دوست عزیز من رو مدلی که انتخاب کردی و ویژگیهای مد نظرت اظهار نظر نمیکنم، اما در مورد برندی که انتخاب کردی که سی گیت است، کاملا موافقم:n18:
نقل قول:
Printable View
دوست عزیز من رو مدلی که انتخاب کردی و ویژگیهای مد نظرت اظهار نظر نمیکنم، اما در مورد برندی که انتخاب کردی که سی گیت است، کاملا موافقم:n18:
نقل قول:
نقل قول:
خب من هم همون مد نظرم هستش هر جا رفتم میگن سه ترا بایت 5900 هستش همون دستکتاپی سیگیت بکاپ پلاس نمیدونم باید چیکار کنم که بفهمم هاردش 7200 هستش.....
از روی لیبل و بارکد و اینا نمیشه فهمید؟
نبود کسی راهنمایی کنه لطفا؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
من که گفتم مدلهای سه ترابایت 7200RPM هستند و مدلهای بالاتر 5900RPM .نقل قول:
شما این پست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو ببینید ؛ یه عکس از قسمت info برنامه HD Tune در قسمت اسپویلر هست و اگر RPM رو ببینید نوشته 7200 .
به جزء وصل کردن به سیستم و مشاهده مشخصات یا بازکردن باکس هارد و مشاهده مدل نامبر هارد دیسک بکار رفته ، راه دیگه ای برای مطمئن شدن از اینکه 7200RPM هست یا 5900RPM وجود نداره . چون در بیشتر مدلهای اکسترنال (در هر برندی) در مورد RPM چیزی گفته نمیشه .نقل قول:
من بالاخره هارد توشیبا 4 ترابایت 128 مگ بافر و 7200 رو خریدم ولی واقعا فرقی با یه 8 مگ بافر نداره . ولی از لحاظ لود ویندوز فرقی با یه هارد 8 مگ بافر نداره :n27:
اینم تستش
ا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه هارد دیسک خریده بودم خراب وبد دادم گارانتی تعویض شد به جاش این مدل به من دادن
Western Digital WD10EURX-63FH1Y0
این مدل از نظر سرعت و کارایی چطوره
مدلی که قبلاً داشتید چی بود و گارانتی ؟نقل قول:
این مدل که البته قدیمی هست مخصوص PVR ، DVR ، سیستمهای دوربین مدار بسته ، دستگاههای پخش ویدئویی و ... هست .
قبلش یه سیگیت بود که Refubished بود و البته مدل نامبر روی قطعه با اونی که توی کامپیوتر نمایش داده میشد فرق داشت، گارانتی پرواز سیستم بود. اونو دادم بهشون 4 شنبه و امروز اینو تحولیم دادم، نو نو هست یعنی جعبه رو خودم بازم کردم و گارانتیش فرق داره.نقل قول:
حالا یعنی سرعتش کمتره؟ به درد استفاده روزانه نمیخوره؟ ردش کنم بره؟
سرعتش کمتر هست (در مقایسه با مدلهای 7200rpm) ولی مسئله خاصی برای استفاده روزانه نخواهید داشت .نقل قول:
ولی بهتر هست از این به بعد یه مدل مناسب و جدید از فروشگاههای معتبر خریداری کنید .
دقیقا وقتی مشکلم رو برای بار اول اینجا گفتم همین رو گفتید.واقعا تقصیر خودمه که قبل خرید تحقیق نکردم از انی به بعد حتما تحقیق میکنم.نقل قول:
ممنون از شما