من دقیق متوجه نشدم این کتاب برای بچه های رشته ریاضی هم به درد میخوره؟نقل قول:
.....
بابت راهنمایی کتاب برای زبان فارسی هم ممنونم..
یه لطفی بکنید برای آموزش کامل و خوب گسسته هم یه کتابی معرفی بکنید ممنون میشم :11:
من دقیق متوجه نشدم این کتاب برای بچه های رشته ریاضی هم به درد میخوره؟نقل قول:
.....
بابت راهنمایی کتاب برای زبان فارسی هم ممنونم..
یه لطفی بکنید برای آموزش کامل و خوب گسسته هم یه کتابی معرفی بکنید ممنون میشم :11:
[سلامنقل قول:
این چیزایی که میگم برای کنکور هستش:
فکر نمیکنم کتابی باشه که اموزش کامل و تست به صورت جامع!
ببین گاج سبز هست که کتاب هر سال جداست اومده تمام نکات رو اورده البته خیلیاش اضافه هست! تست هم داره اما زیاد نیست.
تست سفید گاج هم هست که جامع هستش! اما این کتابا به نظرم زیاد جالب نیست چون خیلی وقت گیره این رو هم بگم که من این کتاب هارو دارم.
اما توصیه میشه ادبیات رو مبحثی بخونید.
اگه مبحثی بخونید خیلی پیشرفت میکنید. لیست کتاب ها:
1.قرابت معنایی (9 تست از 25 تست کنکور هستش ) : کتاب دکتر هامون سبطی نشر دریافت این کتاب بهت یاد میده چطور بیت ها رو معنی کنی و بتونی صحیح بخونیش این کتاب رو اگه کامل خوب بخونیش میشه گفت مشکل چندانی دیگه برای 9 تست قرابت نداری.
2. املا و واژگان(5-6 تست از 25 تست ): تمام لغات اخر کتاب های ادبیات 3 سال رو خوب بخون . بعدش کتاب املا و واژگان دکتر هامون سبطی نشر دریافتش رو بگیر یه بخشی داره واژگانی که تو متن کتاب های درسی هست و تو کنکور میاد رو اورده . تو این کتاب تمام چیزایی که برای جواب دادن املا باید بدونی و بلد باشی رو بهت یاد میده.
3. تاریخ ادبیات(3 تست ار 25 تست کنکور) : سعی کن تمام تاریخ ادبیات های کتاب های درسی رو بخونی ترس از تاریخ ادبیات نداشته باش چند بار که بخونی متوجه میشی چقدر خوب یاد گرفتی و حافظه تصویریت چقدر کمکت میکنه. کتاب تاریخ ادبیات کلک معلم هم بد نیست اما بعضی چیرزارو نگفته.
4. زبان فارسی (تعداد تستاش رو درست یادم نیست) : کتاب زبان فارسی دکتر هامون سبطی نشر دریافت
کاملا مفهومی بهت یاد میده + تست این کتاب دو جلده.
5. ارایه های ادبی(2-3 تست): کتاب ارایه های کلک معلم واقعا اموزش خیلی خوبه اما تستاش کمه به نظرم
کتاب ارایه های ادبی انرژی اتمی هم اموزشش به خوبی کلک معلم نیست اما تستای زیادی داره + پاسخ تشریحی
اگه چیزی رو نگفتم بچه ها اضافه کنن.
موفق باشید.
:31:
راستی برای دینی گاج به نظرم زیاد جالب نیست من هم گاج رو دارم هم دینی جامع انرژی اتمی . انرژی اتمی چاپ 89 رو دارم میتونم بگم 100% از گاج بهتره. بچه ها ی فروم خیلی از کتاب دینی همگامان تعریف میکنن اون هم باید کتاب خوبی باشه . دینی همگامان رو اگه پیدا نکردی برو نمایندگی های قلمچی اونا دارن چون دینی همگامان به صورت شریکی :31: با قلمچی چاپ شده.
------------
دوستان راستی کتاب هندسه پایه نشر دریافت یکی از ویراستارانش فرهاد ابولقاسمی هستش.با این وجود باید کتاب خوبی باشه حالا اگه کسی این کتاب رو گرفته یه توضیحی بده میخوام ببینم چطور کتابی هستش.
سلام دوست عزیزنقل قول:
شما میتونی بعد از خوندن کتابهای ریاضیات دروه دبیرستان ( رشته ریاضی ) و تسلط بر مطالب دبیرستان بری سراغ کتابهای المپیادی
البته من کسی رو تا به حال ندیدم با رمزینه یا خوشخوان و ... کنکوری المپیاد ریاضی شرکت کنه.
به هر حال برای المپیادهای ریاضی کتابهای زیر برای شروع خوبن تا بلکه بتونی مطالب دوره دبیرستان رو عمیقتر درک کنی و به اشتباهات رایج در عرصه جبر و آنالیز هم پی ببری
نخستین گامها در المپیادهای ریاضی : شامل 4 جلد از انتشارات مبتکران . ترجمه و تدوین : ابراهیم دارابی
سلامنقل قول:
چقدر کتابات زیاده:18:بدون شک نمی تونی تو 7 ماه بخونی و دوره کنی.
آموزش مبتکران به نظر من وقت تلف کنیه.تو کتاب تست درسنامه های عالی هست.
زیست هم یکی از دو انتشاراتی که گفتی کافیه.چه خبره هم گربه هم خیلی سبز:24:
عربی هم که همه مبتکران رو پیشنهاد میکنند انتخاب با خودته.
برای زمین کتاب کانون مزخرف ترین کتاب بازاره.مهر وماه رو بگیر حالشو ببر:27:البته این درس
متاسفانه اهمیتی ندارد:41:علاقه میخواد شدید.
درسای دیگرو نظری ندارم:22:
برای دیفرانسیل بهترین چه کتابی بگیرم که خوب درس داده باشه؟
می خوام بهترین باشه!
عربی چی بگیرم؟میخوام 100 بزنم
ایاد فیلی رو دارم
نقل قول:
بالاخره یه نفر پیدا شد محض رضای خدا جواب بده
خیلی ممنون
من یه کتاب میخوام برای همون تسلط کامل به مطالب ریاضی
چون معلممون خیلی سطح بالا درس نمیده خیلی وقت داشته باشه تمریای کتاب +گاج قرمز حل کنیم
برای همین من یه کتاب میخوام که همین مطالب کتابو (مثلا درس تابع یا دنباله و...)کاملتر توضیح بده +چند تا از نکاتی که داره
این کتابم متاسفانه فک نکنم تو قم باشه چون فقط کتاب درسی دارن (مثلا گاج ریاضی سبز و سفید و آبی و قرمز و بنفش و هزار رنگ دیگه:19: )
حتی کتابهای دانشگاهی رو هم ندارن فقط تا کنکور و بس
من یه ریاضی مبتکران نوشته محمود نصیری رو گرفتم +گاج سفید که قبلا داشتم خداکنه این جواب بده و خوب باشه البته به نظر من پشتکار و حوصله نقش مهمتری داره تا اینکه هی کتاب های رنگ و وارنگ بگیریم
واما سوال بعدی:
برای شیمی من رفتم مبتکران ببینم تو سایتش چند تا بود
یکی برای مهندس بازرگانی و یکی دو تای دیگه هم بود
کدوم رو دوستان پیشنهای میدن؟ برا آموزش
باز هم ممنون از شما
میخوام ازتون بپرسم چرا کتاب کمک درسی میگیرید.
کسایی که کتاب درسی رو مینویسن: 10 نفر معلم و استاد دانشگاه سابقه دار.
کسایی که کتاب کمک درسی مینویسن: یک معلم جوون تازه کار که از بدبختی به کتاب نوشتن افتاده.
سلام !
بچه ها برای گسسته و هندسه پایه چه کتابی پیشنهاد میکنید ؟
برای گسسته من رمزینه دارم ( اموزش ) حس میکنم مطالب اضافی زیاد داره و مطالب غیر ضروری هم توضیح داده!
هندسه پایه هم دو تا گاج هارو دارم نمیدونم خوبه یا بد !
مرسی !
سلام بر دوستان
من دیروز کتاب-کلاس آرایه ادبی رمزینه رو گرفتم تا یه حدودیشم خوندم
کتاب فوق العده ای زبان ساده و بی آلایش به علاوه تستهای کنکور تا سال 89 و کنکور های سنجش و گ.2.
با پاسخ های تشریحی توپ و تحلیلی
نوشته شهریار قبادی
قیمت 6000 تومان.
من خودم کلک داشتم ولی اونو با یک کتاب دیگه طاق زدم آرایه رمزینه رو گرفتم.
اینو هم بگم این آرایه الگو مفت نمیرزه.
2 خط توضیح داده با 100 تست.
سلام
کتاب کمک درسی واسه رشته تجربی و همچنین کلاس خصوصی و یا آموزشگاه خوب تو تهران بهم معرفی کنید
فقط برای رشته ریاضی وتجربی بود یا انسانی هم قاطیش بود؟نقل قول:
اگه انسانی هم قاطیش باشه حوصله سر میبره!
کسایی که کتاب تخته سیاه تاریخ ادبیاتشو دیدن(که تصویری و با کاریکاتوره)
همون مولف آرایه ادبی رو هم زده با کاریکاتور و ... تا اونجایی که من دیدم کم حجم و خوب بود. و البته سیمی هم بود.
رمزینه برای انسانی هم هست.
واسه ارایه و تاریخ ادبیات چی بخرم؟
نقل قول:
کسایی هستند که دکترا دارند دارن کتاب کمک درسی می نویسند. کسایی هستند که هم کتاب درسی و هم کتاب
کمک درسی نوشتند. این منطقی نیست که بیان همه چیز رو تمام و کمال توی کتاب درسی بگن.
درود
دوستان کتاب برای تست فیزیک رشته ی تجربی می خواستم
به نظر شما گاج سفید خوبه یا کتابای جدید انتشارات خیلی سبز ؟؟؟؟
کدوم پاسخنامه ی خوبی داره ؟؟؟
ممنون
وقتی کتاب زیست پیش رو حجت الاسلام سوزنچی مولف کتابهای درسی دین و زندگی ویرایش میکنه باید به حال کتب درسی افسوس خورد!نقل قول:
من برای گسسته و هندسه مشکل داشتم. اصلا نمیتونستم بفهمم یا تست حل کنم همیشه اینارو کم میزدم.نقل قول:
متوجه شدم اشکال کارم اینجاست که در حالیکه مبتدی هستم میخوام همه مهارت ها و تست ها رو بلد باشم که
شدنی نیست. متوجه شدم درس خوندنم هیجانی هست یعنی احساس به من میگه چی کار کنم چی کار نکنم.
این شد که به فکر تغییر افتادم و دید خودم رو از هیجانی بودن به دیدن از بالا( دیدن بهتر) عوض کردم.
اومدم یک سری تست که از بقیه تستها جدا شده بود انتخاب کردم. از کتاب گسسته سفید گاج استفاده کردم
که یکسری تست ستاره دار رو از بقیه جدا کرده بود. خصوصیت این تستها این بود که اکثرا درسنامه(همون آموزش)
داشت یا یک نکته ی خیلی مهمی توی حل اون تست بود. کل کتاب رو با همین تستها پیش رفتم و کل کتاب رو
تموم کردم. حالا دیگه می دونستم گسسته چیه و چه چیزی میخواد بگه. متوجه شدم یک سطح پیشرفت
کردم حالا می تونستم بهتر تست حل کنم انگار که مغزم باز شده بود. در این مرحله دیگه می دونستم چه
چیزهایی اضافه هستند و حتی خودم بعضی قسمتهای غیر ضروری رو حذف کنم. دوباره نشستم و این بار
تستهای ستاره دار رو با دقت بیشتر حل کردم و در کنارش تستهای بدون ستاره هم حل کردم و باز هم یک
سطح دیگه پیشرفت کردم. اینطوری شد که دیگه مشکلم حل شد. وسط خوندن گسسته خوردم به یه مشکل که
مربوط به هندسه بود. هندسه هم همین کار رو کردم تستهای پر اهمیت رو جدا کردم و بعدا تستهای مشکل تر رو
زدم. البته ناگفته نماند بعضی وقتها می خوری به یک مشکل. برای مثال بر فرض با اینکه میدونیم شرط مستطیل
بودن متوازی الاضلاع این است که قطر های آن برابر باشند یا یک زاویه آن قائمه باشد ولی نمی دانیم چرا در حل
کردن این سوال قطرها برابر شدند یا چرا یک زاویه قائمه شد. اکثرا با فکر کردن مشکلم حل می شد و در مواردی
خیلی نادر به کتاب دیگری مراجعه می کردم و مشکلم حل می شد. امیدوارم کمک کرده باشم.
آموزش گسسته بهترین کتاب فعلاً کتاب-کلاس رمزینه هست !نقل قول:
آموزش دیفرانسیل بهترین کتاب فعلاً کتاب-کلاس رمزینه هست !نقل قول:
البته آموزش و تستش زیاد فرقی نداره !ولی با توجه به اینکه هنوز دوم هستی فکر میکنم آموزش بهتر باشه !نقل قول:
دوست عزیز همیشه اینجوری نیست ! خیلی از کتابهای قدیمی (مثل کتابهای اندیشه سازان) هستن که دبیرای با تجربه اونها رو می نوشتن . الان هم همچین کتابایی هست. کتاب درسی خیلی خلاضه شده است و فقط اشاره ای به مباحث داره پس فقط کتاب درسی کافی نیست.نقل قول:
همونایی که داری خوبن !نقل قول:
نقل قول:
خوبه ! رشته ی ریاضی هستی ؟
سلام
کتاب کمک درسی واسه رشته تجربی و همچنین کلاس خصوصی و یا آموزشگاه خوب تو تهران بهم معرفی کنید.کسی نیست به من کمک کنه؟
آره همشهری ریاضی ام دیگه.نقل قول:
برای تجربی و ریاضی است.نقل قول:
بعضی قسمت های برای انسانی رو هم مشخص کرده.
بببین دوست من به غیر از چند تا آرایه مشخص برای انسانی بقیه همه رو ما خوندیم.
این نظر دختر عموی منه فوق لیسانس ادبیات است خودش هم ریاضی و تجربی و انسانی درس داده ومیده
که حتی سوال های قرابت و آرایه ما بعضا از سوال های رشته انسانی سنگین تر ومفهومی تره.:21::21:
به همین خاطر همچین فرق نمی کنه که کتاب ماله انسانی باشه یا ریاضی و تجربی.مهم فهمیدن است.
ولی عربی مثل ادیات نیست.:46::46::46::46:
برای شیمی چه آموزش و چه تست من فقط مبتکران ( همون اندیشه سازانه ) رو پیشنهاد میکنم . تالیف مهندس بهمن بازرگانینقل قول:
اگه شیمیت زیاد ضعیف نیست بهتره با کتاب درسی و کتابهای تستی مبتکران بری جلو . چون تو خود کتابهای تستی درسنامه های جامع داره .و اگه دیدی در جایی مشکل داری اون رو از روی کتاب آموزشیش میتونی بخونی
اما ریاضی :
باید همه چیز رو از اول شروع کنی . از مفاهیم ساده شروع کن تا برسی به مسائل سخت و پیچیده. بیشتر اشتباهاتی که دانش آموزها میکنن اینه که بی تفاوت از کنار همین مفاهیم ساده ریاضی میگذرن . پس بهتره شما پایه ریاضیت رو قوی کنی. کتب محمود نصیری فکر نکنم برای شروع خوب باشه .
هیچ کتابی یه مطلب رو کامل توضیح نداده برای همین شما باید بخشی از یک مطلب رو در یک کتاب بخونی و وقتی دید کافی نسبت به همین مطالب ساده و دبیرستانی پیدا کردی جلوتر و جلوتر بری و بخش پیشرفته ترش رو در کتابهای سطح بالاتر پیدا کنی و مطالعه کنی تا بتونی شاید سوالات 5 گزینه با دو پاسخ درست روسیه یا معادلات تابعی رو حل کنی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تا یادم نرفته بگم واسه تابع برای اینکه مفهومش رو خوب بفهمی کتاب : تابع از انتشارات مدرسه خوبه که من به خیلی ها پیشنهاد کردم ( اینجا نه ) و راضی هم بودن .
برای عربی راهنمایی می خوام
من ایاد فیلی رو رو دارم
می خوام بدونم ازین بهتر چیه؟ می خوام کامل و طبقه بندی شده باشه. واسه یه درصد خیلی بالا
ممنون
هر چی جمعه گشتم این کتاب هندسه 1 نوید شجاعی پیدا نکردم ! :41::41::41:
من نمیدونم چرا رمزینه این کتابو چاپشو تعطیل کرد؟
کتاب های انتشارات فاطمی چطورن برای ریاضی !?! من به این دوستمون پیشنهاد میکنم یه نگاه به این کتابا هم که مخصوص المپیاد هست بندازن و فقط به کتاب درسی اکتفا نکنن !نقل قول:
کد:www.fatemi.ir
فکر میکنم به خاطر فوق العاده سنگین بودن مطالبشه ! هر کسی نمیتونه با این ها کنار بیاد ! من آخرین چاپی که داشتم چاپ 86 بود ! حالا با خود انتشارات صحبت کن ببین دیگه چاپ نمیکنن ؟نقل قول:
سلامنقل قول:
کتاب فوق العاده سنگینیه.
کلی قضیه خارج از کتاب و عجیب غریب داره من خودم کتابشو دیدم.
آخرین چاپش فروردین 87 بود دیگه چاپ نشد.
قراه هندسه 1و2 کتاب کلاس با تالیف عنایت کشاورزی بیاد بیرون حالا کی بیاد نمیدونم.
گاج از همه ی کتابا بهتره تستای گاج اگه خوب بزنی و خوب رفع اشکال کنی بهترین نتیجرو میگیری.نقل قول:
بنظرتون ادبیات و مبحثی بخونم ؟ اگه اینجوری بخونم تراز ادبیات قلم چیم میاد پایین. درس به درسم که میخونم ارایه ها رو نمیفهمم مثل اضافه استعاری. کتابای مبحثی : 1.قرابت هامون سبطی2.لغت واملا سبطی3.ارایه کلک4.تاریخ ادبیات کلک
واسه درس به درسم گاج سبز . سر 2راهی موندم خواهشا" کمک کنید (با دلیل)
بنظرتون ریاضیات رو بزارم کنار اخه نمیفهمم به جاش فیزیک و شیمی رو عالی بخونم؟ ممنون
شما واسه عربی ایدفیلی رو تنها میخونین یا کتابم میخونم؟منظورم متن درس با تمرینات
این نظر من تاکیید می کنم امکان داره اشتباه باشه:نقل قول:
مبحثی خوندن حجم کار رو فوق العاده کم می کنه تمرکز میره بالا رو موضوع های اصلی درصد افزایش پیدا می کنه.
و یکی از رتبه تک رقمی ازش پرسیدن اگه دوباره کنکور میدادی چه اشتباهی نمی کردی؟
گفت اشتباهم این بود که در ادبیات مبحثی کار نکردم.و وقتم رو الکی هدر دادم.
دوستان برای عربی یه کتاب عالی واسه درصد بالا
راهنمایی.......
ممنون
نقل قول:
خیلی ممنون از کمکتون
در مورد شیمی من اون آموزشه رو گرفتم +کتاب کلاس رمزینه
تو اون کتاب کلاس آموزش داده +تست که تستهاش خوبن به نظر من چون برای کنکوره
اون آموزش مبتکرانم خیلی خوبه البته هنوز کامل بررسی نکردم ولی همینکه سطحی نگاهش کردم عالی بود
در مورد ریاضی
من کتاب محمود نصیری رو گرفتم حجمش متوسطه (تقریبا مثل همون آموزش شیمی 2) مطالبشم به قول خودش از صفر شروع شده ولی برای من که اینجور نبود
البته معلممنون هم جزوه و... میده با اینحال سطح این کتابه بالا تره یه کم + کتاب گاج سفید که تست های عالیی داره
فقط تابع رو توضیح داده؟
کامله؟چون معلم ریاضیمون گفت این قسمت تابع خیلی مهمه تو حسابان یا دیفرانسیل ازش استفاده میشه دقیقا یادم نیست
اگه میشه اطلاعات کاملتر این کتابو بدید تا برم ببینم میشه پیداش کنم
باز هم ممنون از کمکتون
---------- Post added at 04:10 PM ---------- Previous post was at 04:07 PM ----------
کدوم کتابش؟نقل قول:
من پارسال ریاضی 1 رو داشتم برا همین فاطمی خوب بود ولی امسال دیگه نگرفتم
اگه شما دیدی و میدونی خوبه برم اینو از یکی بگیرم و یه نگاهی بش بندازم
باز هم ممنون از شما
سلام
دوستانی که منتظر ویرایش جدید فیزیک پیش 1 بودن:
فیزیک پیش(1) خیلی سبز، جلد اول، منتشر شد. این کتاب شامل 3 فصل اول کتاب پیشدانشگاهی ، به قیمت 8000 تومان در 236 صفحه و مولف آن آقای مصلایی است.
البته این کتاب دقیقا 13/8/89 از صحافی آمده است بیرون و شاید 1 تا 2 روز دیگر در شهر شما باشد.
راستی ریاضی 3 خیلی سبز هم اینطور که گفتن تو صحافی هستش
با این وجود تو این هفته باید بیاد.
موفق باشید.
قیمتش 8500 :21:نقل قول:
فیزیک پیش(1) خیلی سبز، جلد اول، منتشر شد. این کتاب شامل 3 فصل اول کتاب پیشدانشگاهی ، به قیمت 8000 تومان در 236 صفحه و مولف آن آقای مصلایی است.
البته این کتاب دقیقا 13/8/89 از صحافی آمده است بیرون و شاید 1 تا 2 روز دیگر در شهر شما باشد.کد:http://kheiliii.com/downloads/fizik1.pdf
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
رشته ریاضیش کی میاد؟
ریاضیش کی میاد ؟
مصلایی که برای مبتکران بودنقل قول:
یعنی مثل همون مبتکران ؟؟؟
یه کتاب حجیم حجیم
احتمالا اخر ابان یا اوایل اذر.نقل قول: