بهتر بود سیمکارت3G میگرفتبد و بعد از فعال شدن سیمکارت، با تبدیل 3G به 4G همراه اول به شما ٢٠ گیگ اینترنت رایگان یکماهه میداد.نقل قول:
Printable View
بهتر بود سیمکارت3G میگرفتبد و بعد از فعال شدن سیمکارت، با تبدیل 3G به 4G همراه اول به شما ٢٠ گیگ اینترنت رایگان یکماهه میداد.نقل قول:
کاملا رایگان هست نباید پول میگرفت. حدود دو روز طول میکشه.نقل قول:
رفیق اصلا سیم ۳ جی دیگه کلا وجود ندارهنقل قول:
تخلف کرذن
دوست عزیز اتفاقا خودشون میدننقل قول:
تخلفی هم درکار نیست
اگر ندن 15تا20گیگ هم تعلق نمیگیره
سیم خام ۳ جی تو نمایندگی نیست!نقل قول:
هزینه ترابرد رو میگم تخلف کردن!
تو بعضی نمایندگی ها هست البته شر ها فرق میکنننقل قول:
اون تخلف ترابرد هم اکثرا ی 1000تومن میگیرن نه بیشتر اما برای کپی و ثبت نام....که البته همین هم نباید بگیرن
بچه ها کسی از رایتل برگشته همراه اول؟
من قبلاً از همراه اول رفته بودم به رایتل ولی الان می خوام دوباره برگردم به همراه اول می خوام ببینم مشکلی چیزی نداره؟
Sent from my BLA-L29 using Tapatalk
دوستان در نظر داشته باشین برای ترابرد اگه برید دفاتر پیشخوان ممکنه پول بگیرن . ولی اگه برید مراکزی که اون شرکت اعلام کرده که ترابرد انجام میشه همونجا انجام میشه و رایگان هست.
البته نباید کلا پولی گرفته بشه ولی دفاتر پیشخوان واسه هرکاری که جاهای دیگه رایگان هست یا ارزونتره ، پول میگیرن یا گرونتر حساب میکنن.
- - - Updated - - -
الان یک ماهه درخواست ترابرد کردم هنوز انجام نشدهنقل قول:
میگن که اجازه انتقال پرونده نمیدن . سیمکارت فعاله سیمکارت جدید هم گرفتیم ولی هنوز سیمکارت فعلی غیرفعال و درخواستی هم براش نیومده که منتقل بشه
یعنی یه بار از همراه اول رفتین رایتل بعد دوباره میخواین برکردین همرا اول؟نقل قول:
یا کلا رایتل بودین و میخواین ترابرد کنید همراه اول؟
Sent from my BLA-L29 using Tapatalk
من با یک سیمکارت از ایرانسل رفتم رایتل بعد خواستم برم همراه اول ولی نشد. البته الان شد بعد از فکر میکنم 2 ماه الان ترابرد شده ولی نمیشه تماس گرفت فقط اینترنت کار میکنهنقل قول: