ایشالا سال 1404نقل قول:
Printable View
ایشالا سال 1404نقل قول:
زمستون که بشه سرعت دوباره برمیگرده به همون حالت قبلنقل قول:
نقل قول:
دوست عزیز فکر کنم اشتباه گرفتی
من 512 از اندیشه دارم و 9 ساله مشتریشم.البته تعصبی روش ندارم.اگه قرار باشه سرعت از یه حدی پایینتر بیاد جامو عوض میکنم.من دانلود هام رو کردم.بیش از 500 گیگ
الان عطش دانلود یکم فروکش کرده.یکم!!
با من بود عزیزنقل قول:
اشتباه نقل قول کرد :10:
بله.متوجه شدم منم همینطور گفتم توضیح بدم که یه خورده هم صبر داشته باشیدوهی از این شرکت به اون شرکت که نمیشهنقل قول:
نمی دونم در مورد این قضیه چطور توضیح بدم ولی فکر نمی کنم مشکل سرعت با مرور زمان حل بشه ، می دونین چرا ؟ چون تعداد کاربرا باید کم بشه تو ISP تون که این اتفاق قطعا نمی یوفته
دوستان من یه توضیحی براتون بدم تا همه متوجه بشین چرا سرعتتون تو یه ISP قبلا زیاد بود و الان کم شده
بعضی از ISP ها میان یه مقدار زیاد پهنای باند می گیرن تا کاربر بگیرن بعد تا زمانی که هنوز یوزر جدید به اونها اضافه نشده این مقداری که دارن رو به همه کاربرا اختصاص می دن تا هم سرعتشون بالا بره هم تبلیغی باشه براشون
البته تا زمانی که به یک اندازه کاربر برسن وقتی به نقطه اوج می رسن تازه مشکلاتشون شروع می شه و چون مدیریت خوبی رو سیستماشون نمی کنن تو یه زمانهایی سیستماشون می خوابه مثل همین مشکلاتی که الان باهاش درگیر هستیم
البته من امیدوارم همه مشکلشون حل بشه ولی نسبت به این قضیه خوشبین نیستم زمان این مساله رو نشون می ده
سلام
شاتل همش شبها موقع باز كردن سايت اين پيام رو ميده
connection was reset
10 ، 15 بار بايد رفرش كنم تا بالا بياد ،واسه شما هم همينطوره؟:41:
سرعت افتضاح ، افتضاح، افتضاح
آره امشب یه کم مشکل داره همین سایت رو 3 بار رفرش کردم تا باز شدنقل قول:
مافوق افتضاح، من که دیگه خسته شدم از دست این پارس آفلاین کوفتی.:41:نقل قول:
سرعت افتضاح ، افتضاح، افتضاح
شانس منه که همین امروز که adsl دار شدم اینطور شه ؟ با دانلود مشکل ندارم و سرعت دانلودم حدود 75 کیلوبایت بر ثانیست با 128 - فقط این باز شدن صفحات خیلی اذیت میکنه ... درست میشه دوستا ن ؟ تو پست های قبلی هم دیدم که شما هم این مشکلو دارید . فقط شاتل اینطوره یا واسه همه isp ها اینطور شده ؟ واسه چیه این مشکل ؟نکنه واسه روزه قدس ؟
پارس آنلاين.. خوب ِ گند ِ افتضاحه...
همين طوري بخواد ادامه بده ؛ فكر كات كردن مياد به سرمون..
پارس اینجوری اگه اندیشه داشتید که خیلی وقت بود کات می کردید
اندیشه تو انزلی گند زده به هر چی ADSL اخه یکی نیست بیاد به ابن اندیشه بگه اخه تو که نمی تونی کل گیلان ساپورت کنی چرا میای ADSL می دی کل گیلانو
جدیدا که زدن همرو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تر کردن چیزی تو اینترنت نمونده:41:
دوستان این هفت کل اینترنت ایران مشکل داشته اینقدر نزنین تو سرو کله هم ، من پرسیدم می گن دوباره خط جنوب به مشکل برخورده نگران نباشین درست می شه
نقل قول:
موافقم.. همه مي نالن.. تا چند روز كه نمي شد وارد ميل شد..
قطعي هاي چند ساعته نميشه كه اعصاب خورد كن بود..
بايد نشست و منتظر روزهاي بهتري بود..
هر چند كه نميشه زياد دلخوش كرد..!
دوستان از چهارشنبه شب تا جمعه شب که راهپیمایی انجام شد مشکل کشوری بود ولی از اون روز من هیچ مشکلی نداشتم و کاملا وضعیتم مثل قبله :8::8::8:اون رو روز هم که گفتم از بس روزه نگرفتین اون مصیبت نصیبتون شد.
نقل قول:
شما از كجا مي گيرين..؟ انديشه..؟
از این خلاقیتت خووشم اومد :دی منم یه تست بزنم چجوری میشه :دینقل قول:
اما آره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تر زیاد شده...اما این چند روز ربطی به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تر هایه دائمی نداشت، خیلی از port ها بسته شده بود که الان باز شده ...اما مثه اینکه یه مشکلی هست و اونم اینه که کسایی که میخوان از ایران با کارت های اینترنتی خرید کنن، نمیتونن.که احتمالا تا چند روز دیگه درست بشه و مطمعنا وضع نته ایران هم برمیگرده به روال سابق
خب یه سوال:
کسی از برو بچه رشت ، visa card ، master card نداره ؟ من یه کاره اینترنتی دارم که باید انجام بشه.اگه طرف از wow هم سررشته داشته باشه که عالی میشه
آخه من موندم این کابل جنوب رو مگه با چسب برق درستش میکنن که هی ماه به ماه خراب میشه.:34:نقل قول:
می گن دوباره خط جنوب به مشکل برخورده نگران نباشین درست می شه
مشکل از جای دیگست الان دو ساله که یه سری از روزا یه هفته قبل و یه هفته بعدش یهو کابل جنوب خراب میشه:23: که با تلاش مهندسین بومی مشکل رو حل می کنن.
دوست عزیز من 128 دارم از اندیشه تو مرکز:3:2نقل قول:
آره دقیقا اگه دقت کرده باشین همیشه در روزهای خاص و مناسبتها این طوری میشه مثل راهپیمایی ها مناسبتهای خاص و از این جور مناسبتها یهو کابل جنوب رو گشتی له میکنه یا کوسه گاز میگیره:24: :34::18: و بعد از این مناسبتها یهو کابل توسط دلفینهای بومی دست آموز درست میشه :16:جالبترش هم اینه تو این مناسبتها پورتهای ریموت روی سرور ، وی- پی- ان ، و همه این جور پروتکلها از کار میافته:34: والا من نمی دونم کاربران اینترنت رو چی فرض می کنن اینا :grrr:نقل قول:
در كل به نظر مياد كه مشكلات سرعت هميشه هست ولي شايد اين مشكلات براي دوستان انديشه
كمتر باشه..!
یه نفر به اون یارو بگه پاشو از روی سیم برداره :31:
عجب گرفتاری شدیم :41:
اوایل فقط سرعت تو شبها مورد داشت الان روزها هم سرعت افت کرده !!!
یارو پاتو از روی سیم بردار
دوستان همشهری لطفا بگید واسه شما هم شاتل قاطی کرده یا فقط واسه من اینطوره ...؟ مشکلم با باز کردنه صفحات هست . هی گیر میکنه و باید refresh رو یه 2.3 باری بزنم
---------- Post added at 10:25 PM ---------- Previous post was at 10:24 PM ----------
کی درست میشه ؟یه سوال مبتدیانه هم داشتم .... از ساعت چند شب تا چنده صبح ترافیکمون کم نمیشه ؟ :11:(شاتل)
واسه منم اینجوری شد
راستی پشتیبانی شبانه روزی شاتل 3211600
دیشب واسه منم مشکل داشت ولی امروز خوب بود خط 5 هستمنقل قول:
ساعت 1 تا 7 رایگان میباشد
دوستان من فردا اعتبارم تموم میشه اگه یک هفته تمدید نکنم خطمو کلا قطع میکنن؟کلا چندروز مهلت واسه تمدید میدن و بعد چند روز قطع میکن؟
اندیشه
نقل قول:
معمولا تا 4-5 روز اگه نرين واسه شارژ كارتون تمومه..!
من که 2ماه هم خطم را شارژ نکردم اما هیچ مشکلی پیش نیامد .نقل قول:
این را هم بگم من سرویس اندیشه دارم.
بچه ها من 3 شنبه رفتم واسه دوستم اشتراک اندیشه گرفتم ولی هنوز براش وصل نشده.چرا تو اکانت خودم تو سایت اندیشه میرم تخفیف رو برام نزدن؟چی کار باید کرد؟
سلام من جواب سوالتو بلدم چون تا حالا 3 نفر رو معرفی کردم و تا موقعی که سرویس اونی که معرفی کردی کامل وصل نشه واست تخفیفی در نظر نمی گیرن :10:نقل قول:
سلامنقل قول:
باید صبر کنی داداش
وقتی اون کاربر فعال شد تخفیف میگیری.
ممنون من الان 256 رو دارم اما شبها نمیتونم یهصفحه رو هم خوب باز کنم چند دقیقه طول میکش واینترنتم هم همش دیسکانکت میشه .......نقل قول:
حالا ازاین شاتل چه اطلاعی دارید یا اندیشه خوب هستش یا نه........:13:
شما که 3 نفر رو معرفی کردین ماهی 4500 تخفیف میگیرین؟نقل قول:
در مورد اندیشه دوستانی که سرویسش رو دارن نظر می دننقل قول:
ولی در مورد شاتل بگم سرویس 128 سرعت دانلود 65 تا 80 و سرعت باز کردن صفحات هم خوبه پینگ سرویس هم در حد خوبیه
تاحالا هم دیسکانکت نشدم در مجموع خیلی ازش راضیم به شما هم توصیه می کنم یه بار امتحان کن ارزشش رو داره
128 تا 3 گیگ 13900 تومان
256 تا 3 گیگ 16900 تومان
512 تا 3 گیگ 18900 تومان
نقل قول:
سرعت دانلودش خوبه (الان) رو 70 ثابته ... اما چرا بعضی اوقات صفحات باز نمیشه و سرعت دانلود میشه 0 اصلا قطع میشه ؟ مودم رو خاموش روشن میکنم دوباره واسه 15 دقیقه خوب کار میکنه و بعد دوباره قاطی پاتی میشه ... احتمال داره درست بشه ؟ و مشکلش گذرا باشه یا تا ابد همینطوریه ؟ شاتل .128 . خط 424 ؟؟؟ لطفا کمک کنید دوستان
سلام شما اول بفرمایید که همین الانم dsl دارین یا نه بعدش تو کدوم مرکر مخابراتی هستین من خودم 128 از اندیشه دارم تو مرکز 2 روزها تا120 کیلو بالا می ره شبها از 2 هفته پیش به اینور خیلی بهتر شده و تا 45 کیلو بالا می ره من 3 ساله مشترکشم و کلا نسبت به بقیه شرکتها stable تره چون همین شاتل 1 ماه پیش کاربراش کاملا راضی بودن اون موقع هم همه می گفتن اولشه باید کمی منتظر بمونیم ببنیم چی میشه که به نظر می یاد پیش بینی ها درست از اب در اومده چون کم کم صدای اعتراض مشترکاش در اومده که اگه پست های چند صفحه قبل رو با 1 ماه قبل مقایه کنی متوجه می شی:5:نقل قول:
يكي ديگه رو بدبدخت كردي ؟:دينقل قول:
بچه ها من 3 شنبه رفتم واسه دوستم اشتراک اندیشه گرفتم ولی هنوز براش وصل نشده.چرا تو اکانت خودم تو سایت اندیشه میرم تخفیف رو برام نزدن؟چی کار باید کرد؟
من كلي از رفيقامو برده بودم انديشه اما هيچ تخفيفي به من ندادن!