خودشه .نقل قول:
ولی این یکی بهتره :
کد:http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_PlayStation_3_games
Printable View
خودشه .نقل قول:
ولی این یکی بهتره :
کد:http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_PlayStation_3_games
حمید جان حرفت کاملا متین و درست هست , راستش این قضیه گردن من بود :31: تنبلی کردم.نقل قول:
ایشالا ردیفش میکنم .
الان 3 تا تاپیک هست که مطالبش رو نصفه آماده کردم ولی هنوز نزدم !! خیلی دلمرده شدیم بخدا !!
سلام...ببخشید دوستان...یه ps3 دست دوم هست که میخوام بخرمش ....ولــــــــی :دی
1.نسخه های قبلیشه
2.از اروپا خریده شده
این ها مشکلی پیش نمیاره ؟
ماله یه بچه هست که اصلا بازی نمیکنه باهاش ، یجورایی اکبنده :دی
سلامنقل قول:
یعنی سریه Fat هست ؟
فرقی نمیکنه از کجا خریده باشه دستگاه دستگاه هست دیگه !
اینا هیچ مشکلی ایجاد نمیکنه عزیز فقط قیمتش خیلی مهمه . به نظر من بیشتر از 270 تومن مفتش گرونه. البته اگه Fat باشه.
==========================
بچه ها من یه PS3 Slim سوخته میخوام هرکی داره یا میتونه برام گیر بیاره حتما یه خبر بهم بده
سعید جان من دیروز از مغازه میثم اینا((خود میثم نه))قیمت گرفتم گفت 280............
حالا اسلیم سوخته میخوای چه کار؟؟؟
بله ، FAT هستشنقل قول:
به نظر شما چند پیشنهاد بدم؟ 200 خوبه ؟ :دی
خوب بچه ها بازم نظر میخوام.البته این بار راجع به بازیهای پلی3 .تاپیکی راجع به نظر درباره بازیا که نیست اینجا میگم.چون من بعد از 13 فروردین باید کل عیدیام خرج بشه طبق عادت همیشگی امسال هم میخوام این اتفاق بیفته:31:من که یه بار گفتم این بازیا رو برای پلی 3 از اول گرفتم:
Assassins Creed Brotherhood EUR
Gran Turismo 5
God Of War
G.T.A.IV
Harry Potter and the Half-Blood Prince
Heavy Rain
Little Big Planet 2
Mafia 2
Mortal Kombat vs. DC Universe
Need for Speed Hot Pursuit
PES 2011
Prince Persia
RESIDENT EVIL Alternative Edition
Spider-Man Shattered Dimensions
THE DARKNESS
The SmackDown vs. RAW 2011
Toy Story 3
خوب راجع به اینا که هیچی منظورم اینه که اینارو الان دارم.میخوام این چند تا بازی رو هم برم بخرم:
Ninja Gaiden Sigma 2
Batman: Arkham Asylum
Call of Duty: Black Ops
Crysis 2
Dead Space 2
The Elder Scrolls IV: Oblivion
Final Fantasy XIII
Killzone 3
Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots
Prince of Persia: The Forgotten Sands
Braid
Super Street Fighter IV
Uncharted 2: Among Thieves
Harry Potter and the Deathly Hallows
کاری به جدید و قدیمی بودنش ندارم.این 14 تا بازی مد نظر منه که بخرم.اگه بازی قشنگی هست که من تا حالا نگرفتم اسمشو بگید یا اگه این بازیایی که میخوام بخرم به درد نمیخوره بعضیاش یا معماییه و مشکله و ... بگید که نخرم.ممنون:40:
برادر همورو بگیر دیگه ۲-۳ تومن که اینحرفارو نداره:31:
کسی در مورد play tv که وصل می شه به کنسول توضیحات کاملی داره بده چون می خوام بخرم و قیمت رو هم بگید و اینکه فقط کانالهای تلویزیون خودمونو میگیره یا .... ؟
سلام.
بعد از کیل زون 3 چه بازی انحصاری دیگه ای اومده ؟؟؟
نه داداش پولش مهم نیست که میخوام اگه بازیه خوبی از قلم انداختم بهم بگید یا بازی مزخرفی توی اینا هست بگید که نگیرم:31:نقل قول:
Ninja Gaiden Sigma 2
Batman: Arkham Asylum
Call of Duty: Black Ops
Crysis 2
Dead Space 2
Final Fantasy XIII
Killzone 3
Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots
Prince of Persia: The Forgotten Sands
Braid
Super Street Fighter IV
Uncharted 2: Among Thieves
Harry Potter and the Deathly Hallows
بازیهایی رو که به نظر من خوب رو قرمز میکنم........
در ضمن بگم من خودم طرفدار پروپاقرص سری هری پاترم اما این بازی به درد سطل آشغال میخوره فقط.........
در مورد فاینال فانتزی هم بگم روی 360 به نظرم معرکه بود اما پلی3 زیاد بهم حال نداد
بازم بگم اینا فقط نظر منه و نه کس دیگه............
چیز به درد بخوری نیومده هنوز..........نقل قول:
دوستان الان بالاترین مدل پلی 3 چیه؟قیمتش؟قیمت بازی هاش؟(پلی 3 اسلیم 500 گیگ؟240 250؟2 3 تومن؟)
پیشنهاد می شه بگیرم یا نه؟
---------------------؟؟؟(خودم جوابشو فهميدم)
سلام.
من می خوام کنسولم رو از طریق lan به pc وصل کنم تا اطلاعات روش بریزم (مثلاً بازی)
کابل شبکه باید استفاده کنم یا کابل کراس ؟؟؟
تنظیمات کنسول و pc رو باید چجوری بزارم ؟؟؟
ممنون بابت توجهت.خوب درباره هری پاتر بگم که وقتی امتیازش رو توی گیم اسپت دیدم خیلی خورد توی ذوقم الانم که شما میگی اینجوریه بیشتر خورد توی ذوقم اما میگیرم چون من دنبال میکنم فیلم و کتاب هری رو دوست دارم بازیش رو هم ببینم حالا هر چند بد باشه.درباره فاینال فانتزی هم چون بازیایی رو که توی کنسول پلی 2 داشتم میخوام اینجا هم داشته باشم میگیرم.مثلا کمبت رو گرفتم مرد عنکبوتی خدا جنگ هری پاتر 6 اینارو چون توی پلی 2 داشتم میخوام ببینم توی کنسول بالاتر چه چیزیشون قشنگ تر شده.اما بقیه بازیا...نقل قول:
Braid
Super Street Fighter IV
رو نمیگیرم.به جاشون چی بگیرم خوب؟البته The Sims 3 هم مد نظرم هست
هری پاتر که به درد نمیخوره...
سیمس هم ولش..
یاکوزا 4...هم خوبه...
راستی داری چی رو روی کنسول بالاتر مقایسه میکنی...:31: خب معلومه برترییت داره دیگه..
سایرن هم بخر اونم خوبه..
اگه الان بخوای کنسول بخری فقط pS3 پیشنهاد میشه......نقل قول:
جدیدترین مدل ps3 هم همون 320 گیگ اسلیم هستش که حدود 430 الان دارن میفروشن،اگه هم بخوای همراه با یه بازی اورجینال که توی خود باکس کنسول هستش بخری،قیمت تا 480 میره بالا.............
قیمت بازی ها هم اگه بخوای ه.ک شده بازی کنی حدود 5 تومن هستش........
500 گیگ هم نداره باید هارد رو جدا بخری.........
نقل قول:
Red dead redemption
de Blob 2
Gran turismo 5
Crysis 2
AC:Brotherhood
Dragon Age II
Bulletstorm
Dead space 2
دوستان من کنسول ندارم میخوام بدونم بازی مثل PES 2011 و یا FIFA 2011 در PS3 با نسخه کامپیوتر و یا XBOX چه تفاوتی داره بازی گرافیکش بهتره جذاب تره چجوری هست ؟؟؟؟؟؟؟
100% گرافیک بازی بسیار بهتر از PC هستش مگر اینکه PC غول داشته باشید،مثلا با گرافیک 5670 یا بالاتر............
یه سوال دارم خواهشا بچه ها جواب بدین!
تو بخش XBOX نپرسیدم چون با اینور راحتترم!
آقا ببینید من کلا یه 250 بعد عید میمونه دستم!
به نظر شما سری کامل MOVE رو بگیرم یا یک XBOX Arcade ؟ فقط اینو بدونین که من کنسولو -- نمیکنم! آنلاین بازی میکنم.
میشه نظراتون رو بگین.
ممنون میشم.
به نظر من:
Move
ولی تو PSN که زیاد کارایی نداره.............
در ضمن Arcade در حال حاضر 425 تومن هستش..........
چیو داداش ؟ Fat رو ؟نقل قول:
والا چند تا از قطعات توش رو لازم دارم باید حتما یه سوخته یا Break شده گیر بیارم. زدم کنسول رو نابود کردم :31:
:31: عزیزم بز میخوای بخری مگه !؟نقل قول:
هرچی کمتر بهتر. اگه میتونه تا سقف 250 تمومش کن.
فربد جان کنسول چی داری ؟نقل قول:
آره سعید جان،FAT رو قیمت گرفتم........
اتفاقا یه دونه امروز گرفتم برای تولد بچه خواهرم 275،خودمم ه.کش کردم.............
كنسول كناره اسپيكر قوي با ساب ووفر باشه ايرادي داره؟؟؟البته وقتي اسپيكر روشنه كنسول خاموشه---
مبارک باشه , ولی عجب ریسکی کردی خودت ه ک کردی :31: نمیگی یهو Break میشه !!؟؟نقل قول:
والا زمان استفاده از یک کنسول اونقدر نیست که بخواد به چشم بیاد ولی از عمرش کم میکنه , البته این بر میگرده به میدان مغناطیسی بین 2 Speaker !! اگه 2 تا Speaker رو به موازات هم قرار ندید یا اینکه دستگاه بینشوننقل قول:
نباشه مشکلی بوجود نمیاره.
راستي دوستان من گيج شدم!!!مگه نميگين كنسوله فت ديگه تو بازار نيست---پس چرا اين روزا همه دارن فت ميخرن؟؟؟؟؟؟؟؟(والا آشنامون دنباله فته بهش گفتم ديگه توليد نميشه) اگه هستش بهش جوابه مثبت بدم---
نه دیگه خیلی وقته تولید نمیشه !! مشالا ما ها رومون زیاده هنوز داریم Fat های Stock یا دست دوم رو میخریم :31:نقل قول:
فکر کنم 1 سال و نیم هست دیگه Fat تولید نمیشه !!
ميدوني رنگه مشكي براقش همرو جذب ميكنه!!!شايد اگه ظاهرش قشنگ نبود كمتر كسي طرفش ميرفت---
سلامنقل قول:
کابل شبکه همون کابل کراس هست.
تنظیمات به این صورته :
PC :
IP Adddress
192.168.1.101
Subnet Mask
255.255.255.0
کنسول :
IP Address
192.168.1.100
Subnet Mask
255.255.255.0
Default Router
192.168.0.1
Primary DNS
192.168.0.1
Secondary DNS
0.0.0.0
دقیقا!نقل قول:
این اسلیم خیلی زشته! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من تا بهش نیگاه میکنم دل و رودم بهم میریزه! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فت خیلی خشگله!
یه چیز دیگه هم هست که همرو جذب میکنه..........
قیمت خوب
یه سوال از بچه های که کنسولشون رو با روش CFW ه.ک کردن:
چه بازیهایی بدون بلو-ری اورجینال بالا میاد؟؟؟
والا من اولین باری که Slim رو از پشت ویترین دیدم حالم دقیقا مثل شهاب شد !! :31: ولی چون من همیشه دوست دارم آخرین ویرایش از هرچیزی رو داشته باشم دیگه سراغ Fat نرفتم که اتفاقا اون موقع Fat آکبند هم بود دمه دستم اما وقتی دستگاه رو گذاشتم روی میزم و کنار دمو تشکیلات دیگم واقعا از دیدنش لذت میبرم جوری که دیگه نمیتونم به Fat نگاه کنم !! :31:نقل قول:
تنظیمات رو انجام دادم ...نقل قول:
کامپیوتر :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کنسول :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
default router رو هم همون عددی که خودت گفتی گذاشتم ، ولی وقتی میام تو این صفحه خودش میکنش 0
ولی وصل نشد ...
اگه میشه یه کم بیشتر توضیح بده (تمام تنظیمات رو بگو چجوری بزارم)
اگه وصل بشه از روی کامپیوتر باید اطلاعات بریزم روی هارد کنسول ، یا این که از طریق خود کنسول باید برم اطلاعات بریزم روی هارد خود کنسول ؟؟؟
راستی تمام درایو های هارد کامپیوتر هم ntfs هست ، مشکلی نداره ؟؟؟
بزارید از پایه بگم!:31:نقل قول:
برای کنسول ابتدا مسیر زیر رو طی کنید :
Custom > Wired Connection > Auto-Detect > Manual
بعد اون تنظیماتی که گفتم رو انجام بدین و در ادامه به صورت زیر عمل کنید :
Automatic > Do Not Use > Disable
شما برنامه Filezilla و FTP Server رو روی کامپیوتر و کنسول نصب کردین؟نقل قول:
اگه وصل بشه از روی کامپیوتر باید اطلاعات بریزم روی هارد کنسول ، یا این که از طریق خود کنسول باید برم اطلاعات بریزم روی هارد خود کنسول ؟؟؟
اگه نصب کردین برنامه Filezilla رو اجرا کنید و در بالای صفحه برنامه در قسمت Host عدد 192.168.1.1 و در قسمت Port عدد 21 رو وارد کنید. User و Password رو هم هر چی خواستین بدین و بعد دیگه میتونید فایل ها رو بین کنسول و PC رد و بدل کنید!:31:
نه مشکلی نیست.نقل قول:
راستی تمام درایو های هارد کامپیوتر هم ntfs هست ، مشکلی نداره ؟؟؟
هری پاتر ویدئو گیم برا همین دوست دارم ببینمنقل قول:
ممنون:40:
مرسی:40:نقل قول:
راستی بچه ها مشکل نیومدن بازیها هم حل شد.همه ی بازیا به اون روشی که من اجرا میکردم نمیومدم بعضیا رو باید توی تنظیمات منیجر از طریق بوت اجرا میکردی.بعضیا رو باید حتما یه سی دی توی دستگاهت بود میرفتی روی عکس سی دی کلیک میکردی.خلاصه مثل آدم نمیومدن باید باهاشون ور میرفتی:31:
اینم از آخرین ورژن ها :
File Zilla :
: Black Box FTP Serverکد:http://www.mediafire.com/?9a982bsv4wg1p77
Open PS3 FTP :کد:http://www.mediafire.com/?e5y0f5a33s1bdf0
کد:http://www.mediafire.com/?lc0ybrs8d2ipke1