خیلی ممنون دوست عزیز:40::40:نقل قول:
ولی حیف که ترافیکم تموم شد مجبورم برای 3 گیگ 16 تومن پول بدم(اینجاش دیگه نامردیه):41::41:
در مورد آواتار :golden lantern همون میشه انگلیسی فانوس طلایی(به نظرتون چطوره؟):31::31::31::31:
Printable View
خیلی ممنون دوست عزیز:40::40:نقل قول:
ولی حیف که ترافیکم تموم شد مجبورم برای 3 گیگ 16 تومن پول بدم(اینجاش دیگه نامردیه):41::41:
در مورد آواتار :golden lantern همون میشه انگلیسی فانوس طلایی(به نظرتون چطوره؟):31::31::31::31:
خب کلا سرعت اینترنت در هر منطقه فرق میکنهنقل قول:
من خیلی از این کارها کردمنقل قول:
در این ضمینه نامردترین شرکت شاتل هست که 15 میگیره
بزرگترین نامردی شاتل یکی دیگه هست
اینکه اگه ثبت نام کنی و اینترنت در خونه کار نکنه پولتو پس نمیدند
در حالی که هم ماکس و هم همارا و هم رسانت هر 3 عملا دیدم که پس میدند
سرعت آپلود شما خوبهنقل قول:
خب دلیلشو دوستان گفتندنقل قول:
اینا همگی از بزرگ نت اریا میخردند
یعنی زیر مجموعه ای از بزرگ نت اریا هستند
تا اونجایی که من میدونم این سرعتش واقعی هست نه مجازینقل قول:
صبا از سالها پیش سرعتش تا جایی که یادمه زیاد بود
بزرگترین ایرادات صبا :
1- نداشتن اینترنت نامحدود
2- ترافیک بسیار گران (به عبارتی گرانترین در ایران یا حداقل تبریز)
3- شروع دانلود شبانه دیرتر (اخه کی حال داه تا 3 بیدار بمونه ؟)
مورد اولی و دومی باعث شد صبا نخرم و برم رسانت بخرم
البته تو ایران هنوز کسی مزه اینترنت واقعی را نچشیدهنقل قول:
چون نظر من اینه که ما وقتی میتونیم طعم خوش اینترنت را بچشیم که اینترنت با سرعت بالا و بدون محدودیت دانلود داشته باشم
اینو حتی موقع خرید اینترنت نیز گفتم و تائید کردند حرفمو که راست میگم
1.اینترنت نامحدود خیلی شنفتم که سرعت دانلودش مثل محدود نیست خودشون پایین می آرندنقل قول:
2.مگه قیمت ها رو دولت تصویب نمی کنه؟
3.نیازی به بیداری نیست تنظیم کن کامپیوتر رو ویک آپ کنه و بعدش آِ دی امم که خودش شروع کنه به دانلود بعد اتمامش کنه.. به همین سادگی
ما که وسعمون به نامحدود نمیرسه! البته نه من! شنفتم 512 نامحدود ماهیانه 130 تومن!!!!!!!!!!
اینم یه سرور دیگه :5: (قسمتهای لاک شده رو خودم کردم)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اخه از کی اسپید تست دیگه اینجوری نشون میده نتیجه رو که ما نمیدونیم؟
اون دوره سوخت:5:
1: صبا نامحدود نمیده که سرعتاش کم نشه(در ضمن با 128 مگه چند تا میدن )حداکثر تا 25نقل قول:
2:در این مورد حق با تو
3: در مورد شبانه ایمیل زده بودم گفتن که قراره به زودی از ساعت 2 شروع بشه(مثل مشهد که یه هفته میشه که کرده ساعت 2)
نقل قول:
هر که طاووس خواهد جور هندوستان کشد. دانلود بالای 200 میده در عوض 5300 واسه هر گیگ میگیره.
حالا چی هست این فانوس طلایی؟
البته برای این سرعت که تا حالا نداشتم این قیمت به نظر من خوبه (شاتل با اون سرعت ذغالی 3 گیگ رو داره میده 15 تومن)نقل قول:
پس میبینیم که صبا خیلی از شاتل بهتره
البته قبل از صبا شاتل داشتم که با 128 با 3 گیگ ترافیک 14تومن میدادم(شبانه هم هر شب دانلود روی 63 بود و چیزی جدود 1.200گیگ دانلود میکردم)
ولی خدا وکیلی برای این سرویس باحال فقط 27 تومن دادم تازه شبانه هر شب حداقل برام 2.5 گیگ دانلود میکنه
فانوس طلایی هم اسم ایدیمه:31:
سلام به همه دوستان
بالاخره کسی از این سرویسای جدید مکس خبر داره که سرعت دانلود شبانه و روزانه شون چقده؟ من چن روز دیگه اشتراکم تموم میشه میخوام ببینم اگه این دو تا جدیدا سرعتشون بالاتر از اشتراک فعلیمه یکی از این دو تا رو تمدید کنم خواهشاً راهنمایی بفرمایید
اشتراک فعلی من: 128 سه ماهه با 9 گیگ ترافیک حجمی
با تشکر
[صبا بفرماید و نامحدود هم بدهدنقل قول:
خیلیها نیازشون را با همین نامحدودها هم برطرف میکنند
مورد 3 امیدوارم اینطوری بشه
البته منم 128 رسانت را گرفتمنقل قول:
شاید اگر 256 میگرفتم سرعت دانلودم بیشتر میشد
اینجا کسه دیگه ای هم نیست از رسا نت استفاده کنه
دفعه بعدی 256 میگیرم
اگه بدونم سرعتش با این عددها بیشتر میشه به احتمال قوی 512 هم بگیرم
به فانوس گفتمنقل قول:
هنوزم خیلیها با نامحدود حال میکنند
در مورد قیمتها نمیدونم
اگه دولت تصویب میکرد صبا سالهاست اینطوری میفروشه چرا چیزی نگفته ؟
مورد سومی
سعی نکن به خودت کلک بزنی
فرض کنیم میخواهی به جای دانلود یک گوشی اپدیت کنی
و یا بری انلاین فیلمی ببینی و یا گیم آنلاین بزنی و .....
اونوقت باید تا 3 صبر کنی درسته ؟
بعدشم همیشه اینطور نیست ای دی ام را بزاری دانلود صبح تحویل بگیری
بعنوان مثال همین دیشب گذاشتم مقداری دانلود بشه و سیستمو کوک کردم ساعت 8 خاموش بشه
بعد وقتی سیستمو روشن کردم حالم به هم خورد
چون دانلودی انجام نشده بود
عکسو ببین :
مورد سومی از اخر، تا اخراش دانلود شده بعد نمیدونم اینترنت خراب شده یا سرور دانلودی دیگه دادمه نداده
حتی سراغ بقیه هم نرفته
dap در این موارد بهتر از ای دی ام عمل میکنه
تا حالا این اتفاق برام نیافتاده . تو زمان بندی یه گزینه ای هست تعداد دفعات سعی مجدد که با خطا مواجه می شوند رو بگذار رو یه عدد بزرگ و تعداد دانلود ها در یک زمان رو بگذار رو 4 نه رو 1 .:11:نقل قول:
---------- Post added at 01:01 PM ---------- Previous post was at 01:00 PM ----------
:11:این سرویسا رو دو یا سه روزه گذاشته و فعلا کسی اینجا تمدید نکرده . اگه ممکنه شما تمدید کنین و نتیجه رو به ما اطلاع بدین . ممنوننقل قول:
dap که جلوی idm مورچه هم نیستنقل قول:
من که دوره قبل دانلود شبانه از رپیدباز داشتم یه مورد هم مشکلی پیش نیومد
.................................................. .................................
این رسانت نامحدود هم داره ؟
صبا نت هنوز هم شبها مثله قبل 1 ساعت یه بار دیسکانکت میشه ؟نقل قول:
و واسه دانلود شبانه یوزر و پسوورد جداگونه لازم داره ؟
اینم 128 نا محدود ماکس نت
با چیز پی ان
میگم بیچاره اون 6 درصدی که تو کانادا سرعتشون از این کمتره :27:
گهگاهی دیس میشه و لی اره باید با یوزر و پسورد شبانه وصل شدنقل قول:
لعنت به ماکسنت!!!
چرا توی آذربایجان غربی سرویس 2 مگ نداد؟ مگه ما آدم نیستیم!؟ :41:
مورد اولیو نمیدونمنقل قول:
صبا نت هنوز هم شبها مثله قبل 1 ساعت یه بار دیسکانکت میشه ؟
و واسه دانلود شبانه یوزر و پسوورد جداگونه لازم داره ؟
دومیو اره ظاهرا که داره (اینطوری بده)
اره دارهنقل قول:
این رسانت نامحدود هم داره ؟
میگفت 128 نامحدود بین 20 تا 30 دانلود میده
حالا راستش را خدا میدونه
ولی یه بار هم باید اینو تست کنم
اینم لیست قیمتهای رسانت :
پس نا محدود 3 ماه 46 هزاری ماکس نت از این بهتره چون سرعتش بین 28 تا 35 هستنقل قول:
---------- Post added at 03:12 PM ---------- Previous post was at 03:09 PM ----------
نه قدیما به علت اینکه کاربران دانلود شبانه نکونن درست از ساعت 3 ت7 هر ساعت یه بار خود به خود دیسکانکت میشدنقل قول:
(یدونه باگ هم داشته که اگه 6و 45 دقیقه اگه خود ادم دیسکانکت میکرد تا 7.45 دقیقه میتونست دانلود کنه)
پس این طوری نیست دیگه ؟
اتفاقا من الان تا ساعت 8 دانلود میکنم(اون باگ هنوز هم هست):31::31::31:البته نه اون طوری که شما گفتی یه طور دیگه:31::31::31::31::27::27::27::27:نقل قول:
دوست عزیز چرا شما فقط بدی های ماکس نت رو می گیدنقل قول:
خب مسلمه چون شرکته ماکس نت ماله تبریز اول تو اذربایجان شرقی سرویس بده بعد بیاد اذربایجان غربی:46:
آخه مگه خودشون نمیگن سرویسهایی که در شرقی میدیم در غربی هم میدیم! پس کو؟نقل قول:
دوست عزیز چرا شما فقط بدی های ماکس نت رو می گید
خب مسلمه چون شرکته ماکس نت ماله تبریز اول تو اذربایجان شرقی سرویس بده بعد بیاد اذربایجان غربی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مگه ما یک قیمت رو نمیدیم بابت سرویس ها؟ چرا ما با 128 سرعتمون 60 70 هست و شما 100 120 ؟
الانم که سرویسهای خوبی رو گذاشته به غربی نمیده! واقعا کجاش انصافه این؟ :41:
سلام.من 31 اردیبهشت سروسی 128 نامحدود همارام تموم میشه و میخوام ایندفعه محدود بخرم شما از بین سه شرکت همارا،ماکس نت و پیشگامان کدوم رو پیشنهاد می کنین
اون سرویس های پرسرعت رو به زودی تو غربی هم میذارهنقل قول:
به نظر من ماکث نت خوبه:31:نقل قول:
زمانی که ماکس نت داشتم چنین سرعتی نداشتنقل قول:
پس بعدا اینطوری شده
به نظر میرسه مناطقش فرق کنهنقل قول:
سلام.من 31 اردیبهشت سروسی 128 نامحدود همارام تموم میشه و میخوام ایندفعه محدود بخرم شما از بین سه شرکت همارا،ماکس نت و پیشگامان کدوم رو پیشنهاد می کنین
مثلا همارا اخرین بازی که من داشتم سرعتش بالاتتر از 58 نمیرفت
که الان بچه ها میگند راضی هستند ولی این اواخر قطعی زیاد داشت
و ماکسنت را دوستان میگند خوبه و 110 اینا
رسا نت هم تا الانش بد نبوده برا من
همارا 1 گیگ ترافیک اضافی میده یعنی 6 گیگ را برا 3 ماه میده 29500
که خودش حسابه
رسا نت هم در عوض 5 گیگ و 3 ماهه را میده 21 تومن که از این نظر باصرفه ترین هست
در حالت پیشفرض مگه همون 10 مورد نیست ؟نقل قول:
تا حالا این اتفاق برام نیافتاده . تو زمان بندی یه گزینه ای هست تعداد دفعات سعی مجدد که با خطا مواجه می شوند رو بگذار رو یه عدد بزرگ و تعداد دانلود ها در یک زمان رو بگذار رو 4 نه رو 1
پس شما تضمین میکنی؟نقل قول:
کلا مکس نت ارومیه وضعیتش خیلی خوب نیست.قطعی زیاد داره و دانلودش هم که دوستمون گفتن به 70-60 میرسه در حالی که وضعیت ماکس نت تبریز خیلی بهتر از ماکس نت ارومیه س .من بین تبریز و ارومیه رفت آمد میکنم.
از اونایی که سرویس گرفتن از ماکس نت زیاد پرس و جو کردم.اونایی که تبریز هستن واقعا راضین ولی اونایی که ارومیه هستن چندان راضی نیستن. قیمت اکانتها هم که یکیه با تبریز ولی ارومیه 13 تومن هزینه راه اندازی میگیرن!!!
یعنی ارومیه 3 تومن بیشتر میگیره ولی کیفیت سرویسش شاید 70%-60% کیفیت سرویس تبریز هستش.
حالا باز هم میگید تبعیضی در کار نیست؟
من اطمینان دارم که یوزر kamran987456 از کارکنان ماکس نت نیست! ;) چه دلیلی داره که تضمین بده!نقل قول:
ولی هم بر حسب تجربه و هم رویه اینطوره که ماکس نت اول در تبریز سرویس های جدیدش رو ارائه میده و بعد در بقیه مناطق فعال میکنه
البته وضع ماکس نت ارومیه به نسبت تبریز اصلا جالب نیست در صورتی که خودشون اطلاع دارن و حداقل کاری که میتونن انجام بدن کم کردن قیمته
به نظر من که نت ایران کلا به هیچ دردی نمیخوره
ولی با این وضع امیدورام وضع اینترنت شما هم بهتر بشه
ما که کاری از دستمون بر نمیاد(هر کاری بخوان میکنن، سرعتهارو کم و زیاد میکنن... قیمتهارو بالا پایین میکنن و .....)
امشب اشغالترین شبانه من بود
دانلود گاهی میشد 150 گاهی هم تا 10 میومد پایین،چند بار هم هی دیس کانکت میشد
جالب اینکه بعد از هر دیس شدن یک بار سرعت میرفت بالا و بعد از دیس شدن بعدی سرعت تا 10 میومد پایین
امشب اصلا ثابت نبود(خیلییییییییی مزخرف):2::2::2::2::2:
واقعا که:41:
خب شرکت ماکس نت ماله تبریز هستنقل قول:
طبیعتا میاد سرویس های جدیدشو اول اینجا فعال میکنه و بعد میره اذربایجان غربی
در ضمن اون مشکلات مکسنت تو ارومیه فقط به مکس نت ربط نداره همانطور که :
شاتل تو مشهد خیلی خوب سرعت می داد در حالی که تو شهر های دیگه اینطوری نبود(البته تقریبا 7 ماه پیش الان رو نمیدونم)
یا مثلا همین سرعت صبانت یوزر fanoostalaei که از کاربران تهرانی خیلی بیشتره
---------- Post added at 08:52 AM ---------- Previous post was at 08:50 AM ----------
یه هفته است راحت با سرعت 300 دانلود میکنی (از اون باگ هم سواستفاده میکنی:31:)نقل قول:
حالا یه روز اینطور شده ناراحتی نداره که :31::31:
اینم تست امروز
ماکس نت 128 نامحدود
اخه این که دلیل نمیشه یه شب سرعت زیاد بدن یه شب اصلا ندننقل قول:
یعنی چی(البته مثل اینکه بعد از یه ساعت اوضاع خوب شده ، 1 گیگ لااقل دانلود کرد و روی مارو سفید نگه داشت)
نامحدود ماکس نت پس خیلی بهتر از همارا هستنقل قول:
مال منو ببین :
همارا 128 نامحدود :
البته چون رسانت هم از بزرگ نت اریا میگیره اینم احتمال داره نامحدودش شبیه ماکسنت باشه
چرا دلیل نمیشه ؟نقل قول:
مثل اینکه یادت رفته تو ایران زندگی میکنیم ؟
یادمه همارا بعد از عید همچین سرعت شبانه اش بد شده بود که حالم از اینترنت به هم میخورد
اونم نه فقط 15 روز
بلکه چند ماه
دیشب سرعت منم که خراب بود
و اصلا بیشتر از 60 نمیرفت
دیگه باید از شرکت ها دیگه سرویس بگیریم دیگه همارا سیستم دیگه داره شورشو در میاره ...
نقل قول:
1- - در اینکه ماکس نت سرویسهای جدید رو در ارومیه هم ارائه خواهد داد شکی نیست، اما کی؟ لابد 6 ماه دیگه!
منظورم از تضمین طعنه به ایشون بود که خیلی قاطعانه گفتن بزودی فعال خواهد شد. بقول شما اگه کارمند اونجا نیستن پس چطور اینقدر مطمئن میگن بزودی؟
2- به نکته خوبی اشاره کردید. وقتی خودشون هم میدونن کیفیت سرویسهاشون خوب نیست به جای کاهش قیمت افزایش قیمت داشتن. مثلا اکانت 128 سه ماهه 9گیگ که 37 تومن بود شده 43 تومن (همون قیمتی که در تبریز میدن) اما آیا کیفیت هم مثل تبریز خوبه؟قطعا نه. در ثانی در تبریز واسه راه اندازی 10 تومن میگیرن،ارومیه 13 تومن میگیرن و وقتی هم که میگی اون 3 تومن واسه چیه؟ میگن که اینجا مخابرات از ما 13 تومن میگیره!!!
خیلی تابلوئه که طرف داره مثل چی دروغ میگه ولی... بماند!
بذارید یه چیزی تعریف بکنم:
من رفتم از ماکس نت اکانت بگیرم.همین که رسیدم پشت در شرکت گوشیم زنگ خورد و من همونجا در سالن مشغول صحبت شدم که حدودا یک ربع طول کشید. بعدش که رفتم تو و مشغول پر کردن فرم شدم مسئول فروش شروع کرد به صحبت که بعضیا چقدر گدا هستن!!! گفت: یه نفر درست قبل از اومدن شما اومده بود اینجا کلی ما رو علاف کرد و وقتی شنید هزینه راه اندازی 13 تومنه اعتراض کرد که چرا 3 تومن اضافی میگیرید؟ و شروع کرد به چونه زدن و گدابازی در آوردن.انگار که اینجا بقالیه! آخر سر هم سرویس نگرفت بخاطر 3 تومن و رفت!
در حالی که مخابرات اون 13 تومن رو از ما میگیره.
منم گفتم کی اینجا بود؟ دختره گفت حدود 5 دقیقه قبل از اومدن شما!!!
در حالی که من یک ربع پشت در شرکت تو راهرو داشتم با موبایل حرف میزدم و هیچ کس از شرکت خارج نشد.
اینجا بود که فهمیدم میخوان من در رو در بایستی گیر کنم و اون 3 تومن اضافه رو بدم.
3تومن پولی نیست اما چون بعضیا آدم رو خر فرض میکنن و میخوان سر آدم کلاه بذارن، آدم زورش میاد اون پولو بده. واسه همین من هم خیلی محترمانه با یه بهانه ای زدم بیرون و دیگه برنگشتم.
حالا شما بگین ماکس نت ارومیه دزد هست یا نه؟؟؟ پول اضافی میگیرن در عوض سرویس آشغال تحویل میدن!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خنده اوره:31::31::31::31::31::31::31::31::31::31::3 1::31::31:
عجب قضیه ای .....نقل قول:
من به اون دروغ گفتنشون چیزی نمیگم
ولی برای اینکه 3 تومن را بگیرند ازت اینهمه نقشه کشیدند برای این واقعا ای ام ساری :41:
در کل توی ایران هرکسی یا شرکتی کمی به خودش اومد دیگه نمیشه گرفتدش
به جون خودم اگه من اونجا بودم همه جارو میریختم به همنقل قول:
به خاطر این همه کلک سوار کردن برای 3 تومن ناقابل
من چند سال پیش رفتم پارس افلاین میخواستم از اونا سرویس بگیرم
اونا برای هزینه نصب از من 15 تومن خواستن
حالا این به کنار بعد هم موقع قرارداد گقت که تا 10 روز دیگه بهتون زنگ میزنیم که اگه فعال شد بگیم استفاده کنین
خلاصه سر ایمکه منو این همه الاف کردن و بعد از عقدر قرارداد گفتن 10 روز کلی چیز بازی در اوردم
اخرش هم پولمو گرفتم و بیخیال پارس افلاین شدم
من همارا کلاسیک محدود به صورت آنلاین گرفتن به قول خودمون اوف هم نگفتم:دی
واقعا فروشندگیشون خوبه اما کلا هزینه ی اینترنت تو ایران ناعادلانس
من 128 سه ماهه 9 گیگ مکس نت داشتم (دو دوره) که الان 43 تومن برای تمدیدش باید بدم. هر شب 1.4 گیگ دانلود داشتم.
چون برای خط تلفن دیگه ای میخوام، میتونم از شرکت دیگه ای تمدید کنم. (البنه باید دوباره 10 تومن بدم)
برام سرعت وبگردی صبح و دانلود شب مهمه.
با این شرایط سراغ گزینه هایی مثل صبا و ... برم یا همارا بمونم؟