تو شبکه های نسل سه سرعت 3g از همه کمتره ریلیزهای بعدش H و H+ هستندنقل قول:
ولی برای بعضی از گوشی ها مثل ایفون ریلیزهای مختلف رو نشون نمیده و همه رو 3G میزنه.
Printable View
تو شبکه های نسل سه سرعت 3g از همه کمتره ریلیزهای بعدش H و H+ هستندنقل قول:
ولی برای بعضی از گوشی ها مثل ایفون ریلیزهای مختلف رو نشون نمیده و همه رو 3G میزنه.
داداش امروز جای جدیدی تست کردی یا نه؟:n02:نقل قول:
اگه مسیرت طلاب هست لطف کن طبرسی طرفای چهار راه گاز یه تست بگیر ببین اونجا ها آنتن هست یا نه ممنون بازم:n12:
یعنی شما بسته یک روزه برای اولین بار گرفتید دیتا داشتید؟نقل قول:
منظورم این بود که از حالت H و H+ هم سرعتش بیشتره اینجا :Dنقل قول:
باید هم باشه مقدار سرعت رو رو دوتاش بیشتر یادم نیست یکیش هم مطمئن نیستم ولی ترتیبش درسته مثل پایینه
H.......7.4mb/s
H+
3g.......21mb/s
تو اصفهان فقط h من دیدم که وصل بشه و کار بکنه h+ و 3g نداشتم تاحالا
سلام
الان حجم بسته من 10 روز جلوتر تموم شده
چرا نمیشه بسته جدید خرید؟
میگه باید اون 10 روز هم بگزره بعد بسته خرید کنی
درسته من اشتباه کردم لیستش اینه که پایین گزاشتمنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پس چرا رو گوشی این دوستمون برعکسه؟
اینم یه تست که خودم گرفته بودم البته الان دیگه ندارم بسته
یعنی این تست رو که میبینم اصلا به زندگی امید وار میشم
من یه بسته یه ماهه 2.5گیگ خریدم برای پسرداییم که 5گیگ حجم داد.هنوز 3جی همراه اول راه اندازی نشده تو شهرمون و میخواست از Edgeاستفاده کنه چون کلا اینترنت نداره.ولی سرعت خیلی پایینه اصلا در حد 1کیلوبایت.خیلی وقتا هم اصلا وصل نمیشه. رو گوشی خودمم امتحان کردم و تو مناطق مختلف شهر ولی مثل اینکه یه مشکل کلیه.کسی این مشکلو نداشته؟حدود یه هفته گذشته ولی از اون 5گیگ هیچی مصرف نشده.اگه اینجوری باشه که پولمون دود شد رفت هوا.شهر سقز هستم استان کردستان
شما برنده شدهاید همچنان قربانی میگیرد
چهار راه گاز طبرسی و مقداد (مغداد) و چهارراه گاز خواجه ربیع (عبادی) دیشب مسیرم بود و آنتن داشت ولی تست سرعت نگرفتم.نقل قول:
آره ، من فقط یک بسته یکروزه گرفتم برای تست.نقل قول:
البته قبل گرفتن بسته هم به شبکه نسل سومش وصل میشدم و دیتا هم داشتم و تماس و ... هم داشتم. (در حد لاین و وایبر بدون خرید بسته تست کردم)