سلام دوستان من يه گوشي p990دارم كه مي خوام به كامپيوتر وصلش كنم و از اينترنت adsl كامپيوترم براي گوشي استفاده كنم و با گوشي توي انترنت بگردم ولي نميدونم چيكار بايد كنم كسي اگه ميدونه خواهش آموزشش رو برام بزاره
Printable View
سلام دوستان من يه گوشي p990دارم كه مي خوام به كامپيوتر وصلش كنم و از اينترنت adsl كامپيوترم براي گوشي استفاده كنم و با گوشي توي انترنت بگردم ولي نميدونم چيكار بايد كنم كسي اگه ميدونه خواهش آموزشش رو برام بزاره
باید مودم وایرلس داشته باشی و از طریق وایرلس گوشی به اینترنت ای دی اس ال وصل بشی.
سلام
من چند تا برنامه رو بدون اين كه برم تو قسمت آنيستال پاك كردم. الان برنامه ها پاك شدن اما ايكون هاش باقي موندن!!!! چه كار كنم آيكونها پاك بشن؟
سلام رفقا
من یه مودم با قابلیت وایرلس دارم میخوام به وسیله گوشی p990به اینترنت وصل بشم اما وقتی کانکت میزنم وصل نمیشه .
چی کار کنم؟
---------- Post added at 07:17 PM ---------- Previous post was at 07:13 PM ----------
با p1 به راحتی وصل میشه یه بار هم گئشیمو فلش کردم اما جواب نداد.لظفا راهنمایی کنید
سلام من مراحل زیر رو هم انجام دادم اما بازم نشد .فقط Gateway نتونستم پیدا کنم.
اینم مراحلی که انجام دادم.
ستفاده ار اينترنت بر روي گوشيهاي موبايل، كاربرديه كه هنوز توسط مخابرات ايران سرويس دهي نشده، از اين رو تنها راه حل موجود استفاده از WIFI يا همون WLAN موجود بر روي بعضي از گوشيهاست.
شايد خيلي از دوستان تا به حال فكري براي استفاده از WLAN گوشيشون نكرده باشند و فقط در حد يه قابليت ازش نام ببرند، از اين رو خواستم با ارائه اين مطلب به نوعي اطلاع رساني كرده باشم.
(توضيحات مرحله به مرحله ارائه شده و مخصوص P990i ميباشد)
اولين قدم مراجعه به يك ISP ارائه دهنده اينترنت بيسيم و دريافت IP address و رمز عبور مربوطه مي باشد، سپس به قسمت Wireless LAN گوشي وارد شده و روي گزينه Scan كليك كنيد پس از چند لحظه مشاهده مينمائيد نام ISP مورد نظر نمايان ميگردد كه در حقيقت اين نام همان connection مربوطه براي وارد كردن IP address ميباشد. (تصوير 1)
حال بايد IP address مربوطه را وارد كنيد، بدين منظور از شاخه
Tools/Control panel/Connections وارد Internet accounts شده و روي accont مربوطه كليك كنيد. (تصوير2)
وارد اولين صفحه تنظيمات ميشويد كه نيازي به تغيير ندارد فقط از لب بالاي صفحه گزينه TCPIP/IP config را انتخاب كنيد و گزينه اول را PV4 تعيين كنيد و در قسمت پايين IP address و Gateway و Netmask را كامل نمائيد(اعداد توسط ISP ارائه ميشود) توجه داشته باشيد هر سه گزينه بايد تكميل شوند. سپس گزينه save را انتخاب نمائيد. (تصوير 3)
حال وارد صفحه دوم شويد و گزينه WEP را انتخاب نمائيد، به صفحه سوم رفته و در قسمت پايين WEP key كه همان رمز عبور ميباشد را وارد نمائيد (تصوير 4) به صفحه چهارم تنظيمات رفته و گزينه Done را انتخاب كنيد، حال مراحل تنظيمات تمام شده و برقراري ارتباط امكان پذير است.
دوباره وارد قسمت WLAN گوشي شده و مشاهده ميكنيد accont مربوطه همچنان نمايان است، روي آيكون دو فلش برگشته كليك كرده و پس از چند لحظه مشاهده مينمائيد عكسي به شكل كره زمين كه در حال چشمك زدن است نمايان ميشود كه بيانگر برقراري ارتباط گوشي شما با شبكه ميباشد. (تصوير 5)
کمک لطفا
please help meeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
سلام لطفا کمک کنید در پی990 داخل مموری فولدرinbox داره وقتی بلوتوث میاد داخل inbox موری میره کمک کنید
برا اینکه مموری گوشی زود پر نشه
ببخشید تصحیح می کنم سوال در پی990 داخل گوشی فولدر inbox داره؟ وقتی بلوتوث میاد داخل inbox مموری چجوری میره کمک کنید
برا اینکه مموری گوشی زود پر نشه باید چکار باید کنیم گنیم
فایل های بلوتوثی داخل فولدر obex از فولدر shared در حافظه گوشی ذخیره میشه.
اگه از -- تغییر میسر بلوتوث استفاده کنی میره تو D/inbox
موفق باشی.
سلام دوستان عزیز . . .
منم p990i دارم میخوام واسه گوشیم رمز بذارم در قسمت locks میخوام تا گوشیم key lock میشه رمز بخواد ولی نمیشه و
این ارور رو میزنه ! wrong phone lock kode ?
چهجوری میتونم رو گوشیم رمز بذارم ؟
گوشیت رو دست دوم خریدی؟
اگه نه رمز پیشفرضش رو عوض کردی؟
اگه نه رمز پیشفرضش رو که فکر کنم 0000 یا 1111 یا 1234 باشه رو امتحان کن ببین مشکلت حل میشه؟
موفق باشی.
سلام
ببخشید یه P990 کار کرده هست میخوام بخرمش ظاهرش یه کم ناجوره . میخواستم بدونم قاب فابریک برا گوشی هست ؟ و اگه بذارم مشکلی برا گوشی پیش نمیاد ؟
بله قاب فابریک هست تو بازار
خودت هم میتونی عوضش کنی ولی مهارت میخواد. اگه بدی برات عوض کنن بهتره.
سلام . .نقل قول:
سلام
ببخشید یه P990 کار کرده هست میخوام بخرمش ظاهرش یه کم ناجوره . میخواستم بدونم قاب فابریک برا گوشی هست ؟ و اگه بذارم مشکلی برا گوشی پیش نمیاد ؟
قیمت قابش خیلی بالاست . .
البته قابش جدا و فلیپش جدا . .
با هم فک کنم حدود 50 تومنه . .
فکر نکنم این قدرا بشه ! یکی میگفت 17 تومنه.خود گوشی 65 تومنه حالا 50 تومن دیگه هم خرج قابش کنم ؟؟؟؟
حتما منظورش قاب تنها بوده . .نقل قول:
فکر نکنم این قدرا بشه ! یکی میگفت 17 تومنه.خود گوشی 65 تومنه حالا 50 تومن دیگه هم خرج قابش کنم ؟؟؟؟
این فلیپ که شما میگی رو من تا حالا نشنیده بودم میشه یه توضیحی دربارش بدی ؟نقل قول:
البته قابش جدا و فلیپش جدا . .
سلام . .نقل قول:
این فلیپ که شما میگی رو من تا حالا نشنیده بودم میشه یه توضیحی دربارش بدی ؟
منظورم همون صفحه کلید گوشی P990i هستش که جدا میشه ازش . .
سلام
من يه گوشي p990 سوني اريكسون دارم ميخواستم بيينم ايا راهي هست كه بشه با هندزفري به موزيك گوش داد
چون من يه هندزفري بيسيم نوكيا گرفتم وفقط ميشه به تماسها جواب داد
ممنون ميشم راهنمايي كنيد
سلام .نقل قول:
سلام
من يه گوشي p990 سوني اريكسون دارم ميخواستم بيينم ايا راهي هست كه بشه با هندزفري به موزيك گوش داد
ممنون ميشم راهنمايي كنيد
دوست گرامی . . با هندزفری خود گوشی P990i که با سیم هست میشه گوش داد . .
با هندزفری بیسمش رو من نمیدونم . .
دوستان دیگه شاید بتونند بیشتر راهنمایی کنند . .
موفق باشید .
هندزفری های بلوتوثی دو نوعندنقل قول:
سلام
ممنون ميشم راهنمايي كنيد
اونایی که فقط میشه باهاش تماس جواب داد
و انایی که آهنگ هم پخش میکنن.
البته رو نوکیا میدونم صد در صد جواب میده نوع دوم ولی رو سونی اریکسون رو نمیدونم
البته قیمت نوع دومی ها خیلی بیشتر از معمولی هاست. تقریبا حدود 50 هزار تومن قیمتشه.
موفق باشی.
سلام دوستان
من گوشیم مموری کارتمو نمی خونه.وقتی مموری کارتو داخل میدم این ارور رو مینویسه.
memory corrupt:D
ممنون میشم کمکم کنید
مموریت سوخته
مموری رو در بیار و خوب وارسیش کن ببین جاییش ترک نخورده؟
اگه ترک خورده باشه کارش تمومه ولی اگه سالم باشه میشه یه کارایی کرد.
موفق باشی.
نه نسوخته.سالم سالمه.توی گوشی دیگه کار مینه
خیلی از مموری های سالم رو امتخان کردم اما بازم جواب نداد
مموری رو اول تو یه گوشه جاوا سونی اریکسون بزار و فرمت کن. بعد بزار تو گوشی خودت و فرمت کن. امیدوارم درست بشه.
بعضی وقتها این گوشی هیچ مموریی رو قبول نمیکنه.:41: سر من هم این بلا اومد. مدت ها با مموری فابریک 64 مگابایتی سر میکردم تا اینکه مموری فابریک گوشی بابام (W810) که 512 مگابایت بود رو روش انداختم و کار کرد.
موفق باشی.
سلام دوستان.. میخواستم ببینم دادم بیرون گوشیمو فلش کنن چقدر بش بدم خوبه؟ معمولا چقدر میگیرن. گوشیم p990
راستی... آخرین آپدیتش مال چه ماهیه و اسمش چیه؟
اگه با انصاف باشه حدود 7 الی 8 تومن.
اگه بی انصاف باشه 15 الی 20 تومن
اشتباه کردی دادی فلش کنن. خودت آپدیتش میکردی .
اسم نداره و آخرین آپدیتش هم مال خیلی وقت پیشه. مهم شماره CDA گوشی هست که با آپدیت تغییر میکنه. من دیگه P990 ندارم. از دوستان سوال کن شماره CDA گوشیشون چیه؟
موفق باشی.
سلام. بعد مدت ها دوباره اومدم تو این تاپیک پست دادم. خیلی مخلصیم مجید جان :46:نقل قول:
منم همین مشکل رو دارم و فقط ویندوز 7 دارم. کلی دنبال درایورش واسه 7 هم گشتم ولی هیچی !
گوشیمم قاطیه و همین روزا اگه آپدیت نشه عمرش رو میده به شما.. میخوام قبل اینکه چنین اتفاقی بیفته از شماره هام بکاپ بگیرم. یه پیشنهاد و راه جلو پام بذارید واسه بکاپ گرفتن یا سیو کردن شماره هام ممنون میشم. شماره هام بپره، تقریباً 3 سال پریده !
ممنون میشم اگه کمکم کنید..
راستی، با یه خورده تأخیر عید همتونم مبارک :11:
ما بیشتر عماد خان:10:نقل قول:
خیلی مخلصیم مجید جان
شماره هات رو با خود گوشی بک آپ بگیر
برو توی cantacts
مثلث بالا رو بزن و از contact manager گزینه backup رو انتخاب کن. یه بک آپ روی مموری توی فولدر other برات میسازه.
اگه فقط شماره هات مهمه با این کار میتونی نجاتشون بدی. اگه اس ام اس هات هم برات خیلی اهمیت داره از برنامه My Phone Explorer استفاده کن. فکر کنم رو ویندوز 7 هم بالا بیاد.
موفق باشی.
با سلام. آیا برنامه های SIS روی P990 نصب می شود. چطوری میشه نصب کرد. از موقعی که من گوشی رو خریدم نتونستم این برنامه ها رو روش نصب کنم. با تشکر.
سلام . . بله . . میشه نصب کرد . . اما نه هر فایل Sisینقل قول:
فایل های Sisی رو میشه نصب کرد که برای سیمباین UIQ3 هستش . .
یعنی باید بگردید دنبال برنامه ها و بازی های UIQ3
برنامه های سیمباین سری 60 مثل گوشی های ان70 و ان73 و ان95 روی این گوشی نصب نمیشه . .
موفق باشید ./
سلام به برو بچز خسته نباشید!
آقا من یک سوال دارم من نرم افزارهای مخصوص UIQ3 زیادی رو از اینترنت دانلود کردم ولی اکثرش روی p990i نصب نمیشه فکر می کنم روش خاصی باید برای نصب وجود داشته باشه! خواهش می کنم راهنماییم کنید ممنون>
چه پیغامی میده و نصب نمیشه؟
سلام دوستان
میخواستم بپرسم روی این گوشی میشه gps نصب کرد؟
سلام . .نقل قول:
سلام دوستان
میخواستم بپرسم روی این گوشی میشه gps نصب کرد؟
نه دوست عزیز . .
سلام دوستان میخواستم بدونم که p990 فارسی میشه
سلام . .نقل قول:
دوست عزیز . . . بله . . اگه منظورتون نوشتن و مشاهده اس ام اس فارسی هستش . .
با نصب فونت فارسی و صفحه کلید فارسی
موفق باشی .:20:
با سلام . چه طوري ميشه با فيليپ بسته p990 پيامك تايپ كرد چون در حالت معمولي عدد ميزنه!!! لطفا راهنمايي كنيد.
شما از تنظیمات برو و از قسمت دیوایس/ تکست اینپوت ، مولتی تپ کیبورد رو در حالت استاندارد قرار بده.
موفق باشی.