نقل قول:
اون cd-drive اصلن واسه چی هست؟
Printable View
نقل قول:
اون cd-drive اصلن واسه چی هست؟
مال من که خر خر نمیکنه! البته زیاد ازش استفاده نمیکنم!نقل قول:
خیلی ممنون.نقل قول:
یعنی اگر از مدل های دیگه استفاده بشه ، همون نور پس زمینه رو هم داره؟
راستی الآن صفحه کلید فابریک حروفش عربی هست میشه به گارانتی بگم فارسی رو بگذاره؟
گارانتی هم گرین هست
نکنه که برنامه های درایو مجازی نصب شده که دو تا cd drive داره.نقل قول:
سلام
مشکلاتی که با این لپتاپ داشتم تا حالا
نقطه نقطه شدن قاب پشت ال سی دی به خاطر مالیده شدنشون به پدهای کیف!
بالا اومدن و انحنا کیبورد در قسمت سمت چپ!اتمالا به دلیل گرمای این منطقه هست.
سوختن یدونه از پیکسلها. و چند عدد خش نقطه نقطه که در اثر برخورد کیبورد به ال سی دی ایجاد شده.
لپتاپ هم 3 ماهه خریداری شده
من دقیقن نوروز خریدمش و خوشبختانه هیچ کدوم از این مشکلاتو ندارم! لپ تاپم حدقل روزی 16 ساعت روشنه!نقل قول:
راستی یه مشکلی بود که میگفتن اگه عدد calibration retry count بیشتر از 100 بشه هارد خیلی کند میشه و...! مال من الان 138ـه و هیچ کاهش سرعتی ندیدم ازش! فقط وقتی چیزیو با وینرار extract میکنم برنامه ها کمی کندن و فایرفاکسم هنگ میکنه بعضی وقتا تو این حالت!! البته فک کنم از اولشم اینجوری بود! اگه تونستید یه تست کنید! البته extract فایلای سنگین منظورمه!(3 4 گیگ به بالا)
یعنی کیبورد دچار این مشکل نشده؟
از دکمه های f تا j این مشکل وجود داره و زده بالا.وقتی فشار میدم یکی دو میلیمتر میره پایین.
هارد هم منم این مشکلو دارم. چون 5400 هست اینجوریه.
میگم این اس اس دی بهش نمیخوره؟ جایی براش نداره؟
نه! همین الانم محافظ کیبردو از روش برداشتم از بغل دقیق نگاش کردم و هیچ مشکلی نداشت!نقل قول:
فقط بدنش یه بار جاقو روش افتاد و کمی فرو رفتگی داره که البته با دست اصن احساسش نمیکنم ولی تو نور معلوم میشه!
اگه رایترو در بیاری فک کنم بتونی به جاش ssd بزاری!
lمشکل کیبوردو پیکسلو ... من تجربه نکردم فقط اولش یه ایرادی داشت دستگاه که گارانتی عوضش کرد یه نو داد از 2 خرداد تا حالا هم طبق نرم افزار speccy دستگاه 34 روز کامل روشن بوده و دائما دانلود رندر و بازی باهاش انجام شده ولی فعلا در سلامتهنقل قول:
مشکل شما از سرعت پایین هاردهنقل قول:
5400 به شدت برای این سخت افزار محدود کنندس
به شخصه می خوام یه 256 ssd بگیرم هارد اصلیشم بذارم تو کدی جای درایو .چون تو رندر گیری حجیم نمیتونم از حداکثر توان پردازنده استفاده کنم
یعنی هیچکس به جز من مشکل صفحه کلید و اون نقطه های پشت قاب رو نداشته؟ نقطه ها منظورم ساییدگی و برق افتادن هست که وقتی توی کیف لپتاپ هست این مشکل براش پیش میاد.
گارانتی زیر بار تعویض کیبورد میره؟ یا برای یدون پیکسل ال سی دی رو تعویض میکنه؟
یه سوال دارم.اگه رم سیستم رو ارتقا بدم گارانتی میپره؟توی مدل 6 گیگ یه رم 2 داره و یه چهار درسته؟ میخوام رم 2 رو بدم بره و به جاش یه چهار بزارم.
و اینکه اگه هاردش رو با مدل هایبریدی که 8 گیگ اس اس دی داره تعویض کنیم چقدر سرعت هارد رو میبره بالا؟
الان بعضی اوقات واقعا کند عمل میکنه و هارد هم یکم داره به صدا میوفته.
یه مشکل دیگم هست اونم مال وای فای هست! بعضی اوقات یدفعه انتن میپره و یا لیمیتد میشه! و تا یه بار وایرلس رو دیسیبل و اینیبل نکنم درست نمیشه!