خیلی ممنون
علوم انسانی و دانشگاه آزاد، یکم ناجور نیست؟ اونم رشته ی ما همش 13 نفر
Printable View
خیلی ممنون
علوم انسانی و دانشگاه آزاد، یکم ناجور نیست؟ اونم رشته ی ما همش 13 نفر
دوستان من امسال از طریق کنکور سراسری مدیریت صنعتی قبول شدم .حالا یه جورایی از این رشته خوشم نمیاد و دوست دارم علوم تربیتی بخونم .میشه راهنمایی بفرمایید چه جوری میشه تغییر رشته داد. علوم تربیتی در انتخاب هام بوده ولی بعد از مدیریت هست .اون هم مطمئنا قبول شدم
با سپاس
سلام دوست مننقل قول:
شما در این انتخابتون ثبت نام کنید یعنی مدیریت
منتظر کارنامه نهایی تا 10 روز اینده باشید.
بعد از اون با موافقت دانشگاه مبداو مقصد میتونید برید رشته بعد.
البته شاید دانشگاه مبدا بگه اینجال باید 24 واحد پاس کنید.
از واحدتون سوال کنید تا شرایط اون دانشگاه رو براتون بگه
موفق باشید
سلام و تشکر بابت پاسخنقل قول:
راستش هر دو رشته در یک دانشگاه هست .می خوام از رشته مدیریت برم به رشته علوم تربیتی در همان دانشگاه .این جور امکان پذیر هست؟
باز هم تشکر
دوستان براي دريافت جدول شهريه هاي سال تحصيلي 92-91 دانشگاه پيام نور به لينك زير مراجعه كنيد:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
(چون تمام بخشنامه هاي به صورت عكس بود و زياد هم بود نشد اين خبر رو به صورت كامل اينجا بذاريم از مديران لطفا اين خبر رو حذف نكنند)
سلام
یکی از دوستانم که میخواست مهمان بگیره بهش ندادن ولی بهش گفتن اگه حضور در کلاس بگیره نمره های میان ترمش رو میتونه به دانشگاه خودش منتقل کنه
من خودم یک بار دیدم این کار رو کردن ولی از هر کس میپرسم میگن این کار امکان نداره
کی باید ثبت نام کنیم ؟؟؟؟؟ چجوریه اصلا ؟ شرایطش چیه ؟ چجوری ثبت نام کنیم ؟ اینترنتی؟ از کجا ؟ چجوری ؟ تا کی مهلت داریم ؟
کسی نبود ؟نقل قول:
کارشناسی ارشد پیام نور بدون کنکور هم هست؟
بله ممکن هست....نقل قول:
چون دانشگاه یکی هست مشکلی بابت تایید نداره.
شما فعلا ثبت نام کنید .تا نیمه اول مهر کارنامه نهایی که اومد.
با واحد دانشگاهیتون صحبت کنید.برای انتقال
موفق باشید
سلام آره میشهنقل قول:
سلام
یکی از دوستانم که میخواست مهمان بگیره بهش ندادن ولی بهش گفتن اگه حضور در کلاس بگیره نمره های میان ترمش رو میتونه به دانشگاه خودش منتقل کنه
من خودم یک بار دیدم این کار رو کردن ولی از هر کس میپرسم میگن این کار امکان نداره
فکر نکنم باشهنقل قول:
فراگیر و نمیدونم شاید باشه
بله به صورت فراگير هست كه سرچ كنيد اطلاعاتش هست همينجا همنقل قول:
نشنيدم چنين چيزيونقل قول:
بچه ها یه سوال در مورد معافیت تحصیلی »
دیروز شنیدم که باید برای هر ترم معافیت تحصیلی رو از پلیس + 10 بگیریم و به دانشگاه تحویل بدیم وگرنه غیبت میخوریم :(
آیا این درسته ؟
یا همون معافیت اولی که گرفتم کافیه ؟
در كل به ما ربطي نداره خودشون هماهنگياشو انجام ميدن
قرار بود امروز سایت گلستان مدارک ثبت نام رو بزنه ولی هنوز خبری نیست
همین مدارکی که سایت خود دانشگاه زده کافیه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آره کافیه ما هم همین مدارکو بردیم:46::46:
سلام.
من دارم ثبت نام میکنم
ولی نمیدونم مدرک نظام وظیفه چیه و چطوری باید تهیه کنم
لطفا راهنماییم کنین
مدرک نظام وظیفه خوب همون برای سربازیه
باید بری نیروی انتظامی
گواهی اشتغال به تحصیلم باید ببرید
بعد بهتون گواهی میده
متولد چه سالي هستي؟نقل قول:
سلام.
من دارم ثبت نام میکنم
ولی نمیدونم مدرک نظام وظیفه چیه و چطوری باید تهیه کنم
لطفا راهنماییم کنین
براي ثبت نام چيزي نميخواي تو سايتم همون گواهي پيش دانشگاهيتو اپلود كن به جاي مدرك نظام وظيفه
وقتي كه ميري دانشگاه براي دادن مدارك بهت ميگن برو از مسئول نظام وظيفه دانشگاه يه گواهي بگير كه ثبت نامت مجازه و اون فرمي كه بهت ميده رو ميبري تحويل مسئول ثبت نام ميدي
پایگاه خبری دانشجویان پیام نور ” PNUNA.COM ” : پذیرش غیر حضوری پذیرفته شدگان کلیه مقاطع ورودی سال 91 دانشگاه پیام نور آغاز شد / چگونگی ثبت نام غیر حضوری
به گزارش پایگاه خبری دانشجویان پیام نور ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) : پذیرفته شدگان عزیز دقت داشته باشید این پذیرش مربوط به پذیرفته شدگان کلیه مقاطع ورودی سال ۹۱ دانشگاه پیام نور می باشد.
نکته بسیار مهم : در صورتیکه مدارک ارسالی با اصل مدارک در زمان مراجعه حضوری و تحویل مدارک ناقص یا دارای تناقض باشد ، قبولی شما در دانشگاه پیام نور ملغی می شود . توجه داشته باشید تا زمان تحویل مدارک (با توجه به تاریخ مندرج در گواهی پذیرش غ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ر حضوری ) شما دانشجو قطعی دانشگاه محسوب نمی شوید. مسئولیت تناقض و کسری مدارک تا زمان تحویل بعهده شخص پذیرفته شده می باشد .
خلاصه مراحل پذیرش و انتخاب واحد:
۱) تکمیل مشخصات و ارسال مدارک و دریافت “گزارش ۲۶۰″ ۲) انتخاب واحد و دریافت “گزارش ۱۰۱″ ۳) مراجعه حضوری مطابق با تاریخ ث [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ت شده در “گزارش ۲۶۰″ ۴) پرداخت شهریه مطابق با “گزارش ۱۰۱″
جهت ورود به سایت ثبت نام و انتخاب واحد دانشگاه پیام نور از لینک زیر استفاده نمایید:
دقت داشته باشید سایت گلستان فقط از طریق مرورگر اینترنت اکسپلورر (مرورگر اصلی ویندوز) باز می شود و قایل استفاده می باشد۱- (الف) پذیرفته شدگان دوره رسمی مقطع کارشناسی ارشد با شناسه کاربری و گذروازه به شرح زیر وارد سیس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] م شوید.
- شناسـه کاربری : شماره داوطلبیpnum911
– گــــــــــــــــذرواژه : شماره ملی (در صورتیکه در ابتدای کد ملی رقم صفر وجود داشته باشد باید هنگام درج گذرواژه ثبت گردد)
مثال : اگر شماره داوطلبی شما ۸۷۹۳۲۷۰ می باشد و شماره ملی شما ۰۶۱۱۱۱۱۱۱۱ می باشد ، باید طبق زیر وارد سایت گلستان شوید.شناسه کاربری : pnum9118793270
گـــــــــــــــذروازه : ۰۶۱۱۱۱۱۱۱۱
۲- (ب) پذیرفته شدگان دوره رسمی مقطع کارشناسی با شناسه کاربری و گذروازه به شرح زیر وارد سیستم شوید.
- شناســه کاربری : شماره داوطلبیpnub911
- گــــــــــــــــذرواژه : شماره ملی ( در صورتیکه در ابتدای کد ملی رقم صفر وجود داشته باشد باید هنگام درج گذرواژه ثبت گردد.)
مثال : اگر شماره داوطلبی شما ۶۷۲۳۵۴۳ می باشد و شماره ملی شما ۰۶۱۱۱۱۱۱۱۱ می باشد ، باید طبق زیر وارد سایت گلستان شوید.
شناسه کاربری : pnub9116723543
گــــــــــــــذروازه : ۰۶۱۱۱۱۱۱۱۱
2 – از طریق مسیر زیر نسبت به تکمیل اطلاعات و همچن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ن ارسال مدارک لازم اقدام نمائید.تذکر : حجم هر تصویر حداکثر ۲۵۰ کیلوبایت و ترجیحا فرمت آن jpg یا jpeg باشد.
آموزش –> دانشجو –> پذیرش غیرحضوری –> “پذیرش غیر حضوری دانشجویان جدیدالورود”۱-دیپلم متوسطه سه ساله
مدارک لازم جهت ثبت نام کارشناسی
۲-پیش دانشگاهی یا دیپلم نظام قدیم یا فوق دیپلم
۳-کارنامه دوره متوسطه عمومی ودوره پیش دانشگاهی
۴-رسید پستی تائیدیه تحصیلی دوره پیش دانشگاهی (برای تهیه آن باید به دفاتر پستی مراجعه کنید)
۵-گواهی تائیدیه سهمیه ایثارگری ازمراجع ذیربط مربوط به استفاده کنندگان از سهمیه ایثارگری
۶-تصویر کلیه صفحات شناسنامه
۷-تصویر کارت ملی
۸-عکس با زمینه روشن
۹- مدرک مشخص کننده وضعیت نظام وظیفه (ویژه آقایان )
مدارک لازم جهت ثبت نام کارشناسی ارشد۱- مدرک کارشناسی پیوسته / ناپیوسته مورد تایید وزارت علوم ، تحقیقات و فناوری یا وزارت بهداشت
۲- مدرک کاردانی برای دارندگان مدرک کارشناسی ناپیوسته
۳- گواهی تائیدیه سهمیه ایثارگری ازمراجع ذیربط مربوط به استفاده کنندگان از سهمیه ایثارگری
۴-تصویر کلیه صفحات شناسنامه
۵-تصویر کارت ملی
۶-عکس با زمینه روشن
۷-مدرک مشخص کننده وضعیت نظام وظیفه (ویژه آقایان )
۳ – بعد از ۲۴ مجدداً به سیستم مراجعه (بعد از پذیرش نهایی ، شناسه کاربری : شماره دانشجویی، گذروازه : شماره شناسنامه می گردد) و جهت انتخاب واحد از مسیر زیر اقدام نمائید.
حداکثر تعداد واحد انتخابی دانشجویان کارشناسی ۱۷ واحد و کارشناسی ارشد ۱۴ واحد و حداقل واحد انتخابی ۵ واحد می باشد
ثبت نام –> عملیات ثبت نام –> ثبت نام اصلی
۴ – جهت سهولت در انتخاب دروس در هنگام انتخاب واحد به آدرس زیر مراجعه و سرفصل دروس رشته خود را مشاهده نمایید . در هنگام اخذ درس رعایت روابط دروس ( روابط پیش نیازی و هم ن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ازی دروس ) الزامی است .
۵ – بعد از انجام مراحل فوق با توجه به تاریخ مندرج در گواهی پذیرش اینترنتی جهت تحویل مدارک به مرکز پذیرش خود مراجعه نمایید.
۶ – شایان ذکر است تاریخ و ساعت تشکیل کلاس در گزارش ۱۰۱ ” نتیجه ثبت نام و انتخاب واحد دانشجو” (که پس از پذیرش دانشجو توسط مراکز و انتخاب واحد در دسترس قرار می گیرد) و همچنین سایت های اطلاع رسانی مراکز درج گردیده است .
تذکرات مهم :
۱- پذیرفته شدگانی که تا تاریخ ۳۱ شهریور ۱۳۹۱ موفق به اخذ مدرک پیش دانشگاهی نشده اند تحت هیچ شرایطی مجاز به ثبت نام نیستند . این عزیزان تا دیماه با [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] د صبر کنند و در صورت ابلاغ بخشنامه جدید از طریق همین سایت اطلاع رسانی خواهد شد. لذا از این گرامیان تقاضا می شود از مراجعه به دانشگاه جدا خودداری فرمایند .
۲- عزیزانی که از دانشگاه ق [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] لی تقاضای معادلسازی دارند ، پس از ثبت نام غیر حضوری و با در دست داشتن فرم گواهی پذیرش غیر حضوری به مرکز قبولی خود مراجعه نمایند.
۳- پذیرفته شدگانی که متقاضی معافیت تحصیلی می باشند ، بایستی پس از ثبت نام غیر حضوری و دریافت فرم گواهی پذیرش غیر حضوری و فرم درخواست معافیت تحص [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] لی ، با در دست داشتن مدارک ذیل جهت تقاضای صدور معافیت تحصیلی به مرکز قبولی خود مراجعه نمایند . بدیهی است هنگام تشک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ل پرونده حضوری ، همراه داشتن برگ معافیت تحصیلی الزامی است .
مدارک مورد نیاز جهت تقاضای صدور معافیت تحصیلی:
۱- گواهی پذیرش غیر حضوری
۲- فرم درخواست معافیت تحصیلی
۳ – دو قطعه عکس
۴- اصل و تصو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ر آخرین مدرک تحصیلی
۵- اصل و تصویر شناسنامه
یه فرم تو قسمت ثبت نام گذاشتن که باید پرینت بگیریم ببریم دانشگاه. بعد دانشگاه پُرش کنه بریم بدیم به پلیس 10+نقل قول:
یعنی نمیخواد این فرم رو اسکنش کنیم؟ شاید امسال اینجوری شده!
اگه بخوایم این فرم رو پُر کنیم باید حضوری بریم دانشگاه، ولی تو سایت نوشته از مراجعه حضوری خودداری کنید. چجوریاست؟؟
ثبت نام فراگیر از کی شروع میشه؟
آزمون هم داره؟.چون یه ویژه نامه خودنم که نوشته بود بدون کنکور ورودی میگیره
و اینکه اگه قبول بشیم کی میریم دانشگاه؟!
معاون آموزشی دانشگاه پیام نور از آغاز نام نویسی در سه آزمون فراگیر این دانشگاه که در مهرماه خواهد بود، خبر داد و بار دیگر اعلام کرد که این آزمون برای دو نوبت تحصیلی دانشجو می پذیرد.نقل قول:
عبدالله معتمدی در گفتگو با خبرنگار مهر اضافه کرد: هر سه آزمون فراگیر کارشناسی ناپیوسته (کاردانی به کارشناسی)، کارشناسی پیوسته و کارشناسی ارشد در آذرماه سال جاری برگزار خواهند شد.
وی با بیان اینکه امسال نیز در شیوه پذیرش دانشجو هیچ تغییری اعمال نخواهد شد به پذیرش دانشجو برای دو نوبت اشاره کرد و گفت: هر سه آزمونی که در آذرماه برگزار خواهند شد، برای دو نوبت تحصیلی یعنی نیمسال دوم سال تحصیلی ۹۲-۹۱ و ۹۳-۹۲ دانشجو می پذیرند.
معاون آموزشی دانشگاه پیام نور درباره ساز و کار این شیوه پذیرش، خاطرنشان کرد: دانشجویانی که در بهمن ماه سال جاری دانش آموخته شده باشند، از نیمسال دوم تحصیلی ۹۲-۹۱ می توانند در هر کدام از این سه مقطع فراگیر پیام نور تحصیل خود را آغاز کنند، همچنین دانشجویان سال آخر مقطع کارشناسی و متقاضیانی که در سال تحصیلی جاری دانش آموز دوره پیش دانشگاهی هستند امکان شرکت در آزمون را دارند.
به گفته معتمدی پس از شرکت و پذیرش در کنکور، سال تحصیلی این عده از متقاضیان و دانشجویان سال آخر مقطع کارشناسی که تیرماه سال آینده دانش آموخته می شوند، از مهرماه سال آینده آغاز خواهد شد.
این مقام مسئول دانشگاه پیام نور همچنین متذکر شد متقاضیانی که مدرک پیش دانشگاهی خود را پیش از بهمن ماه سال جاری دریافت کرده باشند در نیمسال دوم تحصیلی ۹۲-۹۱ دانشجوی پیام نور خواهند شد.
سلام کسی از دانشگاه پیام نور ری اینجا هست
1.میخوام ببینم کلاس ها از کی شروع میشه؟
2.این دروغو که گفتن ، ساختمون مدیریت و حسابداری و اینا رو بردن کهریزک ، راسته؟
یعنی ما با باقرانیه و کهریزک و قیام دشت رفتیم یک جا؟رسما از دانشگاه انداختنمون بیرون که!!!! آخه اونجا واحد پیام نور کهریزک هستش اونوقت اینا بهش میگن ساختمون کهریزک؟؟؟؟
در ثانی مهندسین پیام نور میان میرن خیابون عرب خواری که ما خاکش رو خوردیم تا درست بشه ولی ما باید بریم کهریزک!!!!
رشته های مورچه شناسی دشت کویر لوت و... هم میان میرن ساختمون صدوق ولی ما باید بریم کهریزک !!!!!
نميدونم اين امسال اجرا داره ميشه تا پارسال همينجور بود كه گفتم الانو نميدونمنقل قول:
یه فرم تو قسمت ثبت نام گذاشتن که باید پرینت بگیریم ببریم دانشگاه. بعد دانشگاه پُرش کنه بریم بدیم به پلیس 10+
یعنی نمیخواد این فرم رو اسکنش کنیم؟ شاید امسال اینجوری شده!
اگه بخوایم این فرم رو پُر کنیم باید حضوری بریم دانشگاه، ولی تو سایت نوشته از مراجعه حضوری خودداری کنید. چجوریاست؟؟
آخرش كه بايد بري برو سوال كن مطمئن شي
زمان ما هم همينجور اينترنتي بود آخر سر مجبور شدم حضوري برم تا كارم رديف شد
فني مهندسياتون از فردا كلاس دارننقل قول:
سلام کسی از دانشگاه پیام نور ری اینجا هست
1.میخوام ببینم کلاس ها از کی شروع میشه؟
2.این دروغو که گفتن ، ساختمون مدیریت و حسابداری و اینا رو بردن کهریزک ، راسته؟
یعنی ما با باقرانیه و کهریزک و قیام دشت رفتیم یک جا؟رسما از دانشگاه انداختنمون بیرون که!!!! آخه اونجا واحد پیام نور کهریزک هستش اونوقت اینا بهش میگن ساختمون کهریزک؟؟؟؟
در ثانی مهندسین پیام نور میان میرن خیابون عرب خواری که ما خاکش رو خوردیم تا درست بشه ولی ما باید بریم کهریزک!!!!
رشته های مورچه شناسی دشت کویر لوت و... هم میان میرن ساختمون صدوق ولی ما باید بریم کهریزک !!!!!
كلاساي مهندسيش كه تو جاده ورامينه خيلي بده جاش :دي
من ورامينم البته....
نه بابا کجا جاش بدهنقل قول:
جلوش چمن داره بچه ها میرن اونجا 4 واحد چمن پاس میکنن
کنار چمنا هم یه آبی روونه که نگو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اونور اون آب هم تا چشم کار میکنه زمین کشاورزیه
این منظره که ما میبینیم توی نقاشی های داتماست هم نبود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تا اونجا هم که توی اتوبوس بودیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اینطوری
اگر کسی از بچه های پیام نور ری هست یه پ.خ بده
من این گواهی دیپلم موقتم رو باید نشون پلیس +10 بدم.برای همین نمیتونم بدمش پست که رسید درخواست ارزش تحصیلی بگیرم باید چیکار کنم؟
من کارت ملی ندارم.کارت موقت ملی دارم که یه برگه هست چسبوندن به صفحه ی اول شناسنامه.باید چیکار کنم الان؟
راستی تو قسمت وضعیت نظام وظیفه چی بزنم؟مشمول یا معافیت تحصیلی؟پیش دانشگاهی رو امسال تموم کردم
فقط خدا كنه ازون بوهاي طبيعي به مشامشون نرسه =))))نقل قول:
نه بابا کجا جاش بده
جلوش چمن داره بچه ها میرن اونجا 4 واحد چمن پاس میکنن
کنار چمنا هم یه آبی روونه که نگو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اونور اون آب هم تا چشم کار میکنه زمین کشاورزیه
این منظره که ما میبینیم توی نقاشی های داتماست هم نبود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پست كپيشو ميگيره اگه دانش آموز نظام جديد باشي هم گواهي پيش رو فقط بايد تاييديشو بگيرينقل قول:
من این گواهی دیپلم موقتم رو باید نشون پلیس +10 بدم.برای همین نمیتونم بدمش پست که رسید درخواست ارزش تحصیلی بگیرم باید چیکار کنم؟
فك نكنم يه هفته اي كارت ملي بتوني بگيري از همون كارت موقتت استفاده كن فعلا شايد قبول كردننقل قول:
من کارت ملی ندارم.کارت موقت ملی دارم که یه برگه هست چسبوندن به صفحه ی اول شناسنامه.باید چیکار کنم الان؟
معافيت تحصيلي بزننقل قول:
راستی تو قسمت وضعیت نظام وظیفه چی بزنم؟مشمول یا معافیت تحصیلی؟پیش دانشگاهی رو امسال تموم کردم
مگه فراگیر بدون کنکور نیست ؟ مثل کنکوره یا فرق داره ؟ من میخوام ارشد شرکت کنم. ضمنا اگه دفترچه ارشد سال قبل دارید واسم برای دانلود بزارین:46:نقل قول:
برای این تاییدیه باید برم خود اداره ی پست یا این دفاتر خدماتی هم میشه؟
وقتی میزنم معافیت تحصیلی تو قسمت ارسال مدارک یه گزینه دیگه اضافه میشه به نام مدرک نظام وظیفه.برای این چی باید بفرستم؟
راستی من تا یه چند روز دیگه مدارکم رو تحویل +10 میدم برای معافیت دائم.به نظرتون اگه تو ثبت نام غیر حضوری بزنم معاف دائم ولی تا موقع ثبت نام حضوری کارت معافیتم نیاد مشکلی ایجاد میشه؟
این "گزارش 260" رو چطوری باید دریافت کنیم؟نقل قول:
خلاصه مراحل پذيرش و انتخاب واحد: الف) تكميل مشخصات و ارسال مدارك و دريافت "گزارش260" ب) انتخاب واحد و دريافت "گزارش 101 " ج) مراجعه حضوري مطابق با تاريخ ثبت شده در" گزارش 260" د) پرداخت شهريه مطابق با "گزارش 101"
توی سایت گلستان قسمت ثبت، هیچ گزینه ای نداره برای ثبت نام نهایی!
از کجا بفهمیم ثبت نام تکمیل شده؟؟
دفترهاي خدماتيم ميشهنقل قول:
برای این تاییدیه باید برم خود اداره ی پست یا این دفاتر خدماتی هم میشه؟
شما اگه مطمئني كه معافيتو ميگيري بزن معافنقل قول:
وقتی میزنم معافیت تحصیلی تو قسمت ارسال مدارک یه گزینه دیگه اضافه میشه به نام مدرک نظام وظیفه.برای این چی باید بفرستم؟
راستی من تا یه چند روز دیگه مدارکم رو تحویل +10 میدم برای معافیت دائم.به نظرتون اگه تو ثبت نام غیر حضوری بزنم معاف دائم ولی تا موقع ثبت نام حضوری کارت معافیتم نیاد مشکلی ایجاد میشه؟
براي اينكه كارت معافيتتو بگيري يه رسيدي چيزي ميدن بهت ديگه؟ اون رسيدو يه كپي ازشو بده به دانشگاه اگه مشكلي پيش اومد
وارد گلستانت كه ميشي اون پايين يه قسمت داره دسترسي سريع تو كادري كه نوشته شماره بنويس 260 و اون تيك قرمز رو بزن گزارش 260 مياد براتنقل قول:
این "گزارش 260" رو چطوری باید دریافت کنیم؟
توی سایت گلستان قسمت ثبت، هیچ گزینه ای نداره برای ثبت نام نهایی!
از کجا بفهمیم ثبت نام تکمیل شده؟؟
ممنون فقط وقتی میزنم معافیت تحصیلی تو قسمت ارسال مدارک یه گزینه دیگه اضافه میشه به نام مدرک نظام وظیفه.برای این چی باید بفرستم؟
خیلی ممنون
صبح قبل از اینکه تاییدیه تحصیلی رو پست کنم، توی جدول ثبت نام سایت گلستان یه گزینه داشت که فرم های PDF رو دانلود میکردیم(همون فرم نظام وظیفه ، تعهد شهریه و...). الان هرچی جدول رو نگاه میندازم این گزینه نیستش!
یعنی اداره پست، اینترنتی بهشون اطلاع داده؟
یا اینکه پشیمون شدن و میخوان مثل سالهای قبل فرم ها رو حضوری بدن؟
یکی از دوستام واحد فیزیک 2 پیش دانشگاهیش مونده میتونه تو فراگیر پیام نور شرکت کنه؟
ثبت نام فراگیر پیام نور از کی شروع میشه؟
معافيت تحصيلي چرا مگه معاف دائم نبودي :دي؟نقل قول:
ممنون فقط وقتی میزنم معافیت تحصیلی تو قسمت ارسال مدارک یه گزینه دیگه اضافه میشه به نام مدرک نظام وظیفه.برای این چی باید بفرستم؟
الان ظاهرا يه فرم داره كه اونو بايد پر كنيد و براشون بفرستي سالي كه من ثبت نام كردم ندركي دستم نبود مدرك پيش دانشگاهيمو فرستادم به جاش!
خیلی ممنون
نه پستو دانشگاه ارتباط اينجوري ندارن بعدم به اين زودي كه تاييد نميكنن مدركتو :دي تا بره آموزش پرورش و بياد تا دانشگاهت 6 ماه گذشته :دينقل قول:
صبح قبل از اینکه تاییدیه تحصیلی رو پست کنم، توی جدول ثبت نام سایت گلستان یه گزینه داشت که فرم های PDF رو دانلود میکردیم(همون فرم نظام وظیفه ، تعهد شهریه و...). الان هرچی جدول رو نگاه میندازم این گزینه نیستش!
یعنی اداره پست، اینترنتی بهشون اطلاع داده؟
یا اینکه پشیمون شدن و میخوان مثل سالهای قبل فرم ها رو حضوری بدن؟
شايد دارن تغييراتي چيزي ميدن مياد سرجاش نگران نباش :دي
فرمو از کجا باید بگیرم؟توسایت گلستان که هیچی نبود اصلا.نقل قول:
نقل قول:
فرمو از کجا باید بگیرم؟توسایت گلستان که هیچی نبود اصلا.
پذیرفته شدگانی که متقاضی معافیت تحصیلی می باشند ، بایستی پس از ثبت نام غیر حضوری و دریافت فرم گواهی پذیرش غیر حضوری و فرم درخواست معافیت تحص [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] لی ، با در دست داشتن مدارک ذیل جهت تقاضای صدور معافیت تحصیلی به مرکز قبولی خود مراجعه نمایند . بدیهی است هنگام تشک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ل پرونده حضوری ، همراه داشتن برگ معافیت تحصیلی الزامی است .
مدارک مورد نیاز جهت تقاضای صدور معافیت تحصیلی:
۱- گواهی پذیرش غیر حضوری
۲- فرم درخواست معافیت تحصیلی
۳ – دو قطعه عکس
۴- اصل و تصو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ر آخرین مدرک تحصیلی
۵- اصل و تصویر شناسنامه
من این لیست ارائه دروس رو گرفتم.تو این لیست یه تقسیم بندی 9 ترمه وجود داره.میخواستم ببینم یعنی الان برای انتخاب واحد باید کدهای درسهای ترم 1 رو عینا وارد کنم؟
الانم رفتم تو سایت پیام نور فارس این دوتا جملرو دیدم:
قابل توجه دانشجویان ورودی جدید که متقاضی معافیت تحصیلی می باشند
داوطلب می بایست به دفاتر پلیس +10 مراجعه و اقدامات لازم انجام دهد.سپس مجوز لارم را تهیه و به دانشگاه ارائه می نماید.
بلاخره نفهمیدیم باید اول بریم دانشگاه معرفی نامه بگیریم یا مستقیم بریم پلیس +10؟
برای دریافت تاییدیه تحصیلی می بایست به اداره پست مراجعه و درخواست تاییدیه مدرک تحصیلی(دیپلم وپیش دانشگاهی به ناحیه آموزش وپرورش که قبلاَ درآن درس خوانده اید)
بلاخره بریم پست یا بریم آموزش پرورش ناحیه؟
یعنی مردشو اطلاع رسانیشون رو ببرن
این رسید درخواست ارزش تحصیلی همون تاییدیه تحصیلیه که از پست میگیرم؟