سلام دوستان.می خواستم بدونم آیا نینجا گایدن انحصاری ps3 هست یا برای xbox 360 هم آمده؟
سلام دوستان.می خواستم بدونم آیا نینجا گایدن انحصاری ps3 هست یا برای xbox 360 هم آمده؟
Ninja Gaiden 2 فقط برای XBOX360 هستش !نقل قول:
اما Ninja Gaiden Sigma & Sigma 2 فقط برای ps3 هستن !
البته Sigma 2 همون ارتقاع یافته ی Ninja Gaiden 2 هستش که هنوزم منتشر نشده !
Ninja Gaiden Black هم برای XBOX بود که البته برای XBOX360 هم اومد !
سرزمین رایانه از پاسکال و کارن بهتره.(تهران سگا را نمیدونم)نقل قول:
پاسکال تقریبا به روز هست اما خیلی خیلی بی انصاف هست.قیمت هاش یکم فضایی هست.من خودم که به شخصه اصلا ازش خرید نمیکنم.
کارن هم نسبتا به روز هست قیمت هاش هم بدی نیست اما بیشتر بازی هایی که برای xbox میاره play box هست که به گفته بچه ها بعد از یک مدت لنز را ضعیف میکنه.(البته اگه بازی ها را بریزی روی هارد فکر نکنم مشکلی باشه)
اما سرزمین رایانه به روزه و قیمت ها هم مناسب و بازی ها هم معمولا روی ورباتیم و تیگیت میزنه.خرید با پیک هم داره.
من خودم psp را از کارن خریدم.اینشاا... کنسول بعدی(xbox360) را هم یا از همین کارن میخرم یا سرزمین رایانه.
کنسول xbox 360 تولید ژاپن هم داره یا فقط چین میزنه.
من پرمیوم تولید ژاپن با برد فالکون گیرم اومده، همچین چیزی هست یا همون چینه به اسم ژاپن میدن.
البته من خودم یه پرمیوم مدل 2007 دارم میخوام بدمش به کسی و خودم الیت با برد جسپر بگیرم .منتظر راهنمایی دوستان هستیم.
سلام
بالاخره ما نفميديم كه كنسول رو افقي بزاريم خوبه يا عمودي. لطفا به طور دقيق توضيح دهيد.:41:
نقل قول:
سلام دوست عزيز...
هر جووري دوست داري بزار داداش.....
چون كنسول براي هردو مدل طراحي شده....
موفق باشي
يا حق:11:
آخرين قيمت تهران رو كسي داره؟ (و احيانا قم؟)
آركيد (برد جاسپر) كپي خور
پريميوم (60 گيگ) (برد فالكون) كپي خور
به نظر شما خريد كدوم به صرفه تره؟
X360 قابليت پخش CD و DVD فيلم و Mp3 هم داره؟
نقل قول:
ارکید جاسپر قیمتش دور و بر 260 تا 280 هستش و قیمت پرمیوم 60 گیگ با برد فالکون حدود 280 تا 300
صددرصد ارکید جاسپر بهتره ولی اگه من جای شما باشم یه هفتم صبر می کردم تا پرمیوم جاسپر هم برسه اونوقت میخریدم (چون هم پرمیوم جاسپر بهتر از ارکیدش هست و هم اینکه حتما قیمتا کمی پایین خواهد اومد شک نکن)
بله قابلیت پخش فیلم و mp3 رو هم داره
کنسول هایی که ریجن آنها UC وJ هست سفارش ژاپن هستند و کنسول هایی که PAL هستند رو چین میزنه .نقل قول:
البته شما زیاد دو دل نشو چون همش چینی هست و ما چیزی به نام ساخت ژاپن نداریم
عمراً.. این 120 هم خیلی زیاده ..نقل قول:
هارد باظرفيت 160 الي 320 گيگ .
90 %نقل قول:
دسته با حسگر (حركتي) .
0.01 %نقل قول:
و كنسول اسليم شده ي 360 معرفي ميشه .
هنوز حتی شایعه هم ازش نیست چه برسه به تاییدش..نقل قول:
سلام
ايا مشخصات سخت افزاري كنسول اسليم با 360 ها يكي است يا ارتقا يافته؟
نوع سخت افزارش باید فرق کنه اما کاراییش نه..
نه راهی نیست .. شما وقتی دیسک رو داخل بازی میگزارد و وارد لایو می شید یک نسخه همیشه در حال آپگرد از تمام مشخصات دستگاهت برای سرور ارسال میشه..نقل قول:
اگه كسي از بازي هايي كه كپي اند استفاده كنه و بخواد وارد live بشه، آيا راهي براي پاك كردن مشخصات بازي ها داره؟ لطفا راهنمايي بفرماييد. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در ضمن كسي سايتي رو ميشناسه كه از اونجا بشه تم براي 360 دانلود كرد.ممنون.
باید از live دانلود کنی..
طبق تجربه افقی بگزاری بهتره..نقل قول:
سلام
بالاخره ما نفميديم كه كنسول رو افقي بزاريم خوبه يا عمودي. لطفا به طور دقيق توضيح دهيد. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
1- چون درایو 360 زیاد جالب نیست و فضای زیادی داره بنابرین به لنز دستگاه فشار میاره و احتمال دیر خواندن و ضعف در اجرای بازی های خش دار رو بالا میبره همچنین احتمال خراب هم هست.. (شما خودتون میتونید امنحان کنید)
2- امکان اینکه خمیر سلیکون بر اثر داغ شدن به طرف پایین در حالت عمودی سرازیر بشه هست..
نه همش یکی هستند و این بیشتر تخیولات فروشنده های محترم برای آب کردن اجناس باد کرده هست..نقل قول:
کنسول هایی که ریجن آنها UC وJ هست سفارش ژاپن هستند و کنسول هایی که PAL هستند رو چین میزنه .
تو اینجور مطالب سعی کنید منبع هم قرار بدین..
من که گفتم همش یکیه !!!!!
این مطلب رو به خاطر این گفتم که اکثر فروشنده ها اینطوری سره مردم رو گول میمالن .
شما میدونی اصلا مکانیسم خمیر سیلیکون چیه که میگی آب میشه ؟؟؟؟؟!!!!!
برادر من خودت داری میگی خمـــــــیـــــــــــــــ ـر ســــــــــــیـــــــــــ ـــلیکون !!! روغن جامد نمالیدن که !؟!؟!؟
دیدم گفتین که همش یکیه و این کاملا درست هست.. ولی من همونطور که نقل کردم منظورم قسمت اول حرفهای شما بود..نقل قول:
من که گفتم همش یکیه !!!!!
این مطلب رو به خاطر این گفتم که اکثر فروشنده ها اینطوری سره مردم رو گول میمالن .
شما میدونی اصلا مکانیسم خمیر سیلیکون چیه که میگی آب میشه ؟؟؟؟؟!!!!!
برادر من خودت داری میگی خمـــــــیـــــــــــــــ ـر ســــــــــــیـــــــــــ ـــلیکون !!! روغن جامد نمالیدن که !؟!؟!؟
من کی گفتم آب میشه.!!! این مطلبو تعمیرکار ها تایید کرده بودن.. بعد اگر هم متوجه شده باشی جنس خمیری که برای 360 استفاده شده اصلا جالب نیست و خیلی از تعمیر کار ها اول خمیر رو تعویض میکنن.
آره عزیز حرفت درسته ولی این قضیه مربوط به مدلهای Launch و zephyer است که از خمیر سیلیکون های Brown استفاده کرده بودن که از مدل Falcon به بعد خمیر رو عوض کردن و از خمیر AE یا همون austerlits electronic استفاده کردن
سلام
یکی میشه لطف کنه و بگه بن شدن کنسول یعنی چی؟
و اینکه وقتی کنسول بن میشه، چه امکاناتی رو از دست میدیم؟
و چه جوری میشه که کنسول بن میشه و راه جلوگیری از بن شدن چیه؟
شما وقتی به Live وصل بشی و بخوای Online بازی کنی این امکان هستش که MS شمارو شناسایی کنه و بنتون کنه !نقل قول:
شما بن بشی دیگه نمیتونی به Live وصل بشی ! فقط میتونی Single بازی کنی !
برای جلوگیری از بن شدن هم میشه از Stealth Patch استفاده کرد که تا حدود زیادی به بن نشدن شما کمک میکنه !
ممنون از جوابتوننقل قول:
یه چیزی
این بن شدن تا وقتیکه که بازی اوریجینال رو نداشته باشیم؟
منظورم اینه که اگه بعد از بن شدن، از بازی اوریجینال استفاده کنیم...دستگاه از بن شدن خارج میشه؟
نه دیگه شما کنسولت به طور کامل بن میشه و هیچ راه برگشتی نیست !نقل قول:
البته یکی بود میگفت میشه از حالت بن خارج کرد و خرجش هم بالاس ! اما نمیدونم حقیقت داشت یا نه که فکر نمیکنم حقیقت داشته باشه !
با سلام خدمت دوستان عزیز ...
من مانیتور "17 رو فروختم 100 تومان هم گذاشتم روش میخوام یدونه "22 (Full HD) بخرم هدف اصلیم وصل کردن به xbox هستش تا کلی حالشو ببرم :دی ... به نظر شما چه مانیتوری بگیرم؟؟؟؟
شما بدون معطلی برو و w2261v lg رو بگیر تا حالا هر کسی خریده راظی بوده من هم یه دونه خریدم فوق العاده بود ولی دادمش به پسر خالم...دوباره میخوام برم بخرم....
من مانیتوری که داشتم LG W1752s بودش با کابل VGA وصل میکردم و 2 تا فیش داشت به رنگ سفید و قرمز که میزدم به پشت اسپیکر صدا رو این مدلی دریافت میکردم ... حالا با این LG W2261v با کابل HDmi چه مدلی باید صدا دریافت کنم؟؟؟؟نقل قول:
تنها راه خارج کردن دستگاه از حالت بن فقط عوض کردن شماره سریال اون هست .که اونم هیچ بنی بشری هنوز نتونسته این کارو بکنه.نقل قول:
خوب شما با کابل اچ دی ام آی وصل میکنی با مانیتور و اون فیش صدا رو هم میزنی با ورودی اسپیکر
به همین راحتی...
سلام دوستان خوبم لطف کنیید منو راهنمایی کنید از کجا میتونم xbox با برد جاسپر با نازلترین قیمت بگیرم(زیر 250 تومن)
:27:ای عزیز به فکر مانیتور نباش من t220 دارم به درد نمی خوره تصویر توش لرزش داره شما برو یک 29 hd بگیر البته با ورودی hdmi یا برو lcd tv بگیر.مانیتور برای این کار ساخته نشده (دلیلش هم اینکه مانیتور هرتزش بالاست و با هرتز 60 xbox پر پر میزنه) موفق باشی:10:نقل قول:
من از توپ خونه پاساژ لباف زیر زمین دست چپ اسمشو یادم نیست قبل از عید گرفتم 260 فکر کنم الان پایین تر باشه در ضمن اگه آداپتورش 175 بود نگران نباش همین موفق باشی.................:40:نقل قول:
دوست عزیز t220 بخاطره اینکه اندازه صفحه اش 16:10 هست به درد بازی با xbox نمیخوره ولی 2261 اندازش 16:9 هست و هیچ مشکلی با 360 نداره.نقل قول:
اون پرپری هم که شما میگید اصلا اونقدر نیست که به چشم بیاد !!
xbox 360 در دو فرکانس بیشتر کار نمیکنه ,یکی 56 هرنز و دیگری 60 هرتز هست که با مانیتور 2261 هماهنگی کامل رو داره.
ممنون از جوابنقل قول:
خوب اینجوری یعنی هر لحظه امکان داره که بن بشه کنسول!
الان تو این سایت..کیا کنسولشون بن شده؟؟
بله هر لحظه امکان بن شدن کنسول هست اما این زمانی امکان پذیره که شما در حال بازی کردن در محیط LIVE باشیدنقل قول:
دوستان کسانی که کامل اطلاع دارند جوابم رو بدن.
اول اینکه حدود 2-3 روزی هستش که xbox گرفتم.ولی جاسپر گیرم نیومد.مجبور شدم پریمیوم با برد فالکون بخرم!!
اول اینکه آیا خیلی ضرر کردم و اینکه خیلی تفاوتشون بالاست یا نه؟
دوم اینکه بدون فن و با این مدل چند ساعت پشت سر هم می تونم ازش استفاده کنم؟چون فروشنده اش گفته 3-4 ساعت.یه جورایی من رو از 3 چراغه شدن ترسونده!!
سوم اینکه آیا در موقع بودن دیسک بازی در درایوش راه دیگه برای باز کردن درایو به جز زدن دکمه open روی خود دستگاه راهی داره؟
و چهارم اینکه آیا امکانش هست بازیهایی که به صورت دمو و یا مدت دار در خود دستگاه وجود داره رو full و نامحدودش بکنم؟
اگه آره چجوری؟
باز هم می گم.خواهشا کسایی که اطلاع و تجربه اش رو دارند راهنماییم کنند.
ممنون از همگی دوستان.
والا تجربه نشون داده که فالکون هم چیز بدی نیست ! من خودم با فالکون روزی 6 7 ساعت هم بازی میکنم ! البته الان یه مدت هستش که کم شده !نقل قول:
شما که هر روز مسلما نمیشینی پای بازی ! بالاخره درسی کاری چیزی ! به نظر من هرچی بیشتر ازش بترسی و بهش فکر کنی سریع تر میاد سراغ خودتو گنسولت !
اصلا ضرر نکردی ! اتفاقا بدون فن کنسولت بیشتر دووم میاره ! چون فن ها معمولا ضرر هم دارن ! به کنسول فشار میارن !
نه تنها راه بار کردن درایو کنسول وقتی که دیسک توش هستش همونه ! بازی های Arcade که روی XBL قرار میکیرنو
میشه به صورت Trial دانلود کرد Free هم هستن ! برای اینکه Full بشن باید شما Microsoft Point بخری و بعد اون بازی رو به صورت Full دانلود کنی !
سلام .نقل قول:
مبارک باشه ایشالا 10 سال باهاش بازی کنی.
اگه میگشتی و جاسپر گیر میاوردی خیلی بهتر بود چون دیگه 3 چراغه شدن رو از ذهنت پاک میکرد !!!
البته فرق این دو مادربورد فقط تو پردازنده ی گرافیک (GPU) هست که در فالکون 90 نانومتری و در جاسپر 65 نانومتری هست.
تو تکنولوژی 90 نانومتری دما بین 65 تا 85 یا حتی 90 میشه ولی تو 65 نانومتری دما بین 40 تا 50 میشه !!! خودت مقایسه کن؟!؟!؟!
نه اینتر کولر (فن اضافی) نه water cooler (سیستم سرمایشی آبی) نه هیچ چیزه دیگری نمیتونه به اندازه ی فن خود دستگاه کار تهویه رو انجام بده.شما میتونی با 12 ولت کردن فنهای خود دستگاه حداکثر گردش هوا رو داشته باشی.البته 12 ولت کردن فنها صدای اونها رو خیلی زیاد میکنه و اذیت میشی.
من روزی 5 تا 6 ساعت بازی میکنم مادربورد دستگاهمم فالکون هست.فقط باید هر 2 ساعت از بازی بیای بیرون و حدود 20 دقیقه تو داشبورد بمونی تا گرمای اضافی خارج بشه .
نه فعلا راه دیگه ای برای خارج کردن دیسک به غیر از دکمه ی eject وجود نداره.
بازیهای دمو رو هم میتونی همونجوری که آقای resident evil گفت عمل کنی
ممنون از دوستان عزیز.این پوینتی که گفتید قضیه اش چیه؟یعنی من از همین اکانتی که گفته شده بود 1 ماهه رایگان نمی تونم استفاده کنم و فولش کنم؟اصلا کلا باید چیکار کنم؟کلا در مورد ایکس باکس در حد آک آک هستم!یعنی اطلاعات چندانی ندارم!!
در مورد حرفتون من ممکنه برام پیش بیاد که هر روز بتونم بازی کنم!!چون با اینکه دانشگاهی هستم ولی درسهام اون طور سنگین نیستند که بخوان 1 روز کامل من رو علاف کنند!!
شما گفتید 6-7 ساعت هم بازی کردید.آیا مثل دوست پایینی که لطف کردند و جواب دادند شما هم هر دو ساعت یه بار می رید توی داشبورد تا خنک بشه؟چون به نظرم این طوری خیلی ضایع هستش!!می دونم مقایسه درستی نیست!ولی یه فامیلمون که یه پسر بچه است با ps2 اش حداقل پشت سر هم تا 4 ساعت کار می کنه!!اون وقت xbox که جدیدتر و پیشرفته تر هستش باید این طوری باشه؟
چون بعضی بازیها که سیو ندارند چی؟این طوری که بازیش رو نه می شه سیو کنی و نه درست و حسابی از یه بازی لذت می بری!!
خواهشا یه چند تا بازی خیلی قشنگ هم بهم معرفی کنید.من خودم fifa09 رو گرفتم با cod 4.
البته اول 5 رو گرفته بودم.ولی متاسفانه به سیستمم نخورد!!یعنی خورد ها!تا 3 تا مرحله اش رو بیشتر نتونستم برم و روی هارد هم نصب نمی شد!!
و اینکه اگه بازی رو روی هاردش نصب کنم دمای دستگاه حدودا چقدر هستش!!!
خلاصه دوستان.شرمنده.من خیلی اطلاعات ندارم و می خوام یه سری موارد رو اطلاع داشته باشم تا سریع به مشکل بر نخورم!
چون همین xbox رو هم به زور قسط و بدبختی و فلان تونستم بخرم!!
یک لیستی تو محیط XBL هست (همون جای که وصل میشه به لایو) که در اون لیست تمام چیزهای که میتونی از لایو بگیری وجود داره و روبروشون هم نوشته که این چیزی که میخوای بگیری احتیاج به چقدر MP داره یا کلا FREE هست..نقل قول:
ممنون از دوستان عزیز.این پوینتی که گفتید قضیه اش چیه؟یعنی من از همین اکانتی که گفته شده بود 1 ماهه رایگان نمی تونم استفاده کنم و فولش کنم؟اصلا کلا باید چیکار کنم؟کلا در مورد ایکس باکس در حد آک آک هستم!یعنی اطلاعات چندانی ندارم!!
در مورد حرفتون من ممکنه برام پیش بیاد که هر روز بتونم بازی کنم!!چون با اینکه دانشگاهی هستم ولی درسهام اون طور سنگین نیستند که بخوان 1 روز کامل من رو علاف کنند!!
شما گفتید 6-7 ساعت هم بازی کردید.آیا مثل دوست پایینی که لطف کردند و جواب دادند شما هم هر دو ساعت یه بار می رید توی داشبورد تا خنک بشه؟چون به نظرم این طوری خیلی ضایع هستش!!می دونم مقایسه درستی نیست!ولی یه فامیلمون که یه پسر بچه است با ps2 اش حداقل پشت سر هم تا 4 ساعت کار می کنه!!اون وقت xbox که جدیدتر و پیشرفته تر هستش باید این طوری باشه؟
چون بعضی بازیها که سیو ندارند چی؟این طوری که بازیش رو نه می شه سیو کنی و نه درست و حسابی از یه بازی لذت می بری!!
خواهشا یه چند تا بازی خیلی قشنگ هم بهم معرفی کنید.من خودم fifa09 رو گرفتم با cod 4.
البته اول 5 رو گرفته بودم.ولی متاسفانه به سیستمم نخورد!!یعنی خورد ها!تا 3 تا مرحله اش رو بیشتر نتونستم برم و روی هارد هم نصب نمی شد!!
و اینکه اگه بازی رو روی هاردش نصب کنم دمای دستگاه حدودا چقدر هستش!!!
خلاصه دوستان.شرمنده.من خیلی اطلاعات ندارم و می خوام یه سری موارد رو اطلاع داشته باشم تا سریع به مشکل بر نخورم!
چون همین xbox رو هم به زور قسط و بدبختی و فلان تونستم بخرم!!
یعنی مثلا مینویسه برای دانلود فلان بازی شما احتیاج به 400 MP داری..
MP هم واحد پول XBL هست که باید به صورت کارت بخری و کدشو وارد دستگاه کنی (مثل شارژ ایرانسل)
XBOX مشکل داره و نمیشه زیاد بهش فشار اورد در مورد بازی کردن هم بهترین راه اینه که شما به دستگاه استراحت بدی یعنی هر چندساعت که بازی می کنی یک ساعت خاموشش کنی..
البته این بهترین شیوع بود من کسانی رو میشناسم که 15 ساعتم پشت سر هم بازی کرده و مشکلی نداشته..(البته یکی هم بود بعد از 12 ساعت بازی کردن دستگاهش سوخت) خود من هم 5 ساعت پشت سر هم بازی کردم..
بازی هم زیاد هست اما شما HALO 3 و GEOW1.2 رو بازی کن که خیلی عالی هستند ASSASSINS و GTAIV و NINJA GAIDEN 2 و .. هم هستند..
دما زیاد مهم نیست مهم اینه که با ریخت بازی رو هارد عمر کنسولت رو بالا میبری..
هر سئوالی داری بپرس که کامل از همه چیز مطلع بشی..
یه سوال دیگه دوستان.بازی نسبتا جدید gta هم برای ایکس باکس موجود هست یا فقط برای pc هستش؟
این gow بازی استراتژی هستش؟من بیشتر از بازیهای اول شخص خوشم میاد.بازیهای مثل gta که نمی دونم چندم شخص می شه هم جالب هستش!!
می خوام بدونم حداکثر چند ساعت پشت سرهم می شه بازی کرد؟که سقفش دستم بیاد!البته نه با سوختن دستگاه!
اگه امکان داره بازیهای بیشتری رو معرفی کنید.ممنون می شم.شما هم عقیده دارید که دستگاه بدون اینتر کولر بیشتر عمر می کنه؟
GeOW استراتژي نيست ... سوم شخصه ... حداكثر نداره من 7 ساعت بازي كردم كنسول هيچي نشده رفيقم 2 ساعتنقل قول:
بازي كرد سه چراغه شده ... معلوم نيست ولي من پيشنهاد ميكنم حداكثر 3 ساعت بازي كن بعدش 1 ساعت به كنسول استراحت بده دوباره اگه خواستي 3 ساعت ديگه بازي كن
دوستان الان بهترین مدل XBox 360 چیه و قیمتش چقدره ؟!!
اگه میشه کمی هم توضیح درموردش بدین ... ممنون !
نقل قول:
xb360 سه تا مدل داره که ارکید(بدون هارد و سفید رنگ) پرمیوم(با هارد 60 gig و اون هم سفید) و الیت(هارد 120 gig و سیاه رنگ) و کمی هم تفاوت در وسایل جانبی.
برتری این مدلها بیشتر به جیب شما مربوط میشه ولی بیشتر از همه پرمیوم توصیه میشه .
یکی هم اینکه حتما اون xb360 که میخرین بردش جاسپر باشه و حد الامکان فالکون نباشه چون جاسپر از بعضی جهات از فالکون بهتر هستش و تازه تر هم هستش
خب با این لحاظ الیت از همه بهتره ... چرا شما پرمیوم رو توصیه میکنید ؟:11:نقل قول:
xb360 سه تا مدل داره که ارکید(بدون هارد و سفید رنگ) پرمیوم(با هارد 60 gig و اون هم سفید) و الیت(هارد 120 gig و سیاه رنگ) و کمی هم تفاوت در وسایل جانبی.برتری این مدلها بیشتر به جیب شما مربوط میشه ولی بیشتر از همه پرمیوم توصیه میشه .
جیب من هم فعلا تا 400 تومن هستش،البته شاید بیشتر هم بشه... :46:
حالا در کل بهترین مدل XBox360 چیه و قیمتش چقدره ؟ ( همین پرمیوم هست ؟ )
:10:
نقل قول:
بله خوب اگه شما امکانش رو دارین اونوقت الیت از همش بهتره ولی خوب هارد 120 واسه الیت کمی زیاده و معمولا هارد 60 پرمیوم کافیه و یه علت دیگه هم داره که پایین نوشتم.
در کل شما باید برید سراغ برد جاسپر که اون هم فعلا در ایران ارکیدش هست(250 تا 270 تومان) و تا چند روز دیگه فک کنم پرمیومش هم خواهد اومد که اونوقت حتما پرمیوم با برد جاسپر توصیه میشه که اون هم قیمتش 20 30تومان از ارکیدش بیشتر هستش.
اگر هم خواستین حتما الیت بخرین باید برین سراغ برد فالکونش که اون هم چندان توصیه نمیشه وقیمتش هم در حدود 350 تا 380 هستش.
دوست عزیز.مگه می شه؟من یه بار تا 4-4/30 ساعت هم بازی کردم.الان می گی تا چقدر می تونم بازی کنم؟!:31:نقل قول:
پس با این حساب بهتره من یه مدت وایسم تا مدل پرمیوم با برد جاسپر بیاد ... :46:نقل قول:
خیلی ممنون دوست عزیز واسه راهنمایی ! :11: