در تايپ فرهنگ نامه كه به صورت دو ستوني هست فوت نوت هاي هر ستون زير همان ستون مي آيد اگر بخاهم كه همه يك ستوني و مثل متن يك ستوني نوشته شود چكار بايد بكنم؟
خيلي ممنون
Printable View
در تايپ فرهنگ نامه كه به صورت دو ستوني هست فوت نوت هاي هر ستون زير همان ستون مي آيد اگر بخاهم كه همه يك ستوني و مثل متن يك ستوني نوشته شود چكار بايد بكنم؟
خيلي ممنون
چطور باید فونتیک های کلمات لاتین را تایپ کرد بعضی هاش در symbol ها است و خیلی هاش هم نیست
نقل قول:
برای رسم جدول دیزاین های آماده هستند که یکی در میان خانه ها را رنگی کرده اند
یک ردیف بی رنگ و ردیف بعدی رنگی است
چطور می توان تعیین کرد که آن ردیف رنگی، رنگش دلخواه باشد
یعنی با یک بار انتخاب کل جدول این خانه ها یکی در میان رنگ دلخواه بگیرند.
2- چطور می توان فرمول هایی که با 2007 زده شده را تبدیل به 2003 کرد
سلام
من ميخوام توي افيس وقتي زيان كيبورد روي فارسي هست اعداد بصورت قارسي نوشته بشه و وزمانيكه روي انگليسي هست بصورت لاتين
چيكار كنم؟؟تلان در هر 2 حالت لاتين تايپ ميكنه
چطور میشه در یک فایل که دارای چند صفحه هست که عکس هم داره البته ورد هست . صفحات را به ترتیب دلخواه مرتب کرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلامنقل قول:
File>Option>Advanced>Numeral>Context
سلام
برای حذف تکراری ها به مشکل خوردم . سرچ هم کردم چیزی پیدا نکردم اگه ممکنه راهنماییم کنید.
من یه متن طولانی دارم که داخلش یه سری جملات یا پاراگراف ها عیناً تکرار شده . می خواستم از تکراری ها فقط یکیش بمونه و باقیش حذف بشه. آیا راهی وجود داره ؟ ضمناً از قسمت Compare ورد هم استفاده کردم ولی چیزی رو پیدا نکرد.ممنون میشم راهنمایی کنین.
بله هر زبان برنامه نویسی محیط خاص خودشو برای اجرا شدن داره.مثلا اس کیو ال در محیط زیر query editorنوشته میشهنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
درحالت عادی که (همونطور که میدونید)Copy&Pastنقل قول:
ولی اگر اجازه کپی کردن نمیده لازمه که shiftرو نگه دارید وبعد dragکنید Copy&Past
نقل قول:
برای اینکه یه فایل2007رو بافرمت2003 ذخیره کنیم باید:
شمامیتونید با کلید ترکیبی ctrl+Hنقل قول:
میتونید جمله ای که همش تکرار شده رو داخل کادر اولfind whitبنویسیدولی کادر دوم یعنی replace whitرو خالی بذارید
بعد روی Find Nextکیلیک کنید اولین جمله رو پیدا میکنه دوباره روی Find Next کیلیک کنید دومی رو پیدا میکنه وبعد رویreplaceکیلیک کنید تا جماه مربوطه حذف بشه همینطور ادامه بدید که تمام جملات تکراری حذف بشن
سلام
دوستان، من دارم پایان نامه ام رو تایپ میکنم.
میخوام به طور پیوسته، صفح رویی متن، بسم الله، تقدیر و تشکر و بخش اعلام نمره داخل سند قرار بگیره. ولی شماره نخوره. بعد از اون میخوام فهرست عناوین رو داشته باشم و این بخش به صورت حروف الفبا نامگذاری بشه. بعد یک صفحه که عنوان فصل بزرگ داخلش نوشته شده باشه و اصلاً شماره صفحه نخوره. بعد از اون خود فصل باشه که از صفحه 1 شماره بخوره (یعنی صفحات قبلی حساب نشن) و ادامه پیدا کنه تا انتهای فصل. بعد باز یک صفحه که عنوان فصل بعدی بخوره روش و شماره نخوره. و مجدداً متن فصل بعدی که شماره اش از شماره آخرین صفحه فصل قبل به بعد ادامه پیدا کنه (یعنی در واقع عنوان فصل دوم توی تعداد صفحات شمارش نشه) و به همین ترتیب.
یک کار اینه که سندی بسازم که حاوی متن هر فصل باشه، و بعد به صورت دسی صفحاتی رو میانش بگذارم و همین طور عنوان و بسم الله و ... رو هم در سندهای جداگانه بسازم و بعد همه رو پرینت بگیرم .
حالا میخوام ببینم میشه به صورت یکپارچه همه این ها تو یک فایل قرار بگیرند، و شماره ها هم به این کیفیتی که گفتم باشند؟
ممنون میشم راهنمایی کنید
ممنون از جوابتون. مشکل من اینه که نمیدونم کدوم جملات تکراری هستند. مثلاً فرض کنید بین 1000 تا جمله 300 تاش دو یا سه بار تکرار شدن.چون متن هم طولانی هست پیدا کردن تکراری ها خیلی سخت میشه.:41:نقل قول:
تنها راهش اینه که همشو بخونید دیگه وگرنه چه جوری میخواید حذفشون کنید:20:نقل قول:
موفق باشید:10:
یه فایلی هست که از چندین سایت اینترنتی مطلب توش جمع آوری شده و خیلی از سایتها هم از روی هم کپی کردن و صفحاتش الکی زیاد شده. شاید اگه تکراری هاش حذف بشن نصف بشه!نقل قول:
ممکنه با قسمت compare ورد بشه مشترک ها رو پیدا کرد؟ من زیاد باهاش کار نکردم.
compareبرای مقایسه دو تا فایل متفاوته:46:نقل قول:
اگر فایلتونو باخودش مقایشه کنید مشخصه که تفاوتی باهم ندارند
اما اگر من به جای شما بودم
دقیقا مثل همون راهی که قبلا گفتم عمل میکردم شما اگر هر پاراگرافو سرچ کنید که ایا پاراگرافی مثل اون هست یا نه طی 45 مین میشه یه فایل 100 صفحه ای رو چک کرد
نقل قول:
ممنون از راهنماییتون. ظاهراً غیر از این روش دیگه ای نیست.همیشه همه کارها رو نمیشه از ورد خواست!:13:
سلامنقل قول:
این کار با ورد امکانپذیر نیست ولی یه نرم افزاری هست به نام Dupli Find که این کار رو انجام میده.فایلتون رو به این نرم افزار میدید و جمله های تکراری رو پیدا میکنه.البته گاهاً بعضی فایلها رو باز نمی کنه!!!
یه بار امتحان کنید,احتمالاً مشکلتون با این نرم افزار حل بشه.
نقل قول:
خب این قسمت رو برای جداول رفتم کجا میتونم دو رنگ دلخواهم رو انتخاب کنم
یه سوال خیلی خیلی مهم
بهترین برنامه برای تبدیل ورد به پی دی اف چیه؟
باورتون میشه من تا به حال 7-8 پرینتر تبدیل ورد به پی دی اف نصب کردم
ولی هر کدام یک مشکلی دارند
مثلا یکی حاشیه ها را زیاد می کند
یکی کلمه ها را بالا و پایین می برد (این مورد در اکثر آنها دیده شده است)
تنها برنامه ای که مشکل نداشت pdf factory بود اما کرک نداشت!!
حالا می خواستم ببینم از نظر شما بهترین برنامه چیه؟
و دیگه اینکه کرک این pdf factory رو دارید
من از خود ورد (Save as) استفاده میکنم.نقل قول:
نقل قول:
خب بقیه اش؟
سلام تعداد زیادی ازاین نمودارها آورده اند برای تایپ
واقعاً نمی دونم با چه برنامه ای رسم می شود
سلامنقل قول:
اولاً دوست عزیز سایز عکسهاتون رو کم کنید,عکسی که گذاشتید خیلی بزرگه!!!نظم تاپیک رو به هم میزنه.
این نمودارها با افزونه Math type خیلی راحت رسم میشن.
با انتخاب تمپلتی که تو عکس نشون دادم و استفاده از Shift + \ برای ایجاد خط روی نمودار و Ctrl + Tab برای بزرگ کردن نمودار می تونید نمودار مورد نظر رو رسم کنید.
تو انجمن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جستجو کنید فکر کنم هستش,اگه نبود تاپیک بزنید دوستان کمکتون می کنند.نقل قول:
و دیگه اینکه کرک این pdf factory رو دارید
نقل قول:
چه سایز عکسی برای انجمن خوبه ؟؟؟
2- چطوری اون مربع رو رسم کنم و چطور اون Q ها رو به اون فلش کنم
3- این افزونه رو چطور اضافه کنم
برای پرینت گرفتن و پی دی اف کردن و در ورد 2007 مشکلی ندارد
کلاً ضعف های این افزونه چیه (می خوام بدونم میشه با ضعف هاش کناراومد)
4- نگفتید بهترین برنامه برای پی دی اف کردن ورد چیه؟
دقیق نمی تونم بگم چه سایزی خوبه !!! ولی خوب این عکسی که گذاشتین (155 Kb و 1,906px × 540px) بزرگه ...نقل قول:
2-دیگه رسم اون مربع کاری نداره !!! Q های اطرافش رو با اندیس بنویسید بعد از قسمت Shapes مربع و فلش ها رو رسم کنید.
3_از اینجا می تونید دانلود و نصبش کنید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در کل مشکلی نداره!!! برای نوشتن فرمولها و رسم نمودارها بهتر از Equation خود ورده,البته یه Add_ins دیگه هم مایکروسافت داره به نام Microsoft Mathematics که اونم نصبش کنید تو حل مسائل و رسم نمودارهای ریاضی به کارتون میاد ولی Mathtype مشکلتون رو حل می کنه و فکر می کنم کافی باشه.
4-بهترینش رو من نمی تونم بگم چیه!!! ولی من تو بیشتر موارد از save as خود ورد استفاده می کنم ولی اگه نرم افزار جانبی بگم PDF factory و Nitro رو استفاده می کنم.
یه چیز بگم شرمنده واقعاًنقل قول:
از کدوم پستش نرم افزار Math رو دانلود کنم بهتر است
خواهش می کنم...نقل قول:
لینکا رپید بودن.من یکی براتون آپلود کردم,این رو دانلود کنید.
کد:http://4shared.com/file/2hKprqW6/Setup.html
سلام دوستان
آقا توی Word 2007 من چطوری باید کاری کنم که صفحه ها از هم جدا بشن !
منظورم اینه که من مثلا می خوام یه صفحه کادر داشته باشه یه صفحه نداشته باشه یه صفحه هیدر داشته باشه یکی نداشته باشه !
باید چکار کنیم که بعضی از صفحه ها از بقیه جدا بشه و به بقیه کاری نداشته باشه !؟
سلامنقل قول:
باید از این مسیر Page Layout>Breakes>Next Page سکشن ایجاد کنید.
این پست رو هم ببینید کمکتون می کنه,اینجا برای شماره صفحات گفتن,برای موارد دیگه مراحل دقیقاً همونه...
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=3741929&postcount=21
سلام دوستان
یه سوال داشتم
یه جدول دارم توش پر از سطر و ستونه
وقتی داخل خانه ها یه چیزی مینویسم و سایزش رو بزرگتر میکنم اون ستون هم بزرگتر میشه با این که هنوز داخل خانه جا هست
یعنی در کل می خوام کاری کنم داخل هر خانه متن رو تا جایی که شد بزرگتر کنم
ممنون
شما هرکاری انجام بدی اندازه ستونها همزمان با سایز نوشته هاش تغییر میکنه(من اینجوری فک میکنم)نقل قول:
اگر روی یکی از خونه ها راست کیلیک کنید و Fitرو انتخاب کنید نوشته داخلش کل اون خونه (Cell)رو پرمیکنه
آخه یه جا دیدم متن داخل خونه ها خیلی بزرگ بود ، ولی من هر کاری کردم نشدنقل قول:
نقل قول:
این سوال جوابی دارد
چطور باید فونتیک های کلمات لاتین را تایپ کرد بعضی هاش در symbol ها است و خیلی هاش هم نیست
2- مطلبی در انجمن هست برای زدن فهرست خودکار که توسط دوست عزیزمان wordist نوشته شده است
امکانش هست که عکسش را بگذارید (هر کار کردم نتونستم اجراش کنم نمی دونم چرا واقعاً بعضی گزینه ها را پیدا نکردم (
3- امکانش هست وقتی کلمه ای را در find سرچ می کنیم این کلمه را در کل متن به صورت های لایت در بیاورد (نه یکی یکی نشان ندهد) بلکه یک جا همه را های لایت کند
4- چطور فرمول هایی که با فرمول نویسی 2007 زدیم تبدیل به فرمول 2003 شود
من با save as 2003 کردم فایل رو اما وقتی اون فایل را با ورد 2003 باز کردم فرمول تبدیل به عکس شده بود و قابل تغییر نبود متأسفانه
5- من یک فایل ورد دارد که وقتی درونش متنی رو past می کنم آن متن با فونت نستعلیق و رنگ نارنجی و سایز 30 past می شود و من هر بار که می خواهم متنی را past کنم بعد از past باید آن را انتخاب و تنظیمات دلخواهم را رویش اعمال کنم امکانش هست از قبل تعیین کنم برای past چه فونت و رنگ وسایزی در نظر بگیرد
من حتی کل اون متن رو انتخاب و در تب font برای لاتین و فارسی فونت پیش فرض تنظیم کردم اما بعد past دوباره این مشکل وجود دارد
6- در همان فایل ورد وقتی چیزی را past می کنم اون علامت هست که بعد copy&past می آید نمی دونم اسمش چیه و با انتخاب اون مثلاً می تونیم بگیم فقط متن را پیست کند یا با فرمت فلان پیست کند چرا اون علامت نمی آید
سلام
من یه کتاب دارم داره میره واسه چاپ اما یه مشکل داره
تو یک صفحه وقتی چندتا footnote میدی پایین صفحه همه رو سطر سطر میاره
چه جوری میشه کاری کرد که مثله بقیه کتابا دوتا دوتا یا سه تا سه تا کنار هم باشن ؟
ممنان
دو ستونه یا کلاً چند ستونی نوشتن پاورقی تو ورد امکانپدیر نیست.نقل قول:
اگر منظورتونو درست متوجه شده باشیم:worried: و بخواهید یه فوت نت به این شکل داشته باشید با Tabمیتونید اینکارو انجام بدیدنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/URL]
سلامنقل قول:
1 - چند نمونه میشه مثال بزنید .
2 - وقت کردم واستون می زام .
3 - بله امکانش هست .
کافیه در قسمت Find فلش کنار گزینه Reading Highlight را زده و روی گزینه Highlight All را انتخاب کنید .
4 - این مورد را امتحان نکردم . یعنی با word 2003 اون را باز می کنید ؟
5 - یه روشش اینه که ابتدا یک ورد خالی باز کنید و همون ابتدا کلید های Ctrl +A را بزنید . حالا هر تغییر که میخواهید روی سند خودتون انجام بدید و اونا ذخیره کنید . بعدش هر متنی که خواستید توش paste کنید به همون صورت که شما قالب بندی کردید در میاد .
نقل قول:
یعنی میشه با خود ورد به صورت اتوماتیک پاورقی زد نه اینکه دستی پاورقی بزنیم
و از تب هم استفاده کرد؟؟؟؟
نقل قول:
مثال
یک کلمه انگلیسی می نویسیم و جلوش تلفظش رو مثل همون تلفظی که در آکسفورد اومده بزنیم
نحوه تلفظ كلمه هم بهش می گویند
سلام، مشکل من در مورد شماره گذاری صفحات کتابهای دوزبانه مثل دیکشنری های دوزبانه است که کتاب از دو قسمت مستقل تشکیل شده و هر قسمت شماره صفحه خود را دارد. دو قسمت کتاب پشت سرهم نیست بلکه یک قسمت (فارسی) از راست به چپ و یک قسمت (انگلیسی) از چپ به راست است و دو قسمت در وسط کتاب به هم می رسند. برای شماره گذاری صفحات قسمت دوم که در واقع از آخر به اول (revers page number) است چه کار باید کرد؟ چطور می شود یک فایل ورد 300 صفحه ای را از آخر به اول شماره صفحه داد یعنی اولین صفحه آن شماره 300 بخورد، صفحه دوم شماره 299 و الخ.... ؟؟؟ ممنون می شوم اگر سریعتر راه حلی پیشنهاد کنید.