کسی نیست؟.....نقل قول:
کسی نیست؟.....نقل قول:
نقل قول:
سلام.ممنون
حالا فرصت کنم محض اطمینان میزنگم.
این دو اپشن رو که حتما خودمم میخام داشته باشه چون به نظرم خیلی کاربردی و ضروریه .
راستی یک سوال دیگه این سوکت فابریکها رو میشه کامل از رو ماشین برداشت؟؟یعنی اگه ادا در بیاره نمایندگی واسه گارانتی طوری هست که بشه دوباره از رو ماشین برش داشت بدون هیچ مشکلی؟؟. یا اگه بخای مثلا برش داری رو ماشین دیگه نصبش کنی؟؟این امکان هست؟؟
با تشکر
یه طرحی برای ایران خودرو آمده برای خودرو فرسوده آیا صرف می کنه که یه بی ام و مدل 57را بدهم ویه 405 بخرم وام 10 ملیونی مید هند؟
نقل قول:
سلام.
پرسیدم گفتن مدل های 55 تا 65 رو تحویل میگیرن و 10 میلون تومان وام میدن و خودرو 20 روزه تحویل میدن.
برای شما می صرفه یه 405 صفر سوار بشی دوست من.
اقدام کن تا پر نشده موفق باشید
---------- Post added at 11:49 AM ---------- Previous post was at 11:46 AM ----------
نقل قول:
سمند LX مدل 84 قیمت 9500000 تومان
مزدا 3 رو حتما تیپ 3 فول بردارین.قیبا هم گفتم فقط تیپ 3
موفق باشید
---------- Post added at 11:50 AM ---------- Previous post was at 11:49 AM ----------
نقل قول:
دوست گرامی به نظر من :
تندر 90 E1 مدل 87 بردار خیال خودت رو راحت کن.
سلام
دوستان يه پرايد مدل آخر86 خيلي تميز و سالم .خونگي واسه يكي از آشنا هاست فقط تنها موردش اين كه كاپوتش تعويض شده با اين شرايط چقدر مي ارزه؟
نقل قول:
پراید مدل 86 قیمت 6000000 تومان ( کاپوت تعویض )
کمترم برداشتی خوبه تا 5800000 تومان
مرسی. نظرت راجع به فروختن یا نگه داشتنش چیه؟نقل قول:
نقل قول:
والا اون دیگه بستگی به شرایط و شخص شما داره.
اگر نیاز به 2 تا ماشین دارین نگه دارین اگه نه که بفروشین
نقل قول:
اقا اینم زحمت بکشید
ممنون
تندر هم ماشین عالی هست ولی ی 0 رو پیشنهاد نمی کنم چون یه جورای بدون اپشن یکم سنتی میشه :31:نقل قول:
البته به صفر بودن و بی خرج و بی آزاریش می ارزه اگر زیاد به امکانات توجه نداری .
ولی ی 1 دست دو میتونی بگیر ولی از سالمیش حتما اطلاع پیدا کن چون یکم قطعات موتوری به سختی گیر میاد اگر تو خرج باشه پیرتو در میاره . :11:
منظورم اینه که نگهش دارم برای خودم(دانشجو هستم) یا اینکه بفروشمش، با 10 تومن یه 206 دست دوم بگیرم؟نقل قول:
نقل قول:
باید فکر کنید ببینید روزانه چه مسافتی رو باید طی کنید.
چون سمند مصرفص نسبتا بالا هست شاید به صرفه نباشه از طرفی
شاید مصرف سوخت براتون مهم نباشه و سمند رو نکهدارین بهتره
اما اگر میبینی برات صرف نمیکنه و هزینه های بنزین زیاد میشه
206 گزینه بهتری هست
تندر 87 که ماشین سه سال پیشه به 405 88 ییا 206 87 یا 88 می ارزه مگه؟نقل قول:
حدود نیم ساعت راهه. پس با این حساب سمند رو توصیه می کنید؟نقل قول:
دوست من شما زنگ بزن نمایندگی ایران خودرو کم و کیف ماجرا رو از خودشون سوال کن چون ممکنه ما الان یچیز بگیم بعد اون نشه ! اونطوری خیالتم راحت تره !نقل قول:
????????????ممنوون میشم جواب بدین
قیمت 405با موتور tu5 مدل 88 یا 87 یا حتی 89 چند در میاد؟و اینکه این ماشین با این موتور میشه با تندر مقایسه کرد دیگه؟
پژو 405 GLX مدل 88 نداره از سال 89 داره قیمت 12800000 توماننقل قول:
بله میشه با تندر 90 مقایسه کرد.
---------- Post added at 07:04 PM ---------- Previous post was at 07:03 PM ----------
نقل قول:
اگر نیم ساعت راهه در مجموع رفت و برگشت میشه 1 ساعت مشکلی نیست سمند رو نگهدارین
سلام
بنده میخواستم پیکان پژو بخرم
ولی با نظرات ضد و نقیض زیادی مواجه شدم یکی میگه خرج زیاد داره یکی میگه اینطور نیست خلاصه هرکی یه حرفی میزنه منم الان موندم چیکار کنم .اگه میشه در مورد این ماشین یه کم کامل راهنماییم کنید . کسانی که تجربه استفاده از این ماشین رو داشتن نظرشون چیه ؟
تا رنج قیمت 2 تا 2.5 تومان چه ماشینی بگیرم ؟:46:
دوست من شما مدل ماشین کارکردش و میزان تصادف و رنگ شدگیش رو مشخص کنید.نقل قول:
شما هم از ماشینی که دیدن کمی اطلاعات بزارین تا بشه تحقیق کرد.
خب پیکان پژو اخرین مدلش 72 بودهنقل قول:
کلا خواستم نظرتون رو در مورد این ماشین بدونم ! :10: با این پول چی خوبه ؟!
این ماشین کلا تیراژ تولیدشم کم بود.نقل قول:
فکر نمیکنم بتونی مورد خوبی گیر بیاری.خرجشم که بماند.
شما الان 2.5 میلیون تومان پول دارین
نظر من اینکه صبر کنید تا بودجه برسه به 3.5 یا 4 میلون تومان تا بتونید یه ماشین
مناسبتر بخرید
خب به 4 برسه بدم پراید !؟!!:2:
نقل قول:
بله دوست من.
تا 4 میلیون تومان برسون و یه پراید بخر خیلی بهتر از پیکان و پیکان پژو هست.
سلامنقل قول:
خیلی ها این ماشین رو نمیشناسن اما من نمیدونم چرا دوسش دارم!
از سال 70 تولید شده و تک و توکی تا مدل 75 یا 76 داره! بیشتر در دورنگ سفید و آبی آسمانی بود مدل های بالاترش کرم هم دارن!
عیبی که من زیاد تو این ماشین میدیدم تو وسایل برقیش بود مثلا کوئیلش زود میسوخت! البته هر وسیله یه ایرادی داره!
اکثرا اگه دسکاری نشده باشن ارتفاع جلو پایینتر تا عقب بخاطر سنگینتر بودن موتور پژو!
موتور و گیرباکس و فنربندیش با پژو 504 مدل gl دنده معمولی یکیه!
حجم موتوروش 1800 سی سی هست و بیش از 90 اسب بخار قدرت داره!
ترکیب این موتور و بدنه سبک پیکان اونو به ماشین عجیبی تبدیل کرده بطوری که در صورت سر حال بودن به راحتی از انواع پراید 206 تیپ 2 و حتی پژو 405 بر میاد!!!
هزینه بدنه ای که مشابه پیکان! وسایل موتوری هنوز هم داره! مصرف سوخت تو همون مایه پیکان شاید هم پایینتر!!!
با اینکه گیرباکس 4 دنده داره (اگه درست یادم مونده باشه) به راحتی به سرعت آخر سرعت سنجش یعنی 200 میرسه! البته بدلیل ضعف بدنه پیکان لرزش زیادی داره تو این سرعت ها!
در ضمن مطمعن باشید هنوز هم سالم و تمیزشو زیر 3 تومن پیدا نمیکنید:46:
:20:به نظرتون بعد از تقریبا 20سال از عمرش ارزش خریدن داره ؟ منم خیلی باهاش حال میکنم !:27:نقل قول:
ماشینم مثل آدم می مونه دیگه ، وقتی پیر بشه مریض میشه میفته تو خرج ! بعد همش باید ببریش بیمارستان !نقل قول:
:18:[COLOR=#000000 !important]:41:اخه ادم از این ماشین میبینه خیلی سرحال !! از چندنفر که داشتن سوال کردم در مورد خرجش گفتن خرج زیادی نداره !!هرکی میگه پر خرجه دروغ میگه !! [/COLOR]نقل قول:
خوب ماشین قدیمی ریسکه دیگه!نقل قول:
100 البته این ماشینا نگه داشتنشون عشق میخواد:46:
:10:دلو میزنم به دریا !! یکی میگیرم ! یا بد از اب در میاد کل پولم میشه ضرر یا ماشین خوب از اب در میاد حال اساسی بهمون میده
200 KM با پیکان ؟ شوخی که نیست بابا موتور 405 هنوز نمیتونه 190 KM رو دربیاره اونوقت شما داری از چی میگی ؟ لطفا حرفاتون با دلیل و مدرک باشه .نقل قول:
405 نمیتونه!؟ اتفاقا همین هفته پیش 200 تارو باش رفتم! بله طول میکشه اما رفت! مکان هم انتهای کمربندی شیراز!!!نقل قول:
دوست عزیز شوخی نیست مثل اینکه شما هیچگونه شناختی از این ماشین ندارید :27:نقل قول:
اینم سرعت 200km/h
کد:http://www.gsmaria.com/Entertainment/Videos/Video.aspx?video=440
مربوط به کردستان :46:
از ما ایرانی ها هرچی بگی بر میادنقل قول:
من هم پر کردم برای در حدود 10 دقیقه اتوبان ساوه به تهراننقل قول:
بابا دمش گرم من که با 405 این کارو کردم مردم از ترس چون لاستیک های جلو استکاک رو از دست داده بودن کاملانقل قول:
بلند شدن جلو ماشین و برخورد دو باره لاستیک هارو میشود حس کرد و صداش رو میشد شنید .
به هر حال پیکان موتور پژوی سیاست پژو فرانسه برای قالب کردن موتور های مونده رو دستش از 504 این حرکتو کرد که با تمام شدن موتور دست ایران خودرو رو گذاشت داخل پوست گردو .:11:
شخصا میگم از پیکان دل خوشی ندارم :31:
اگر خریدید امید وارم برای شما خوش رکاب باشه . ولی خواهشن اینطوری نرو چون ترمزش برای 80 کیلومتر در ساعت ساخته شده نه برای حتی 120 یا بیشتر :41:
چندتا سوال فنی ،میشه فرمانشو هیدرولیک کرد؟ترمزش هم ABS؟ شدنیه؟هزینه اش ؟ مشکلی نداره اگه بشه؟
نقل قول:
برای این کارا باید به مکانیک های مجرب و قدیمی مراجعه کنید
هیدرولیک نمیشه .نقل قول:
برای بوستر abs که حتی برای 405 که خواستم تغییر بدم اول نبود ایساکویش بعد که پیدا شد با هزینه نصب واسم نزدیک به 1.5 تا 2 میلیون می شد .
دلیلش اینه که کاملا سیستم ترمز باید عوض بشه و به همین راحتی نیست و ست کامل ترمز abs باید تهیه بشه .
این پمپ های تقلبی 200 یا 300 تومنی هم کاملا چرت هستن :11:
خب الان با 12 تومن 405 TU5 بهتره یا تندر؟
آقا تو سربالایی پژو 206 وی 9 جلو میزنه یا پارس ای ال ایکس؟
همچنین وی 9 جلو میزنه یا سمند پایه گاز؟
میدونم که این دندش اتوماته و سوالم فقط واسه همینه بدونم اتومات تاثیری تو این کار داره یانه.ایشالله هفته ی آینده میخوام وی 9 بخرم میخوام ببینم زورش خوبه یانه
ممنون
آقا من جواب سوالاتو نمیدونم ولی یه سوال دارم : مگه شما وی 9 نخریده بودی؟نقل قول: