سلام دوستان با تشکر از شمانقل قول:
من یک بار تی وی sonyw800c رو اپدیت کردم. الان که آپدیت جدید رو روی فلش و یا هارد ریختم و به تیوی وصل میکنم، هیچ واکنشی از خودش نشون نمیده
دلیلش چی میتونه باشه؟؟
Printable View
سلام دوستان با تشکر از شمانقل قول:
من یک بار تی وی sonyw800c رو اپدیت کردم. الان که آپدیت جدید رو روی فلش و یا هارد ریختم و به تیوی وصل میکنم، هیچ واکنشی از خودش نشون نمیده
دلیلش چی میتونه باشه؟؟
سلام باید فایل رو تکی در فلش یا هارد بریزید. و چیزه دیگری نباشه جز فایل تلویزیوننقل قول:
فرستاده شده از HUAWEI NXT-L29ِ من با Tapatalk
یکبار که آپدیت کنید دیگه آپدیت نمیشه مگر اینکه آپدیت جدیدتری پیدا کنیدنقل قول:
Sent from my D6502 using Tapatalk
سلام. منظورم از آپدیت، آپدیت قبلی در 2016 بود نه آپدیت جدید.
سپاس از وقتی که گذاشتین
اینی که گفتین به ذهنم نرسیده بود. باید امتحان کنم.
سپـــــــــــــــــــــــ اس
سلام
بین دو مدل سونی W800C و X7000E موندم که کدوم رو انتخاب کنم
یکسری از دوستانم میگن چون رفرش ریت X7000 بصورت نتیو 50 هرتز هست توی مسابقات فوتبال یا تصاویر سریع و اکشن اذیت میکنه، از طرفی X7000 مدل جدیدتری هست و گویا کند بودن سری C رو نداره و از HDR پشتیبانی میکنه که توی کیفیت و روشنایی تصویر خیلی موثر هست.
اینم بگم که 3 بعدی و 4K برام چندان اهمیتی نداره، و کیفیت و روان بودن تصویر از همه چیز برام مهمتره.
ممنون میشم اگر راهنمایی بفرمایید.
داداشنقل قول:
فلش رو فرمت کردم, فقط فایل .pkg رو توی فلش ریختم و به تلویزیون زدم. بازم هیچ واکنشی نشون نداد.
موندم چیکار کنم؟؟
آی ملت کمکم کنید.
ببینید به احتمال زیاد تلویزیون شما مناسب این آپدیت نیست یا قبلا با این ورژن آپدیت شده یا منطقه تلویزیونتون به این آپدیت نمیخوره بنابراین تلویزیون تشخیص میده که این آپدیت نصب بشه یا نه و شما هر کاری کنید این آپدیت نصب نخواهد شدنقل قول:
در سایت سونی میتونید ورژن آپدیت رو ببینید
Sent from my D6502 using Tapatalk
این سوال منم هستنقل قول:
سلامنقل قول:
ممنون از راهنمایی شما
مشکل این بود که باید ریست فکتوری میکردم.
بعد از ریست فکتوری، خودبخود فلش رو شناخت و آپدیت کرد.