دوستان من هر vpn که وصل میکنم ip اصلا تغییر نمیکنه vpn وصل میشه ولی ip رو چک میکنم اصلا تغییر نمیکنه مشکل از چی میتونه باشه سایت های فیلتر شده رو هم باز نمیکنه
Printable View
دوستان من هر vpn که وصل میکنم ip اصلا تغییر نمیکنه vpn وصل میشه ولی ip رو چک میکنم اصلا تغییر نمیکنه مشکل از چی میتونه باشه سایت های فیلتر شده رو هم باز نمیکنه
روتر TL-WR840N تی پی لینک ، پروتکل های تونل زنی PPTP , L2TP , IPSec رو داره، ولی وقتی وارد
Network-WAN میشم PPTP رو انتخاب میکنم بعد یوزر نیم و پسورد و آدرس سرور vpn رو وارد میکنم بعد Connect رو میزنم هیچ کاری انجام نمیده یعنی تو حالت Connecting نمیره تا کانکت بشه ولی پایین همون صفحه وقتی Save رو میزنم گزینه های Connect و Disconnect فعال میشند،اون موقع وقتی Connect رو میزنم تو حالت Connecting میره اما بعدش همون IP Address و Subnet Mask و Gateway و
DNS Server قبل رو نشون میده و IP Address مربوط به vpn نشون داده نمیشه و اینترنت با فیلتر هستش و تغییری نمیکنه ، چند تا سرور دیگه رو امتحان کردم ، L2TP رو هم امتحان کردم همین شکلی بود ، مشکل چی هستش ؟ مگه vpn رو اینجوری رو این روتر Setup نمیکنند ؟ یا اینکه باید کار دیگه ای انجام داد ؟
مشکل شما یا از فریمور مودم هستنقل قول:
یا vpnمشکل داره
بعد از اینکه یوزر و پسورد و آدرس سرور vpn رو وارد میکنم بعد Save رو میزنم Connect و Disconnect فعال میشند منتها بعد از Connecting ، تغییری انجام نمیشه و اینترنت با فیلتر هستش و همون IP Address قبل رو نشون میده
قبل هر چیز تو ویندوز یه کانکشن L2TP بساز ببین کانکت میشی یا نه ..نقل قول:
یه سری چی زپی ان ها تو روتر مشکل دارن و کانکت نمیشن من داشتم تو ویندوز کانکت میشد ولی تو روتر تندا نمیشد ول تو روتر ایسوس میشد ...
نگاه کن ببین روترت اگه L2TP pass through داره فعالش کن
تو ویندوز pptp کانکت میشه ،اما همین pptp رو میخوام رو روتر کانکت کنم که نمیشه ، ip سرور vpn رو نمیگیره ، بعد از Connecting همون ip قبل رو نشون میده ، چند تا سرور دیگه رو هم امتحان کردم.
PPTP Pass-through ، L2TP Pass-through ، IPSec Pass-through فعال هستند
L2TP درست شد و الان وصل میشه برای شبدیز ... همین طور که میبینید من در روتر کانکت شدم و YOUTUBE و تلگرام رو بدون هیچ مشکلی باز میکنه.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
شانسیه مال منم قبل شلوغیا ریبوت میکردم درست میشد بعدش دوباره برمیگشت ، الان اگه ریبوت کنی باز برمیگرده
خیر برای من اینجوری نیست صد بار هم ریبوت کنم خراب نمیشه و یوتیوب و تلگرام رو باز میکنه همیشه ...همین الان ریبوت کردم روتر رو ولی خراب نشد ...نقل قول:
لنتی من باید با این pptp سر کنم نمی تونم l2tp بزنم فقط رو ویندوز باز می کنهنقل قول:
MTU رو چنده ؟؟