مثل رجیستر من هم بهت 1510 رو پیشنهاد میکنم هم قیمتش زیر 1 میلیون هست ( بستگی به مشخصات ) و هم اینکه محکم و مقاومه و کیفیت lcd هم قابل قبوله ...نقل قول:
مثل رجیستر من هم بهت 1510 رو پیشنهاد میکنم هم قیمتش زیر 1 میلیون هست ( بستگی به مشخصات ) و هم اینکه محکم و مقاومه و کیفیت lcd هم قابل قبوله ...نقل قول:
تایید میشه ، دستگاه های رنج بالای 1.500 و 1.600 افت بالای 80 دارند نه زیر 1 میلیون
افت شدید و یکدفعه مربوط به سیستم های (های کانفیگ) هست .... لو کانفیگ ها همیشه آرام آرام افت قیمت دارند
سلامنقل قول:
خیلی ممنون
من یک میلیون دارم
برام کیفیت تصویر مهمه ، برای فیلم دیدن ...
همین رو بگیرم خوبه...؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میخواستم از بین این دو یکیشو انتخاب کنم کدوم انتخاب بهتری هست( برای بازی نمی خوام)؟
DV 2700 T
Intel Core 2 Duo 2.5 GHz
6MB - T9300
Ram3072 MB
HDD250 GB
Nvidia 8400 1024MB/256 DDR
14.4" WXGA B.V.
قیمت 1200000
DV4 1050
Intel Core 2 Duo 2.26 GHz
Ram3072 MB
HDD250 GB
NVIDIA GeForce 9200M
14.4" WXGA B.V.
قیمت 1250000
جالبه همه دل رو توصیه می کنن ؟!؟!؟ ولی هیچ کسی hp رو توصیه نمی کنه ؟؟؟ در صورتی که مدل های اچ پی از نظر ظاهری خیلی بهتر از مدل های دل هست ؟!؟!؟ یک سئوال داشتم من اگه بدون گارانتی بگیرم که ارزون تر در میاد خطری هست ؟؟ مثل سایت پارسی... که بدون گارانتی میده و اگر بخوایی 4% روش میکشه ؟؟؟
ِdv2700 رو بگیر به نظر من ، به خاطر قیمت نه ، چون جا افتاده تر هست و بازدهی بهتری دارهنقل قول:
شما درست میگی طراحی و ظاهر برخی مدلهای Hp از دل بهتر هست ، اما همه چیز ظاهر نیست و طراحی یه فاکتوره و بقیه مثل قیمت و استحکام و پشتیبانی و سخت افزار و ... چی میشه ؟؟ دستگاه های Hp هم مزایا و طرفدار های خودش رو داره دل هم همینطور و نمیشه فقط به ظاهر اکتفا کرد ، سعی کن دستگاه هایی که گارانتیش رو نمیشناسی حداقل حضوری از جایی بخر تا سایت که بخواد گارانتی رو هم بفروشه !! خودت میتونی تشخیص بدی که قابل اعتماد هست یا نهنقل قول:
همون دل 1510 بگیر
سلامنقل قول:
خیلی ممنون
من یک میلیون دارم
برام کیفیت تصویر مهمه ، برای فیلم دیدن ...
همین رو بگیرم خوبه...؟
...........
من اصفهان دانشجو هستم همین جا می تونم پیدا کنم یا باید برم تهران...
چه گارانتی ای معتبر هست
باز هم ممنون
سلام. من لپ تاپی لازم دارم که باهاش بشه نرم افزارهای مهندسی مثل کد اجرا کرد + گهگاهی هم بازی...
ظاهر لپ تاپ هم برام مهمه... ترجیحا دوس دارم لپ تاپم رنگی باشه... می خواستم xps بگیرم ولی قرمزشو نمی خوام و رنگ مشکی شو فقط می تونم بگیرم... واسه همین نظرم جلب شده به این دو تا مدل sony که به نظر خوب میان.
الان بین VGN CS18GN , xps 1330 , vgn sr13gn گیر کردم... می ترسم سونی رو بگیرم ولی خیلی ضعیف تر از این مدل xps باشه و برام مشکل ایجاد کنه... می تونین کانفیک این سه رو مقایسه تخصصی کنین و منو راهنمایی کنید ؟ ممنون.
vgn sr13gn:
گارانتی 3 ساله ایران رهجو. قیمت 1520000
Core™2 Duo P8400 (2.26 GHz Processor System Bus
1066 MHz
Memory Bus
800 MHz
Cache Memory 3
ATI MOBILITY RADEON HD 3470 (MAX 1.50 GB
13.3 WIDE
1.92
BATTERY LIFE: UP TO 3 HOURS
&
XPS M1330: یک ساله زیگورات : 154000
2.5
6 M
4096
500+
13.3 WXGA
128
GeForce 8400.
&
VGN CS18GN
گارانتی ایران رهجو با قیمت 1520000
intel core 2 duo 1.40ghz
3gb ddr2
320 gb hdd
nvidia gforce 9300m gs(128 mb dedicated
14.1 wide
2.6kg
up to 2 hours of use
در ضمن می خواستم بپرسم کسی تا حالا رنگای صورتی و نقره ای دل xps 1330 رو توی بازار ایران رویت کرده و کجا؟
سلام به
همه من میخوام یه HP Dv 5 1299 بگیرم میخوام بدونم کسایی هستن اینجا که گرفته باشن راضی هستین یا نه از نظر شکل چطوره من یه عکس ازش دیدم چشممو گرفت و گرنه میخواستم DELL 1510 بگیرم
حالا به نظرتون این بهتره یا dell 1510 ?
نقل قول:
سلام دوست عزیز
کیفیت تصویر دل 1510 خوبه ( با lcd wxga+ 15.4)
حداقل خودم این رو تست کردم
نسبت به قیمتش سیستم بالایی هم ارائه میکنه
برای خرید هم میتونی به نمایندگی زیگورات در اصفهان مراجعه کنی
از لحاظ قیمت هم مشابه تهران هست
موفق باشی
سلام
خیلی ممنون از راهنماییتون
من در اصفهان یه نمایندگی پیدا کردم
یه 1510 dos داره یک ملیون
یه 1510 vista home basic داره ..1200000 ..
بقیه مشخصاتشون تو لینک زیر هست...
با توجه که من 1 تومان می خاستم هزینه کنم ..به نظر شما کدام را بگیرم که پشیمان نشم
نمیشه یه vostro 1510 پیدا کرد که ویستا داشته باشه یک تومان هم باشه/
اگر ویندوز نداشته باشه روش چجوری اونجا تستش کنم؟
اخطار : از درج لینک سایت های ایرانی مرتبط با لپ تاپ بپرهیزید و لیست قیمت را در جای دیگر آپلود کنید
با سلام
قصد خرید لپ تاپ دارم و 2 سوال !!
1) با این شرایط و مشخصات مدل و قیمت بدین لطفا
cpu بالای 2 (و البته 2 هسته ای !!)
گرافیک خوب
کش هم 2 به بالا
بدنه از نظر استحکام قابل قبول باشه
برای برنامه نویسی سنگین / کارهای گرافیکی /شبکه /گیم
تا 1200000 هم توان مالی
2) به نظر شما تو ایران با گارانتی بگیرم یا بی گارانتی؟
اگر با گارانتی معتبر بخوام بگیرم لازمه بیام تهران یا زنگ بزنم شرکت واسم بفرستن
سپاس
سلام Register user عزیز
من یه دانشجو هستم که میخوام حداکثر تا یک و دویست برای خرید لپ تاپ هزینه کنم. چون میخوام جابجا کنم نیاز به یک لپ تاپ کم وزن و با استحکام دارم که دوستان وسترو 1310 رو یهم پیشنهاد کردند و گفتند که خرکاره و استحکام خوبی داره و از همه مهمتر 13 اینچی است.
من دو نوع پیدا کردم که مشخصات و قیمتش رو در پائین اوردم:
CPU: 2.5GH
RAM: 4 G
HDD: 350
Cache: 6M
Price: 1200000
CPU:2GH
RAM: 2G
HDD: 250
Cache: 2M
Price: 1000000
به نظر شما برای کارای عادی و حداکثر اتوکد و فوتوشاپ کدوم با توجه به هزینه ای که میخوام بکنم بهتره؟
مارک لهستان چطوره؟
شما گارانتی رو پیشنهاد میکنید؟
با DOS بهتره یا ویندوز اورجینال؟
لطفاً سریعتر کمکم کنید!!
اگه مارک و مدل بهتری حداکثر حداکثر تا این قیمت به نظرتون می رسه که کم وزن باشه و استحکام خوبی داشته باشه لطفاً بهم معرفی کنید.:42:
مرسی از راهنماییتون
من قصد خرید xps1530 رو دارم؟!
گارانتی زیگورات:
Cpu:2.5
cash:6m
ram:4g
hdd:500
vga:8600
قیمت:1.590.000بود جدیدا قیمت رو تو سایتش عوض کرده 1.520.000
اما گارانتی دلیران قیمت زده در تاریخ11/11/87
Cpu:2.5
cash:6m
ram:4g
hdd:400
vga:8600
البته با نمایشگرش:15.4"WXGA+ Bright
قیمت1.600.000
کدوم بهتره یعنی ارزشش رو داره؟
بعد هم اینکه اگه قرار باشه این مدل ارزون بشه بعد از عید با توجه به این قیمت ها چند تومن افت قیمت داره این مدل؟
تکراری ...
ویرایش شد
نقل قول:
لطفاً سریعتر کمکم کنید!!
اگه مارک و مدل بهتری حداکثر حداکثر تا این قیمت به نظرتون می رسه که کم وزن باشه و استحکام خوبی داشته باشه لطفاً بهم معرفی کنید.:42:
مرسی از راهنماییتون
سلام
وسترو ها اصلا کیفیت ساخت خوبی ندارن
به نظر من به جای یه وسترو 1310 با کانفیگ بالا , اگه یه xps m1330 بگیری با کانفیگی کمی پایین تر بهتره .
موفق ......
کسی نبود جواب مارو بده؟!!!!نقل قول:
اقا به نظر من hp dv5-1135 رو بگیر،چیزه جالبی هست نسبت به پولش،تو مایهای 1.200 هم هست،نقل قول:
cpu 2.26
hdd 250
ram 3gb
(vga 9600(512mb real
&.....
این نظر من بود.
سلام من می خوام از یک سایت (نوین پار....) بگیرم و میگه گارانتی نداره ولی تا یکماه تعویض کامل دستگاه هست
سئوال ام اینه که خطرناک هست یا اگه مشکلی داشته باشه تو یکماه خودشو نشون میده ؟؟؟ و امکان داره یک دستگاه استوک باشه ؟؟؟ و از کجا میشه فهمید ؟؟؟
شما هم مثل بقیه میتونی رو 1510 حساب کنی ، البته باز هم نظرات متفاوته و هر کسی چیزی میگهنقل قول:
اصولا لپ تاپ های دل ایده آل هستن برای برنامه نویسی ...
زیر 1 میلیون و 200 هم گیر میاد بهترین کانفیگش البته تو تهران و شهرستان ها رو نمیدونم ...
اگه تو شهر خودت نمایندگی معتبر شرکت ها مثل دلیران سا زیگورات هست احتیاج نیست پاشی بیای تهران بگیری ، مشخصات 1510 بطور کامل تو تاپیک هست اگه احتیاج داری
اینکه بگه تو 1 ماه اول تعویض میکنیم شاهکار نکرده و خیلی کم پیش میاد دستگاه تو 1 ماه اول مشکلی داشته باشه و اینکه شما هم خیلی دیگه شکاکی !!! :31: دیگه اونجور هم بنداز بنداز نیست ! خیلی ها برای جلب مشتری معمولا برای 1 ماه اول تعویض میکنن که فکر کنم 3 ماه 1 بار اینکار رو انجام بدن ...نقل قول:
یکی از دوستان از همین سایت دیجی کالا لپ تاپ خرید که ادعاش میشه و میگه معروفم! و بعد دید سرش چه کلاهی رفته !نقل قول:
پیشنهاد من : اگر سایت شرکت هست یا فروشگاه بسیار معتبر که خودش واحد گارانتی معتبر داره ، بخرید و در غیر این صورت هرگز
شما دارید اینقدر پول میدید ! حساب این را هم داشته باشید که بخاطر 50 تا 100 هزار تومان ، تمام علاقه تون را برای کار با این لپ تاپ در صورت مشکل دار بودن از دست می دهید
همیشه ، خرید مطمئن مهمتر از هر چیزی هست :46:
بهترین خدمات دل رو تو ایران زیگورات داره تا جایی که من میدونم و اینکه دلیران قیمتش بالاتره عجیبه !! به نظر من زیگورات ارزش خرید رو داره ... خیالت هم بابت گارانتی راحته حالا چه 1 سال چه 3 سالنقل قول:
سلام ارزون ترين لبتاپ با رم حداقل 512 و گرافيک 128 و سيپي يوي 2 چه مدل و قيمتي ميتونه داشته باشه؟
البته+وايرلس و لوازم!
به نظر من با این مشخصات سونی مدل sr13gn بهترین گزینه بین این 3 تا هست با مشخصاتی که خودت دادی ، گرافیکش از بین این 3 تا بسی بهتره ! ظاهر شیک داره و جدیدترین سری cpu های اینتل هم روش نصبه ، البته این باعث نمیشه خصوصیات خوب دل 1330 رو ندید کنیم ، 1330 هم توی 13 اینچی ها جزو بهترین هاست و کیفیت ساخت خیلی خوبی داره اما با توجه به مشخصات و قیمت اولویت با 13gn هست ...نقل قول:
فوجیتسو زیمنس مدل V6535 با مشخصات زیرنقل قول:
CPU Celeron 2.0 1MB 533
4GB DDR2
160GB HDD
VGA Intel 4500 MHD
بلوتوث و وایرلس هم داره با DVD رایتر و وب کم
قیمت مفت مفت : 640 هزار تومن
البته CPU خیلی ضعیفه ولی خوب با این قیمت از این بهتر میشه گیر آورد ؟؟؟
یه سوال دیگهنقل قول:
من چند روز پیش زنگ زدم زیگورات گفت الان لهستانی داریم
کدومشون بهتره ؟
مالزی؟ لهستان ؟ ایرلند ؟
راستی چرا تخفیف نمیدن؟(کسی شماره رئیس کلشو نداره ما ازش تخفیف بگیریم؟!!!)
به عقیده من بهترین دستگاه های ساخت دل مالزی هستن و تا جایی که من میدونم و یکی از اقوام تو واردات هست میگه که مالزی ها سفارش آمریکا هست و ایرلند اروپا و بهترین خط تولید دل تو مالزی فعالیت میکنه و هرکی مالزیش رو داره خیلی راضیه ... باز هم میگم این حرف دلیل بر بد بودن ایرلندی ها و لهستانی هاش نیست ولی اولویت با مالزی هستنقل قول:
در مورد تخفیف هم چون اینا شرکتی هستن و اونی که ازش قیمت پرسیدی کاره ای نیست که بخواد بنده خدا تخفیف هم بده !! باید با بالاترش چونه زد .!!!
نقل قول:
راستی گفتین قیمت پایینترشم هست مظورتون کدوم مدله آخه من اون 6 m کشرو میخوام
اما نمیدونم این ویستاش بدردم میخوره یا نه چون باش مشکل دارم
بگم dos دار میخوام از قیمتش میندازن یا نه ؟!!!
ببین اگه بخوای از مغازه دار و فروشنده معمولی بگیری زیاد نمی ارزه بدون سیستم عامل بگیری اما اگه از شرکت معتبر بگیری حداقل 70-80 و بلکه هم بیشتر قیمتش میاد پایین و بهتر هم هست و اگه من الان لپ تاپ میخریدم پول برای سیستم عامل اون هم ویستا !!! نمیدادم و در واقع پول حروم کردنه ، برای مشخصات 6 مگ کش هم میتونی به پستهای قبلی مراجعه کنی و اونا رو بخونی و دستت میاد ... به نظر من ارزش نداره پول برای ویستا بدی ، اگه نسخه Ultimate بود یه چیزی ( که اون هم قیمتش خیلی بالا میره ) اما بقیه نه و شما خیلی راحت یه XP سرویس پک 3 نصب میکنی و دنگ و فنگ ویستا رو نداری و از کار کردن باهاش لذت میبری ...نقل قول:
شرمنده هی سوال میپرسم ها !!نقل قول:
پس نظرت اینه که بدم زیگورات واسم بفرسته دیگه(گارانتیش پدر مادر داره ؟!!!!!!) ؟
اونم dos دارشو ؟!
(دکمه تشکر مشکر نداره این فروم ؟!!)
آقا پيام يادمه چند سال پيش همه ميگفتن دل گير آوردي برو ايرلندشو بگير.....نقل قول:
حالا شده مالزي ؟
ايكس پي اس هارو انحصارا" لهستان ميزنه ؟
چيزاي خوبين كه
قيمت سيستم هاي مالزي كمتر نيست ؟
نميخام بگم فيمت بالا بهتر بودن لپ تابه ها ......
سلام مرسی از توجهتون. ببخشید شما مطمینید که ati mobility radeon hd 3470 وضعیت گرافیکی بهتری از geforce 9300 داره؟ می تونین یه کم این سیستم شماره ها رو توضیح بدین؟ یکی از دوستان، اینجاها یه سایتی رو معرفی کرده بود که پرفرمنس کارتای گرافیکی رو توش باهم مقایسه کرد و رنکینگ داده... اونجا نگاه کردم وضع این ati خیلی جالب نیست...نقل قول:
اینم سایت:کد:http://service.futuremark.com/hardware/graphics_cards
سلام اين زيمنسي که گفتي بد نيست و لي سيپي يوش مزخرفه چرا رم رو 2 نکزدن و به جاش سيپي يو رو ارتقاع بدن؟
ميشه انواع مدلاي ازرون قيمت و لي سيستم نورمال رو همون جور که گفتم بگيد؟
سلام
من این لپ تاپ رو پیدا کدم با این مشخصات:
vostro dell 1510
core 2m
3gig ram
250 hard
15"
geforce 8400
dos
europ
finger print web
999000 تومان
ایا خوبه؟
با گارانتی زیگور
سلامنقل قول:
من تا حالا ندیدم
پایین ترین مدل 1510 یک میلیون تومان هستش و ساخت لهستان
به نظر من شما که داری یک میلیون پول میدی سر 200 هزار تومان سیستمت رو خراب نکن
دل وسترو 1 سال گارانتی داره
البته شما با این پول میتونی سونی ns 140 هم بگیری که اون ویندوز ویستا هم روش نصبه
تصمیم با شماست
موفق باشی
یا علی
ممنوننقل قول:
اخه می خام بدونم اون ویستا اضافه 200 هزار تومان بیشتر ارزش داره(البته کشش هم بالاتره ها)
چون من در هر حال می خام xp بریزم.
سونی رو اقای رجیستر یوزر گفتن ارزون قیمتاش خوب نیست.