ترجمهي يادداشتي كه بهش اشاره كردم، اينها نوشتههاي Jack Krauser هست:
مشخصه كه اين مرد پير يعني Saddler به من اطمينان كامل نداره، موقعي اين موضوع رو فهميدم كه حتي با اينكه موفق به دزديدن Ashley شدم، Saddler به من اجازهي ورود كامل به تشكيلات رو نداد. بنا به دلايلي، چارهي ديگهاي نداشتم، جز اينكه از Ada بخوام تا به من كمك كنه.
شايد Ada ميدونست كه از اين طريق ميتونه از تمامي ماجراها با خبر بشه. فكر ميكنم كه هدف نهايي اون (Ada) با چيزي كه من و Wesker دنبالشيم فرق داره. اين براي Ada بهترين فرصته تا به هدفش برسه. بعد از اينكه از شر Leon خلاص شدم و نمونه (Sample) رو بدست آوردم، جسدش (جسد Ada) رو به همراه جسد Leon داخل يك كيسه ميذارم و هر دو رو براي Wesker ميفرستم.
البته اين زياد علت دشمني Krauser رو با Leon مشخص نميكنه. بايد بشينم همهي فيلمها و يادداشتها رو ترجمه كنم. البته چيزي كه تقريبا معلومه اينه كه گويا Krauser همكار Ada است و براي Wesker كار ميكنه. اما ظاهرا تمرد ميكنه و به سمت Saddler كشيده ميشه. بعد از كشتن نگهبان دست چپ Salazar، در فيلمي كه نشون داده ميشه، Saddler به Krauser ميگه كه "گويا Salazar در مقابله با اين آمريكايي (Leon) دچار مشكل شده. Krauser، برو و به هر قيمتي شده دختره رو بيارش." در مورد تمرد Krauser از Wesker هم در فيلمي كه داره با Ada صحبت ميكنه ميگه كه "من نه به تو اطمينان دارم، نه به Wesker" و همونجا هم Ada رو تهديد ميكنه كه "اگه تو و Wesker بخواين زرنگبازي در بيارين ميكشمت".