي خواد ما دعوت كنه؟
الان فاندر 05chips هست و در حال حاظر براش کلی تلگرام اومده و وقتی من میخوام شمارو دعوت کنم باید میون هزار تا تلگرام بچرخم تا یوزر های ایرانی رو دعوت کنم
ولی الان اگه به M-Pro تلگرام بدین ، کارمون خیلی راحت تر میشه ... :20:
لطفا به جای اینکه انقدر ایراد بگیرین یکم فکر کنین بعد ایراد بگیرین .
هر کاری هم داشتین توی شهر بقلی انجام بدین ( : دی ) ، تا همه دور هم جمع بشیم بعد تیم رو به گروه تقسیم میکنیم و شروع به ساخت و ساز میکنیم ...
شهر برنامه ریزی شد .
M-Pro ( Founder )
Max-Payne ( Construction Administrator )
King Crimson ( Diplomat )
ir-dgm ( Inviter & Tax Collector )
???? ( Forum Moderator )
Cyrus
چي شد صاحب پيدا نكرد؟:31:نقل قول:
من خودم تو ورد 6 عاشق این شهر گوگولی های بقلی ام که دارن خوب پیشرفت می کنن چون دیگه لازم نیست جون بکنم 30 مین وقت بذارم برم تا شهر های بزرگ با فاصله ی زیادنقل قول:
منم میخواستم از اونا استفاده کنم
الان ما هتل نداریم در نتیجه میتونیم با 10$ که پولی نیستش از هتل اونا استفاده کنیم + تیلور دارن و جنس هامون رو اونجا بفروشیم + ما به زودی با 7 ساختمون ساز پیشرفت شایانی میکنیم و میتونیم از اونا استفاده کنیم ...
مطمئن باش اونا هم همین احساس رو دارن نسبت به ما در اینده.
شما دعوت کن اینوایتری پیش کن : دینقل قول:
خیلی دوست داری شهر دار بشی میتونی اینوایتر ما باشی : دی
طبق خبر هایی که به دستم رسیده تا چند روز دیگه ورژن جدید میاد ! ( یعنی بد بختی )
برای همین من دارم با تمام قوا روی resistant کار میکنم تا هرچی دوئلر داریم بریزیم داخل شهر و نزاریم که کسی بهمون تجاوز کنه : دی ( هرچند که اسم شهر پرونست : دی )
من شروع کردم با اینا رابطه زدن. سریع تر من رو اینویت کن که ضایع نشم پیش اینا.
ورژنی که امروز اضافه شد فورت جزوش نمی شه. احتمالا کارش گیر داشته باشه اون اپدیت. فعلا نگرانش نباش
شروع کردم. اینوایت کن که ضایع نشم.نقل قول:
من با چند نفر خارجی صحبت کردم قرار شد لولشون رفت بالا درخواست اینوایت بدن تو هم یه میل بزن به شهر خفنه و به عنوان دیپلمات cyrus باهاشون طرح رفاقت بریز
سریع شروع کنید به بالا بردن ساختمون ها تا دوئل ها شروع نشده رومون حساب باز کنن
فرمانده کل قوا رو هم بذار برای من :31::27:نقل قول:
شهر برنامه ریزی شد .
M-pro ( founder )
max-payne ( construction administrator )
king crimson ( diplomat )
ir-dgm ( inviter & tax collector )
???? ( forum moderator )
cyrus
خوااهش میشهنقل قول:
max-payne ( construction administrator )
قابلی نداشت :دی
حال مکس چطوره؟ بهش سلام برسون
یک حمالی شده که نگو و نپرس :27:نقل قول:
ما هم با اونا دوئل میکنیم و حد اقل اگه 7 نفری بریزیم سر یکیشون دونه دونه تا 2 روز مرخصی میفرستیمشون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
من خودم تو ورد 6 عاشق این شهر گوگولی های بقلی ام که دارن خوب پیشرفت می کنن چون دیگه لازم نیست جون بکنم 30 مین وقت بذارم برم تا شهر های بزرگ با فاصله ی زیاد
مطمئن باش اونا هم همین احساس رو دارن نسبت به ما در اینده.
دیپلمات این پسره حامد هستش !! تو چرا پی ام دادی ؟!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
شما دعوت کن اینوایتری پیش کن : دی
من شروع کردم با اینا رابطه زدن. سریع تر من رو اینویت کن که ضایع نشم پیش اینا.
ورژنی که امروز اضافه شد فورت جزوش نمی شه. احتمالا کارش گیر داشته باشه اون اپدیت. فعلا نگرانش نباش
نقل قول:
فرمانده کل قوا رو هم بذار برای من
شما فرمانده ای کل نیرو های مسلح هستید !! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حاج آقا ، هر موقع صلاح دیدی دستور جهاد رو صادر کن بریم پوست کلشونو بکنیم !! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هيچكدومتون ورلد 8 نيست؟ :20:
نه خوبه حالا که داره باشون دیپلماسی میکنه بزار کارشو بکنهنقل قول:
خوب,کسی نظری در رابطه با تغییر اسم نداره؟ کلا با اسم cyrus حال نمیکنم مثل این میمونه یارو برداشته اسم خودشو گذاشتع رو شهرش یا اسم باباشو :دی
خوب نظری نیست؟
من خودم شخصا این اسم هارو دوست دارم
Crack
Pack این تو ورلد 25 تریبالرنک 12 :دی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من همون اول گفتم cyrus خوب نیست.
بهتره یک اسمی بزارم تا بفهمند ایرانی ها را نباید دست کم بگیرند.
نظرت چیه؟؟نقل قول:
PersianGulf
Iran
Iranian
اینم خشن:
Killers :D
خارجی ها از نام ایران بدشون میاد آرش جان
به نظر من Cyrus بهترینه
تو world 6 کسی نیستش منو اینوایت کنه :37:
الان این Cyrus خارجیه ؟!!نقل قول:
بهتره یک اسمی بزارم تا بفهمند ایرانی ها را نباید دست کم بگیرند.
بزار انرژي هسته اي اصلا دسته كمتون نمي گيرن!
===========
باغ پولا خوبه؟
ُSteel Garden
باحاله فقط عکس مرتبط داری؟نقل قول:
باغ پولاد يا انرژي هسته اي؟
عكس ندارم ولي ميتوني پرچم ايران رو بكشي بعد به جاي آرم ا... عكس شمشيري هفت تيري چيزي بزاري.
Steel gardenنقل قول:
Pack
crack
کدوم باحال تره؟
Steel garden
Cyrus ............
اینم عکس:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست اینقدر معطل نکنید سریع بریم شهر را درست و حسابی راه بندازیم
بیخیال مثلا میخوایم عضو خارجی بیاریما!نقل قول:
Voting
Cyrus=+1
Pack=+0
Crack=+2
Steel Garden=+1
سریع یه فروم جنگ بزن حال کنیم :27:نقل قول:
شما فرمانده ای کل نیرو های مسلح هستید !!
یه سری احکام آماده می کنم به همین زودی :27:نقل قول:
حاج آقا ، هر موقع صلاح دیدی دستور جهاد رو صادر کن بریم پوست کلشونو بکنیم !!
از جمله واریز یک پنجم در آمد به عنوان خمس به شهر :31:
اگر از دوئل پول بدست اومده باشه جزو حکم خمس به حساب نمیاد :31:
اگر برای جهاز دخترتون یا عروسی پسرتون یا تهیه ی لباس و اسلحه نگه داشته باشید به حساب نمی آد.
اما کلا در هر صورت واریز پول به شهر به عنوان هدیه و صدقه بی نهایت حسنه داره :27:
نذر من هم می تونید بکنید :31:
طرف بهم خندید می گه بذار شهرتون بزرگتر بشه و خودت هم توش عضو بشی بعد بیا صحبت کن :31: خوب راست می گه دیگه بنده خدا :31:نقل قول:
نه خوبه حالا که داره باشون دیپلماسی میکنه بزار کارشو بکنه
===========
بیخیال اسم زیاد مهم نیس
وقتی شهر گنده شد فکرش رو می کنیم. فعلا یه چیزی بذار که هیچ ربطی به ایران نداشته باشه. چون خارجی هم می خوایم بیاریم و باید بیاریم.
اسم های انتخابی من:
Crack
Mogadisho (مربوط می شه به فیلم معروف سقوط شاهین سیاه :31: خیلی معروفه. داستان این شهره که سرباز های آمریکایی میرن توش عملیات کنن عینه خر تو گل گیر می کنن :31:)
City :27:
دو تا ممبر لول 11 یه ادونچر و یه پور pure builder درخواست اینوایت دادن اینوایت کردم به زودی جوین میشن ghost dog پول داری اینوایتت کنم اسمتم تو بازی بگو
الان برا ساخت پول میخوایم