عجیبه... حالا رفتم دوبار چک کنم ... دیدم درست شده... من که هیچ کاری نکردم... چرا اینجوری شده؟خودش بلاک میکنه ... خودشم از بلاک در میاره؟:n13:
عجیبه... حالا رفتم دوبار چک کنم ... دیدم درست شده... من که هیچ کاری نکردم... چرا اینجوری شده؟خودش بلاک میکنه ... خودشم از بلاک در میاره؟:n13:
ربطی به کمودو نداشت و گوگل بلاک و انبلاک کرده بود ...
با سلام
دوستان تفاوت عملکرد یک برنامه که براش قانون outgoing only تعریف شده باشه با برنامه ای که براش قانون alow applacation تعریف شده در چی هست ؟
آیا روند خاصی برای تعریف قانونی مثل outgoing only هست که خود کومودو هم از این قانون برای خودش استفاده کرده و یا لزوما چه برنامه هایی رو میشه براشون این قانون رو تعریف کرد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و همچنین این هشداری که انتی ویروس در مورد کش دراگون میده چیه چند بار پاکش کردم ولی بازم ارور میده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با تشکر
اتفاقا این سوال منم هست با این تفاوت که من از دراگون استفاده نمیکنم و از کروم استفاده میکنم و همین پیام رو میده و بعد از تایید پاکسازی بازم این پیام ظاهر میشه...البته بعد از پاکسازی کامل هیستری و کش دیگه این پیام رو تا الان که دریافت نکردم... شما هم امتحان کنید.نقل قول:
سلام دوستان می خواستم بدون کسی می تونه از شرکت کومودو آمار اینه در بیار که توی ایران چند نفر از محصولات آنتی ویروس و یا فایروال این شرکت استفاده می کنند. می خوام بدونم کدوم شرکت امنیتی تو ایران بیشتر کاربر داره...:n02:
معلومه نود و کسپر مثل استقلال و پرسپولیسهنقل قول:
درود...
میخاستم بدونم توی کومودو هم مثل آنتی های دیگه راهی وجود داره که بشه یک سایت رو به لیست سفیدش افزود تا دیگه اون سایت رو بلاک نکنه؟:n01:
خیر چون از DNS کمودو استفاده میکنید و نمیتونید سایتی رو بهش اضافه کنیدنقل قول:
میتونید به جای DNS کمودو از DNS نورتون استفاده کنید که البته اونم بعضی سایت هایی که استفاده میکنید رو شاید بلاک کرده باشه
سلام
من میخام از اینترنت سکوریتی رایگان کمودو روی سیستمم استفاده کنم
میخام بدونم در مقابل آنتی ویروس های دیگه چه جایگاهی داره چقدر قابل اطمینانه ؟
دنبال یه اینترنت سکوریتی سبک و بی دردسر اما قوی هستم
ممنون
چرا کمودو تو هیچ کدوم از تست های av یا شرکت های دیگه نیست که بشه نتایج تست هاش و جایگاهشو تشخیص داد ؟