نقطه ضعف ایران پیدا کردنا شوت !!!:n01:
Printable View
نقطه ضعف ایران پیدا کردنا شوت !!!:n01:
خیلی رو شجایی خطا میکنن پدر اوردن
شوت پشت 18 مشکل اساسی داریمنقل قول:
اگه مهاجم نیاره فایده نداره بدون گل بر میگردیم
بابا وقتی یه تیم با قواعد گل زدن نا آشناست همین میشه دیگه وقتی توی حمله هستی نباید انتخاب غلط بکنی حتی اگه احتمال می دی حمله بی اثر هست باید از دست دادنش هم امن باشه اون صحنه که توی حمله بودیم من گفتم اگه توپ رو از دست بدیم بد گل می خوریم. باید توپ رو سانتر می کرد نه پاس زمینی که اونقدر بی دقت بود
آقا این نکونام[حذف شد]؟؟؟!!! یعنی خیلی داغونه بشر! یه پاس ساده به بازیکن بغلش که تحت فشار هم نیست نمیتونه بده!!. همه کار رو داره آندو میکنه. سر گل اصلاً تکون نخورد. آخه ناسلامتی هافبک دفاعی هستی. چقدر کندی تو!
تو تیم حاج صفی و اشکان اصلاً هماهنگ نیستن! اون چه کرنر مسخره ای بود زدن؟
بد شانس هم بودم ضربۀ مسعود گل نشد. قوچان نژاد تو بازی گم بود و تنهاست. دیگه احتیاط معنی نداره. باید ریسک کنه و نکونام بیفایده رو بکشونه بیرون و یه فوروارد بیاره جاش. آندو و حاج صفی بمونن وسط، مسعود و اشکان دو طرف و جلوتر و رضا و مثلاً جهانبخش فوروارد. قشنگ 4-4-2. دیگه وقت نداریم. Fortune Favors The Brave!!
.نقل قول:
آره دیگه منتظری اونجا بیخود اومد جلو در حالی که اونجا یه نفر بود و آیا نکونام تونست جاش رو پر کنه؟ و به عقب برگرده تو خط دفاعی؟ خیر!
حقیقی نقطه ضعف بزرگش شوتایی که پشت محوطه میزنن هم جهش های کوتاهی داره هم سعی نمیکنه یه قدم برداره بعد شیرجه بزنه
در هرصورت به امید برد تو نیمه دوم:n12:
نکونام افتضاحه
یعنس می تونیم ببریم
خب ؟؟؟:n13:نقل قول: