هزینه های پوشش ندادن در ایرانسل
در جایی که آنتن ضعیف است تماس بگیرید connection error می دهد ولی هزینه را حساب می کند باور نمی کنید فقط کافی است یک روز با کنترل حساب اینترنتی (Ecare) چک کنید
در جایی که آنتن ضعیف استsms بفرستید پیام خطا می دهد ولی هزینه را حساب می کند باور نمی کنید فقط کافی است یک روز با کنترل حساب اینترنتی (Ecare) چک کنید
حالا ما که کلی دوستامونو گفتیم ایرانسل بگیرند و اونام خریدند با چه رویی نگاه کنیم
هزینه تماس با 130 در ایرانسل
در تاریخ 86/02/05 ساعت 7:53 با 130 تماس گرفتم
من از نحوه برخورد شکایتی ندارم چون بعضی برخوردها در ایرانسل امری عادی است
مشکل قبلی من که دریافت هزینه های اضافی از sms است هنوز حل نشده است
ولی مشکل جدید من این است که از حساب من برای این تماس 1058 ریال کم شد . مگر قرار نبود فقط 1 دقیقه حساب شود و 529 ریال کم شود
قزوين از امروز به شبكه ايرانسل پيوست
مدير عامل شركت ايرانسل امروز در قزوين گفت: در چند روز آينده شهرهاي اقباليه و آبيك و ماه آينده هم شهرهاي محمديه و تاكستان در استان قزوين زير پوشش شبكه تلفن ايرانسل قرار ميگيرد.
دزفولي افزود: جاده هاي قزوين كرج,قزوين رشت,قزوين تاكستان و قزوين همدان تا شهريور ماه به طور كامل زير پوشش ارتباط تلفنهاي شبكه ايرانسل قرار خواهند گرفت.
ايرانسل قرار است كه تا پايان ارديبهشت 50 شهر و در تير ماه با پيوستن 120 شهر ديگر تعداد شهرهاي زير پوشش كشور را به 250 شهر افزايش دهد.
منبع:شبكه پيام نما
بيچاره به حال اين شهرهاي جديد
خوبه حداقل ما يه كم اينترنت مجاني زديم
ولي اين ايرانسلي هاي جديد چي
خداييش من هر چي ميخوام تعريف ايرانسلو بكنم يه جوري ميزنه تو ذوق آمدم
مثلا از ديروز تا حالا شماره 130 رو كه ميگيرم هيچ صدايي نمياد ولي پولشو حساب ميكنه و هر چي هم كه شماره هاي پست صوتي(100و...) رو ميگيرم ميگه اين شماره اشتباه است لطفا بعدا شماره گيري نماييد.
راستي چرا نميشه با ايرانسل به شماره هاي صدا و سيما Sms زد؟(مثلا 200090)
خلاصه سرتونو درد نيارم
ايرانسله ديگه
كاريش نميشه كرد